menu
Mijn Series +

Lost - Seizoen 1 (2004-2005)

mijn stem
4,13 (265)
265 stemmen

Verenigde Staten
Drama / Mystery

ontwikkeld door Jeffrey Lieber
met Naveen Andrews, Matthew Fox en Josh Holloway

Na de crash van Flight 815 op een tropisch eiland zijn de overlevenden genoodzaakt alles op te geven om te overleven. Langzamerhand ontdekt de groep dat het eiland vele geheimen te verbergen heeft. Wat zijn de mysterieuze symbolen en bunkers op het eiland, en is het slechts toeval dat zij bij elkaar zijn?

 1. Pilot: Part 1
 2. Pilot: Part 2
 3. Tabula Rasa
 4. Walkabout
 5. White Rabbit
 6. House of the Rising Sun
 7. The Moth
 8. Confidence Man
 9. Solitary
 10. Raised by Another
 11. All the Best Cowboys Have Daddy Issues
 12. Whatever the Case May Be
 13. Hearts and Minds
 14. Special
 15. Homecoming
 16. Outlaws
 17. ...In Translation
 18. Numbers
 19. Deus Ex Machina
 20. Do No Harm
 21. The Greater Good
 22. Born to Run
 23. Exodus Part 1
 24. Exodus Part 2
zoeken in:
avatar van Nicolage Rico
4,0
De serie begint alleraardigst; de personages worden keurig geïntroduceerd, het sfeertje is aangenaam en de mysterie wordt gestaag opgebouwd - maar wordt later, helaas, nooit volledig ingelost. Vanaf seizoen 3 raken de makers de weg volledig kwijt (excuus voor de slechte woordgrappen).

Verder natuurlijk genieten van Kate.

avatar van WeZet
4,5
Wat heb ik intens genoten van deze serie! In het begin zijn de makers niet al te gul in de ontrafeling van de mysteries, en aan het einde gaat het juist weer heel erg rap... Dat was wel frustrerend. Wellicht vanwege het feit dat wanneer je iets wijzer wordt het meteen duidelijk is hoe de vork in de steel steekt. Al met al zeker geen allegaartje. De mysteries zijn zeer interessant en hoe het allemaal echt zit blijft nog open voor interpretatie.

Voor mij was het vooral genieten van Locke, wat een figuur. *spoiler voor toekomstig seizoen verwijderd*

avatar van Sateck
5,0
Nicolage Rico schreef:
De serie begint alleraardigst; de personages worden keurig geïntroduceerd, het sfeertje is aangenaam en de mysterie wordt gestaag opgebouwd - maar wordt later, helaas, nooit volledig ingelost. Vanaf seizoen 3 raken de makers de weg volledig kwijt (excuus voor de slechte woordgrappen).

Verder natuurlijk genieten van Kate.


Ik heb genoten van seizoen 1 t/m 5. Seizoen 6 was helaas erg teleurstellend. Locke was fantastisch.

avatar van DVD-T
5,0
Het begint allemaal met de crash. Je komt er meteen goed in. We worden voorgesteld aan een aantal karakters waar we (nog) niks van weten. De eerste 2 afleveringen gaan over de crash. In de komende afleveringen wordt het allemaal mysterieuzer. Het eiland herbergt een aantal geheimen waar we gaandeweg steeds meer over komen te weten. Soms is dat in een aflevering er op en sommige dingen worden pas een of een aantal seizoenen later uitgelegd.

Daarin ligt ook de grote kracht van het eerste seizoen. Alles is nog nieuw en we ontdekken het gaandeweg allemaal mee. Geld ook voor de kennismaking met de karakters. Het zijn er best veel, en in het begin is het even opletten wie nu wie is. Over de afleveringen staat telkens iemand centraal waar we middels flashbacks kennis mee gaan maken. Ieder heeft zijn eigen verhaal en beladen verleden. Ook een grote kracht van Lost. Daarnaast loopt het gewone verhaal ook gewoon door en wordt alles op een fantastische manier met elkaar verweven.

Het eerste seizoen kent eigenlijk alleen maar goede afleveringen met een climax waar je u tegen zegt. Zoals gezegd is alles nog nieuw en je wilt weten wat er allemaal is gebeurd en nog gaat gebeuren. Elke aflevering lijkt wel een mini film. Effecten zien er goed uit, verhalen zitten goed in elkaar.

Best moeilijk om echt iets over Lost te vertellen. Je weet dat je daarmee behoorlijk wat spoilers weggeeft. Lost is dan ook echt zo'n serie die je geheel zelf moet ontdekken zonder dat mensen er te veel over weggeven.

