• 9.369.659 stemmen

Ontwikkeld door: Scott Buck

Met onder meer: Finn Jones, Jessica Henwick  en Jessica Stroup

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: vrijdag 17 maart 2017

Eerst uitgezonden op: Netflix (Verenigde Staten)

• Disney+ Bekijk via Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Iron Fist

In Marvel’s Iron Fist keert miljardair Daniel Rand terug naar New York City, nadat hij jarenlang vermist was. Hij probeert weer een band op te bouwen met zijn familie en neemt het ondertussen op tegen de criminele elementen in de stad. Dat doet hij met zijn kung fu krachten en de mogelijkheid om de geweldige kracht van de vurige Iron Fist op te roepen.

Acteurs en Actrices

Meningen over Iron Fist

avatar van BoordAppel

BoordAppel

vrijdag 31 maart 2017
Iron Fist seizoen 1 Ik vind het wel weer een prima serie. Niveau van Daredevil haalt het niet, dat is toch wel de beste Netflix Marvel serie maar zeker zo goed als Jessica Jones en Luke Cage. Met Harold en zeker Ward hebben ze ook juist twee van de interessantste personages. Wel jammer dat Danny een beetje een naïve sukkel is, met een niet echt imponerende gave. Ook valt het een beetje dood op het einde, niet echt spannend of spectaculair. Maar wel weer zin in The Defenders.

renzoroy_mm

maandag 24 september 2018
Iron Fist seizoen 2 Ik vind dit juist de enige Marvel/Netflix serie waar tenminste wat actie in zit. Ik kijk deze series niet voor langdradige dialogen en drama (Luke Cage) Daar hebben we andere series voor die dat dan ook meteen veel beter doen Ik vind wel bij elke Marvel/Netflix serie die supervillains tegenvallen. Ik lees geen comics, maar als ik dan op zoek hoe ze er daar uit zien en wat ze allemaal kunnen, dan lijken ze in de series er totaal niet op. Das wel jammer.