• 149.601 films
 • 8.298 series
 • 25.310 seizoenen
 • 556.466 acteurs
 • 324.489 gebruikers
 • 8.518.187 stemmen
Avatar
 
banner banner

Chicago Fire - Seizoen 3 (2014-2015)

4,15 26 stemmen

Show titel: Chicago Fire

IMDb beoordeling: 8,0 (56.235)

Afleveringen: 23

Speelduur: 16 uur en 06 minuten

Ontwikkeld door: Derek Haas en Michael Brandt

Met: Jesse Spencer, Taylor Kinney en Monica Raymund

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: dinsdag 23 september 2014

Eerst uitgezonden op: NBC (Verenigde Staten)

Plot Chicago Fire

Chicago Fire is een actiereeks waarin de levens van de helden van de Chicago Fire Departement centraal staan. Geen baan is stressvoller, gevaarlijker en opwindender dan deze van de brandweermannen, de reddingsteams en het verplegend personeel van Chicago Firehouse 51. De enorme verantwoordelijkheden van hun baan eisen hun persoonlijke tol. Grote reputaties en opgeblazen ego's, in combinatie met de druk om te presteren en onmiddellijk de juiste beslissing te kunnen nemen, zorgen voor heel wat conflicten tussen de leden. Wanneer een tragedie een slachtoffer maakt binnen het team, wordt het team verscheurd door schuldgevoelens en verwijten.

Afleveringen Seizoen 3 (2014-2015)

 1. 1. Always

  23 september 2014 (42 minuten)

  Na de ontploffing van het gebouw waar iedereen van kazerne 51 aanwezig was, met uitzondering van Boden die buiten toekeek, wordt duidelijk dat iedereen het overleefd heeft. Dan komen ze tot een schokkende ontdekking, Shay is zo gewond geraakt dat zij komt te overlijden.

 2. 2. Wow Me

  30 september 2014 (42 minuten)

  Severide besluit toch terug te keren op kazerne 51 na de dood van zijn vriendin Shay. Hij wil echter niet in het appartement blijven die hij deelde met haar. Hij neemt de uitnodiging van Casey en Dawson aan om bij hen in te trekken.

 3. 3. Just Drive the Truck

  7 oktober 2014 (42 minuten)

  Kazerne 51 en 66 worden allebei opgeroepen om naar een brand te gaan. Als zij elkaar onderweg zien, ontstaat er een wedstrijd tussen hen die noodlottig afloopt.Op een kruispunt komen zij tot een botsing die de wagen van kazerne 51 op zijn zij doet belanden en verschillende zware gewonden tot gevolgen heeft.

 4. 4. Apologies are Dangerous

  14 oktober 2014 (42 minuten)

  Severide raakt betrokken bij een schietpartij in een metrostation. Hierdoor denkt hij na over zijn positie op kazerne 51. Dawson begint als aspirant op kazerne 51 en probeert een balans te vinden in haar werk en haar relatie met Casey, die nu haar baas is.

 5. 5. The Nuclear Option

  21 oktober 2014 (42 minuten)

  Casey hoort verontrustend nieuws over zijn zus. Zij en haar man Jim gaan scheiden. Casey duikt in het leven van Jim en ontdekt dat hij bijna failliet is en dat hij een affaire heeft. Dit brengt hem in een moeilijke positie.

 6. 6. Madmen and Fools

  28 oktober 2014 (42 minuten)

  Kazerne 51 wordt opgeroepen naar een appartement waar een jongen vastzit in de reling van het balkon. Nadat de jongen uit zijn benarde situatie is gered, wordt de jongen meegenomen door de kinderbescherming. Dit omdat er meer gevallen zijn uit het verleden van verwaarlozing en misbruik.

 7. 7. Nobody Touches Anything

  11 november 2014 (42 minuten)

  Severide keert terug op kazerne 51 na zijn reis naar Las Vegas en deelt daar iedereen mee dat hij getrouwd is. Dit zorgt voor veel verbazing onder het personeel. Casey en Dawson gaan akkoord met het plan dat Severide zijn nieuwe vrouw meeneemt in hun huis.

 8. 8. Chopper

  18 november 2014 (42 minuten)

  Kazerne 51 krijgt een oproep om te assisteren nadat een helikopter is neergestort op een gebouw. Dit zorgde voor een enorme chaos en vele gewonden. Later wordt ontdekt dat dit veroorzaakt werd door een drone die bestuurd werd door een tiener.

 9. 9. Arrest in Transit

  25 november 2014 (42 minuten)

  De relatie tussen Dawson en Casey raakt steeds meer in negatieve spiraal nadat zij zijn orders negeert bij een brandende tankwagen. Cruz krijgt steeds meer romantische gevoelens voor Brett en maakt dit haar ook duidelijk.

 10. 10. Santa Bites

  2 december 2014 (42 minuten)

  Kazerne 51 wordt opgeroepen naar een woningbrand. Tijdens de bluswerkzaamheden wordt een echtpaar in gevaar gebracht. Mills krijgt te maken met de vader van de jongen die pas onder zijn handen is overleden. De vader houdt Mills hiervoor verantwoordelijk en zweert wraak.

