• 145.960 films
 • 7.520 series
 • 22.943 seizoenen
 • 506.909 acteurs
 • 317.515 gebruikers
 • 8.345.948 stemmen
Avatar
 
banner banner

Goede Tijden, Slechte Tijden - Seizoen 14 (2003-2004)

2,86 11 stemmen

Alternatieve titel: GTST

IMDb beoordeling: 3,5 (1.347)

Afleveringen: 215

Speelduur: 10 uur en 25 minuten

Ontwikkeld door: Olga Madsen

Met: Jette van der Meij, Wilbert Gieske en Aukje van Ginneken

Oorsprong: Nederland

Datum van release: maandag 1 september 2003

Eerst uitgezonden op: RTL4 (Nederland)

 • On Demand:

 • Videoland Bekijk seizoen 14 via Videoland
 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Goede Tijden, Slechte Tijden

Goede tijden, slechte tijden (ook bekend als GTST) speelt zich af in het fictieve plaatsje Meerdijk. De serie volgt de families Alberts, Sanders, Bouwhuis en vele andere memorabele personages.

Afleveringen Seizoen 14 (2003-2004)

 1. Aflevering 1

  1 september 2003 (23 minuten)

  Dennis moet een beslissing nemen die tot de dood van Laura leiden kan. Pascale is doodsbang dat Benjamin iets overkomen is maar krijgt geen gehoor bij de Egyptische politie. Barbara is er getuige van dat haar dochter per ambulance bij het ziekenhuis aankomt. Sjors begint zich langzaam te realiseren dat zij haar biologische moeder gevonden heeft.

 2. Aflevering 2

  2 september 2003 (23 minuten)

  Dennis heeft geen spijt van zijn beslissing. Sjors vindt het niet leuk als Morris maar blijft doorvragen over haar criminele moeder. Benjamin heeft geen idee waar hij is, maar hij heeft een gapende beenwond. Barbara en Valerie strijden om wie er aan het ziekbed van Charlie mag zitten.

 3. Aflevering 3

  3 september 2003 (23 minuten)

  Naast de enorme werkdruk wordt Robert ook nog verweten dat hij medeschuldig is aan de bijna zekere dood van Laura's kind. Sjors verwijt Janine dat ze gelogen heeft over haar biologische moeder. Slaande ruzie met Yasmin wordt Isabella teveel. Ze gaat rare dingen zien.

 4. Aflevering 4

  4 september 2003 (23 minuten)

  Isabella denkt Ludo om haar vinger te kunnen winden. Ludo is echter niet voor een gat te vangen. Robert laat weten dat hij trots is op Milan over hoe hij met het ongeluk van Charlie omgaat. Er pakken zich echter donkere wolken boven Charlie samen. Langzaamaan krijgt Laura weer vertrouwen in de toekomst.

 5. Aflevering 5

  5 september 2003 (23 minuten)

  Robert begint zich te realiseren wat hij Charlie heeft aangedaan. Pascale wordt door de Egyptische politie aangeraden om alle zoektochten te staken en naar huis te gaan. Isabella zoekt tevergeefs hulp bij Yasmin nu ze zo enorm in de war is. Robert baalt als zijn laatste beetje coke in de stofzuiger verdwijnt.

 6. Aflevering 6

  8 september 2003 (23 minuten)

  Milan neemt de moeilijk taak op zich om de familie te informeren over Charlies lot. Sjors denkt dat Martine haar en haar pleegouders uit elkaar wil drijven door te liegen over tientallen brieven die ze vanuit de gevangenis geschreven zou hebben. Robert wil aan Valerie opbiechten dat hij degene is die Charlie aangereden heeft.

 7. Aflevering 7

  9 september 2003 (23 minuten)

  Pascale heeft zich er al bij neergelegd, maar Yasmin wil bewijzen zien dat Benjamin en Ray dood zijn. Slecht nieuws voor Laura en Dennis als bij hun Sil de medische alarmen af gaan. Martine wil Sjors niet kwijt, toch kondigt Sjors aan voorgoed te willen vertrekken. Isabella probeert de sympathie van Ludo te winnen. Dat ze daar anderen voor misbruikt keert zich bijna tegen haar.

 8. Aflevering 8

  10 september 2003 (23 minuten)

  Laura mag het ziekenhuis uit, maar moet Sil in kritieke toestand achterlaten. Zelfs in de diepste ellende vertrouwen Benjamin en Ray elkaar niet. Janine vindt dat Sjors haar adoptieouders moet inlichten over de grote beslissingen die ze neemt. Valeries zorgeloze aanpak van Charlies probleem staat lijnrecht tegenover hoe Barbara vindt dat het moet.

 9. Aflevering 9

  11 september 2003 (23 minuten)

  Milan durft niet goed bij Charlie langs. Hij is bang dat hij haar geen steun kan bieden. Isabella maakt ruzie met haar spiegelbeeld als Ludo binnenkomt. Valerie heeft het moeilijk als ze ziet hoe warm de band is tussen Barbara en Charlie. Robert stort zich op zijn werk om de herinnering aan het ongeluk te verdringen.

 10. Aflevering 10

  12 september 2003 (23 minuten)

  Ludo schrikt als Isabella onder het bloed bij hem aanklopt. Robert zegt Valerie alle steun toe als zij een beslissing heeft genomen of ze Charlie zal vertellen wie haar echte moeder is. Zelfs als zijn leven afhangt van Ray vertrouwt Benjamin de man waarmee hij in een onderaardse tempel zit opgesloten niet.

 11. Aflevering 11

  15 september 2003 (23 minuten)

  Milan wil het liefst wegrennen, maar Charlie vraagt haar bij te staan als de revalidatiearts haar bezoekt. Als Benjamin ontwaakt, ontdekt hij dat Ray een enorme bloedende wond heeft veroorzaakt. Barbara is onder de indruk van Charlies vastberadenheid. Robert probeert Valerie op te peppen met een verrassing uit onverwachte hoek.

 12. Aflevering 12

  16 september 2003 (23 minuten)

  Door de dood van Benjamin gaan Laura en Dennis anders tegen het leven aankijken: ze trouwen. Martine laat Sjors’ adoptieouders weten dat zij tot de laatste snik zal vechten voor contact met haar dochter. Door Charlies overspannen reactie op een leven in een rolstoel wordt het voor Milan steeds moeilijk zijn vriendinnetje te steunen.

 13. Aflevering 13

  17 september 2003 (23 minuten)

  Martine zet Janine onder druk om haar kant te kiezen in de strijd rond Sjors. Door de herdenkingsbijeenkomst voor Benjamin vinden Laura en Dennis het verstandiger hun kersverse huwelijk nog even te verzwijgen. Morris geeft Milan op zijn kop omdat hij Charlie negeert. Er duikt een oude bekende op.

 14. Aflevering 14

  18 september 2003 (23 minuten)

  De dood van Benjamin heeft enorme gevolgen voor zijn broertje Robin die al zo lang in coma ligt. Isabella werkt zich in de nesten als de politie op de stoep staat om haar te verhoren. Onder invloed van coke is Robert attent, romantisch en flirterig, alles waar Valerie op dit moment grote behoefte aan heeft.

 15. Aflevering 15

  19 september 2003 (23 minuten)

  Als Sjors een grote verrassing voor Morris heeft, hoopt hij dat het seks is. Charlie voelt zich eenzaam: zowel Valerie als Milan laten zo weinig van zich horen dat het haar verontrust. Isabella blijft obsessief achter Ludo aanjagen. Laura en Dennis worden overladen met kritiek op hun huwelijk.

 16. Aflevering 16

  22 september 2003 (23 minuten)

  Ludo probeert Isabella zover te krijgen dat ze zich laat opnemen in een inrichting. Charlie is ervan overtuigd dat Milan haar nooit meer wil zien nu ze blijvend invalide is. Milan zal alles op alles moeten zetten om dat beeld te laten verdwijnen. Pascale ontdekt dat Betty nog steeds warme gevoelens koestert voor Dennis.

 17. Aflevering 17

  23 september 2003 (23 minuten)

  Barbara zit met de handen in het haar vanwege de onredelijke manier waarop Charlie met haar handicap omgaat. Isabella doet alsof er niets aan de hand is, maar je moet van goede huize komen wil je Yasmin om de tuin leiden. Martine mag met proefverlof de gevangenis uit. Ze neemt tijdelijk haar intrek bij Janine in huis.

 18. Aflevering 18

  24 september 2003 (23 minuten)

  Laura merkt dat Betty verliefd is op Dennis, maar zelf heeft Dennis niets in de gaten. Janine ergert zich groen en geel aan Martine die denkt dat ze haar leven in korte tijd weer op de rit kan krijgen. Sjors heeft het moeilijk met al het wantrouwen dat Martine ten deel valt. Barbara wordt link omdat ze vindt dat Milan Charlie ontloopt.

 19. Aflevering 19

  25 september 2003 (23 minuten)

  Ray raakt steeds meer gedesillusioneerd over zijn overlevingskansen in de onderaardse tempel. Robert slaat zich door de enorme werkdruk heen, maar dit gaat wel ten koste van zijn gezondheid, nachtrust en gemoedstoestand. Sjors is zeer teleurgesteld over hoe het weekendverlof van haar moeder is verlopen.

 20. Aflevering 20

  26 september 2003 (23 minuten)

  Isabella probeert haar spiegelbeeld voorgoed het zwijgen op te leggen. Pascale kan niet omgaan met het onuitroeibare optimisme van Robin. Charlie maakt Yasmin duidelijk dat Isabella een enorme egoïst is. Milan wordt gedwongen zich over zijn onzekerheid wat betreft Charlies invaliditeit heen te zetten.

 21. Aflevering 21

  29 september 2003 (23 minuten)

  Janine laat, speciaal voor Sjors, Martine nog eenmaal toe in haar huis. Als zowel Ray als Benjamin doodziek worden lijkt hun lot bezegeld. Martine krijgt van Tracey op haar kop over hoe ze met Sjors omgaat. Ludo denkt van Isabella af te zijn, maar ze lijkt onuitroeibaar. Charlie wordt op harde wijze geconfronteerd met de moeilijkheden van haar invaliditeit.

 22. Aflevering 22

  30 september 2003 (23 minuten)

  Dennis en Laura lacht het geluk toe: ze mogen Sil ophalen uit het ziekenhuis. Pascale spoort Betty aan om haar grote liefde Dennis niet zomaar te laten gaan. Robert is hyperactief door de drugs, maar Valerie wijst hem steeds maar weer af. Milan kan niet langer tegen al het gefeest om hem heen, hij wil niet langer DJ zijn.

 23. Aflevering 23

  1 oktober 2003 (23 minuten)

  Pascale ergert zich enorm aan Robin en kan hem niet meer om zich heen verdragen. De visies van Laura en Betty op de verzorging van de pasgeboren Sil verschillen als dag en nacht. Morris regelt een sollicitatiegesprek voor Martine en wil van Tracey weten of zij nog steeds iets voor hem voelt.

 24. Aflevering 24

  2 oktober 2003 (23 minuten)

  Eindelijk goed nieuws voor Charlie. Ray ziet het uitzichtloze leven in de onderaardse tempel niet meer zitten. Benjamin doet er alles aan om hem op te peppen. Pascale slaat door als zij haar baan kwijtraakt. Sjors staat voor de keuze: getuigen voor de rechtbank zou de zaak van haar moeder kunnen schaden.

 25. Aflevering 25

  3 oktober 2003 (23 minuten)

  Op haar eerste dag thuis veroorzaakt Charlie een ravage, maar toch weigert ze naar een revalidatiecentrum te gaan. Betty ondervindt dat Laura enorm bezitterig is wat Sil betreft. Robert biedt Milan geld om hem zover te krijgen dat Martine in Scala mag wonen. Sjors doet op emotionele wijze een goed woordje voor Martine, maar voelt dat ze het bij de rechter totaal heeft verbruid.

