• 9.377.411 stemmen

Outcast - Seizoen 2 (2017)

Show titel: Outcast

Afleveringen: 10

Speelduur: 9 uur en 10 minuten

Ontwikkeld door: Robert Kirkman

Met: Patrick Fugit, Philip Glenister en Wrenn Schmidt

Datum van release: maandag 3 april 2017

Eerst uitgezonden op: FOX (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Outcast

De jonge introverte Kyle Barnes is zijn hele leven bezeten door demonen. Hij leeft hij als een kluizenaar en houdt zijn vrienden en familie zo ver mogelijk bij zich vandaan. Kyle probeert uit zijn isolement te ontsnappen en langzaam weer zijn leven op te bouwen. Wanneer oude bekende, dominee Anderson, zijn hulp inschakelt bij een nieuwe duiveluitdrijving, gaat Kyle de confrontatie aan met zijn verleden en op zoek naar antwoorden over zijn bezetenheid. Totdat hij achter een geheim komt, dat het einde kan betekenen van het leven op aarde.

Afleveringen Seizoen 2 (2017)

1. 1. This Little Light at Couchtuner

3 april 2017 (55 minuten)

Kyle ontdekt dat possessies vaker voorkomen dan verwacht. Dominee Anderson heeft moeite met zijn schuldgevoel over zijn daden.

2. 2. The Day After That

10 april 2017 (55 minuten)

Met de hulp van chef Giles drijft Kyle een agressievere strategie om met het possessie-probleem in Rome om te gaan. Hij ontdekt een nieuwe vijand. Dominee Anderson ondervindt de gevolgen van zijn riskante keuzes. Megan neemt wanhopige maatregelen om om te gaan met de rouw om haar man.

3. 3. Not My Job to Judge

17 april 2017 (55 minuten)

Megan moet de consequenties van haar acties onder ogen zien. Ondertussen leidt een verdwijning Kyle en Anderson tot een nieuwe en gevaarlijke consequentie van de opkomst in posseies

4. 4. The One I'd Be Waiting For

24 april 2017 (55 minuten)

Een gevaarlijke voortvluchtige bedreigt zowel het dorpje Rome, als Dominee Andersons gezond verstand. Kyle heeft moeite met het begrijpen van waar zijn krachten vandaan komen. Megan en Holly proberen hun levens weer op te bouwen.

5. 5. The Common Good

1 mei 2017 (55 minuten)

Kyle komt dichterbij in zijn zoektocht naar Sidney, terwijl Anderson een onverwachtse bondgenoot vindt. Een vooraanstaand lid van Rome wordt onthuld als een agent van de bezetenen. Een paar personen kunnen aan zijn plan ontsnappen.

6. 6. Fireflies

8 mei 2017 (55 minuten)

Kyles familie en vrienden rouwen om de nasleep van de ramp die is gebeurd, totdat Anderson een openbaring doet. Hij zegt dat ze Ambers unieke krachten moeten gebruiken. Allison herenigt met haar familie in Rome.

7. 7. Alone When It Comes

15 mei 2017 (55 minuten)

Kyle probeert zijn familie in veiligheid te brengen wanneer Rome wordt binnengevallen door de bezetenen. Anderson neemt Megan onder zijn hoede. Chef Giles realiseert zich dat zijn vrouw keert tot wanhopige maatregelen.

8. 8. Mercy

22 mei 2017 (55 minuten)

Kyle wordt geconfronteerd met de mysteries achter zijn krachten. Dominee Anderson confronteert Sidney wanneer Dokter Parks plannen groeien in schaal. Megan vindt een onverwachte vriend – iemand die gevaarlijk is. Chef Gales probeert zijn vrouw en zichzelf te beschermen tegen de bezetenen in Rome.

9. 9. This is How It Starts

29 mei 2017 (55 minuten)

Kyle en Anderson confronteren Sidney – totdat een onverwachtse dreiging tussenbeide komt. Megan verlaat de relatief veilige kerk, gevaarlijk vindt haar snel. Tragedie treft de familie Giles. Een onverwachtse vreemdeling klinkt Kyles aandacht vast.

10. 10. To the Sea

5 juni 2017 (55 minuten)

Kyle bundelt onvrijwillig zijn krachten met een mysterieuze vreemdeling in een poging om de possessie-dreiging voor eens en altijd te eindigen, hij vreest dat de man iets verbergt voor hem. Megan heeft moeite met ontsnappen van haar ontvoerders. Dominee Anderson deelt een onverwachtse bron van kracht met zijn oude vriend Chef Giles.

avatar van Daan258

Daan258

Ik wou laatst beginnen aan deze serie totdat ik opeens zag dat het gecanceld was.

Nu is mijn vraag: is de serie/verhaal bij dit 2e seizoen wel afgerond of blijf je nu met een soort opent eind zitten??

Zo Ja laat ik de gehele serie namelijk wel liggen.

Kan iemand mij helpen?

avatar van ZAP!

ZAP!

Ben hier toch wel een beetje benieuwd naar. Eerst nog eens s1 opnieuw proberen...

avatar van Ataloona

Ataloona

Zonder te spoileren kun je wel stellen dat het een behoorlijk open einde is. Van een aantal personages weet je hun lot wel, maar er wordt een hele nieuwe verhaallijn geïntroduceerd in de slotminuten. Op basis daarvan had ik wel een spannend slotseizoen verwacht, maar dat feestje gaat dus helaas niet door.

Hoewel: Outcast is niet daadwerkelijk gecanceld. Seizoen 2 wordt dit jaar pas in de VS uitgezonden en wellicht komt er bij wat succes nog een vervolg. Zie: Cinemax Sets New 2018 Lineup: ‘Strike Back’, ‘Rellik’, ‘C.B. Strike’, ‘Outcast’ | Deadline

avatar van Daan258

Daan258

Bedankt voor je bericht scifi_freak

Dan laat ik voor nu deze serie maar even zitten.

Mocht de serie later toch verder gaan dan pak hem dan wel op.

avatar van Nomak_mm

Nomak_mm

Wraakroepend dat men deze serie heeft gecancelled met zo een einde.