• 9.380.056 stemmen

Yellowjackets - Seizoen 3 (2025)

Show titel: Yellowjackets

Afleveringen: 10

Speelduur: 10 uur

Ontwikkeld door: Bart Nickerson en Ashley Lyle

Met: Melanie Lynskey, Tawny Cypress en Christina Ricci

Datum van release: vrijdag 14 februari 2025

Eerst uitgezonden op: Showtime (Verenigde Staten)

• SkyShowtime Bekijk seizoen 3 via SkyShowtime
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Yellowjackets

Misty, Natalie, Taissa en Shauna zijn vier van de (on)gelukkige leden van een meisjesjeugdvoetbalteam dat een vliegtuigongeluk diep in de afgelegen noordelijke wildernis heeft overleefd. Wat daar gebeurde totdat ze werden gered, weten alleen zij. Vijfentwintig jaar later heeft iedereen haar eigen leven opgebouwd en niemand wil praten over wat er destijds is gebeurd. Er zijn echter geheimen die niet voor altijd kunnen worden bewaard. Terwijl sommigen vastbesloten zijn om openstaande rekeningen te vereffenen, zullen anderen er alles aan doen om wat er werkelijk op die plaats is gebeurd achter slot en grendel te houden.

Afleveringen Seizoen 3 (2025)

1. 1. It Girl

4. 4. 12 Angry Girls and 1 Drunk Travis

28 februari 2025 (1 uur)

5. 5. Did Tai Do That?

7 maart 2025 (1 uur)

6. 6. Thanksgiving (Canada)

14 maart 2025 (1 uur)

11 april 2025 (1 uur)

avatar van badfans69

badfans69

Yellowjackets Season 3 Gets 2025 Release Date - hollywoodreporter.com

Yellowjackets viewers, feast on this: Season three has a return date.

The hit survival horror and coming-of-age drama will return Feb. 14, 2025, with Showtime having some cheeky fun by using Valentine’s Day to mark the return of its Emmy-nominated series about stranded teenagers who resort to cannibalism in order to survive

avatar van jester

jester

Vanaf 27 februari in Nederland te zien op SkyShowtime.

avatar van Thomas83

Thomas83

De vrij matige eerste afleveringen halen het seizoen wat omlaag. Pas vanaf de verrassend sterke zesde aflevering komt de vaart er een beetje in. Ik vond de combinatie van de humor en de zeer duistere momenten ook vaak een beetje met elkaar vloeken in de eerste seizoenshelft. Ook is het wat raar dat het seizoen begint met het team dat een heel kamp op heeft gebouwd. Ze houden zelfs hun eigen dieren. Waar komen die dan vandaan? Het is nogal een sprong na een vorig seizoen dat eindigde met het team zonder huis de winter moest zien te overleven.

Verder vind ik ook dat het nogal overdreven wordt hoe verwilderd iedereen zich gedraagt. Lottie en Shauna hebben op een of andere manier erg veel macht, en de stap van verwilderd raken naar allerlei verkleedpartijen etc. is wel een erg grote. Al moet ik zeggen dat het wel een erg sterke scène is als die wetenschappers ineens het kamp binnenlopen. De groep komt dan daadwerkelijk heel griezelig over. De horror wordt dit seizoen zondermeer opgevoerd. Dit seizoen is een stuk gewelddadiger dan de vorige twee.

Die Mari kon ik me trouwens totaal niet meer herinneren, en van Melissa weet ik vrij zeker dat ze sowieso niet eerder in de serie zat. De verhaallijn van Van in het heden en dat gedoe met de twee Taissa's gaat ook nergens heen. Swank vind ik overigens wel een leuke toevoeging aan de cast, en de keuze om van Shauna nu echt de antagonist te maken is wel een goede denk ik. Ook de slotscène beviel me wel. Natalie is echt een geweldig personage dat ze mooi langzaam uitgewerkt hebben (het blijft zonde dat Lewis is afgehaakt). Ook van Misty blijf ik echt een fan. Wood zijn personage en Shauna's man en dochter mogen van mij wel wegblijven volgend seizoen. Dat zou zelfs wel goed werken voor het plot.

avatar van Ine.Belgium

Ine.Belgium

Recent ook dit laatste seizoen gezien, en het blijft een top serie. Het verveeld nooit. Een aanrader voor elke horrorfan, al is het wel een beetje lichte horror, maar dat maakt het niet minder goed, zeker niet.

avatar van david bohm

david bohm

Dit forum en dan met name het bericht van nikki heeft ervoor gezorgd dat ik ben blijven kijken want de eerste afleveringen waren niet best. Heb toch wel een zwak voor deze serie en een aantal van de personages zoals Misty.

Mocht er een volgend seizoen komen dan ga ik ook zeker kijken.

avatar van jester

jester

Het begin van het seizoen is inderdaad niet het beste deel van de serie, maar toch blijft de serie ook in die fase fascineren, vooral doordat je steeds beter ziet hoe de verhoudingen in het kamp kantelen. Waar je in het begin van de serie nog denkt dat Shauna de meest normale van het stel is, wordt in dit seizoen duidelijk hoe verknipt zij is geraakt in de periode in de wildernis, en hoe dat zich ook in de tegenwoordige tijd manifesteert. Favoriete personage: Misty (vooral in de tegenwoordige tijd).

Ik las ergens dat het oorspronkelijke plan was om 5 seizoenen te maken, maar dat lijkt me iets teveel van het goede, ook al omdat het aantal overlevenden in de tegenwoordige tijd steeds kleiner wordt. Wat dat betreft hebben we personages als Walter en de man en vooral de dochter van Shauna wel nodig denk ik.

avatar van Joy4ever

Joy4ever

De eerste twee seizoenen waren al erg sterk maar het schrijverswerk brengt de serie hier naar een nog hoger niveau. Echt heel erg goed. En ik blijf het zeggen: erg sterk acteerwerk. Met name van de jonge en oudere Shauna. De soundtrack was ook hier weer top. Een paar memorabele scènes wederom, zeker tegen het eind. Ik kijk erg uit naar seizoen 4!