 26. Aflevering 26

  6 oktober 2003 (23 minuten)

  Niet iedereen is even blij met het feit dat Martine zich in Scala installeert. Charlie heeft het erg zwaar met het intensieve trainingsprogramma dat ze volgt. Sjors vraagt Ludo om een persoonlijke gunst. Laura heeft spijt van haar boze reactie op Dennis' goedbedoelde cadeau.

 27. Aflevering 27

  7 oktober 2003 (23 minuten)

  Barbara wil niet dat er iemand bij Charlie op bezoek gaat. In de onderaardse tempel viert Benjamin de meest troosteloze verjaardag van zijn leven. Pascale verdringt haar verdriet en gaat te veel ver op een spontaan feest. Sjors schrikt van opdringerige Morris en vlucht weg.

 28. Aflevering 28

  8 oktober 2003 (23 minuten)

  Valerie voelt zich enorm schuldig, maar durft niet bij Charlie langs. Morris weet niet hoe hij zijn misstap uit moet leggen aan Sjors. Janine verwijt Ludo dat hij Nina telkens blootstelt aan allerlei gevaarlijke situaties. Robert probeert uit alle macht Milan aan een baantje te helpen.

 29. Aflevering 29

  9 oktober 2003 (23 minuten)

  Vader en zoon Alberts blijven niet gespaard als Pascale en Yasmin op mannenjacht gaan. Ray geeft alle hoop op overleven op, toch probeert hij er met Benjamin het beste van te maken. Morris confronteert Valerie met wat hij haar bij Charlie in het revalidatiecentrum heeft zien doen. Als Barbara haar wil bezoeken, is Charlie spoorloos verdwenen.

 30. Aflevering 30

  10 oktober 2003 (23 minuten)

  Hoewel Robin onhandelbaar is mag hij toch een paar dagen bij Yasmin logeren. Martine heeft het helemaal gehad als ze van de manager van Scala een uitbrander krijgt. Robert gaat door een diep dal: hij voelt zich schuldig en ellendig. Valerie belooft plechtig om bij Charlie op bezoek te gaan, maar haar hoofd staat er helemaal niet naar.

 31. Aflevering 31

  13 oktober 2003 (23 minuten)

  Pascale reageert vreemd als de lichamen van Benjamin en Ray gevonden zijn. Milan gaat voor Laura aan het werk, maar zijn ideeën vallen niet in goede aarde. Charlies plannen om het leven in het revalidatiecentrum wat op te vrolijken worden direct afgeschoten. Sjors moet haar moeder ernstig teleurstellen.

 32. Aflevering 32

  14 oktober 2003 (23 minuten)

  Charlie smeekt Barbara of ze naar huis mag. Milan en Robert organiseren een verrassing voor Charlie, maar als Jef er lucht van krijgt eist hij dat ze hun bezigheden staken. Benjamin begrijpt niet waarom Pascale het af laat weten en roept de hulp van Yasmin in.

 33. Aflevering 33

  15 oktober 2003 (23 minuten)

  Dennis gaat er niet akkoord mee als Laura wil dat hij voorlopig in de logeerkamer blijft slapen. Barbara en Jef zijn woedend op Milan en Robert. Charlie weigert naar het revalidatiecentrum terug te keren. Laura's overbezorgde houding begint extreme vromen aan te nemen.

 34. Aflevering 34

  16 oktober 2003 (23 minuten)

  Charlie wil de confrontatie met Valerie aangaan, maar haar bezoek wordt een grote teleurstelling. Sjors ontdekt hoe Martine al die jaren echt tegen haar aan heeft gekeken. Barbara is er van overtuigd dat Valerie niets meer met Charlie te maken wil hebben. Tracey heeft een geheime agenda als ze een kamer in Scala probeert te krijgen.

 35. Aflevering 35

  17 oktober 2003 (23 minuten)

  Niemand schijnt te begrijpen dat Benjamin en Ray in hun wekenlange opsluiting sterk naar elkaar toe gegroeid zijn. Ludo probeert te achterhalen wat er in Martines verleden is gebeurd. Sjors voelt zich verraden door haar adoptiefouders. Tracey is het grote slachtoffer van Martines frustraties.

 36. Aflevering 36

  20 oktober 2003 (23 minuten)

  Laura doet voor Dennis alsof ze haar medicijnen slikt, maar gooit ze stiekem weg. Ze brengt hiermee haar eigen kind in gevaar. Ray weet zeker dat zijn gedrag de problemen tussen Benjamin en Pascale veroorzaakt. Gehandicapte Charlie neemt haar moeder in vertrouwen over haar moeilijke relatie met Milan. Barbara vertilt zich en krijgt ernstige rugklachten.

 37. Aflevering 37

  21 oktober 2003 (23 minuten)

  Martine twijfelt of ze Sjors moet inlichten over de enorme erfenis van Frits van Houten. Laura en Dennis kunnen niets anders doen dan toezien als hun baby Sil vecht voor zijn leven. Charlie en Milan belanden bij elkaar in bed, maar Charlie schaamt zich verschrikkelijk voor haar gehandicapte lichaam.

 38. Aflevering 38

  22 oktober 2003 (23 minuten)

  Valerie vindt zichzelf ongeschikt als tante van Charlie en vraagt bij haar baas om overplaatsing naar het buitenland. Morris ontdekt dit en probeert het in zijn voordeel te gebruiken. Roberts drugsgebruik verergert als de stress op het werk toeneemt. Benjamin is blij met de toenadering tussen hem en Pascale, maar samenwonen gaat hem nog te ver.

 39. Aflevering 39

  23 oktober 2003 (23 minuten)

  Tussen Martine en Ludo ontstaat een machtsstrijd. Benjamin wil niet kiezen tussen vriendschap met Pascale of Ray, maar Pascale kan Ray niet luchten of zien. Tracey heeft haar zinnen gezet op Milan en hoopt dat de breuk tussen hem en Charlie definitief is. Sjors en Martine bezoeken het graf van Frits van Houten.

 40. Aflevering 40

  24 oktober 2003 (23 minuten)

  Laura probeert te voorkomen dat Dennis anderen inlicht over het feit dat Sil in het ziekenhuis heeft gelegen. Valerie pakt haar spullen om definitief te vertrekken. Sjors onderneemt een lijmpoging tussen Milan en Charlie. Martine zet Ludo voor het blok: wat heeft hij met de 3 miljoen zwarte guldens van Frits gedaan?

 41. Aflevering 41

  27 oktober 2003 (23 minuten)

  Valerie wordt zo door Charlie onder druk gezet dat ze een onverwachte bekentenis doet. Ray heeft angstaanvallen vanwege zijn Egypteavontuur. Robert probeert zijn cokegebruik te bagatelliseren, maar Milan trapt er niet in. Laura zint op wraak omdat Dennis haar zoontje heeft ontvoerd.

 42. Aflevering 42

  28 oktober 2003 (23 minuten)

  Martine gaat de financiële gangen van Ludo na en komt tot opzienbarende conclusies. Dennis is radeloos na de wraakactie van Laura. Hij gaat zelfs in het buitenland zoeken. Valerie heeft met Charlie te doen en onderneemt een lijmpoging met Milan.

 43. Aflevering 43

  29 oktober 2003 (23 minuten)

  Jef is des duivels als Robert fouten heeft gemaakt in zijn werk. Barbara voelt zich gepasseerd als Charlie niet haar, maar wel Valerie op de hoogte brengt van haar nacht met Milan. Tracey kan nauwelijks verbergen dat ze zwaar verliefd op Milan is. Sjors ondervraagt Ludo over de financiële handel en wandel van haar vader Frits van Houten.

 44. Aflevering 44

  30 oktober 2003 (23 minuten)

  Martine denkt dat ze Ludo een stapje voor is, maar Ludo speelt een sluw kat-en-muis spelletje. Dennis keert terug van een vergeefse reis naar het buitenland, maar krijgt wel een levensteken van Laura. Pascale doet zo haar best het Benjamin naar de zin te maken dat dit zich tegen haar keert.

 45. Aflevering 45

  31 oktober 2003 (23 minuten)

  Janine doet een interview met Ray over zijn tijd in de onderaardse tempel. Het grijpt haar echter meer aan dan verwacht. Morris probeert Charlie te waarschuwen voor Tracey. Jef zet Robert onder druk en wil weten wat er toch met hem aan de hand is. Robert weet Milan hoopvol te stemmen over zijn cokegebruik, maar het is de vraag of hij zo sterk is als hij zich voordoet.

 46. Aflevering 46

  3 november 2003 (23 minuten)

  Pascale weet niet hoe ze voor Benjamin verborgen moet houden dat ze zijn zwakzinnige broer geslagen heeft. Janine is in de wolken, maar verzwijgt haar romance voor haar beste vriendin. Voor Dennis is er een plezierige verrassing, toch reageert hij hard en meedogenloos. Milan is Charlies bemoeizucht meer dan zat.

 47. Aflevering 47

  4 november 2003 (23 minuten)

  Jef ergert zich aan Robert die er als een vaatdoek bijzit en een belangrijke presentatie dreigt te verprutsen. Sjors raadt Milan aan om nu eens niet alleen aan Charlie te denken, maar ook aan zichzelf. Charlie is ervan overtuigd dat Milan haar zat is. Pascale smeekt Benjamin om vergeving over haar misstap met Robin.

 48. Aflevering 48

  5 november 2003 (23 minuten)

  Martine probeert de hand te leggen op harde bewijzen waar uit zou blijken dat Ludo met zwart geld schilderijen heeft gekocht. Als Valerie doorheeft dat Robert gesnoven heeft, slaat hij op de vlucht. Charlie raakt meer en meer onzeker over Milans gevoelens voor haar. Milan neemt Sjors in vertrouwen over iets wat hij en Tracey hebben uitgehaald.

 49. Aflevering 49

  6 november 2003 (23 minuten)

  Het zit Laura niet lekker dat ze geen kans krijgt om het goed te maken bij Dennis, waardoor ze Sil een tijdje niet zal kunnen zien. Robert doet een emotioneel beroep op Charlie om niet aan Milan te vertellen dat hij weer coke gebruikt. Valerie trekt haar handen af van Robert: ze vindt dat hij niet meer te helpen is.

 50. Aflevering 50

  7 november 2003 (23 minuten)

  Barbara is bijzonder ontevreden over de neerwaartse spiraal waar ze zich in bevindt: ze voelt zich verlaten, alleen en onbegrepen. Als Jef dan ook nog eens geen tijd voor haar heeft, barst de bom. Sjors ontdekt dat Janine met haar gedachten steeds bij Ray is. Martine speelt hoog spel, ze gaat de confrontatie met Ludo aan.

 51. Aflevering 51

  10 november 2003 (23 minuten)

  Martine en Ludo doen in blufpoker niet voor elkaar onder. Milan ergert zich wanneer Charlie zich naar zijn mening te beschermend in de kwestie Robert vastbijt. Tracey ziet de groeiende intimiteit tussen Sjors en Milan helemaal niet zitten. Barbara belooft Wout af te zullen bellen, maar vindt het veel spannender om dat niet te doen.

 52. Aflevering 52

  11 november 2003 (23 minuten)

  Morris probeert Sjors te verleiden. Met een ontroostbare Sil op zijn arm merkt Dennis dat het alleenouderschap zo gemakkelijk nog niet is. Laura moet concluderen dat ze samenwonen met haar man en kind nog niet aankan. Charlie is Roberts zelfmedelijden meer dan zat. Valerie betrapt Robert op het moment dat hij een snuif coke wil nemen.

 53. Aflevering 53

  12 november 2003 (23 minuten)

  Janine blijkt niet ongevoelig te zijn voor de charmes van Ray, echter, een romance durft ze het (nog) niet te noemen. Ray komt met een bekentenis. Barbara voelt zich buitengesloten door Jef en Charlie en zoekt haar heil elders. Het gaat bergafwaarts met Robert. Benjamin laat Pascale weten dat er geen toekomst is voor hen als zij hem niet volledig vertrouwt.

