• 10.610 nieuwsartikelen
 • 161.869 films
 • 10.116 series
 • 29.689 seizoenen
 • 613.521 acteurs
 • 192.988 gebruikers
 • 8.969.168 stemmen
Avatar
 
banner banner

Two and a Half Men - Seizoen 3 (2005-2006)

3,60 80 stemmen

Show titel: Two and a Half Men

IMDb beoordeling: 7,1 (278.772)

Afleveringen: 24

Speelduur: 8 uur en 48 minuten

Ontwikkeld door: Lee Aronsohn en Chuck Lorre

Met: Charlie Sheen, Jon Cryer en Angus T. Jones

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: maandag 19 september 2005

Eerst uitgezonden op: CBS (Verenigde Staten)

Plot Two and a Half Men

Charlie Harper leeft in een vrijgezellenparadijs. Hij heeft een strandhuis in Malibu, een vet betaalde job en een agenda vol afspraakjes. Tot zijn broer Alan bij hem intrekt. Alan is één brok zenuwen, verwikkeld in een (v)echtscheiding en vader van een 10-jarige zoon, Jake, die hem vergezelt.

Afleveringen Seizoen 3 (2005-2006)

 1. 1. Weekend in Bangkok with Two Olympic Gymnasts

  19 september 2005 (22 minuten)

  Bij het herstellen van een schotelantenne valt Alan van het dak. Met twee gebroken armen en een ontwrichte nek kan hij niet voor Jake zorgen en dus moet Charlie zijn taken overnemen. Die ondervindt aan den lijve dat het opvoeden van een twaalfjarige geen rozengeur en maneschijn is.

 2. 2. Principal Gallagher's Lesbian Lover

  26 september 2005 (22 minuten)

  Jake dreigt van school gestuurd te worden na het maken van een spottekening over een meisje uit zijn klas met grote borsten. Terwijl Alan probeert de schade te herstellen, moet Charlie tijdelijk secretaresse spelen in diens chiropractorpraktijk.

 3. 3. Carpet Burns and a Bite Mark

  3 oktober 2005 (22 minuten)

  Alan houdt al enkele weken voor zijn zoon en broer verborgen dat hij opnieuw aan het daten is met Judith. Hij vermoedt zelfs dat zijn stukgelopen huwelijk opnieuw een kans op slagen heeft. Een nachtelijk rendez-vous in het bubbelbad vormt echter een ruw ontwaken uit die droom.

 4. 4. Your Dismissive Attidude Towards Boobs

  10 oktober 2005 (22 minuten)

  Wanneer Berta voor enkele dagen het huis intrekt, voedt ze een sluimerende onvrede tussen Charlie en Alan. Die laatste besluit na een aantal fikse ruzies een eigen stulpje toe zoeken voor hem en Jake. Maar met wat hij per maand overhoudt na belastingen en alimentatie kan hij zich niet veel veroorloven.

 5. 5. We Called It Mr. Pinky

  17 oktober 2005 (22 minuten)

  Wanneer een vriendin van Charlie hem zegt dat ze van hem houdt, komt hij niet verder dan te antwoorden met 'dank je'. Bang dat hij zijn hele leven zonder één betekenisvolle relatie zal doorbrengen, vraagt hij Rose om hulp.

 6. 6. Hi, Mr. Horned One

  24 oktober 2005 (22 minuten)

  Charlie heeft een affaire met een duivelaanbidster die Alan vervloekt en met Charlie een kind wil verwekken dat de naam Giglamesj moet dragen en de wereld in duisternis zal dompelen.

 7. 7. Sleep Tight, Puddin' Pop

  7 november 2005 (22 minuten)

  Na een uit de hand gelopen verjaardagsfeestje voor Rose belandt Charlie in bed met zijn stalkster. Prompt staat haar vader aan deur om naar mogelijke huwelijksplannen te polsen.

 8. 8. That Voodoo That I Do Do

  14 november 2005 (22 minuten)

  Wanneer een balletlerares Charlies avances zonder boe of ba afwijst, is de playboy in eerste instantie van zijn stuk. Dit is hem nog nooit overkomen! Maar Charlie is niet van plan op te geven. Hij schrijft Jake in voor balletles in de hoop haar zo voor zich te winnen. Dat lijkt nog te lukken ook, tot ergernis van de jaloerse Jake.

 9. 9. Madame and Her Special friend

  21 november 2005 (22 minuten)

  Het klikt tussen Alan en zijn bejaarde buurvrouw. Zij is bovendien schatrijk en wil hem een pand schenken in L.A. om in te richten als chiropractisch centrum dat zijn naam zal dragen. Daarvoor vraagt ze wel iets in ruil: Stomende seks.

 10. 10. Something Salted and Twisted

  28 november 2005 (22 minuten)

  Alan heeft eindelijk door dat hij zijn ganse leven lang naar de pijpen van vrouwen heeft gedanst en is het beu. Voor goede raad gaat hij terecht naar zijn broer. Misschien toch niet zo’n wijs besluit, want die raadt een dieet van drank en losse zeden aan.

 11. 11. Santa's Village of the Damned

  19 december 2005 (22 minuten)

  Alan is een relatie begonnen met de lerares van zijn kookgroep. Zij schotelt Charlie en Alan het ene heerlijke gerecht na het andere voor wat zich laat voelen op de weegschaal. Toch kijken de broers reikhalzend uit naar het kerstdiner. Maar op 25 december komt ook de ware aard van de kookgodin naar boven.