Het eerste seizoen is ontzettend sterk vooral omdat het nieuw en onbekend is. Alles is interessant, leuk, mysterieus. Ontzettend goed geschreven afleveringen.

Teejey
Smaken verschillen, dat blijkt wel weer. Vol goede moed aan Lost begonnen een tijd geleden, maar wat ik allemaal op mijn scherm voorbij zag komen, ik geloofde mijn ogen niet, wat saai en slecht zeg. De personages waren echt pure komedie, 'John Locke' voorop. En de sfeer, omgeving en het visuele aspect: dat was echt het ergste van allemaal.

Nee, niet mijn ding dit. Ik moest het helaas opgeven na 7 afleveringen, ik werd er helemaal gek van.

4,5
DMF
Herinner me nog wel dat ik deze serie trouw op NET 5 volgde. Iedere vrijdag was het weer uitkijken naar een nieuwe aflevering. Van de eerste drie seizoenen heb ik enorm genoten en dit eerste seizoen als kick-off van de serie is zeer geslaagd te noemen. Het mysterieuze sfeertje is heerlijk en het feit dat je vaak meer vragen dan antwoorden krijgt, maakte de hunkering naar de volgende aflevering alleen maar groter. Jammer dat de makers later zelf geen idee meer hadden hoe ze deze serie wilden laten eindigen op een gegeven moment. In seizoen één heb je daar gelukkig geen last van. Vooral de dubbele seizoensfinale staat me nog goed bij. Erg sterk.

avatar van The Oceanic Six
4,5
Waanzinnige serie, sinds het prille begin (nouja, ik ging het volgen toen seizoen 2 in Amerika liep) al een enorme favoriet van me, zie ook mijn nickname op deze site . Lost seizoen 1 heeft alles. Een zeer intrigerend verhaal, ontzettend boeiende personages die zo verschillend zijn en allemaal met een sterk achtergrondverhaal (neem de verhalen van de buitenstaanders Sun en Jin of die van de vreemde Locke) en vooral spanning. Wat is het voor een eiland? Je krijgt een aantal vreemde zaken zoals een poolbeer en een rookmonster te zien, maar alles blijft nog heerlijk mysterieus. Het slot rondom het geheime luik in de jungle was erg spannend en was een briljante cliffhanger. Het verlangen naar ''nóg een aflevering voor ik ga slapen'' kijken heb ik zelden meer gehad als toen ik Lost de eerste keer keek. Perfectie.

4,5*

avatar van brawljeff
5,0
Helaas heb ik de hype nooit meegekregen en ben ik pas in 2011 (een jaar na het laatste seizoen) begonnen aan Lost. Ik kan wel met zekerheid zeggen dat ik na de eerste 10 minuten gelijk verkocht was. Wat een fantastische pilot heeft deze serie toch ook. De personages worden stuk voor stuk op een leuke manier geïntroduceerd en het blijft in het eerste seizoen nog allemaal erg mysterieus. Wat doet die ijsbeer op het eiland, wat is het mysterieuze monster en wat schuilt er onder de niet open te krijgen deur.

Hoofdpersonage Jack heeft mij altijd het minste geboeid, maar de andere personages kon ik allemaal zeer waarderen. Het leuke aan deze serie is dat je, net als later bij Orange is the New Black, elke aflevering van een ander personage zijn of haar verleden te zien. Essentiële informatie die de rol van het personage op het eiland interessanter maakt.

Ik heb de serie inmiddels twee keer helemaal gezien, maar ik denk dat er ooit op een dag wel een derde en vierde kijkbeurt gaan komen...

avatar van macrobody
4,0
Boeiende serie maar deze serie moet wel ge-binged worden want soms is het wel erg langdradig en gebeurt er helemaal niets.

avatar van brawljeff
5,0
Lost is weer te streamen! Dit keer gaat niet Netflix, maar Videoland er met de eer vandoor.

avatar van Thomas83
4,0
Dit moet wel mijn derde of vierde poging zijn om deze serie van begin tot eind te doorlopen. Misschien dat ik de eerste keer nog de draad kwijt ben geraakt omdat ik hem destijds volgde toen hij voor het eerste op de Nederlandse tv werd uitgezonden, maar daarna ben ik zeker een keer ergens halverwege seizoen twee of zo afgehaakt omdat de mysterieuze twists me wat te sterk werden en het me ook iets uitgesponnen werd.