 54. Aflevering 54

  13 november 2003 (23 minuten)

  Martine krijgt Ludo waar ze hem hebben wil en neemt haar intrek in een wat luxere behuizing. Sjors vraagt zich af waar haar moeder dat van gaat betalen. Als Janine en Ray betrapt worden door Laura kan Janine niet langer ontkennen dat er iets is tussen hen. Echter, Ray wil absoluut geen relatie. Dennis mist Laura, maar hij weet niet of dat is als moeder van Sil of als zijn vrouw.

 55. Aflevering 55

  14 november 2003 (23 minuten)

  Charlie vreest dat ze vanwege haar rolstoel nooit meer een vriendje zal kunnen krijgen. Valerie moet in het ziekenhuis laten controleren of de baarmoederhalskanker echt weg is. Sjors wil haar eigen leven leiden en slaat Martines goede raad af. Tracey heeft het moeilijk met de leugens en geheimen die ze heeft voor Charlie.

 56. Aflevering 56

  17 november 2003 (23 minuten)

  Jef bindt de kat op het spek: hij vindt dat Barbara naar Wout moet bellen voor een massageafspraak. Robert denkt alleen maar aan zichzelf en daarmee stoot hij al zijn vrienden af. Sjors vraagt zich af of ze nu verkering heeft met Morris of niet. Charlie weigert te luisteren als Milan zijn leugens probeert te verdedigen.

 57. Aflevering 57

  18 november 2003 (23 minuten)

  Valerie pakt Robert zijn geld en creditcards af, daarnaast eist ze dat hij Milan vertelt dat hij nog steeds coke gebruikt. Barbara kan haar geheim niet langer bewaren en bekent aan Laura dat ze Jef heeft bedrogen met Wout, de fysiotherapeut van Charlie. Dennis vraagt Pascale om op Sil te passen, maar Benjamin vertrouwt Pascale niet en houdt haar in de gaten.

 58. Aflevering 58

  19 november 2003 (23 minuten)

  Als Nina beweert dat ze een nieuwe broer heeft, weet Janine niet wat ze hoort. Ludo lacht Nick vierkant in zijn gezicht uit als die hem vraagt mee te werken aan een DNA-test. Martine vindt het prima dat het uit is tussen Sjors en Morris. Janine daarentegen is van mening dat Sjors haar hart moet volgen. Charlie weet zeker dat ze Milan kwijt is.

 59. Aflevering 59

  20 november 2003 (23 minuten)

  Ray besluit dat hij zijn baan bij de politie terug wil en stapt op zijn vroegere superieur af. Jef krijgt van Robert dingen te horen die hij nooit had willen weten. Drie dames ondernemen actie: Laura wil Sil, Janine wil Ray en Barbara wil Wout. Robert probeert te achterhalen wat Charlie precies weet over hem.

 60. Aflevering 60

  21 november 2003 (23 minuten)

  Martine denkt de diepgewortelde vijandschap tussen Nick en Ludo in haar voordeel te kunnen gebruiken. Na wat er gebeurd is, is iedereen teleurgesteld in Ray, maar hijzelf nog het meest. Benjamin wil per se uitvissen wat Pascale dwars zit, maar zij laat hem niet toe in haar gevoelsleven. Jef en Barbara worstelen met hun schuldgevoelens ten opzichte van elkaar.

 61. Aflevering 61

  24 november 2003 (23 minuten)

  Ludo gelooft de DNA-tests van Nick niet en start zelf een grootscheeps onderzoek. Barbara merkt dat Robert en Jef iets voor haar achterhouden, maar als Wout langskomt is ze dat snel vergeten. Tracey zorgt voor grote opschudding in huize Harmsen.

 62. Aflevering 62

  25 november 2003 (23 minuten)

  Barbara roept Morris op het matje als zij ontdekt dat hij aan de basis heeft gestaan van Roberts cokeverslaving. Janine zoekt toenadering tot Ray, maar hij maakt het haar niet gemakkelijk. Ludo stuit op een muur van tegenwerking in Nicks antecedentenonderzoek. Charlie eist van Milan dat hij zich constructiever opstelt en niet alleen maar Robert en Morris loopt af te katten.

 63. Aflevering 63

  26 november 2003 (23 minuten)

  In zijn poging het weer goed te maken met Sjors draaft Morris veel te ver door. Ludo krijgt de uitslag van het DNA-onderzoek. Martine vist naar de plannen die Nick heeft om Ludo een hak te zetten. Janine ziet een mogelijkheid om Ray een stapje op de maatschappelijke ladder omhoog te laten doen, maar of hij haar hulp kan waarderen blijft de vraag.

 64. Aflevering 64

  27 november 2003 (23 minuten)

  Dennis vraagt neerslachtige Pascale mee te gaan naar babyzwemmen. Robert vecht tegen de depressie waarin hij verzeild is geraakt nu hij geen coke meer gebruikt, maar toch komt zijn relatie met Valerie onder zware druk te staan. Als Sjors aan haar moeder bekent dat haar avondje met Morris verre van succesvol was, komt Martine direct in actie.

 65. Aflevering 65

  28 november 2003 (23 minuten)

  Tracey doet haar uiterste best om bij meneer Harmsen in het gevlij te komen. Valerie en Barbara zijn het totaal oneens over wat het beste is voor Robert. Robert zelf denkt dat een grammetje coke het beste voor hem is. Dennis besluit het voorval rond Sil voor Laura te verzwijgen, maar ook deze leugen is niet snel genoeg.

 66. Aflevering 66

  1 december 2003 (23 minuten)

  Benjamin vermoedt dat er iets niet klopt bij Pascale en hij confronteert haar daarmee. Janine vindt het niet leuk dat Ray afstandelijk tegen haar doet. Nick brengt Martine in contact met mede-investeerders voor een groot bouwproject, maar ze weet niet dat hij een dubbele agenda heeft.

 67. Aflevering 67

  2 december 2003 (23 minuten)

  Tracey probeert Harmsen te paaien nadat hij fijntjes heeft laten weten dat zij het huis uit moet. Barbara krijgt een hartverzakking als Jef haar mobiele telefoon opneemt en het Wout blijkt te zijn. Morris is jaloers omdat Sjors telkens partij trekt voor Milan. Yasmin en Nick kunnen niet van elkaar afblijven.

 68. Aflevering 68

  3 december 2003 (23 minuten)

  Barbara doet alsof haar relatie met Wout niks voorstelt, maar als ze hem weer onder ogen komt slaat de vonk over. Zal Valerie zwichten als Robert haar om hulp smeekt? Martine heeft geen tijd voor Sjors en wijst haar af. Sjors vindt gelukkig wel een luisterend oor bij Janine. Robert vervalt in oude gewoontes.

 69. Aflevering 69

  4 december 2003 (23 minuten)

  Robert hoeft niet op enig begrip van Jef te rekenen als hij bekent dat hij het alleen niet redt om van zijn verslaving af te komen. Laura’s plan om zo snel mogelijk weer bij Dennis en Sil in te trekken schiet Dennis in het verkeerde keelgat. Barbara wordt recht in haar gezicht uitgelachen als ze vraagt om begrip voor haar misstap met Wout.

 70. Aflevering 70

  5 december 2003 (23 minuten)

  Robert doolt met zijn ziel onder zijn arm door de stad. Hij zoekt een oplossing voor zijn probleem, maar is geheel op zichzelf aangewezen. Janine is er getuige van als Ray door Ludo keihard op zijn plaats wordt gezet. Benjamin heeft er spijt van dat hij Pascale tot een bekentenis heeft gedwongen.

 71. Aflevering 71

  8 december 2003 (23 minuten)

  Charlie probeert Milan te steunen, maar hij wijst haar bot af. Ook Sjors is bezorgd om Milan, maar dat laat ze niet blijken. Als Wout een afspraakje probeert te maken met Barbara reageert zij al haar frustratie op hem af. Voor Dennis is het niet gemakkelijk om Laura weer over de vloer te hebben.

 72. Aflevering 72

  9 december 2003 (23 minuten)

  Barbara en Charlie zetten Jef onder druk met hun vragen over de afscheidsbrief van Robert. Barbara vindt de verbrande resten van de brief en iemand heeft heel wat uit te leggen. Sjors snoert Tracey de mond zodat ze alles waar ze getuige van was geheim houdt. Wout en Barbara ontmoeten elkaar stiekem in het park.

 73. Aflevering 73

  10 december 2003 (23 minuten)

  Jef heeft het helemaal gehad met zijn vrouw en wijst haar de deur, maar zelf speelt hij geen open kaart. Voor Martine is het onmogelijk om een goede moeder te zijn als Sjors met futiele problemen bij haar komt. Janine vindt dat Ludo Stefano moet inlichten over het bestaan van Nick. Nick en Yasmin hebben het erg gezellig samen.

 74. Aflevering 74

  11 december 2003 (23 minuten)

  Yasmin is bang dat Nick haar misbruikt om de familie Sanders te kwetsen. Dennis kan het niet aan als Laura lichamelijke toenadering zoekt en blijft te lang hangen in de kroeg. Pascale ergert zich kapot aan Benjamin, maar doet haar uiterste best om dit niet te laten blijken.

 75. Aflevering 75

  12 december 2003 (23 minuten)

  Ludo worstelt met het familiemysterie, maar hij laat niet toe dat iemand anders, ook Stefano niet, de dagboeken van Sophia leest. Milan zoekt toenadering tot Robert, maar kan het niet zonder dat hij zichzelf forceert. Tracey vindt Sjors oneerlijk en hypocriet en dat steekt ze niet onder stoelen of banken. Janine bagatelliseert de problemen tussen Dennis en Laura.

 76. Aflevering 76

  15 december 2003 (23 minuten)

  Sjors besluit aan Charlie op te biechten dat ze met Milan heeft gezoend. Ook Milan voelt zich enorm schuldig. Nick vertelt Yasmin dat zij elkaar niet meer kunnen zien omdat ze de ex is van zijn broer Stefano. Barbara probeert Jef te verleiden om Wout te vergeten.

 77. Aflevering 77

  13 december 2003 (23 minuten)

  Dennis en Laura treffen voorbereidingen voor een korte vakantie. Pascale vrijt met Benjamin, maar droomt ondertussen van Dennis. Barbara lucht haar hart bij Laura.

 78. Aflevering 78

  17 december 2003 (23 minuten)

  Dennis en Laura zullen het eens moeten worden wat betreft Sil, maar hun meningen verschillen. Ludo krijgt de uitslag van de DNA test. Nick weet dat Stefano Yasmin terug wil, maar laat zich wel verleiden tot een vrijpartij. Janine baalt dat Ray de kerstdagen in Maleisië zal doorbrengen.

 79. Aflevering 79

  18 december 2003 (23 minuten)

  De ruzie tussen Dennis en Laura komt in een stroomversnelling. Sjors wordt door Charlie onder druk gezet om tegen haar wil dingen met Morris en Milan te doen. Yasmin laat Stefano weten dat hij zich niet moet bemoeien met haar relatie. Tracey vindt dat Sjors Charlie moet inlichten over haar zoenpartij met Milan.

 80. Aflevering 80

  19 december 2003 (23 minuten)

  Sjors probeert haar gevoelens voor Milan te ontvluchten maar dit is niet gemakkelijk. Robert is dolblij dat Valerie met hem wil samenwonen en dat ook Milan bij zijn vader wil intrekken, Barbara houdt zichzelf voor dat de verbetering in haar huwelijk komt door haar affaire met Wout.