 12. 12. That Special Tug

  9 januari 2006 (22 minuten)

  Tijdens bezoekjes aan een bibliotheek en een bioscoop krijgt Alan een mentale instorting. Charlies grootste probleem hiermee is dat hij daarvan getuige moest zijn. En dus zoekt hij een psychiater op die hij over de last met zijn broer vertelt.

 13. 13. Humiliation is a Visual Medium

  23 januari 2006 (22 minuten)

  Dat Charlie dit nog zou meemaken! Hij en Mia hebben nu al een tijdje een relatie, maar zijn nog niet van bil gegaan. Daar kan hij mee leven omdat hij vermoedt dat zij wel eens de ware kon zijn. Zijn voorstel om tot de consummatie van hun liefde losse scharrels toe te laten, valt echter niet in goede aarde.

 14. 14. Love Isn't Blind, It's Retarded

  6 februari 2006 (22 minuten)

  Wanneer seks dan toch op het menu komt te staan voor Mia wil Charlie er een romantische eerste keer van maken, maar dat loopt niet zoals gepland. Alan begint ondertussen een relatie met de hersenloze ex-scharrel van zijn broer, Kandi.

 15. 15. My Tongue is Meat

  27 februari 2006 (22 minuten)

  Mia probeert Charlie een gezondere levensstijl aan te praten, maar is ontzet te horen dat hij haar raad met de voeten treedt. Huishoudster Berta vindt trouwens dat Charlie serieus onder de sloef van zijn vriendin ligt, wat heftige reacties ontlokt.

 16. 16. Ergo, The Booty Call

  6 maart 2006 (22 minuten)

  Jake’s verjaardag belooft niet veel goeds voor Alan. Hij zal er immers Kandi, half zo oud en met een tiende van zijn intelligentie, moeten voorstellen als zijn nieuwe vriendin. Ook het liefdesleven van Rose staat niet stil. Is ze eindelijk over Charlie heen?

 17. 17. The Unfortunate Little Schnauser

  13 maart 2006 (22 minuten)

  Charlie is genomineerd voor een belangrijke jingleprijs, maar weigert de ceremonie bij te wonen uit angst voor de achtste maal op rij te verliezen van zijn rivaal. Zijn familie brengt hem op andere gedachten, maar of dat nu zo verstandig was.

 18. 18. The Spit-Covered Cobbler

  20 maart 2006 (22 minuten)

  Als Kandi’s auto het begeeft en ze niet veel later een duur tandartsbezoekje nodig heeft, komt Alan tot het besef dat hij niet vermogend genoeg is om zowel Judith's alimentatie te betalen als een lekker jong ding te onderhouden.

 19. 19. Golly Moses, She's a Muffin

  10 april 2006 (22 minuten)

  Kandi trekt in bij Alan, zeer tot ongenoegen van Charlie die sowieso slecht gezind is omdat hij in geen weken van bil is gegaan. De spanning in huis is dan ook om te snijden en het duurt niet lang eer de bom barst.

 20. 20. Always a Bridesmaid, Never a Burro

  24 april 2006 (22 minuten)

  Alan probeert zich te verzoenen met Kandi die is ingetrokken bij zijn ex-vrouw Judith die het aanlegt met haar vader terwijl haar moeder met Charlie het bed induikt.

 21. 21. And the Plot Moistens

  1 mei 2006 (22 minuten)

  Alan krijgt wel seksuele gratificatie van Kandi, maar een goed gesprek kan hij niet met haar voeren. Daarom gaat hij vreemd met Jake's lerares. Die staat ook in voor de jaarlijkse schoolmusical en geeft de toondove Jake zonder dralen de hoofdrol.

 22. 22. Just Once with Aunt Sophie

  9 mei 2006 (22 minuten)

  Jake gaat naar zijn eerste officiële feestje waar ook meisjes op uitgenodigd zijn. En bij wie kan hij beter terecht voor een goed vader-zoon-gesprek over vriendinnetjes en hoe ze binnen te doen dan bij oom Charlie?

 23. 23. Arguments for the Quickie

  15 mei 2006 (22 minuten)

  Mia's danstroep is in de stad en Charlie's ex heeft een heel bijzonder verzoek voor hem. Ze wil zijn sperma gebruiken om zwanger te raken. Dit zet de playboy aan het denken over het feit of hij wel de vader wil zijn van een kind dat hij nooit zal zien.

 24. 24. That Pistol-Packin' Hermaphrodite

  22 mei 2006 (22 minuten)

  De kogel is door de kerk: Charlie en Mia zullen in het huwelijksbootje stappen. Vooraleer dat gebeurt moet Charlie echter de goede wil van zijn toekomstige schoonfamilie winnen. Alan gooit zich inmiddels vol overgave in de rol van huwelijksplanner.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van Phantasm

Phantasm

 • 6648 berichten
 • 6575 stemmen

Blijft leuk.


avatar van The Oceanic Six

The Oceanic Six

 • 59040 berichten
 • 3911 stemmen

Mijn god, die Kandi is zo bloedje sexy zeg. Het levert een hoop leuke afleveringen op met Alan en haar. Al is ze natuurlijk veel te lekker voor hem, Alan is toch net leuker als loser die steeds geen geluk kent.

Sowieso is dit seizoen leuker dan de vorige. Ook met Jake een paar vermakelijke afleveringen, zoals zijn eerste feestje. Zijn pre-puberfase is best wel geestig.

Wel een slap slot met die Mia. Dat kwam ook uit het niets.

4*


Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.