• 9.183.382 stemmen

Dexter: Original Sin (2024-2025)

1 seizoen
3,68 11 stemmen + Mijn stem

Status: Terugkerende show

Genre: Drama / Misdaad

Ontwikkeld door: Clyde Phillips

Met onder meer: Patrick Gibson, Christian Slater en Molly Brown

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: vrijdag 13 december 2024

Eerst uitgezonden op: Paramount+ (Verenigde Staten)

• SkyShowtime Bekijk via SkyShowtime
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Dexter: Original Sin

Op zeer jonge leeftijd was Dexter getuige van de brute moord op zijn moeder. Hij werd geadopteerd door politieagent Harry Morgan, die het trauma van de jongen herkende, evenals de daaropvolgende ontwikkeling van zijn sociopatische neigingen. Wanneer zijn bloeddorstige driften niet langer genegeerd kunnen worden, moet Dexter leren zijn innerlijke duisternis uit te drukken. Onder begeleiding van zijn vader neemt hij een code aan die hem moet helpen om mensen te vinden en te doden die het verdienen om uit de samenleving te worden geëlimineerd zonder dat hij op de radar van de politie komt. Dit is een bijzondere uitdaging voor de jonge Dexter als hij begint aan een forensische stage bij het Miami Metro Police Department.

Acteurs en Actrices

Dexter Morgan

Debra Morgan

Maria LaGuerta

Vince Masuka

Bobby Watt

Angel Batista

Aaron Spencer

The Inner stemrol of Dexter (stemrol)

CSI Chief Tanya Martin

Meningen over Dexter: Original Sin

avatar van AniSter

AniSter

maandag 17 februari 2025
Dexter: Original Sin seizoen 1 Als het iets serieuzer was geweest, met andere woorden de humor hier en daar iets minder onnozel (bijvoorbeeld Masuka: tjongejonge), dan had ik 4 sterren gegeven. De diverse verhaallijnen zitten namelijk best goed in elkaar en ik vind de cast ook in orde. Tja, de cliffhanger met Brian helemaal aan het einde was te verwachten: dit betekent misschien wél dat er een tweede seizoen van deze "Original Sin" serie mogelijk is. Laat maar komen.
avatar van stfuympos

stfuympos

dinsdag 17 december 2024
Dexter: Original Sin seizoen 1 Ik ook niet eigenlijk toch gegeken. En gewoon goed vooral erg herkenbaar en niet storend. Ik geef het een kans.