 81. Aflevering 81

  22 december 2003 (23 minuten)

  Het is nog de vraag of het ooit goed zal komen tussen Jef en Barbara. Janine ontdekt dat Ludo nog steeds niet tegen Stefano heeft vertelt dat ze broers zijn. Het kerstdiner dat Charlie voorbereidt moet een hoogtepunt in de familiegeschiedenis worden

 82. Aflevering 82

  23 december 2003 (23 minuten)

  Dennis reageert onverwacht op Pascale’s verleidingspoging. Tracey en meneer Harmsen houden er zo hun eigen methodes op na als ze zich op het pad van de journalistiek begeven. Robert heeft door dat Milan worstelt met zijn gevoelens voor zowel Charlie als Sjors.

 83. Aflevering 83

  24 december 2003 (23 minuten)

  In een spannende, dubbele aflevering op kerstavond komt een aantal verhaallijnen tot een hoogtepunt en wordt een aantal geheimen onthuld. Dit veroorzaakt veel consternatie en heeft verregaande gevolgen. Kortom; het belooft een kerstavond te worden waarvan je hoopt het zelf nooit mee te maken.

 84. Aflevering 84

  25 december 2003 (23 minuten)

  Ray begrijpt er niets van als Janine er na een telefoontje als een haas vandoor gaat richting Ludo. Het huwelijk van Jef en Barbara bereikt een nieuw dieptepunt. Sjors voelt zich zwaar geïntimideerd als Nick langskomt.

 85. Aflevering 85

  26 december 2003 (23 minuten)

  Meneer Harmsen raakt in paniek als er om vakantiefoto's wordt gevraagd. Wanneer Laura haar verontschuldigingen wil aanbieden voor haar botte gedrag, betrapt ze Dennis en Pascale in een innige omhelzing. Als Stefano in totale verwarring is, is het maar goed dat Janine ook in Maleisië is. Bij Ray valt dit echter niet in goede aarde.

 86. Aflevering 86

  29 december 2003 (23 minuten)

  Hoewel Charlie hem vergeeft, zijn Roberts problemen nog niet ten einde. Barbara wil hem namelijk aanklagen. Stefano realiseert zich dat hij liever Ludo als vader heeft dan Maximiliaan. Janine snapt niet waarom, maar Ray reist voortijdig terug naar Nederland. Laura besluit dat het beter is als Robert weet dat hij de vader van Sil is.

 87. Aflevering 87

  30 december 2003 (23 minuten)

  Ludo hoort dat er concurrentie is wat betreft het Merenpark-project, maar omdat hij in Maleisië zit kan hij geen actie ondernemen. Sjors zoekt steun bij Martine, maar kan niet vertellen wat haar dwars zit. Charlie is de constante ruzies tussen Barbara en Jef meer dan zat. Janine probeert aan Stefano duidelijk te maken dat Ludo eigenlijk ook een slachtoffer is van de situatie.

 88. Aflevering 88

  31 december 2003 (23 minuten)

  Sjors is boos omdat Tracey aan Morris heeft verteld over Sjors’ zoen met Milan. Milan op zijn beurt reageert zijn frustratie hierover af op Robert. Robert wacht in spanning op de uitslag van het onderzoek waar uit moet blijken of hij inderdaad de vader is van Sil. De redactie van NOW magazine wil meneer Harmsen op de cover.

 89. Aflevering 89

  1 januari 2004 (23 minuten)

  Ondanks tegenwerpingen van Pascale blijft Dennis ervan overtuigd dat hij de enige echte vader van Sil is. De ruzie met Milan opent bij Robert de ogen: hij besluit niet meer voor zijn verantwoordelijkheden weg te lopen. Net als Sjors haar hart wil uitstorten over Nick, vertelt Milan dat hij toch met Charlie gaat trouwen.

 90. Aflevering 90

  2 januari 2004 (23 minuten)

  Dennis zit met de handen in het haar door de uitslag van de vaderschapstest. Intens verdrietig gaat hij naar Laura toe. Sjors heeft aan haar moeder geen steun als ze haar haar grote geheim heeft bekend. Weer thuis uit Maleisië moet Ludo direct aan de slag om zijn mede-investeerders gerust te stellen en de Merenpark-concurrentie het hoofd te bieden.

 91. Aflevering 91

  5 januari 2004 (23 minuten)

  Ludo doet een poging om via steekpenningen het Merenpark-project binnen te halen, maar Nick heeft de troeven in handen. Dennis is zo triest dat hij alles wat hem aan Sil doet herinneren het huis uit wil gooien. Robert voelt zich vreselijk over het feit dat hij en Valerie lijnrecht tegenover elkaar staan.

 92. Aflevering 92

  6 januari 2004 (23 minuten)

  Milan probeert mee te gaan in Charlies enthousiaste voorbereidingen voor het huwelijk, maar wordt steeds afgeleid als hij naar Sjors kijkt. Meneer Harmsen wordt herkend op straat; zijn columns zijn een hit. Charlie en Morris bedenken een plan om het weer goed te maken tussen hun ouders.

 93. Aflevering 93

  7 januari 2004 (23 minuten)

  Milan wil weten waarom Sjors zo gesloten is. Ray is teleurgesteld als een ontmoeting met Janine koeltjes verloopt. Charlies voorpret voor haar huwelijk is nagenoeg verdwenen omdat Barbara en Jef het kibbelen niet kunnen laten. Dennis wil de strijd om Sil opgeven totdat hij met zijn advocaat praat.

 94. Aflevering 94

  8 januari 2004 (23 minuten)

  Ludo komt in de problemen als hij zijn mede-investeerders grote beloftes doet. Barbara kan geen begrip opbrengen voor het feit dat Robert en Valerie weer bij elkaar zijn. Dennis concludeert dat hij de zaak 'Sil' echt voor de rechter zal moeten brengen. Laura doet echter pogingen om tot een vriendschappelijke oplossing te komen.

 95. Aflevering 95

  9 januari 2004 (23 minuten)

  Janine hoort van Sjors waarom zij depressief is en ze krijgt ook te horen hoe Martine daarop reageerde. Meneer Harmsen doet, na een conflict met Tracey, zelf een poging om een column te schrijven. Nick komt erachter dat Stefano niet op de hoogte is van de deal die hij met Ludo heeft gesloten en gebruikt dat in zijn voordeel.

 96. Aflevering 96

  12 januari 2004 (23 minuten)

  Charlie vertelt Milan dat ze Sjors wil vragen bruidsmeisje te zijn. Sjors heeft al toegezegd voordat hij daar iets aan kan doen. Ludo vreest dat Nick hem zal verraden. Janine vindt dat Sjors aangifte moet doen van verkrachting. Het Merenpark-project wordt onder grote belangstelling toegewezen: zal het naar Ludo of Martine gaan?

 97. Aflevering 97

  13 januari 2004 (23 minuten)

  Martine zet haar plan om Sjors te wreken in werking: Nick wordt naar een macabere plek afgevoerd. Milan heeft nog geen getuige voor zijn huwelijk, maar zijn grootste probleem is wat hij voelt voor Sjors. Stefano vindt dat Ludo hem verraden heeft door met Nick in zee te gaan.

 98. Aflevering 98

  14 januari 2004 (23 minuten)

  Dennis en Pascale concluderen dat het beginnen van een nep-relatie de kansen op voogdij over Sil aanmerkelijk vergroot. Benjamin vindt het nog altijd moeilijk dat hij Pascale kwijt is. Jef moet vanwege een grote opdracht nauw samenwerken met een intrigerende vrouw. Barbara is er van overtuigd dat vrede tussen haar en Robert het huwelijk tussen hun kinderen ten goed zal komen.

 99. Aflevering 99

  15 januari 2004 (23 minuten)

  Nick denkt dat er maar een plek is waar hij zich veilig voor Martine zal kunnen voelen: hij wil zo snel mogelijk bij Ludo intrekken. Na de goedmaakactie van Tracey maakt Meneer Harmsen een lief gebaar. Ray is getuige van een zeer geladen ontmoeting tussen Janine en Martine.

 100. Aflevering 100

  16 januari 2004 (23 minuten)

  Van deze aflevering is helaas geen inhoud beschikbaar.

 101. Aflevering 101

  19 januari 2004 (23 minuten)

  Sjors en Yasmin houden een bruidsmodeshow voor Charlie. Milan wordt heen en weer geslingerd tussen zijn gevoelens voor Sjors en zijn belofte om met Charlie te trouwen. Sjors kan niet langer liegen. Stefano voelt zich verraden door Ludo, ook al beweert Ludo dat de deal puur zakelijk is.

 102. Aflevering 102

  20 januari 2004 (23 minuten)

  Sjors is verbijsterd als ze merkt dat Janine het geheim van de verkrachting aan Ludo heeft verteld. Meneer Harmsen en Tracey bedingen een voorschot op het boek dat van hun reisverhalen gemaakt zal worden. Anouk maakt Jef duidelijk dat ze geen zin heeft in gedoe.

 103. Aflevering 103

  21 januari 2004 (23 minuten)

  Ray’s nieuwe opdracht voor Ludo brengt hem in conflict met Janine. Sjors is woedend en verdrietig omdat iedereen zich met haar bemoeit terwijl ze juist zo snel mogelijk wil vergeten wat er is gebeurd. Laura weet zeker dat Dennis sterker staat bij een rechtszaak, omdat hij Sil een volledige gezinssituatie kan bieden.

 104. Aflevering 104

  22 januari 2004 (23 minuten)

  Als Barbara onverwacht op kantoor verschijnt, verloopt de ontmoeting tussen haar en Anouk niet zoals Jef had verwacht. Laura is ervan overtuigd dat ze Sil aan Dennis en Pascale kwijt raakt. Milan kan niet langer zijn mond houden. Als hij Nick tegenkomt nagelt hij hem publiekelijk aan de schandpaal. Sjors weet niet hoe ze het heeft wanneer ze hoort wat Milan gedaan heeft.

 105. Aflevering 105

  23 januari 2004 (23 minuten)

  Laura hoort dat de verklaring van Valerie uiterst belastend voor haar is. Morris vindt dat Jef open kaart moet spelen wat betreft de kus met Anouk. Het plan van meneer Harmsen en Tracey lijkt zich tegen hen te keren. Janine ontdekt dat ze Ray verkeerd beoordeeld heeft. Stefano krijgt te horen dat Ludo een verkrachter een veilig onderdak biedt.

 106. Aflevering 106

  26 januari 2004 (23 minuten)

  Sjors is boos op Milan, ze wil niets meer met hem te maken hebben. Milan wordt onder druk gezet om de ruzie met Sjors bij te leggen. Benjamin herinnert Dennis er aan dat Laura Sils moeder is, dus zijn plannetjes met Pascale zouden wel eens verkeerd kunnen uitpakken.

 107. Aflevering 107

  27 januari 2004 (23 minuten)

  Tijdens een romantisch etentje met Barbara denkt Jef aan Anouk. Milan wordt verteerd door schuldgevoel, juist omdat hij zoveel om Sjors geeft, maar dat mag Charlie nooit te weten komen. Sjors en Ludo kunnen het goed met elkaar vinden. Zakelijk wil Ludo Nick nog wel aanhoren, maar op het persoonlijke vlak houdt hij hem ver van zich af.

 108. Aflevering 108

  28 januari 2004 (23 minuten)

  Jef begrijpt Barbara’s reactie op zijn bekentenis niet. Stefano is niet langer blij met de bemoeienissen van Ludo. Alles wat Ludo Martine in de loop van de tijd heeft aangedaan, wordt haar te veel. Ze krijgt wraakgevoelens. Yasmin verwijt Ludo dat haar broer Tony door zijn toedoen is vermoord.

 109. Aflevering 109

  29 januari 2004 (23 minuten)

  Yasmin en Martine hebben een gezamenlijk doel: Ludo moet kapot. Sjors vindt dat Janine en Ray hun ruzie moeten bijleggen. Robert twijfelt aan zijn relatie met Valerie. Stefano is het niet eens met Ludo’s toekomstvisie voor PupArt. Martine doet Stefano een verleidelijk aanbod.

