• 9.369.466 stemmen

Love Is Blind: Germany - Seizoen 1 (2025)

Show titel: Love Is Blind: Germany

Afleveringen: 10

Speelduur: 8 uur en 09 minuten

Met: Christian Wackert en Steffi Brungs

Oorsprong: Duitsland

Datum van release: vrijdag 3 januari 2025

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Love Is Blind: Germany

Christian Wackert en Steffi Brungs presenteren dit sociale experiment, waarin single mannen en vrouwen op zoek zijn naar liefde en zich verloven, maar elkaar dan pas echt ontmoeten. Zonder afleiding van de buitenwereld, praten de singles met een reeks van potentiële kandidaten en wanneer er een betekenisvolle connectie wordt gemaakt, verloven ze zich en zien ze elkaar voor het eerst. Verloofd en terug in de echte wereld, terwijl ze hun trouwdag plannen, zullen ze snel ontdekken of ze hun emotionele band in een fysieke kunnen veranderen vóór de snel naderende ceremonie.

Afleveringen Seizoen 1 (2025)

1. 1. Die Pods Sind Eröffnet

3 januari 2025 (54 minuten)

2. 2. Drei Sind einer zu Viel

3 januari 2025 (56 minuten)

3. 3. Alles auf eine Karte

3 januari 2025 (56 minuten)

4. 4. Zweifel im Paradies

3 januari 2025 (43 minuten)

5. 5. Entschieden Unentschieden

10 januari 2025 (42 minuten)

6. 6. Die Zweite Chance

10 januari 2025 (43 minuten)

7. 7. Stresstest Schwiegereltern

10 januari 2025 (43 minuten)

8. 8. Kalte Füße

10 januari 2025 (44 minuten)

9. 9. Vor dem Altar Kann Noch Alles Passieren

17 januari 2025 (45 minuten)

10. 10. Das Wiedersehen

19 januari 2025 (1 uur en 03 minuten)

avatar van Duke Nukem

Duke Nukem

• 1980 stemmen

Ik vind dit soort programma's wel interessant om de menselijke interacties gade te slaan. Hoewel je er van kunt uitgaan dat veel ook fake is, de deelnemers soms een show opvoeren en de programmamakers veel informatie weglaten of situaties verkeerd voorstellen door bijvoorbeeld beelden met reacties van de koppels op elkaar te knippen en plakken. Hoe meer je er gaat op letten, hoe meer het opvalt.

Sommige deelnemers zoeken met hun deelname de 'fame' op (Hanni), sommigen zijn players (Ilias), anderen zijn narcisten (Tolga). Die Alina vond ik het hele programma door heel begrijpend en lief, maar in de reünie komt ze ineens nogal bitchy over, in de richting van Hanni.

Marcel komt met zijn gesloten karakter, zijn onbegrip voor wat Jen van hem verlangt, en zijn starende blik nogal vreemd over, mogelijks zit hij ergens op het spectrum.