• 159.509 films
 • 9.818 series
 • 29.120 seizoenen
 • 608.829 acteurs
 • 355.351 gebruikers
 • 8.900.883 stemmen
Avatar
 
banner banner

Two and a Half Men - Seizoen 7 (2009-2010)

3,50 72 stemmen

Show titel: Two and a Half Men

IMDb beoordeling: 7,1 (275.948)

Afleveringen: 22

Speelduur: 8 uur en 04 minuten

Ontwikkeld door: Lee Aronsohn en Chuck Lorre

Met: Charlie Sheen, Jon Cryer en Angus T. Jones

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: maandag 21 september 2009

Eerst uitgezonden op: CBS (Verenigde Staten)

 • On Demand:

 • HBO Max Bekijk seizoen 7 via HBO Max
 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Two and a Half Men

Charlie Harper leeft in een vrijgezellenparadijs. Hij heeft een strandhuis in Malibu, een vet betaalde job en een agenda vol afspraakjes. Tot zijn broer Alan bij hem intrekt. Alan is één brok zenuwen, verwikkeld in een (v)echtscheiding en vader van een 10-jarige zoon, Jake, die hem vergezelt.

Afleveringen Seizoen 7 (2009-2010)

 1. 1. 818-JKLPUZO

  21 september 2009 (22 minuten)

  Charlie loopt toevallig zijn ex-verloofde Mia tegen het lijf. Die is op zoek naar een pianist om haar muziekcarrière te lanceren, maar Charlie weigert het aanbod. Zijn huidige verloofde Chelsea spoort hem echter toch aan om haar te helpen, tenzij hij natuurlijk nog altijd gevoelens voor haar koestert. Ze vertrouwt hem, maar Charlie twijfelt of dat wel zo'n goed idee is.

 2. 2. Whipped Unto the Third Generation

  28 september 2009 (22 minuten)

  Charlie houdt voet bij stuk: Hij wil niet dat Alan's vriendin Melissa bij hen intrekt. Hij beseft echter niet dat dit ondertussen al lang gebeurd is. Chelsea kan Charlie overtuigen Melissa te laten blijven. Maar daar krijgt hij al snel spijt van.

 3. 3. Mmm, Fish. Yum.

  5 oktober 2009 (22 minuten)

  Alan past op de baby van Judith en Herb. Charlie rijdt per ongeluk Chelsea's kat Sir Lancelot dood. Charlie wil alle bewijzen doen verdwijnen, maar dat is zonder Jake gerekend. Die besluit zijn oom te chanteren zodat hij met zijn Mercedes kan rijden.

 4. 4. Laxative Tester, Horse Inseminator

  12 oktober 2009 (22 minuten)

  Alan besluit in dienst te treden van zijn moeder zodat hij eindelijk een eigen plek kan veroorloven en meer tijd met Melissa kan doorbrengen. Maar daarvoor hoeft hij niet noodzakelijk te verhuizen: Hij kan net zo goed vrijen met Melissa in de leegstaande woningen die hij moet showen aan potentiële kopers. Ondertussen probeert Charlie al het mogelijke te doen om ervoor te zorgen dat Chelsea en Jake met elkaar kunnen opschieten, maar dat blijkt niet eenvoudig.

 5. 5. For the Sake of the Child

  19 oktober 2009 (22 minuten)

  Jake is het beu dat Charlie en Alan voortdurend ruziën en hij besluit opnieuw in te trekken bij zijn moeder. Alan denkt een einde te kunnen maken aan hun geruzie door te werken aan hun relatie. Een werkboek met allerlei therapeutische opdrachten moet hen hierbij helpen.

 6. 6. Give Me Your Thumb

  2 november 2009 (22 minuten)

  Alan stelt Chelsea voor om een borstverkleining te laten uitvoeren om verlost te raken van haar rugpijn. Charlie doet alsof hij zijn verloofde steunt, maar in werkelijkheid is hij razend op zijn broer en besluit hij hem enkele dagen uit het huis te zetten. Terwijl Alan tijdelijk intrekt bij zijn moeder, bidt Charlie dat hij Chelsea op andere gedachten kan brengen.