 110. Aflevering 110

  30 januari 2004 (23 minuten)

  Barbara en Jef willen dat Morris zijn mond houdt over Jef’s kus met Anouk. Morris merkt echter dat de hele affaire Barbara haar meer doet dan ze wenst toe te geven. Sjors wil van haar rol als bruidsmeisje af. Martine bluft om Ludo onder druk te zetten, maar maakt het zichzelf niet gemakkelijk.

 111. Aflevering 111

  2 februari 2004 (23 minuten)

  Stefano is het er totaal niet mee eens dat Yasmin voor Martine werkt. Jef weet niet hoe het nu verder moet nu hij verliefd is op twee dames tegelijk. Laura vraagt of Robert een relatie met haar wil faken om meer kans te maken op Sil. Barbara weet zeker dat Jef en Anouk met elkaar slapen maar zij kan alleen maar hopen dat die affaire snel voorbij is.

 112. Aflevering 112

  3 februari 2004 (23 minuten)

  Zowel Charlie als Milan vieren hun vrijgezellenavondje uitbundig. Jef maakt een keuze tussen Anouk en Barbara. De ruzie tussen Tracey en meneer Harmsen loopt hoog op. Pascale beweert tegen Yasmin dat de gevoelens tussen haar en Dennis echt zijn.

 113. Aflevering 113

  4 februari 2004 (23 minuten)

  Dennis heeft Benjamin nog niet ingelicht over zijn gevoelens voor Pascale en dat breekt hem op. Ludo baalt ervan dat hij Nick op zakelijk gebied nodig heeft. Martine probeert uit te vinden hoe ver Yasmin wil gaan in haar wraak op Ludo. Janine ontploft als ze te horen krijgt dat Nick en Nina contact met elkaar hebben gehad.

 114. Aflevering 114

  5 februari 2004 (23 minuten)

  Milan en Charlie gaan trouwen. Robert is dolblij dat hij toch op de bruiloft mag komen. Milan worstelt met zichzelf; hij moet de gevoelens die hij voor Sjors heeft diep wegdrukken. Martine en Yasmin beramen een plan om Remco Houtman van zijn aandelen te ontdoen. Ludo moet zijn uiterste best doen om het vertrouwen van Janine terug te winnen.

 115. Aflevering 115

  6 februari 2004 (23 minuten)

  Martine is uiterst tevreden over het welslagen van haar plan. Ludo begrijpt niet dat hij Remco Houtman maar niet kan bereiken. Ray krijgt de opdracht om Nina geen moment uit het oog te verliezen. Anouk moet het ontgelden als Morris de pest in heeft.

 116. Aflevering 116

  9 februari 2004 (23 minuten)

  Martine chanteert Remco Houtman met de compromitterende foto’s die ze van hem heeft. Milan vindt steun bij Robert. Charlie voelt zich al rot genoeg en kan een ruzie tussen Jef en Barbara daar echt niet bij hebben. Ludo vertelt Nina zijn grote droom: het Sanders Museum. Tracey zet Milan in het openbaar voor schut.

 117. Aflevering 117

  10 februari 2004 (23 minuten)

  Ludo zint op wraak als Martine hem heeft afgetroefd. Benjamin breekt met Dennis omdat die niet openhartig is geweest. Laura valt precies op het verkeerde moment bij Dennis en Pascale binnen. Meneer Harmsen wil met Tracey mee op reis, maar zij is daar in het geheel niet van gediend. Charlie bekent dat ze Milan zou willen haten, maar dat nooit zal kunnen: ze houdt van hem.

 118. Aflevering 118

  11 februari 2004 (23 minuten)

  Meneer Harmsen viert zijn verjaardag in café de Koning. Barbara heeft enorme spijt van de manier waarop ze met Jefs gevoelens voor Anouk is omgegaan. Om Stefano te irriteren, huurt Nick Scala af om een PupArt-expositie te organiseren. Door Tracey’s horrorverhalen over het Amazonegebied krijgt meneer Harmsen alleen maar meer zin in de reis.

 119. Aflevering 119

  12 februari 2004 (23 minuten)

  Milan vindt een lichaam onder aan de trap in Scala. Iedereen vindt het belachelijk als Benjamin vertelt van de trouwplannen van Dennis en Pascale. Barbara heeft genoeg van Jefs onduidelijke gedoe en zoekt Anouk op. Valerie doet een poging het gat tussen Charlie en Milan te overbruggen.

 120. Aflevering 120

  13 februari 2004 (23 minuten)

  Scala wordt hermetisch afgesloten en het lichaam wordt afgevoerd. Yasmin is heel benieuwd wat Martine van plan is nu zij evenveel Merenpark-aandelen heeft als Ludo. Nick is des duivels als Stefano de PupArt-expositie afblaast. Meneer Harmsen heeft het moeilijk als hij van alles en iedereen afscheid moet nemen.

 121. Aflevering 121

  16 februari 2004 (23 minuten)

  Jef en Anouk proberen te ontdekken of het einde van hun werkopdracht ook het einde van hun affaire betekent. Barbara hoopt van wel. Charlie claimt Sjors, maar die vindt dat moeilijk omdat Milan ook aan haar trekt. Dennis probeert zich wanhopig te herinneren wat er de avond ervoor gebeurd is. Ray bijt zich vast in de moordzaak.

 122. Aflevering 122

  17 februari 2004 (23 minuten)

  Ludo is euforisch als hij hoort dat zijn favoriete schilderij ‘Il Figlio’ in bruikleen aangeboden wordt. Martine vertelt Yasmin over haar plannen met Ludo. Ray trekt zijn conclusies over wie de moord op Pascale gepleegd heeft. Charlie verwijt Valerie dat ze een relatie met Robert heeft en wil dat ze met hem breekt.

 123. Aflevering 123

  18 februari 2004 (23 minuten)

  Morris heeft een plan om Charlie op te vrolijken. Martine weet Ludo in een aandeelhoudersvergadering een lelijke hak te zetten. Jef houdt zijn mond als Robert de kwestie Anouk aankaart. Milan biecht aan Charlie op dat Sjors de reden is waarom hun huwelijk niet doorging. Ludo roept Nick op het matje.

 124. Aflevering 124

  19 februari 2004 (23 minuten)

  Pascales begrafenis brengt alle betrokkenen en de recherche op een kil kerkhof bijeen. Charlies voorstel aan Barbara om een paar dagen weg te gaan had niet op een ongunstiger tijdstip kunnen komen. Benjamin zweert dat hij de moordenaar zal laten boeten. Milan heeft met Sjors te doen als hij hoort dat Charlie met haar gebroken heeft.

 125. Aflevering 125

  20 februari 2004 (23 minuten)

  Terwijl Martine en Yasmin hun plan om Ludo te grazen te nemen voorbereiden, krijgt Ludo bezoek van een mysterieuze Chileense vrouw. De recherche komt bij Laura op bezoek. Jef kan het niet meer aan en vraagt Robert de opdracht met Anouk af te maken. Anouk laat zich niet zomaar opzij zetten en gaat bij Jef langs als Barbara niet thuis is.

 126. Aflevering 126

  23 februari 2004 (23 minuten)

  Robert ontdekt dat Laura iets te verbergen heeft over de avond van de moord op Pascale. Ondertussen stelt de recherche zich de vraag of Laura in staat zou zijn een moord te plegen. Yasmin viert het weerzien met een oude bekende. Jef maakt een afspraak met Anouk; het zou hun laatste moeten zijn.

 127. Aflevering 127

  24 februari 2004 (23 minuten)

  Ludo weet zeker dat door een perspresentatie van een topstuk als ‘Il Figlio’ zijn droom van een eigen museum weer een grote stap dichterbij is, daarom geeft hij veel toe in de onderhandelingen met Carmen Lopez Diaz. Milans plan om de situatie met Sjors te ontvluchten stuit op kritiek. Anouk blijft tegen wil en dank bij Jef eten.

 128. Aflevering 128

  25 februari 2004 (23 minuten)

  Benjamin kan zijn ogen niet geloven wanneer Dennis op vrije voeten is gesteld. Charlie vindt het onacceptabel dat Barbara zo met zich laat sollen. Nick krijgt de opdracht van Ludo om zijn PupArt-zaakjes beter in de hand te houden. Benjamin probeert te reconstrueren wat hij zelf gedaan heeft in de nacht van de moord, maar hij kan zich niet alles herinneren.

 129. Aflevering 129

  26 februari 2004 (23 minuten)

  Charlie vindt dat Milan laf en onvolwassen is wanneer hij wil vluchten. Ray onderwerpt Laura aan een verhoor, maar zij is daar niet van gediend. Stefano duldt geen concurrentie in zijn vriendschap met Yasmin. Valerie zit met Sil opgescheept en wordt gek als hij maar blijft huilen.

 130. Aflevering 130

  27 februari 2004 (23 minuten)

  Benjamin ziet dat Morris Sjors nog steeds leuk vindt en regelt een ontmoeting. Barbara eist dat Jef een keuze maakt tussen haar en Anouk. Janine vindt dat Ray zich veel te veel bezighoudt met de moordzaak en wil weten hoe hij hun toekomst ziet. Martine is des duivels als ze hoort wie er bij Ludo op bezoek is geweest.

 131. Aflevering 131

  1 maart 2004 (23 minuten)

  Carmen moet zich in allerlei bochten wringen om Ludo te laten geloven dat het schilderij geen vervalsing is. Als Anouk een jaar in Hawaï kan gaan werken, voelt Jef zich voor het blok gezet; hij moet kiezen tussen haar en Barbara. Milan vraagt zich af of hij er goed aan heeft gedaan om niet met Charlie te trouwen.

 132. Aflevering 132

  2 maart 2004 (23 minuten)

  Achter Janine’s rug om bijt Ray zich vast in de moord op Pascale. Milan heeft te doen met Dennis en bezorgt hem gelukkige momenten. Deze worden echter wreed verstoord. Morris weet voor wie Jef gekozen heeft, maar weet niet hoe hij het moet vertellen. Benjamin heeft geen idee waar hij de sleutel van Scala gelaten heeft.

 133. Aflevering 133

  3 maart 2004 (23 minuten)

  Een ondoordachte actie van Ray zet zijn verhouding met Dennis op scherp. Isabella wil Charlie zien maar is bang dat zij nog altijd woedend op haar is. Sjors was ervan overtuigd dat Milan de stad uit was, totdat ze hem tegen het lijf loopt. Hij heeft heel wat uit te leggen. Meneer Harmsen wordt steeds vergeetachtiger.

 134. Aflevering 134

  4 maart 2004 (23 minuten)

  Ludo gebruikt een persconferentie, waarin hij het verloren gewaande schilderij zal presenteren, om zijn museumplannen door te drukken. Martine onthult aan Yasmin en Isabella dat ze aartsrivaal Ludo met behulp van een slangenmens in de val wil laten lopen. Ray lijkt de ruzie met Janine bij te kunnen leggen, totdat hij een belangrijk telefoontje krijgt.

 135. Aflevering 135

  5 maart 2004 (23 minuten)

  Het schilderij is spoorloos en Janine is bewusteloos. Toch wil Ludo er geen politie bijhalen. Hij moet kost wat kost voorkomen dat de eigenaar te weten komt wat er gebeurd is. Bovendien is het te laat om de persconferentie af te zeggen. Anouk eist van Jef dat hij morgen zijn definitieve keuze gemaakt heeft. Ze rekent echter niet op Charlie.

 136. Aflevering 136

  8 maart 2004 (23 minuten)

  Jef is niet op andere gedachten te brengen over zijn keuze tussen Anouk en Barbara. Stefano hoopt dat de tv-oproep zal helpen om Dennis’ onschuld te bewijzen. Isabella wil weer gaan werken, maar neemt niet zomaar de eerste de beste baan aan. Diep in zijn hart is Benjamin bang dat hijzelf iets met de dood van Pascale te maken heeft, hij heeft tenslotte een gapend gat in zijn geheugen.

