• 9.376.945 stemmen

Happy Face - Seizoen 1 (2025)

Show titel: Happy Face

Afleveringen: 8

Speelduur: 7 uur en 19 minuten

Ontwikkeld door: Conal Byrne, Jennifer Cacicio, Jordana Mollick, Liz Glotzer, Melissa Moore, Michael Showalter, Michelle King, Robert King en Will Pearson

Met: Annaleigh Ashford, Dennis Quaid en James Wolk

Datum van release: donderdag 20 maart 2025

Eerst uitgezonden op: Paramount+ (Verenigde Staten)

• SkyShowtime Bekijk seizoen 1 via SkyShowtime
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Happy Face

De vader van Melissa, die bekend staat als de Happy Face Killer, zit opgesloten in de gevangenis. Na tientallen jaren geen contact te hebben gehad, vindt hij eindelijk een manier om zich weer in het leven van zijn dochter te mengen. In een race tegen de klok moet Melissa erachter zien te komen of een onschuldige man ter dood wordt gebracht voor een misdaad die haar vader heeft begaan. Ondertussen ontdekt Melissa de gevolgen die haar vader had op de families van zijn slachtoffers en moet ze haar eigen identiteit onder ogen zien.

Afleveringen Seizoen 1 (2025)

1. 1. The Confession

20 maart 2025 (58 minuten)

2. 2. Killing Shame

20 maart 2025 (48 minuten)

3. 3. Was It Worth It?

27 maart 2025 (57 minuten)

4. 4. Controlled Burn

3 april 2025 (53 minuten)

5. 5. Don't Dream

10 april 2025 (58 minuten)

6. 6. Lorelai

17 april 2025 (55 minuten)

7. 7. My Jesperson Girls

24 april 2025 (54 minuten)

8. 8. The Star

1 mei 2025 (56 minuten)

avatar van lang pee

lang pee

Trailer gezien, en naar de reviews op verschillende sites gekeken. De meeste zijn slecht, bv The Guardian geeft 2 op 5, en ook andere zijn niet echt lovend. En ik denk dat ze gelijk gaan hebben, het acteren in de trailer alleen was al belabberd...

avatar van AniSter

AniSter

Een serie met een aparte manier van vertellen. In tegenstelling tot veel recensies waarin het acteren als beneden peil wordt omschreven, vind ik de manier van acteren eigenlijk vrij speciaal. Bij de eerste afleveringen dacht ik eerst dat ik naar een komisch en zelfs simpel spel zat te kijken. Toch raakte ik in de volgende afleveringen hieraan gewend en ging de focus meer naar het verhaal. En zeg niet dat Quaid slecht acteert: hij was een goede keuze voor deze serie, alleen het gezicht al, alhoewel ik al op hem uitgekeken was na zijn optreden in Frequency (2000). Mijn waardering is toch voldoende, mede omdat het verhaal gebaseerd is op ware gebeurtenissen.

avatar van Marlon Brando

Marlon Brando

Goede serie gebaseerd op een wear gebeurd verhaal die van begin tot eind blijft boeien .