Eerst uitgezonden op:
Cartoon Network (Verenigde Staten)
Niet beschikbaar op Amazon Prime
Niet beschikbaar op Ziggo
Plot I Am Weasel
Weasel, een hyperintelligente wezel die in alles slaagt, en daarbij ook nog eens een vriendelijk karakter heeft en vele goede daden verricht. De mensen zijn daarom dol op hem. Baviaan, de tweede hoofdpersoon, is daarom vreselijk jaloers op hem. Baboon is een eigenwijze en domme baviaan, die door zijn gedrag voortdurend alles in de soep laat lopen. Meestal weet hij zichzelf daardoor dermate in de problemen te brengen, dat nota bene Weasel moet helpen.
2215 berichten
629 stemmen
zondag 10 juli 2016
I Am Weasel seizoen 2
Ik vermoed dat de makers van I am Weasel ook niet zo tevreden over hun eerste seizoen waren, want in seizoen 2 wordt The Red Guy uit Cow en Chicken weer geïntroduceerd en komt bijna in elke aflevering voor. Gevolg is veel leukere afleveringen, meer humor en meer diversiteit. De Queen of DeNile aflevering vond ik wel de leukste. I Am My Lifetime, met een hoop oude cartoonfiguren in het bejaardentehuis, als meest originele aflevering.
Hoop dat de komende seizoenen dit niveau vast weten te houden. Wel grappig trouwens dat ik me ook de meeste afleveringen van vroeger tijdens het kijken nog aardig herinner. Schijnbaar destijds erg veel Cartoon Network gekeken
2215 berichten
629 stemmen
donderdag 7 juli 2016
I Am Weasel seizoen 1
Flinke tegenvaller na de voorgaande weken Cow and Chicken opnieuw te hebben gezien. Weasel en Baboon zijn niet zo leuk, beiden zijn vaker irritant dan geestig. Ook de verhaallijnen zijn weinig aan. Ik weet dat the Red Guy ook in de serie zit, maar ieder geval niet in seizoen 1. Hoop dat we snel afleveringen met hem krijgen, want hij was ook de ster van Cow and Chicken.