 137. Aflevering 137

  9 maart 2004 (23 minuten)

  Na de tv-oproep verschijnt een onguur vriendje van Morris dat zich niet zomaar laat afschepen. Martine probeert Sjors’ sympathie te winnen met een duur cadeau. Ludo’s museumplannen lijken het te gaan halen wanneer Martine zich achter hem schaart. Laura vertelt aan Robert dat zij in de nacht van de moord bij Pascale langs is geweest.

 138. Aflevering 138

  10 maart 2004 (23 minuten)

  Robert verklaart Jef voor gek als hij meedeelt dat hij naar Hawaï gaat. Het zint Valerie allerminst dat zij door Laura’s voorarrest nog langer voor Sil moet zorgen. Yasmin vindt dat het tijd is voor Benjamin om zijn excuses aan Dennis aan te bieden. Laura weet Robert niet 100% van haar onschuld te overtuigen.

 139. Aflevering 139

  11 maart 2004 (23 minuten)

  Ludo en Stefano jagen achter de dief van ‘Il Figlio’ aan. Morris geeft de strijd op: het zal hem verder worst wezen of Jef weggaat of niet. Meneer Harmsen zorgt voor paniek bij Isabella als hij zich niet meer weet te herinneren waar hij haar vermomming heeft gelaten. Sjors vindt dat Milan en zij hun prille relatie nog even niet openbaar moeten maken.

 140. Aflevering 140

  12 maart 2004 (23 minuten)

  Ray weet dat Stefano in gevaar is, maar kan dat uit veiligheidsoverwegingen niet tegen Janine vertellen. Martine geniet van het feit dat ze Nick en Ludo in haar macht heeft. De enige die haar plannen dreigt te dwarsbomen is Yasmin. Charlie wordt gevraagd voor een fotoreportage, ze is enthousiast totdat ze hoort dat Nick de agent is van de fotografe.

 141. Aflevering 141

  15 maart 2004 (23 minuten)

  Laura is vastbesloten om Dennis veroordeeld te krijgen. Isabella raakt er meer en meer van overtuigd dat er iets niet in orde is met het geheugen van meneer Harmsen. Martine hoont Yasmin weg wanneer zij eist dat haar vrienden buiten schot blijven in het wraakplan om Ludo te grazen te nemen.

 142. Aflevering 142

  16 maart 2004 (23 minuten)

  Tussen Jef en Barbara gaat het stukken beter, maar waarom kan Jef zich er dan niet toe zetten om weer thuis te gaan wonen? Laura put kracht uit een bezoekje van Sil. Ludo weet een acuut probleem van Stefano op te lossen, maar hij ziet in dat Stefano serieus gevaar loopt als hij een verontrustend pakketje krijgt thuisbezorgd.

 143. Aflevering 143

  17 maart 2004 (23 minuten)

  De zorg voor Sil wordt Robert tijdens een werkbespreking even te veel. Barbara staat voor een onmogelijke keuze: haar man of haar zoon. Ludo zoekt met Ray naar manieren om Stefano te beschermen zonder dat hij daar achter komt. Martine geniet van het feit dat haar plan vruchten begint af te werpen.

 144. Aflevering 144

  18 maart 2004 (23 minuten)

  Charlie laat zich niet strikken voor een fotoreportage zolang zij daarmee met Nick wordt geconfronteerd. Milan vindt dat Charlie moet weten dat hij en Sjors een relatie hebben. Sjors twijfelt daar over. Janine is verontrust over de manier waarop Ray zich in de moordzaak vastbijt.

 145. Aflevering 145

  19 maart 2004 (23 minuten)

  Benjamin krijgt verschrikkelijk de zenuwen als hij op het politiebureau wordt ontboden. Hij twijfelt namelijk aan zijn eigen onschuld wat betreft de moord op Pascale. Isabella is vastbesloten om meneer Harmsen onder doktersbehandeling te krijgen. Door zijn scherpe blik ontdekt Morris hoe het zit tussen Milan en Sjors.

 146. Aflevering 146

  22 maart 2004 (23 minuten)

  Het feit dat Ray Benjamin een vals alibi heeft verschaft, zorgt ervoor dat Janine hun relatie op een laag pitje zet. Charlie is enthousiast over de ideeën voor de fotoshoot, totdat Nick op het toneel verschijnt. Valerie vindt dat de zorg voor Sil bij Robert moet liggen, toch weet het kleine mannetje een snaar te raken.

 147. Aflevering 147

  23 maart 2004 (23 minuten)

  Barbara gaat rare dingen doen als er een brief voor Jef wordt bezorgd met een poststempel uit Hawaï. De schrik slaat Ludo om het hart als hij in de krant een advertentie ziet met een afbeelding van zijn geliefde ‘Il Figlio’. Met Morris kan Sjors wel praten over wat haar dwarszit, maar met Milan heeft ze nog altijd moeite.

 148. Aflevering 148

  24 maart 2004 (23 minuten)

  Charlie weet Nick dusdanig af te bluffen dat hij met de staart tussen de benen afdruipt. Barbara is bang dat Anouk zal terugkeren naar Nederland. Ludo krijgt bericht van de schilderijdieven: hij moet op een bepaald moment, op een bepaalde plek zijn... alleen! Tijdens de fotoshoot lijkt de lucht tussen Charlie en Nick enigszins op te klaren.

 149. Aflevering 149

  25 maart 2004 (23 minuten)

  Sjors zoekt steun bij lotgenoten. Ludo ziet zich genoodzaakt tien zwijnen te adopteren. Martine start de volgende fase van haar wraakplan. Milan is jaloers op Morris en Isabella weet meneer Harmsen te veranderen: voor de mensheid een kleine stap, voor hem een sprong vooruit.

 150. Aflevering 150

  26 maart 2004 (23 minuten)

  Jef twijfelt want hij heeft gekozen voor Barbara, maar de liefde voor Anouk trekt. Iedereen is verbijsterd wanneer bekend wordt wat er met meneer Harmsen is gebeurd. Als Janine van Ray wil weten waar hij was ten tijde van de moord, verlaat hij op hoge poten het huis. Sjors probeert haar problemen met Milan te bespreken, maar dat gaat niet zo gemakkelijk als met Morris.

 151. Aflevering 151

  29 maart 2004 (23 minuten)

  Charlie denkt dat het tussen Jef en Barbara weer goed gaat. Morris weet wel beter, maar kan haar dit niet vertellen. Een gifgrondrapport kan Ludo veel geld gaan kosten, toch krijgt hij de anonieme opdracht het te publiceren. Janines liefde voor Ray brengt haar in de problemen met de politie.

 152. Aflevering 152

  30 maart 2004 (23 minuten)

  Jef ontdekt dat Morris geld gestolen heeft uit de kas van Scala. Ray probeert Ludo voor zijn karretje te spannen als hij een alibi voor de moordnacht nodig heeft. De onschuld van baby Sil laat Valerie niet onberoerd. Martine is woedend als Ludo zich niet aan de eisen van de schilderijdieven lijkt te houden.

 153. Aflevering 153

  31 maart 2004 (23 minuten)

  Sjors biecht op dat ze een afspraak heeft met een therapeut. Benjamin wordt gesommeerd om op het politiebureau te verschijnen. Laura heeft er goede hoop op dat ze snel vrij zal komen. Milan baalt dat Sjors vertrouwelijker is met Morris dan met hem.

 154. Aflevering 154

  1 april 2004 (23 minuten)

  Isabella krijgt meneer Harmsen er niet van overtuigd dat hij zich in het ziekenhuis moet laten onderzoeken. Stefano suggereert dat Ray het valse alibi bedacht had voor zichzelf en niet voor Benjamin. Sjors twijfelt aan het nut van haar therapie. Janine snapt niets van het vrijlatingsbeleid van de politie.

 155. Aflevering 155

  2 april 2004 (23 minuten)

  Martine is vast van plan om Ludo als anonieme bron van het gifgrondartikel te ontmaskeren. Ze arrangeert een geheim rendez vous. Ray beweert Pascale niet vermoord te hebben, maar kan het gat van een half uur niet verklaren. Charlie geeft toe dat het niet slim was om Nick thuis uit te nodigen.

 156. Aflevering 156

  5 april 2004 (23 minuten)

  Janines bezoek aan Ray in de loopt uit op een grote teleurstelling. Dennis probeert Valerie zover te krijgen dat Sil een nachtje bij hem mag logeren. Nick en Charlie weten even niet hoe ze op elkaar moeten reageren. Laura bezweert Robert dat hij Sil nooit aan Dennis mag meegeven.

 157. Aflevering 157

  6 april 2004 (23 minuten)

  Robert krijgt het nieuws over Laura te horen en dit zorgt voor onenigheid tussen hem en Valerie. Eindelijk lijkt het Milan en Sjors eens voor de wind te gaan. Barbara gelooft er niets van als Charlie bij hoog en bij laag beweert niets meer met Nick te willen.

 158. Aflevering 158

  7 april 2004 (23 minuten)

  Dennis is blij met de beslissing van Robert. Hoe Valerie er over denkt kan hem niets schelen. Benjamin weigert om aan Ray zijn excuses aan te bieden en dit leidt tot een impasse in hun vriendschap. Valerie zal Robert moeten bekennen dat ze haar mond voorbijgepraat heeft tegen Laura.

 159. Aflevering 159

  8 april 2004 (23 minuten)

  Meneer Harmsen wordt uit het ziekenhuis ontslagen. Hij ziet niets in het hulpplan dat Yasmin en Isabella voor hem hebben bedacht. Om alle ellende te vergeten stort Ray zich op zijn werk. Sjors concludeert dat haar moeder met smerige zaakjes bezig is.

 160. Aflevering 160

  9 april 2004 (23 minuten)

  Ludo laat zich van zijn ouderwetse kant zien als hij Martine aanpakt. Tot Charlies verbazing neemt Isabella het voor Nick op. Barbara is ervan overtuigd dat het beter gaat tussen haar en Jef, maar Jef voelt precies het tegendeel. Meneer Harmsen heeft een plan om aan Yasmin te bewijzen dat hij niet dement aan het worden is.

 161. Aflevering 161

  12 april 2004 (23 minuten)

  Valerie hoopt dat Sil bij haar en Robert blijft als Laura veroordeeld wordt, maar begrijpt dat hij waarschijnlijk aan Dennis toegewezen zal worden. Benjamin twijfelt aan wat hij in de nacht van de moord gedaan heeft, dan vindt hij een bewijsstuk… Charlie kan met niemand over haar gevoelens voor Nick praten. Barbara moedigt Janine aan om Ray op te zoeken.

 162. Aflevering 162

  13 april 2004 (23 minuten)

  Valeries plannetje om Sil toegewezen te krijgen begint steeds meer vorm aan te nemen terwijl Laura, eenzaam in haar cel, haar kind verschrikkelijk mist. Ludo heeft er schoon genoeg van; hij weigert in te gaan op de volgende eis van de schilderijdieven. Het doet Janine pijn, dat Ray haar heeft afgewezen.

 163. Aflevering 163

  14 april 2004 (23 minuten)

  Charlie trekt de stoute schoenen aan: ze belt Nick op om met hem af te spreken. Valerie moet haar uiterste best doen om Robert ervan te overtuigen dat hij zijn rechten als biologische vader van Sil moet laten gelden. Barbara is onterecht optimistisch over haar huwelijk met Jef. Milan zoekt de confrontatie met Nick.

