• 9.379.193 stemmen

Pac-Man and the Ghostly Adventures - Seizoen 2 (2014-2015)

- Nog geen stemmen

Show titel: Pac-Man and the Ghostly Adventures

Afleveringen: 26

Speelduur: 9 uur en 58 minuten

Ontwikkeld door: Avi Arad, Tom Ruegger en Paul Rugg

Met: Erin Mathews (stemrol), Andrea Libman (stemrol) en Sam Vincent (stemrol)

Oorsprong: Verenigde Staten / Japan / Canada / Frankrijk

Datum van release: maandag 9 juni 2014

Eerst uitgezonden op: Disney XD (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Pac-Man and the Ghostly Adventures

Geesten proberen om de wereld van Pac binnen te vallen. Deze wezens, vampiergeesten en goblins zorgen voor chaos onder de bevolking en veroorzaken overal niets dan problemen. Pac en zijn vrienden Spiral en Cylindria besluiten hun universum te beschermen en beginnen aan een episch avontuur. Ze werken samen om uit alle macht te vechten om de waarden te verdedigen die ze dierbaar zijn: vriendschap, familie, vrijheid en de toekomst!

Afleveringen Seizoen 2 (2014-2015)

1. 1. Ride the Wild Pac-Topus

9 juni 2014 (23 minuten)

Op een kermis probeert Dr. Derrière een gouden sleutel te stelen die Pac bewaart voor Sfeerloos. Een groep spoken sluipt naar binnen en heeft weinig goeds in de zin.

2. 2. Meanie Genie

10 juni 2014 (23 minuten)

Wanneer Pac-Man een geest uit de fles vindt en wenst dat alle spoken Onderwereld verlaten, ontstaat er chaos in Pac-wereld.

3. 3. Cave PAC-MAN

11 juni 2014 (23 minuten)

Tijdens een poging om te voorkomen dat Dr. Derrière zijn drakenoven gebruikt om een berg op te blazen, graaft Pac-Man een holbewoner-Pac op.

4. 4. Cosmic Contest

12 juni 2014 (23 minuten)

Buitenaardse wezens lossen een geschil in Pac-wereld op door drie teams van Pac en Spiral, Dr. Derrière en Bedroog-ons, en Apex en Tip tegen elkaar op te zetten.

5. 5. That Smarts!

16 juni 2014 (23 minuten)

Als Sir Cumference op vakantie is, valt Dr. Derrière de stad aan met een reusachtige robot, maar Pac-Man eet een breinbes en gaat de strijd aan met de robot.

6. 6. Pac-Mania

17 juni 2014 (23 minuten)

Pacs celebritystatus krijgt een deuk als een tv-programma over zijn leven hem belachelijk maakt. Bedroog-ons wil het programma gebruiken voor zijn eigen gemene plannen.

7. 7. Rip Van Packle

23 juni 2014 (23 minuten)

Tijdens zijn zoektocht naar zijn ouders komt Pac-Man terecht in een Pac-wereld in de toekomst waarin Bedroog-ons regeert en bijna alle inwoners in zijn macht heeft.

8. 8. Spooka-Bazooka!

24 juni 2014 (23 minuten)

Pac moet in actie komen als de spokenvanger van Dr. Derrière ervoor zorgt dat iedereen hierdoor in slaap valt, waardoor Bedroog-ons de onbewaakte stad kan binnenvallen.

9. 9. The Pac Be with You

30 juni 2014 (23 minuten)

Blinky geeft Pac-Man les in een nieuwe vechttechniek als het ninjaspook Meester Goo het gevaarlijke leger van Bedroog-ons gaat trainen.

10. 10. The Shadow of the Were-Pac

8 oktober 2014 (23 minuten)

Pac-Mans ontspannende zomercruise komt tot een abrupt einde als hij en zijn vrienden de confrontatie aan moeten gaan met spookachtige ruimtepiraten.

11. 11. A Hard Dazed Knight

16 oktober 2014 (23 minuten)

Als Dr. Derrière een ondoordringbaar spookleger creëert met behulp van zijn uitvinding biltanium, roept Pac de hulp van Sir Diagram in om de slechterik te verslaan.