 11. 11. Let Him Die

  6 januari 2015 (42 minuten)

  Mills en Brett zijn op pad gestuurd naar een gewonde man in een steeg. Na een aantal uur maakt het personeel op kazerne 51 zich zorgen als Mills en Brett nog niet terug zijn gekeerd. Als zij op pad gaan om hen te zoeken, vinden zij de ambulance met verder niemand aanwezig.

 12. 12. Ambush Predator

  13 januari 2015 (42 minuten)

  Kazerne 51 wordt opgeroepen naar een brand in een garagebox. Na het blussen vinden zij diverse spullen voor het plegen van brandstichtingen. Severide en Dawson vinden ook papieren die wijzen naar de brand waar Shay kwam te overlijden. Hierdoor vermoeden zij dat Shay is gestorven door brandstichting.

 13. 13. Three Bells

  3 februari 2015 (42 minuten)

  Severide is nog steeds met zijn onderzoek bezig naar de brandstichter die Shay vermoordde. Later ontdekt hij dat deze brandstichter meerdere doden op zijn geweten heeft. Ondertussen bezoekt de zus van Shay kazerne 51 en loopt een dag mee met de ambulance, om zo te zien wat haar zus voor werk deed.

 14. 14. Call It Paradise

  10 februari 2015 (42 minuten)

  Op een ijskoude dag start ambulance van kazerne 51 niet meer door motorpech en Chicago sluit de hulplijnen door technische problemen. Dawson ontdekt voor de kazerne een achtergelaten baby meisje in een doos. Zij haalt het naar binnen waar zij haar kan verzorgen.

 15. 15. Headlong Toward Disaster

  17 februari 2015 (42 minuten)

  Na het overlijden van zijn vader neemt Boden een vakantie om te rouwen en zich te richten op zijn nieuwe gezin. Hierdoor krijgt kazerne 51 tijdelijk een nieuwe commandant in de persoon van Pat Pridgen. Casey vindt de vrouw wel leuk die hij op het laatste feest heeft ontmoet en denkt verliefd op haar te zijn.

 16. 16. Red Rag the Bull

  3 maart 2015 (42 minuten)

  Mouch ontdekt dat zijn anonieme spermadonaties, die hij vroeger heeft gedaan, niet meer anoniem zijn. Hij krijgt een oproep van een tiener die hem wil ontmoeten. Mouch wil hier echter niets van weten. Kazerne 51 krijgt te maken met een intern onderzoek naar een incident bij de laatste oproep, waar Pridgen een verkeerde beslissing nam en de manschappen in gevaar bracht.

 17. 17. Forgive You Anything

  10 maart 2015 (42 minuten)

  Kazerne 51 is opgelucht als hun commandant Boden weer terugkeert na zijn absentie. Zij worden meteen weer op de proef gesteld als zij een oproep krijgen van een ongeluk in een parkeergarage. Severide helpt een oude vriend die hij een baan aanbiedt in zijn team. Mills is hier boos om, omdat hij ook bezig was om terug te keren.

 18. 18. Forgiving, Relentless, Unconditional

  17 maart 2015 (42 minuten)

  Kazerne 51 wordt opgeroepen naar een brand in een appartement. Daar halen zij een zwaargewonde baby uit het vuur. Al snel wordt ontdekt dat de vader verantwoordelijk was voor de brand, omdat hij een crack verslaafde is en dat hij dit rookte waar de baby bij was.

 19. 19. I Am the Apocalypse

  7 april 2015 (42 minuten)

  Na een chemische lek in een fabriek worden de slachtoffers door kazerne 51 naar het ziekenhuis gebracht. Daar wordt het echter nog slechter als een zelfmoordterrorist zich opblaast met een handgranaat, nadat hij vertelt dat hij een dodelijk virus heeft verspreid in het ziekenhuis.

 20. 20. You Know Where to Find Me

  21 april 2015 (42 minuten)

  Mills probeert een chauffeur te redden die in levensgevaar verkeerd na een auto ongeluk. Casey is in zijn vrije tijd druk bezig met de renovatie in een stripclub. Hij krijgt steeds meer twijfels over de baas van de stripclub.

 21. 21. We Called Her Jellybean

  28 april 2015 (42 minuten)

  Een brand in een appartement blijkt een connectie te hebben met een verkrachting- en moordzaak, en de politie wordt ingeschakeld. Deze schakelen weer de SVU in die tien jaar geleden dezelfde zaak hebben gehad.

 22. 22. Category 5

  5 mei 2015 (42 minuten)

  De spanningen lopen hoog op als Otis beschuldigingen uit tegen de nieuwe werknemer Scott Rice voor werkontduiking. Severide blijft echter Rice steunen, wat de relatie tussen het brandweerteam en het reddingsteam niet ten goede komt.

 23. 23. Spartacus

  12 mei 2015 (42 minuten)

  De spanningen tussen het brandweerteam en het reddingsteam blijven voortduren. Dit zet hun leven op het spel bij een huis dat gevuld is met gas. Severide ontdekt dan dat Otis gelijk had en Rice wordt ontslagen uit het reddingsteam.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van Phantasm

Phantasm

 • 5640 berichten
 • 5583 stemmen

Blijft leuk om naar te kijken.


Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.