• 10.792 nieuwsartikelen
  • 162.329 films
  • 10.192 series
  • 29.833 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.271 gebruikers
  • 8.985.424 stemmen
Avatar
 
banner banner

Echte Gooische Moeders - Seizoen 2 (2021-2022)

4,00 1 stemmen

Show titel: Echte Gooische Moeders

IMDb beoordeling: 7,1 (9)

Afleveringen: 7

Speelduur: 3 uur en 30 minuten

Met: Leslie Keijzer, Pauline Wingelaar en Kimberly Bosman

Oorsprong: Nederland

Datum van release: donderdag 25 november 2021

Eerst uitgezonden op: Videoland (Nederland)

  • On Demand:

  • Videoland Bekijk seizoen 2 via Videoland
  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Echte Gooische Moeders Seizoen 2 (2021-2022)

Het leven lacht de Echte Gooische Moeders toe. Ze hebben alles wat hun hartje begeert: een knappe, succesvolle man, beeldschone kindjes en een prachtig huis. Pauline, Bo, Florine, Kim en Leslie zetten de deuren van hun mooie huizen en hun perfecte leven wijd open. Ze delen openhartig lief en leed en laten zien dat ook zij te maken krijgen met tegenslagen en mislukkingen.

Afleveringen Seizoen 2 (2021-2022)

  1. Aflevering 1

    25 november 2021 (30 minuten)

    Leslie is verhuisd naar de goudkust van Amstelveen en is hoogzwanger. Pauline is ook zwanger, maar wil dat nog even geheimhouden. Ze neemt de nietsvermoedende Leslie mee naar zwangerschapsyoga. Florine en Bo verruilen ook hun riante stulpjes voor een nieuw onderkomen. Florine emigreert naar Ibiza waar ze een droom van een villa heeft gevonden.

  2. Aflevering 2

    1 december 2021 (30 minuten)

    Florine komt aan op Ibiza en ziet voor het eerst in levenden lijve het huis dat Jeroen voor haar gekocht heeft. Ondertussen is Leslie bevallen van een gezonde zoon: Manuel. Omdat ze bij haar vorige kraamtijd niet lekker in haar vel zat, pakt ze het nu anders aan. Kimberly heeft ook gezinsuitbreiding: hondje Peanutbutter Sugar. Pauline heeft de twaalfwekenecho en is enorm zenuwachtig.

  3. Aflevering 3

    8 december 2021 (30 minuten)

    Bo en Florine zijn verhuisd en het grote uitpakken is begonnen. Voor Florine betekent dit de honderden jurken en bikini's ophangen in haar gigantische garderobekast. Bo moet alles alleen inrichten, want manlief Paul is op vakantie met vrienden. Pauline komt met haar twee zoons kijken en ze laat aan Bo vol trots haar twaalfwekenecho zien. Is het een jongetje of een meisje?

  4. Aflevering 4

    15 december 2021 (30 minuten)

    Leslie trakteert Pauline op een dagje spa in vijfsterrenhotel De L'Europe Amsterdam. De gehele spa is voor hun tweetjes, plus een mysteryguest. Florine is zich aan het nestelen op Ibiza. Het is daar allemaal prachtig, maar 24/7 op Beer passen valt haar soms een beetje zwaar. Bo en Kimberly ontdekken dat ze allebei enorm last hebben van hun hormonen.

  5. Aflevering 5

    22 december 2021 (30 minuten)

    Als dé beautygoeroe van het Gooi gaat Kim natuurlijk mee met de nieuwste beautytrends. Die treatments probeert ze wel eerst uit en Bo en Pauline zijn proefkonijn. Bo en Kim gaan in hun zoektocht naar hormonale balans op bezoek bij arts Bart Biermans. Ze krijgen een ijsbad waarmee ze hun lichaam een reset hopen te geven. Florine dompelt zich liever in een healingsessie, waarbij ook heel wat loskomt.

  6. Aflevering 6

    29 december 2021 (30 minuten)

    Na vier weken rust gaat Pauline met Bo en Kim plus alle kinderen naar België voor een weekendje weg. De luxe laten ze thuis, want ze gaan back to basic in een natuurpark. Er is geen elektriciteit of verwarming dus ze moeten zelf houthakken voor de kachel. Leslie blijft thuis en verwent zoontje Manuel met een babyspa. Florine is behoorlijk gesetteld op Ibiza en een fotoshoot met haar gezin is de kroon op haar geluk.

  7. Aflevering 7

    5 januari 2022 (30 minuten)

    Bo heeft voor het eerst in zeven jaar een paar uur per dag helemaal voor zichzelf, omdat haar jongste telg naar de peuterschool gaat. Maar wat doe je dan met al die tijd? Florine overwintert in Nederland en reist met Pauline en Leslie af naar Zeeland voor een oesterexcursie. Josh, de nieuwe dorpsgenoot van Bo, wordt door Pauline en Bo rondgeleid door Laren en dat gebeurt met een typisch Larens vervoersmiddel: de bakfiets.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.