12. 12. Cap'n Banshee and His Interstellar Buccaneers

17 oktober 2014 (23 minuten)

President Sfeerloos plant een spectaculair Halloweenfeest voor Pac-wereld, maar door een reeks aanvallen van Were-Pacs dreigt het evenement in het water te vallen.

13. 13. Happy Holidays and a Merry Berry Day

2 december 2014 (23 minuten)

Als Pacs ouders hem een geheim verrassingsbezoek brengen tijdens de feestdagen, moet Pac hen verstoppen voor zijn vrienden, die steeds meer argwaan krijgen.

14. 14. Peace without Slime

31 januari 2015 (23 minuten)

Bedroog-ons gebruikt Kwezel om de presidentsverkiezingen van Pac-wereld te manipuleren. Cylindria en Skeebo beginnen hun campagnes om klassenvertegenwoordiger te worden.

15. 15. The Ghost behind the Throne

7 februari 2015 (23 minuten)

Kwezel wordt beëdigd als president. Pac-Man en voormalig president Sfeerloos smokkelen de levensboom uit het Ronde Huis en krijgen een woedende menigte op hun nek.

16. 16. Nerd Is the Word

14 februari 2015 (23 minuten)

Bipsums moet Pac-Man bespioneren, vermomd als uitwisselingsstudent, maar stopt hiermee wanneer Pac-Man en zijn vrienden aardig tegen hem zijn.

17. 17. The Bride of Grinder

21 februari 2015 (23 minuten)

Het is lente in Pac-stad, maar Knarser heeft geen vriendinnetje. Wanneer hij Knarsette maakt, een vrouwelijke versie van hemzelf, wordt ze ontvoerd door Dr. Derrière.

18. 18. Easter Egg Island

28 februari 2015 (23 minuten)

De Pac-hen ontvoert alle geesten in Onderwereld. Bedroog-ons moet Pac-Man vragen hem te helpen hen weer terug te halen van Paasei-eiland.

19. 19. The Legend of Creepy Hollow

7 maart 2015 (23 minuten)

Tijdens het kamperen op de duistere vlakte vertelt Skeebo griezelverhalen over het mythische wezen Gigavoet. Dr. Derrière besluit om een robotversie van het beest te bouwen.

20. 20. The Wizard of Odd

14 maart 2015 (23 minuten)

Dr. Derrière zapt Pac-Man en Fuzbitz via een ruimteworm naar een andere dimensie. Het tweetal moet snel zijn om de rest van Pac-wereld te redden van de vergetelheid.

21. 21. Indiana Pac and the Dentures of Doom

21 maart 2015 (23 minuten)

De vervloekte prothese van een boosaardige mummie wordt gestolen. Pac en vrienden moeten die vinden voordat Dr. Derrière en Bedroog-ons daarmee Pac-wereld vernietigen.

22. 22. Honey, I Digitized the Pac-Man

28 maart 2015 (23 minuten)

Met hulp van de professor gaat Pacman cyberspace binnen om te voorkomen dat het dodelijke spookvirus van Dr. Derrière alle elektrische apparaten van Pac-wereld vernielt.

23. 23. Pac's Very Scary Halloween - Part One

4 april 2015 (23 minuten)

Dr. Hersen-Pac nodigt Pac, Spiral en Cyli uit voor een griezelig Halloween-etentje op zijn kasteel, maar vertelt hun niet dat een van hen op het menu staat.

24. 24. Pac's Very Scary Halloween - Part Two

11 april 2015 (23 minuten)

Nadat dr. Hersen-Pac met Pac van lichaam en geest verwisselt, proberen Spiral en Cyli graaf Pacula, de buurman van de dokter, te laten schrikken zodat hij hen helpt.

25. 25. Santa Pac

18 april 2015 (23 minuten)

Pac en zijn vrienden bereiden zich voor op de viering van Bessendag. Bedroog-ons wil de Bessenman en zijn roldier ontvoeren en alle cadeaus en versiering stelen.

26. 26. New Girl in Town

25 april 2015 (23 minuten)

Als het nichtje van president Sfeerloos op bezoek komt, moeten Pac-Man en zijn vrienden de nieuwkomer bewaken om haar veiligheid te waarborgen.

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.