• 9.369.485 stemmen

Thunderbirds Are Go (2015-2020)

3 seizoenen

Ontwikkeld door: Gerry Anderson en Sylvia Anderson

Met onder meer: Rasmus Hardiker, Thomas Brodie-Sangster en Kayvan Novak

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: zaterdag 4 april 2015

Eerst uitgezonden op: ITV (Verenigd Koninkrijk)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Thunderbirds Are Go

In deze vernieuwde serie bestrijdt International Rescue vreselijke rampen vanaf hun geheime basis in de Stille Oceaan. Met behulp van zeer geavanceerde apparatuur gaan de vijf Tracy broers op pad. Waar de ramp ook is, de Tracy-broers helpen iedereen die in nood verkeert.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Acteurs en Actrices

Scott Tracy / Alan Tracy (stemrol)

The Mechanic / Hutch (stemrol)

Virgil Tracy / Gordon Tracy (stemrol)

Grandma Tracy (stemrol)

Baines (stemrol)

Colonel Casey (stemrol)

John Tracy (stemrol)

Kayo (stemrol)

Brains / Dr. Meddings (stemrol)

Lady Penelope (stemrol)

Meningen over Thunderbirds Are Go

avatar van The Oceanic Six

maandag 12 september 2016
Thunderbirds Are Go seizoen 1 Heb me als fan van de originele serie best goed met deze moderne remake vermaakt. Het ziet er vrij aardig uit en bij vlagen komt de Thunderbirds sfeer van weleer best terug. Het is dan ook leuk om te zien dat er veel verwijzingen naar de originele serie in zitten, opvallend en ook minder opvallend. Zo vangt International Rescue ook hier een crashend vliegtuig op, via hun pod-wagens, net als in de oude serie. Leuk detail is dan dat ze dezelfde soundtrack eronder hebben gebruikt, Zulke dingen merk ik als fan snel op. En zo zijn er meer dingen waar ze de serie hun eerbetoon geven. Wat ik wel minder vind is de vrijheid die ze hebben genomen met enkele aanpassingen. De vervormde soundtrack vind ik jammerlijk om eens wat te noemen. Had liever de gehele oude tune gehoord. Ook het feit dat vader Jeff afwezig is stoort me, zo wordt de balans uit het origineel verstoord. Ook vind ik het jammer dat de lanceringen van de mannen richting hun Thunderbirds zijn aangepast, maar het zijn kleine details die de fans minder vinden, maar wat de huidige, nieuwe groep kijkers vast niks boeit. Leuke bijkomstigheid is dat Parker dezelfde stemacteur heeft als de persoon die het 50 jaar terug deed en dat bedenker Sylvia Anderson hier de stem van de tante in sprak. Helaas is ze niet zo lang geleden overleden, dus dat zal bij dat ene eerste seizoen blijven. Hoop dat seizoen 2 de boel een beetje beter af gaat stemmen (zo is 22 minuten best kort voor een aflevering, waardoor het tempo veel hoger ligt dan in de oude serie, iets wat ik wel betreur), maar overal is dit een vrij amusante coimeback. Zou leuk zijn als de huidige generatie kijkers hierdoor ook de klassieke serie gaat kijken, maar dat zal wel niet. 3,5*