 7. 7. Untainted by Filth

  9 november 2009 (22 minuten)

  Evelyn heeft de perfecte locatie gevonden voor het trouwfeest van Charlie en Chelsea: Het Bel Air Hotel. Dat zou echter wel betekenen dat ze al op 26 juni in het huwelijksbootje stappen. Charlie zegt toe, maar slaat plots in paniek nu het huwelijk een concrete datum heeft. Samen met zijn broer besluit hij zijn zorgen te verdrinken in de bar.

 8. 8. Gorp. Fnark. Schmegle.

  16 november 2009 (22 minuten)

  Chelsea's bloedmooie vriendin Gail lijdt zwaar onder de breuk met haar vriendje en komt enkele dagen bij Charlie en Alan logeren. De komst van Gail laat niemand onberoerd. Terwijl Charlie zijn fantasieën en de verleiding nauwelijks kan onderdrukken, besluit Alan zijn beste beentje voor te zetten. Zelfs Berta ziet Gail wel zitten.

 9. 9. Captain Terry's Spray-On Hair

  23 november 2009 (22 minuten)

  Charlie wordt plots onzeker wanneer hij ontdekt dat Chelsea geen orgasme had tijdens hun laatste vrijpartij. Vastberaden om deze scheve situatie recht te trekken, bereidt hij een romantisch avondje voor.

 10. 10. That's Why They Call It Ball Room

  7 december 2009 (22 minuten)

  Chelsea wil dat Charlie danslessen volgt zodat ze geen slecht figuur slaan op hun huwelijksfeest. Na lang aandringen zegt Charlie toe, maar hij stelt daar iets tegenover: Hij wil dat ze een voorhuwelijks-contract afsluiten. Hierdoor ontdekt hij dat Chelsea iets voor hem heeft verzwegen: Ze bezit drie appartementsgebouwen en trouwt dus niet met hem voor het geld.

 11. 11. Warning, It's Dirty

  15 december 2009 (22 minuten)

  Jakes vriendin Celeste brengt de feestdagen door bij haar moeder in Brentwood. Charlie spoort Jake aan om ondertussen kennis te maken met een knap tienermeisje op het strand. Jake volgt het advies van zijn oom, maar dat dreigt hem zuur op te breken. Ondertussen brengt Evelyn een oude man in een rolstoel mee naar het kerstfeest van de Harpers. Dit roept meteen de nodige vragen op bij haar zonen.

 12. 12. Fart Jokes, Pie and Celeste

  11 januari 2010 (22 minuten)

  Charlie voelt zich verantwoordelijk voor de breuk van Jake en Celeste. Om zijn neefje te helpen, spoort hij hem aan om zich te verontschuldigen en als dat niet helpt, met andere meisjes af te spreken. Ondertussen krijgt Herb het zwaar te verduren wanneer Judith ontdekt dat hij tijd doorbrengt met Alan. Herb besluit dan maar stiekem af te spreken met Alan.

 13. 13. Yay, No Polyps!

  18 januari 2010 (22 minuten)

  Chelsea wil Charlie dolgraag voorstellen aan haar ouders en ze probeert hem te overtuigen om binnenkort eens naar Illinois te vliegen. Dit is Charlie's ergste nachtmerrie. Hij doet alsof hij een pijnlijk doktersonderzoek gepland heeft en hoopt haar hiermee te sussen. Maar Chelsea staat erop dat ze hem zelf naar het ziekenhuis vergezelt.

 14. 14. Crude and Uncalled For

  1 februari 2010 (22 minuten)

  Charlie en Evelyn huren een advocaat in voor Alan, die onlangs een kerel neersloeg op één van zijn afspraakjes. De man blijkt de tegenpool van Charlie te zijn: Vriendelijk, sociaal geëngageerd en een echte familieman. Alan vreest dat Chelsea daar wel eens voor zou kunnen vallen en waarschuwt zijn broer. Die wil niets aan het toeval overlaten en probeert een glimp op te vangen van Chelsea op een liefdadigheidsevenement dat Alans advocaat heeft georganiseerd.

