• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.332 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.983 acteurs
  • 193.279 gebruikers
  • 8.985.880 stemmen
Avatar
 
banner banner

Colony - Seizoen 2 (2017)

3,76 42 stemmen

Show titel: Colony

IMDb beoordeling: 7,3 (39.143)

Afleveringen: 13

Speelduur: 9 uur en 06 minuten

Ontwikkeld door: Carlton Cuse en Ryan Condal

Met: Josh Holloway, Sarah Wayne Callies en Isabella Crovetti

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: donderdag 12 januari 2017

Eerst uitgezonden op: USA Network (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Netflix Bekijk seizoen 2 via Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Colony

Colony speelt zich af in een nabije toekomst en centreert zich op een familie onder leiding van Will Bowman (Holloway) en Katie Bowman (Callies). Het gezin moet moeilijke beslissingen nemen om een balans te vinden tussen bij elkaar blijven en overleven. Ze wonen in Los Angeles dat bezet is door een kracht van buitenlandse indringers. Terwijl sommige mensen ervoor gekozen hebben om samen te werken met de autoriteiten en profiteren van de nieuwe orde, komen andere in opstand en ondergaan ze de gevolgen.

Afleveringen Seizoen 2 (2017)

  1. 1. Eleven.Thirteen

    12 januari 2017 (42 minuten)

    Will en Katie worstelen om hun familie bij elkaar te houden in een stad die veranderingen ondergaat. Broussard keert terug naar huis. Snyder krijgt een interessante baan aangeboden van een mysterieuze organisatie.

  2. 2. Somewhere Out There

    19 januari 2017 (42 minuten)

    Will besluit een oude vriend in het Santa Monica-blok te vertrouwen. Jennifer brengt een bezoekje aan Katie. Bram ontmoet de kampcommandant.

  3. 3. Sublimation

    26 januari 2017 (42 minuten)

    Will, Devon en Charlie pogen een gewaagde reis naar huis te ondernemen. Katie vreest het ergste en zegt haar dochter vaarwel. Bram maakt nieuwe vrienden op het kamp. Maddie treft een nieuw project aan in de "Greatest Day."

  4. 4. Panopticon

    2 februari 2017 (43 minuten)

    Jennifer houdt een oogje in het zeil bij het Bowman-huis. De familie komt voor onverwachte uitdagingen te staan wanneer Charlie terugkeert.

  5. 5. Company Man

    9 februari 2017 (41 minuten)

    Will keert terug naar een onbekende werkplek. Thuis probeert Katie zich zo goed mogelijk te gedragen. Broussard en zijn cel doen een verrassende ontdekking aangaande de Wall.

  6. 6. Fallout

    16 februari 2017 (42 minuten)

    Als de Resistance Katie de hand reikt, kiest Will ervoor zijn vrouw te helpen met haar verleden begraven. Het werkkamp krijgt een bezoekje van Maddie en Nolan.

  7. 7. Free Radicals

    23 februari 2017 (42 minuten)

    Brian gaat op een gevaarlijke missie met zijn vrienden om iets te saboteren. WIll komt tegenover het nieuwe Resistance te staan. Kate komt achter een duistere waarheid.

  8. 8. Good Intentions

    2 maart 2017 (42 minuten)

    Will en Katie moeten een vluchteling redden. Snyder verstopt bewijsmateriaal op de basis. De cel van Broussard wordt van binnenuit bedreigd.

  9. 9. Tamam Shud

    9 maart 2017 (42 minuten)

    Will en Katie proberen contact te leggen met een nieuw persoon. Bob heeft de nodige vragen aan de Bowman familie te stellen.

  10. 10. The Garden of Beasts

    16 maart 2017 (42 minuten)

    Will, Katie en Broussard zoeken voor een weg uit de kolonie. Maddie krijgt bezoekers in de Green Zone. Bram gaat op zoek naar afsluiting.

  11. 11. Lost Boy

    23 maart 2017 (42 minuten)

    De Green Zone wordt aangevallen. Bram, Will, Katie, Maddie en Ambassador King geven allen hun eigen versie van het verhaal.

  12. 12. Seppuku

    30 maart 2017 (42 minuten)

    Will, Katie en Broussard gaan de strijd met Red Hand aan om de controle over de RAP over te nemen. Snyder helpt Helena met de afdeling in Los Angeles.

  13. 13. Ronin

    6 april 2017 (42 minuten)

    Een onthulling over het lot van de kolonie dwingt de Bowman familie een onmogelijke keuze te maken.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van jordandejong

jordandejong

  • 4546 berichten
  • 1327 stemmen

Wederom veel mysterie, actie en spanning in dit tweede seizoen van Colony. En net is het ff allemaal wat beter uitgewerkt dan in het eerste seizoen. Met een zo te zien hoger budget komt er in dit tweede seizoen ook iets meer sci-fi aan te pas (met de nadruk op iets, want ik zit toch al twee seizoenen een alien show te kijken zonder dat ik tot nu toe een alien heb gezien). Dat maakt het extra knap dat Colony toch zo interessant weet te blijven.

Veel spanning dit tweede seizoen dus. Tevens een goede cliffhanger. Derde seizoen zal gefilmd worden in Vancouver, en zal zich meer in de natuur afspelen. Je krijgt wel echt het gevoel dat de makers een serie aan het creëren zijn met genoeg spanning, mysterie en materiaal om er daarna nog makkelijk 2 of 3 seizoenen aan vast te plakken. Hopelijk blijven de kijkcijfers een beetje stabiel. Seizoen 2 kwam geen enkele keer boven de miljoen tv-kijkers uit.

Ohja en thank god dat Beau niet is teruggekeerd. Wat een slecht character was dat zeg. Één van de grote minpunten van het eerste seizoen. Nieuwe castleden Christian Clemenson (Boston Legal) en Toby Huss voegen gelukkig daadwerkelijk wat toe.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.