• 8.759.122 stemmen

MerPeople - Seizoen 1 (2023)

Show titel: MerPeople

Afleveringen: 4

Speelduur: 2 uur en 55 minuten

Met: Adrienne Wilson, Hannah Fraser en Eric Ducharme

Datum van release: dinsdag 23 mei 2023

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot MerPeople

MerPeople duikt in de fascinerende wereld van onderwaterartiesten die hun liefde voor de mystieke zeedieren hebben omgezet in echte carrières. Van het geven van oogverblindende shows in kleine steden in Florida tot de kroning van de koning en koningin van de zeeën op de Bahama's

Afleveringen Seizoen 1 (2023)

1. 1. No Dead Mermaids

23 mei 2023 (44 minuten)

Een gestrande zeemeermin probeert werk te vinden. Voormalige Weeki Wachee-meerminnen halen herinneringen op aan hun hoogtijdagen. Een meermin-staartmaker opent zijn droomaquarium.

2. 2. Pack Your Tail, Sweetie

23 mei 2023 (41 minuten)

De Mertailor houdt audities voor zijn aquarium. De zeekoning van South Carolina filmt een videoclip. Meerlui bezoeken MerMagic Con. Sparkles neemt een risico.

3. 3. Fly Free, Little Fishy

23 mei 2023 (42 minuten)

Sparkles maakt zich zorgen over het optreden in koud water. The Blixunami neemt Times Square in NYC over. Mertailor organiseert een dure halloweenshow.

4. 4. Fin for the Win

23 mei 2023 (48 minuten)

De meerlui strijden om te zien wie er verkozen worden als koning en koningin van de zee. Het 75e jubileumfeest van Weeki Wachee Springs brengt meerminnen en hun vrienden samen.

avatar van bjerik76

bjerik76

De beelden van de zeemeerminnen in het water zijn enorm sfeervol en dromerig.

Op netflix staat bij filmkeuring 12jr, dat ik dacht dat er wel ergens iets schokkends verteld of gezien zou worden, maar niks anders dan zeemeerminnen in (zwem)baden.

Duurt iets te lang, en naar mijn idee was Daryl Hannah toch wel de zeemeermin der zeemeerminnen in de film SPLASH. raar dat hier absoluut niet over gepraat werd door geen enkele meermin freak waarvan die film toch echt ook wel indruk op gemaakt moet hebben in de jaren 80..