• 9.161.389 stemmen

Ontwikkeld door: Andy Heyward, Jean Chalopin en Bruno Bianchi

Met onder meer: Don Adams, Frank Welker en Cree Summer

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: zaterdag 10 september 1983

Eerst uitgezonden op: Syndication (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Inspector Gadget

Inspector Gadget gaat over de avonturen van de onhandige cyborg detective genaamd Inspector Gadget; een mens met verschillende bionische gadgets in zijn lichaam gebouwd. De aartsvijand van Gadget is Dr. Claw, leider van een kwaadaardige organisatie die bekend staat als M.A.D.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over Inspector Gadget

avatar van Shaky

Shaky

donderdag 21 februari 2019
Inspector Gadget seizoen 1 Dit vond ik inderdaad ook altijd erg leuk. Volgens mij kwam dit toentertijd op KetNet voorbij. Iedere keer weer die ontploffende berichten vanuit het hoofdkwartier; uitstekende tekenfilm. Wellicht dat mensen laag stemmen gebaseerd op de afgrijselijk slechte films die hier later van gemaakt zijn? Geen idee. Hoe dan ook; ik vond het leuk! Go go Gadget arms!
avatar van Bottleneck

Bottleneck

donderdag 21 februari 2019
Inspector Gadget seizoen 1 Next time, Gadget, next time. Was dit niet bij het programma Fun Factory, zondagochtend, samen met He-Man