Dat is altijd wel een beetje blijven knagen, want ik ben ondanks de verhalen dat de serie rap minder werd altijd benieuwd gebleven hoe alles in elkaar blijkt te steken, en het is wel echt een serie waarnaar je voor de personages kijkt. De geforceerd als de held en leider naar voren geschoven Jack is nog een vrij tam personage, maar zijn al even geforceerde love interest Kate heeft een interessant verleden, en zo worden veel personages mooi ingekleurd in een mooie vertelstructuur waarbij steeds een aflevering aan een personage is gewijd.

Charlie kan je niet anders dan meteen sympathiek vinden, vooral in combinatie met Claire. Michael en Walt hebben een verhaallijn waarvoor ook makkelijk sympathie is op te brengen, en Locke is dan weliswaar een irritante solist, hij is wel erg interessant en je kan begrijpen wat hem drijft. Sun en Jin ergeren in de eerste afleveringen maar groeien ook uit tot hartverwarmende personages. Dat geldt zelfs voor Sawyer, die aanvankelijk alleen het bloed onder je nagels vandaan weet te halen.

De opbouw van afleveringen met de flashbacks waarin we meer over iedereen te weten komen geven de afleveringen een hoop vaart en eigenlijk iedere aflevering eindigt keurig met een geslaagde cliffhanger. Het eerste seizoen is daardoor echt nog behoorlijk verslavend. Er is ook nog niet zoveel mystiek dat het gaat ergeren en je het idee krijgt dat ze het ter plekke maar zo gek mogelijk uit hun duim zuigen, en de dubbele pilot en bloedstollende slotaflevering (ook een dubbele) zijn fantastisch.

Zwakkere punten vind ik de puberale driehoeksrelatie tussen Jack, Kate en Sawyer, een soms wat overkill aan sentimentaliteit, en de manier waarop iedereen overleeft op het eiland. Het lijkt soms meer een vakantie dan een poging te overleven. Ondanks de gevaren slaapt iedereen na weken nog gewoon in de open lucht of gaat er regelmatig zonder gezelschap op uit. Verder wordt er niet echt bijzonder veel uit de prachtige locatie van een onbewoond eiland gehaald. In visueel opzicht is Lost wel wat gewoontjes. Maar goed, met een serie die zich puur op de personages en het mysterie focust is ook niets mis. Een dikke 4.0*.

avatar van The Oceanic Six
4,5
Thomas83 schreef:
Charlie kan je niet anders dan meteen sympathiek vinden, vooral in combinatie met Claire.


Ik vond Charlie juist behoorlijk irritant door zijn drugsgedrag en doordat hij vaak oneerlijk was. Pas later werd hij beter te pruimen.

Je vergeet trouwens Hurley te noemen. Dat is pas echt een fantastisch personage.

avatar van Thomas83
4,0
Zoals ieder personage heeft ook Charlie zijn zwakke plekken, maar Monaghan en zijn band met Claire maken hem erg sympathiek vind ik. Hij staat wel centraal in de eerste plotwending die ik wel wat flauw vind, als Charlie Ethan doodschiet net als men meer informatie uit hem los kan peuteren.

Hurley is een knuffelbeer die je automatisch direct wel leuk vind, maar ik begin hem pas in het tweede seizoen meer te waarderen.

avatar van Sateck
5,0
De serie inmiddels al drie keer gezien. Maar dat is al jaaaren terug. Ik ben weer opnieuw begonnen dankzij Videoland. Samen met mijn vriendin, die de serie nog nooit gezien heeft. Wat een prachtige serie is dit toch ook! En Kate... mmmmm genieten!!

avatar van renzoroy
Thomas83 schreef:

Hurley is een knuffelbeer die je automatisch direct wel leuk vind, maar ik begin hem pas in het tweede seizoen meer te waarderen.


Ik vond Hurley er altijd zeer onverzorgd uitzien... Met dat lange haar en die baard. Gast was altijd bezweet.... Knuffelbeer was het laatste wat bij mij opkwam. Knuffel dan inderdaad liever met Kate

Ik ben er na het 4e seizoen mee gestopt. Het boeide mij uiteindelijk niet meer. Had heel de serie op dvd, maar heb ze uiteindelijk verkocht. Maybe dat ik ooit de laatste 2 seizoenen nog kijk, maar is ondertussen zo lang geleden. Dan moet ik alles weer opnieuw gaan zien... pffff.

Hoe Sateck 3 x door heel die serie heen gekomen is... is mij een raadsel...

avatar van The Oceanic Six
4,5
renzoroy schreef:

Ik vond Hurley er altijd zeer onverzorgd uitzien... Met dat lange haar en die baard. Gast was altijd bezweet.... Knuffelbeer was het laatste wat bij mij opkwam.


