• 9.200.822 stemmen

Ontwikkeld door: Chantal van der Horst

Met onder meer: Georgina Verbaan, Hajo Bruins en Mike Libanon

Oorspronkelijke taal: Nederlands

Release datum: vrijdag 13 december 2024

Eerst uitgezonden op: Videoland (Nederland)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Onopgelost

Mia van der Linden, een briljante criminologieprofessor, brengt haar studenten niet alleen theorie over misdaad bij, maar stuurt ze ook zelf op onderzoek uit. Met gebruikmaking van een pittig selectieproces kiest Mia vijf studenten die haar moeten helpen om onopgeloste zaken van vroeger opnieuw te onderzoeken. Het zijn zaken waar de politie al lang op een dood spoor zit, maar waarbij nieuw onderzoek misschien cruciale informatie naar boven haalt. Om de waarheid te achterhalen, moet het team echter risico's nemen.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Meningen over Onopgelost

MSlingerland

woensdag 18 december 2024
Onopgelost seizoen 1 Typisch Nederlands acteerwerk. Het concept van de serie vind ik wel leuk al is het soms wat onrealistisch. ook vind ik de eindes van de afleveringen soms wat afgezaagd. Een arrestatie van een dader erbij had ik wel leuker gevonden. Verder kijkt het makkelijk weg.
avatar van boemboem27

boemboem27

zondag 22 december 2024
Onopgelost seizoen 1 gehele seizoen bekeken ,vindt dit echt wel gemiddeld een 3,5 ster waard. de eerste aflevering blijft eigenlijk het gehele seizoen beetje de belangrijkste cold case. de laatste aflevering brengt div dingen ,ook de persoonlijke zaken van iedere onderzoeker duidelijkheid van zaken. hoe de laatste aflevering eindigt bevat genoeg voer om hierop door te breien wat de mogelijkheid van een tweede seizoen naar mijn mening niet zal uitsluiten. al met al was dit seizoen best wel aangenaam kijkvoer. voor mij mag er begonnen worden met seizoen 2

M.C.Stanford_tv

zaterdag 14 december 2024
Onopgelost seizoen 1 Creatieve invalshoek maar het maakt de verwachting helaas niet waar. Doorzichtige dialogen, de spanningsboog van een geknakte paardenbloem en een plot die men van mijlenver ziet aankomen. Jammer want nogmaals, het concept is interessant.

marcjeb_tv

vrijdag 13 december 2024
Onopgelost seizoen 1 Jammer dat ook deze serie een woke sausje heeft gekregen. Los van het matige acteerwerk vind ik het vrij bijzonder dat er characters worden voorgesteld als non binair.