 15. 15. Aye, Aye, Captain Douche

  8 februari 2010 (22 minuten)

  Charlie is doodongerust. Hij is er bijna zeker van dat Chelsea een affaire heeft met Alan's advocaat Brad. Hij steekt zijn wantrouwen voor haar speciale band met Brad niet onder stoelen of banken, waarmee hij zich meteen een hoop problemen op de hals haalt. Chelsea reageert razend op zijn beschuldigingen en ze besluit haar koffers te pakken.

 16. 16. Tinkle Like a Princess

  1 maart 2010 (22 minuten)

  Chelsea verlaat Charlie. Twee weken lang besluit die zich af te sluiten voor de buitenwereld. Hij is depressief en blijft de hele dag in zijn kamer. Alan dwingt hem echter om zijn leven te hervatten. Tijdens één van zijn nachtelijke verovertochten stuit Charlie op een oude bekende: Betsy. Ze verdwijnen enkele dagen en wanneer Charlie eindelijk terugkeert, blijkt hij met Betsy getrouwd te zijn.

 17. 17. I Found Your Moustache

  8 maart 2010 (22 minuten)

  Charlie loopt Chelsea en Brad toevallig tegen het lijf in de bioscoop. Deze toevallige ontmoeting doet hem beseffen dat hij de breuk met Chelsea nog lang niet heeft verwerkt. Hij besluit haar die avond te bespieden, maar tot zijn grote verbazing blijft Brad niet logeren en rijdt Chelsea naar Malibu, waar Charlie woont. Zou ze zich bedacht hebben?

 18. 18. Ixnay on the Oggie Day

  22 maart 2010 (22 minuten)

  Charlie beleeft een avontuurtje met één van Chelsea's beste vriendinnen, maar daar zou hij wel eens spijt van kunnen krijgen. Chelsea wil immers terugkeren. Ondertussen wordt Alan rijkelijk beloont door een patiënt die een ietwat aparte behandeling wenst.

 19. 19. Keith Moon Is Vomiting in His Grave

  12 april 2010 (22 minuten)

  Alan staat op het punt de moeder van Eldridge op de hoogte te brengen van het feit dat hun zonen betrapt werden bij het drinken van alcohol, maar dan ontdekt hij hoe knap de vrouw is. Hij besluit zijn kans bij haar te wagen, in plaats van haar in te lichten over het gedrag van haar zoon. Verrassend genoeg blijkt Charlie dit geen goed idee te vinden.

 20. 20. I Called Him Magoo

  10 mei 2010 (22 minuten)

  Alans plannen om een romantische nacht met zijn nieuwe vriendin door te brengen in een hotel vallen in het water. Zijn broer Charlie heeft meer geluk: Hij krijgt een onconventioneel verzoek van een vrouw die het bed met hem wil delen.

 21. 21. Gumby with a Pokey

  17 mei 2010 (22 minuten)

  Terwijl Alan en Jake naar Sacramento reizen om een familie-erfstuk op te halen, krijgt Charlie marihuana voorgeschreven door zijn dokter, zodat hij kan doorslapen en Chelsea eindelijk kan vergeten.

 22. 22. This is Not Gonna End Well

  24 mei 2010 (22 minuten)

  Wanneer Charlie zijn rijbewijs kwijtspeelt, moet hij noodgedwongen een beroep doen op Jake om hem overal naartoe te brengen. Alsof dat nog niet genoeg is, ontdekt hij dat Alan vastberaden is om Chelsea's verjaardagsfeestje bij te wonen. Het zit hem echt niet mee.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van Phantasm

Phantasm

 • 6480 berichten
 • 6412 stemmen


avatar van The Oceanic Six

The Oceanic Six

 • 58560 berichten
 • 3862 stemmen

Wederom een heerlijk niveau. Het plot rondom Charlie en Chelsea is ook leuk, wat een knappe vrouw.


Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.