''Everybody loves Hugo''

avatar van Thomas83
4,0
renzoroy schreef:
(quote)


Ik vond Hurley er altijd zeer onverzorgd uitzien... Met dat lange haar en die baard. Gast was altijd bezweet.... Knuffelbeer was het laatste wat bij mij opkwam. Knuffel dan inderdaad liever met Kate

Ik ben er na het 4e seizoen mee gestopt. Het boeide mij uiteindelijk niet meer. Had heel de serie op dvd, maar heb ze uiteindelijk verkocht. Maybe dat ik ooit de laatste 2 seizoenen nog kijk, maar is ondertussen zo lang geleden. Dan moet ik alles weer opnieuw gaan zien... pffff.

Hoe Sateck 3 x door heel die serie heen gekomen is... is mij een raadsel...


Niet per se letterlijk een knuffelbeer. Het is gewoon iemand die je makkelijk sympathiek kan vinden. Dat soort personages kunnen een serie echt pakkender en prettig om te volgen maken. Dat merk ik nu ook wel een beetje in seizoen 2, waar de nieuwe personages dat vooralsnog allemaal wel een beetje missen.

avatar van Sateck
5,0
renzoroy schreef:
(quote)


Ik vond Hurley er altijd zeer onverzorgd uitzien... Met dat lange haar en die baard. Gast was altijd bezweet.... Knuffelbeer was het laatste wat bij mij opkwam. Knuffel dan inderdaad liever met Kate

Ik ben er na het 4e seizoen mee gestopt. Het boeide mij uiteindelijk niet meer. Had heel de serie op dvd, maar heb ze uiteindelijk verkocht. Maybe dat ik ooit de laatste 2 seizoenen nog kijk, maar is ondertussen zo lang geleden. Dan moet ik alles weer opnieuw gaan zien... pffff.

Hoe Sateck 3 x door heel die serie heen gekomen is... is mij een raadsel...Seizoen 5 was voor mij het hoogtepunt. Al snap ik wel dat anderen het minder kunnen waarderen. Seizoen 6 is door de druk van ABC helaas wat tegen gevallen. Ik kan me herinneren dat ik toentertijd ergens heb gelezen dat de makers ook nog een 7e seizoen wouden maken. Dat mocht niet, daarom komt seizoen 6 wat afgeraffeld over. Jammer.

avatar van tommykonijn
4,5
Fantastisch eerste seizoen! De serie had al gauw mijn interesse toen ik erachter kwam dat de makers van Once Upon a Time (Edward Kitsis en Adam Horowitz) hier intensief bij betrokken waren en het doet met deugd dat er de nodige overeenkomsten zijn tussen beide series. Zo heeft Lost dezelfde vertelstructuur als OUAT en ook herken ik enkele acteurs terug. De vertelstructuur vond ik in de betreffende sprookjesserie al erg prettig en werkt hier minstens zo goed. Het zorgt ervoor dat een bepaald facet in het leven van één van de personages uitgediept kan worden zonder dat meteen alles wordt prijsgegeven of de reguliere verhaallijn onderbroken hoeft te worden. Ook vind ik het knap hoe men erin slaagt deze verhaallijnen met elkaar te verweven. Wanneer een personage of een bepaalde gebeurtenis wordt uitgelicht, komt dit vrijwel altijd samen met de lopende verhaallijn.

Knap staaltje schrijfwerk dus. Maar Lost heeft meer te bieden. Zo vind ik het erg fijn dat de serie zo'n mysterieus sfeertje weet te creëren. Na 24 afleveringen weet je eigenlijk nog steeds niks over wat dit eiland nou precies is. Alles oogt als een normale jungle, maar genoeg zaken wijzen erop dat het alles behalve dat is. Het is echter niet alleen het eiland dat een hoop vragen oproept; ook de personages zijn moeilijk te doorgronden. John, Kate, Sawyer en zelfs Jack... Stuk voor stuk zijn het interessante personages, goed neergezet ook, maar volgens mij weet ik nog maar bar weinig van hen. Het is ook fijn dat de serie niet alleen maar een en al ellende is. Zeker een personage als Hurley weet de ernstigheid en uitzichtloosheid af en toe af te wisselen met een beetje luchtigheid.

Zelfs als de rest van de serie een domper blijkt te zijn (wat ik niet hoop), verdient dit eerste seizoen een hoge score. Het is fascinerend hoe een serie die eigenlijk niks uit de doeken doet zo interessant weet te blijven en nergens irritant of te vaag wordt. Het is ook lang geleden dat ik dusdanig de drang voelde om meerdere afleveringen achter elkaar te verslinden. Lost heeft me volledig gegrepen. Als de serie dit niveau weet vast te houden en met een aantal gave plottwists weet te komen, durf ik voorzichtig te zeggen dat ik een nieuwe favoriet erbij heb.