 164. Aflevering 164

  15 april 2004 (23 minuten)

  Jef draait zich in allerlei bochten om bij Barbara de aanwezigheid van Anouk logisch te verklaren. Ludo krijgt een schokkend filmpje via de mail waarin duidelijk wordt dat de eigenaar van het schilderij Stefano op elk gewenst moment te grazen zou kunnen nemen. Ongeruste Isabella checkt subtiel wat Nicks bedoelingen zijn met Charlie.

 165. Aflevering 165

  16 april 2004 (23 minuten)

  Martine weet Ludo de duimschroeven aardig aan te draaien. Benjamin gaat op zoek naar iemand die voor Robin kan zorgen als hij er niet meer is. Ludo moet diep door het stof om zijn eco-plannen doorgedrukt te krijgen. Ray worstelt met Janines voorstel om bij haar te komen wonen. Jef maakt een keuze tussen Anouk en Barbara.

 166. Aflevering 166

  19 april 2004 (23 minuten)

  Martine zet Ludo klem met wat zij over hem weet. Charlie ontkomt niet aan een confrontatie met Nick. Jef moet Barbara inlichten over zijn keuze, maar hij blijft maar uitstellen en uitstellen. Benjamin probeert voorzichtig te achterhalen wat Robin weet over de afscheidsbrief van Pascale.

 167. Aflevering 167

  20 april 2004 (23 minuten)

  De rechtszaak tegen Laura begint. Aanvankelijk heeft ze goede hoop, maar de eerste getuigen komen met uiterst belastende feiten. Valerie is uiterst tevreden dat Robert Sil meer en meer als zijn kind gaat zien. Ray probeert Benjamin zover te krijgen dat hij doet wat het beste is voor Laura.

 168. Aflevering 168

  21 april 2004 (23 minuten)

  Ray is niet gelukkig met Benjamins onvolledige getuigenis in de rechtbank: moet hij nu zelf ook om de hete brij heen gaan draaien als hij in de getuigenbank terecht komt? Charlie probeert Nick te benaderen, maar hij hapt niet toe. Het komt Milan ter ore dat Robert Dennis tegenwerkt in de voogdijzaak.

 169. Aflevering 169

  22 april 2004 (23 minuten)

  Laura’s eigen getuigenis maakt haar kansen op een gunstig verloop van de rechtszaak niet bepaald groter. Martine wil Ludo onder druk zetten, maar Yasmin wil niet dat Stefano daarbij ook maar iets overkomt: ze zoeken naar een sympathieke oplossing, maar uitgerekend Stefano zelf ligt dwars. Martine wordt dus gedwongen tot hardere actie.

 170. Aflevering 170

  23 april 2004 (23 minuten)

  Benjamin schrikt zich wezenloos als hij de eis tegen Laura hoort. Dennis denkt dat zijn kansen op Sil gigantisch zijn, maar hij heeft buiten Valerie gerekend. Jef wil Barbara een tweede tegenvaller besparen: vanwege de eis tegen Laura verzwijgt hij zijn echte gevoelens voor haar. Met Stefano loopt het ook al niet goed af.

 171. Aflevering 171

  26 april 2004 (23 minuten)

  Stefano is van de aardbodem verdwenen. Yasmin vermoedt dat Martine daar achter zit. Ook Janine gaat op onderzoek uit. Morris haat Nick, toch ontdekt hij dat zijn zus een afspraakje met hem gemaakt heeft. Dit betekent dat zij voor een belangrijke beslissing staat.

 172. Aflevering 172

  27 april 2004 (23 minuten)

  Stefano is bijgekomen en ontdekt wie zijn ontvoerder is. Laura is doodsbang dat ze veroordeeld wordt. Het vuur waarmee Benjamin haar verdedigt, verrast haar zozeer dat ze er bijna iets achter zou gaan zoeken. Dan komt de uitspraak in haar strafzaak. Valerie vindt dat ze klaar is om Sils opvoeding op zich te nemen.

 173. Aflevering 173

  28 april 2004 (23 minuten)

  Morris krijgt de wind van voren als hij zich in Charlies zaken mengt. Ludo is niet van plan nog langer naar de pijpen van de schilderijdieven te dansen. Nog in de rechtszaal ontstaat een ruzie tussen Valerie en Dennis, de inzet: Sil. Ray spreekt Benjamin aan op zijn verantwoordelijkheid na het vonnis van Laura.

 174. Aflevering 174

  29 april 2004 (23 minuten)

  Benjamin draagt nieuwe bewijzen aan in de moordzaak. Maar het is de vraag of rechercheur Veldhuis hem gelooft. Robert probeert Milan ervan te overtuigen dat Sil en hij even belangrijk voor hem zijn. Dennis brengt een bezoekje aan Laura in de gevangenis. Hij wil haar laten inzien dat Robert wat betreft Sil in de netten van Valerie verstrikt zit.

 175. Aflevering 175

  30 april 2004 (23 minuten)

  De politie ondervraagt Ludo over de verdwijning van Stefano. Ook Yasmin staat bij hem op de stoep en beschuldigt hem ervan Stefano 'weggewerkt' te hebben. Jef, Barbara en Charlie zitten in spanning over de uitslagen van Charlies onderzoeken. Janine maakt Sjors liefdevol duidelijk dat zij voor zichzelf zal moeten kiezen nadat zij een akelige aanvaring met Charlie heeft gehad.

 176. Aflevering 176

  3 mei 2004 (23 minuten)

  Benjamin besluit het moordwapen in te leveren bij de politie. Stefano wordt door Ludo klemgezet, hij moet meewerken aan wat hij een belachelijk plan vindt, of hij wil of niet. Charlie kan het geruzie van Jef en Barbara niet meer aan, vooral niet omdat het om haar gaat. Yasmin baalt ervan dat ze zo’n beetje tegen iedereen gedwongen is te liegen.

 177. Aflevering 177

  4 mei 2004 (23 minuten)

  Laura krijgt weer een beetje hoop als rechercheur Veldhuis de moordavond wil gaan reconstrueren. Robert moet om de voogd van Sil te kunnen worden een gesprek met de kinderbescherming hebben; Valerie probeert hem de spoken uit het hoofd te praten. Martine hoort Nick uit als hij een glaasje op heeft.

 178. Aflevering 178

  5 mei 2004 (23 minuten)

  De reconstructie van de moord op Pascale brengt voor alle aanwezigen schokkende feiten aan het licht. Valerie probeert Robert ervan te overtuigen dat hij best een goede vader kan zijn voor Sil. Charlie zoekt in aangeslagen toestand steun bij haar vriendin Isabella. Janine twijfelt of ze Ray nog kan vertrouwen.

 179. Aflevering 179

  6 mei 2004 (23 minuten)

  Charlie laat zich maar met grote moeite ompraten om te gaan revalideren. Sjors wil haar moeder verrassen, maar Marine is zo druk bezig met een tegenzet om Ludo af te troeven dat ze haar dochter wegstuurt. Ludo mag een taxateur verwelkomen die namens de eigenaar Il Figlio zal gaan keuren.

 180. Aflevering 180

  7 mei 2004 (23 minuten)

  Ludo probeert de taxateur voor zich te winnen. Martine en Isabella zien zich genoodzaakt om ‘iets’ met Nina te doen. Nicks onorthodoxe methode om Charlie uit haar apathie te halen, lijkt te werken. Valerie weet Robert zover te bewerken dat hij de voogdijstrijd met Laura aangaat.

 181. Aflevering 181

  10 mei 2004 (23 minuten)

  Dennis jaagt achter een oplossing aan als hij hoort dat zijn kansen op de voogdij van Sil zijn geslonken tot het absolute minimum. Ludo moet niet voor alleen Stefano maar voor zijn hele familie de veiligheidsoplossingen opschroeven. Benjamin krijgt te maken met een onderzoek van Justitie. Ze willen precies weten hoe de zwakzinnige Robin tot doodslag is gekomen.

 182. Aflevering 182

  11 mei 2004 (23 minuten)

  Charlie gaat positief naar haar revalidatietherapie, maar gaandeweg wordt het haar steeds zwaarder. Als Robert zegt van de voogdij af te willen zien, krijgt hij Valerie lijnrecht tegenover zich. Laura probeert erachter te komen wat Valeries rol is in de voogdijkwestie. Benjamin is er heilig van overtuigd dat Robin beter af is zonder hem.

 183. Aflevering 183

  12 mei 2004 (23 minuten)

  In liefde, oorlog en voogdijzaken is alles geoorloofd, dus probeert Valerie met leugens en intrige Sil te krijgen. Stefano oppert dat Martine achter de diefstal zit, maar Ludo heeft daarvoor geen bewijs genoeg. Yasmins liefste wens is een relatie met Stefano, maar dan zonder al die geheimen. Barbara wil met Jef vrijen.

 184. Aflevering 184

  13 mei 2004 (23 minuten)

  Morris probeert de combinatie Nick-Charlie op allerlei manieren uit elkaar te drijven. Hij haalt daarbij letterlijk en figuurlijk het bloed onder de nagels van Nick vandaan. Ludo ontploft van woede als blijkt dat Stefano Yasmin over van alles en nog wat heeft ingelicht. Milan vindt dat Sjors de banden met haar moeder moet ophalen.

 185. Aflevering 185

  14 mei 2004 (23 minuten)

  Stefano en Ludo zijn het diepgrondig oneens over de aanpak van de eis van de schilderijontvoerders. Ludo wil Yasmin aan het kruis nagelen, Stefano probeert zijn liefje te verdedigen. Als dat niet lukt, kruipt hij zijn schuilplaats uit en sluipt Ludo’s werkkamer in. Barbara wordt door Janine in het nauw gedreven vanwege haar tolerante houding tegenover Nick.

 186. Aflevering 186

  17 mei 2004 (23 minuten)

  Robert en Dennis vliegen elkaar naar de keel als zij allebei geen afstand willen doen van Sil. Yasmin heeft het gevoel dat Isabella aan het doordraaien is. Stefano is het zo hartgrondig met Ludo oneens dat hij zijn eigen plan trekt. Overmand door schuldgevoelens grijpt Benjamin naar de fles.

 187. Aflevering 187

  18 mei 2004 (23 minuten)

  Robert en Dennis voelen zich schuldig als Laura aan het ziekenhuisbed van Sil zit. Laura staat voor een waar Salomonsoordeel. Martine is bereid Ludo zijn schilderij terug te bezorgen, maar niet voordat ze het op mysterieuze wijze geprepareerd heeft. Even later ontvangt Ludo de laatste coördinaten en gaat hij op zoek naar het schilderij.

 188. Aflevering 188

  19 mei 2004 (23 minuten)

  De behandelend arts heeft groot nieuws voor Charlie. Ludo wordt onder druk gezet door de eigenaar van het schilderij. Samen met Stefano bedenkt hij een plan. Valerie voelt zich door Roberts afspraak met Laura volledig aan de kant gezet. Robert verwijt haar zich alleen om haar eigen geluk te bekommeren.

 189. Aflevering 189

  20 mei 2004 (23 minuten)

  Jef meent te weten wat het trauma is dat Charlie dwars zit. Charlie ontwaakt in het bed van Nick. Robert probeert Valerie op te beuren, maar zij heeft daar even totaal geen behoefte aan. Dat hij bepaalde zaken voor haar verzwijgt, maakt het er niet gemakkelijker op. Het nieuws dat Barbara over Charlie krijgt, compliceert de zaak aanzienlijk.

 190. Aflevering 190

  21 mei 2004 (23 minuten)

  Isabella is van mening dat ze Ludo hard moeten straffen omdat hij in gebreke blijft. Martine en Yasmin denken daar genuanceerder over. Ze voelen dat Isabella zich steeds verder van hen vervreemd. Jef kan niet anders dan Charlie inlichten over de ophanden zijnde scheiding tussen hem en Barbara.

 191. Aflevering 191

  24 mei 2004 (23 minuten)

  Onenigheid in het vrouwenkamp: Isabella dreigt haar eigen weg te gaan. Benjamin draait zodanig door dat zelfs Ray geen vat meer op hem kan krijgen. Milan en Morris beginnen een speurtocht naar Nicks verleden in de hoop Charlie en Nick uit elkaar te drijven. Ludo concludeert dat Il Figlio een vervalsing moet zijn geweest en zweert wraak.

 192. Aflevering 192

  25 mei 2004 (23 minuten)

  Milan en Morris diepen een inktzwarte bladzijde op uit Nicks verleden, maar of hun 'slachtoffer' mee wil werken in hun wraakplan is nog maar de vraag. Charlie geeft te kennen dat ze verdere revalidatie totale onzin vindt. Haar dokter vindt echter dat ze naar een hypnotherapeut moet. Jef vertrouwt Robert toe dat hij van Barbara wil scheiden.

 193. Aflevering 193

  26 mei 2004 (23 minuten)

  Sjors ziet haar vriendje Milan alleen maar met andere meisjes in de weer en begrijpt er niets meer van. De opeenhoping van stress zorgt voor ruzie tussen Stefano en Ludo. Morris is uiterst tevreden als het erop lijkt dat zijn plannetje om Nick en Charlie uit elkaar te drijven begint te werken. Ray breekt in bij Martine in de hoop bewijzen tegen haar te vinden.

 194. Aflevering 194

  27 mei 2004 (23 minuten)

  Ludo is woest als hij hoort dat Stefano die onbetrouwbare Yasmin van al hun theorieën op de hoogte heeft gebracht. Benjamin doet zijn best om er met Robin iets van te maken, maar de herinnering aan Pascale zit dat heel erg in de weg. Milan klaagt bij Dennis over Sjors’ beschuldiging en over het feit dat ze nog steeds geen seks hebben gehad.

 195. Aflevering 195

  28 mei 2004 (23 minuten)

  Jef is het er totaal niet mee eens dat Barbara en Valerie de oorzaak van Charlies trauma blijven verzwijgen. Isabella is het zat: in haar ogen is het tijd voor keiharde actie tegen de gehate Ludo Sanders. Nadat Charlie contact heeft weten te leggen met de vrouw uit Nicks verleden, kijkt ze anders tegen Nick aan.

 196. Aflevering 196

  31 mei 2004 (23 minuten)

  Ludo probeert Stefano er met harde hand van te overtuigen dat Yasmin de enige weg is om Martine te ontmaskeren. Dit werkt meer tegen hem dan voor hem: Stefano kiest ervoor zijn eigen weg te gaan. Martine voelt zich in het nauw gedreven door Ludo en broedt op een permanente oplossing. Milan voelt zich onbegrepen door Sjors, dan ontmoet hij Julie weer.

 197. Aflevering 197

  1 juni 2004 (23 minuten)

  Isabella weet haar snode plannen tot uitvoer te brengen. Barbara is heimelijk opgelucht dat Charlie weigert om in hypnotherapie te gaan: ze wil haar dochter tenslotte niet kwijt. Sjors gaat bij zichzelf te rade over seks voor het huwelijk. Yasmin voelt zich een verrader als Stefano lief tegen haar is.

 198. Aflevering 198

  2 juni 2004 (23 minuten)

  Janine moet hals over kop met haar kind naar het ziekenhuis. Ze voelt de spanning bij Ludo en vermoedt dat hij er meer van weet. Barbara voelt zich schuldig aan het mislukken van haar huwelijk, maar ook Jef voelt zich eenzaam. Intussen zint Isabella op nieuwe manieren om Ludo te grazen te nemen.

 199. Aflevering 199

  3 juni 2004 (23 minuten)

  Martine vervoegt zich in paniek bij het ziekenhuis. Valerie baalt van eigenwijze Charlie. Barbara voelt zich verraden door Laura. Charlie gooit Robert eruit. Nick raakt ervan overtuigd dat Charlie toch weer zal kunnen lopen. Janine heeft geen vertrouwen meer in Ludo en ook niet in Ray, wat dat betreft.

 200. Aflevering 200

  4 juni 2004 (23 minuten)

  Barbara en Charlie vervoegen zich bij hypnotherapeut Dekkers: hij zal gaan proberen te achterhalen wat het trauma is dat Charlie dwars zit. Sjors zit ermee dat iedereen haar moeder van allerlei slechte dingen verdenkt. Na een bezoekje van de politie concludeert Martine dat het hoog tijd is voor actie, voor harde actie! Meneer Harmsen ontvangt een brief van spoorloze Benjamin.

 201. Aflevering 201

  7 juni 2004 (23 minuten)

  Charlies wereld wordt volledig overhoop gehaald. Maar realiseert ze zich nu waardoor ze al die tijd niet heeft kunnen lopen? Jef vindt het moeilijk om via via te horen hoe het met zijn gezin gaat. Milan denkt dat Sjors er klaar voor is om met hem te vrijen. Maar is Sjors wel over de verkrachting heen?

 202. Aflevering 202

  8 juni 2004 (23 minuten)

  Ludo vindt de gevreesde Zuid Amerikaanse topcrimineel Luis Duerte op zijn pad. Martine is er niet helemaal gerust op dat Duerte zich aan de afspraken houdt. Meneer Harmsen denkt De Koning te kunnen runnen. Om zijn fouten op te lossen moeten alle zeilen bijgezet worden.

 203. Aflevering 203

  9 juni 2004 (23 minuten)

  Ray vreest voor het leven van Nina en eist dat Ludo de politie inschakelt. Jef twijfelt of hij de scheidingspapieren moet tekenen nu zijn gezin hem nodig heeft. Valerie wil dat Charlie onderzoekt of ze nu weer kan lopen. Het doet Barbara ontzettend pijn dat Charlie niet meer met haar wil praten.

 204. Aflevering 204

  10 juni 2004 (23 minuten)

  Isabella is woedend als ze merkt dat Yasmin en Martine haar niet vertrouwen. Tot Ludo’s ergernis hoort Janine wat hij al tijden voor haar achterhoudt. Zal zij zijn plannen frustreren? Charlie ontdekt dat eigenlijk iedereen haar grote geheim al kende, behalve zijzelf.

 205. Aflevering 205

  11 juni 2004 (23 minuten)

  Isabella is vastbesloten Ludo op zijn zwakste plek te pakken. Om te beginnen weet ze Ray uit te schakelen. Sjors weet niet wat ze ervan moet denken als Milan zijn ex in huis neemt. Barbara is blij als Jef haar komt troosten, maar betekent dit dat het weer goed komt tussen hen?

 206. Aflevering 206

  14 juni 2004 (23 minuten)

  Gifmengster Isabella is vastbesloten Nina uit de weg te ruimen en daar hoeft ze niet heel veel meer voor te doen. Martine is in paniek nu Ludo zich wil wreken op Sjors, aangezien hij niets meer te verliezen heeft. Charlie is het zat dat iedereen zich met haar revalidatie bemoeit: ze heeft wel wat anders aan haar hoofd.

 207. Aflevering 207

  15 juni 2004 (23 minuten)

  Yasmin weet Isabella een bekentenis te ontlokken. Martine maakt misbruik van Isabella's actie, door Isabella te bezweren dat ze Nina verborgen houdt tot Ludo al zijn bezittingen kwijt is. Isabella heeft een probleem als men Nina dreigt te vinden. Barbara kan het niet laten om contact te zoeken met Charlie. Maar of Charlie hier op zit te wachten?

 208. Aflevering 208

  16 juni 2004 (23 minuten)

  Martine schrikt zich dood als ze hoort wat Ludo met Sjors heeft gedaan. Janine is totaal geschokt dat Ludo zo ver gaat. Benjamin is terug, maar is nog niet helemaal de oude. Nick heeft een verrassing voor Charlie in petto. Meneer Harmsen vergaat van de hoofdpijn.

 209. Aflevering 209

  17 juni 2004 (23 minuten)

  Yasmin en meneer Harmsen schrikken zich wild als ze begrijpen wat Benjamin van plan is. Wanhopige Ludo gaat verhaal halen bij Isabella; hij weet zeker dat zij iets met Nina's verdwijning te maken heeft. Stefano maakt achter Ludo's rug afspraken om Ludo's collectie te verkopen.

 210. Aflevering 210

  18 juni 2004 (23 minuten)

  Nick doet Charlie een bizar voorstel, waarmee ze iedereen versteld zullen doen staan. Martine denkt de situatie onder controle te hebben, maar heeft geen idee hoe het echt met Nina gaat. Jef twijfelt of hij het Barbara wel aan kan doen om nu met de scheidingspapieren te komen.

 211. Aflevering 211

  21 juni 2004 (23 minuten)

  Barbara breekt in in Nicks hotelkamer. Valerie maakt zich grote zorgen over wat Charlie en Nick aan het doen zijn, en haar zorgen blijken terecht. Isabella heeft een probleem als er een teken van leven van Nina moet komen. Martine schrikt als ze ziet hoe Nina er aan toe is. Ludo kan niet anders dan Nicks hulp inroepen.

 212. Aflevering 212

  22 juni 2004 (23 minuten)

  Benjamin doet zeer geheimzinnig over wat hij wil met zijn toekomst. Harmsen maakt zich hier terecht grote zorgen over. Stefano probeert Scala te verkopen om bij te dragen aan het losgeld voor Nina. Isabella komt in het nauw als Stefano met de makelaar de kelder wil bezichtigen, daar waar ze Nina verborgen houdt.

 213. Aflevering 213

  23 juni 2004 (23 minuten)

  Harmsen krijgt de schrik van zijn leven. Laura ontmoet een bijzondere vrouw die beweert Laura’s overleden dochtertje Lotje te hebben gesproken. Morris denkt Robert en Jef te helpen door zijn ideeën te presenteren aan een klant, maar die vallen niet in goede aarde.

 214. Aflevering 214

  24 juni 2004 (23 minuten)

  De vrienden van Benjamin slaan de handen ineen om te voorkomen dat het verkeerd afloopt met Benjamin. Maar kunnen zij nog wel tot Benjamin doordringen? Martine doet een genereus aanbod om Ludo te helpen met het losgeld, maar de vraag is of Ludo dat kan aannemen. Yasmin regelt met Martine dat ze Isabella's plannen kan frustreren.

 215. Aflevering 215

  25 juni 2004 (23 minuten)

  Laatste aflevering van het seizoen! Zal het Martine lukken om Ludo alles af te nemen, of is Ludo haar net te slim af? In een vechtpartij tussen Isabella en Yasmin gebeurt er iets, dat ernstigere gevolgen zal hebben dan wie dan ook kan vermoeden. Charlie en Nick arriveren met een onaangename verrassing.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.

Meer seizoenen

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,01 (35)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 1

1990

12 reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,35 (23)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 2

1991

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,71 (14)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 3

1992

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,73 (15)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 4

1993

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,7 (15)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 5

1994

1 reactie

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,58 (13)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 6

1995

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,46 (13)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 7

1996

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,91 (11)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 8

1997

1 reactie

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,68 (14)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 9

1998

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,73 (11)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 10

1999

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,95 (10)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 11

2000

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,95 (10)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 12

2001

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,86 (11)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 13

2002

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
3,04 (12)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 15

2004

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,95 (11)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 16

2005

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,95 (11)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 17

2006

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,95 (11)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 18

2007

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,95 (11)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 19

2008

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,95 (11)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 20

2009

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,86 (11)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 21

2010

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,91 (11)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 22

2011

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,85 (10)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 23

2012

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,94 (9)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 24

2013

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
3,17 (12)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 25

2014

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,44 (17)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 26

2015

1 reactie

Goede Tijden, Slechte Tijden
3 (9)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 27

2016

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,9 (10)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 28

2017

6 reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,5 (7)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 29

2018

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
1,9 (10)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 30

2019

Geen reacties

Goede Tijden, Slechte Tijden
2,92 (6)

Goede Tijden, Slechte Tijden Seizoen 31

2020

Geen reacties