4,5*

avatar van The Oceanic Six
4,5
tommykonijn schreef:
Zelfs als de rest van de serie een domper blijkt te zijn (wat ik niet hoop), verdient dit eerste seizoen een hoge score. Het is fascinerend hoe een serie die eigenlijk niks uit de doeken doet zo interessant weet te blijven en nergens irritant of te vaag wordt. Het is ook lang geleden dat ik dusdanig de drang voelde om meerdere afleveringen achter elkaar te verslinden. Lost heeft me volledig gegrepen. Als de serie dit niveau weet vast te houden en met een aantal gave plottwists weet te komen, durf ik voorzichtig te zeggen dat ik een nieuwe favoriet erbij heb.

4,5*


Seizoen 1 en 2 zijn met grote afstand het beste, daarna wordt het wat waziger en niet elk nieuw castlid is even boeiend. Maar het blijft tot het einde een prima kijkbare serie. Benieuwd naar de rest van je verhalen.

avatar van brawljeff
5,0
The Oceanic Six maar het tofste personage moet nog komen! (Linus)

avatar van Esteban
4,0
Persoonlijk vond ik seizoen 4 en 5 er met kop en schouders bovenuit steken wat ontwikkelingen van personages en verhaal betref, alsook de vele plottwisten. Waar ik het eerste seizoen uiterst boeiend, maar -in vergelijking- eigenlijk ietwat simplistisch vond. S2 neemt dan weer teveel onbelangrijke zijsprongetjes, vooral wanneer je er achteraf aan terugdenkt. Maar goed, ik vond de hele reeks min of meer op hetzelfde niveau zitten en het is absoluut één van mijn favoriete series aller tijden. Benieuwd of je even enthousiast zal blijven, Tommykonijn.

Deze week maar weer is begonnen met het kijken van Lost, jaren geleden wel eens gekeken maar gestopt ergens in seizoen 3.

avatar van ZAP!
Voor een paar euro's wil ik dit nog wel eens weer proberen...

avatar van ZAP!
T/m ep.14 opnieuw gekeken. Het is misschien wel 2,5* waard. Soms echt leuk, vaak wel vermakelijk en regelmatig ook een beetje te sentimenteel en makkelijk. Ga het wel uitkijken, dit seizoen.

avatar van W B
4,5
W B
Seizoen één de laatste weken herzien. Blijft toch wel goed zeg. Nu ik weet hoe het verder allemaal gaat (alle seizoenen al eens gezien), ga je toch op andere dingen letten. Goede mix tussen flashbacks en het heden, goede spanningsopbouw, goede verdieping van de personages en de onderlinge "relaties".

avatar van The Oceanic Six
4,5
W B schreef:
Seizoen één de laatste weken herzien. Blijft toch wel goed zeg. Nu ik weet hoe het verder allemaal gaat (alle seizoenen al eens gezien), ga je toch op andere dingen letten. Goede mix tussen flashbacks en het heden, goede spanningsopbouw, goede verdieping van de personages en de onderlinge "relaties".


De serie opnieuw kijken hielp bij mij ook heel erg ja. Diverse hints en verwijzingen naar latere momenten worden dan goed getoond en maken het snappen van het plot veel duidelijker. Zeker seizoen 4, 5 en 6 waren soms gewoon te wazig.

avatar van Phantasm
4,0
Ook deze serie een paar jaar terug gezien, het begin was in elk geval goed te noemen.

avatar van mcdaktari
Eindelijk ga ik Lost dan eens helemaal kijken, alle 6 de seizoenen. Ik heb het destijds op tv wel gevolgd maar je weet hoe dat gaat op tv. Ik ben toen ook niet verder gekomen dan het eerste seizoen. Toen vond ik wat ik ervan zag wel heel goed. Ik heb nu het eerste seizoen weer gezien en vind het nog steeds super. Ik weet dat het fantasie is, maar toch vind ik het jammer dat er niet echt realistisch geacteerd wordt. Een groep mensen die elkaar niet kennen en elkaar pas op het eiland echt leren kennen, die doen alsof ze al hun hele leven vrienden zijn. In het echt gaat het bijna altijd anders. Maar ik begrijp natuurlijk ook wel dat de makers het zo aantrekkelijk mogelijk proberen te maken voor de kijker. Hoe dan ook ik ben echt heel blij dat ik nu eindelijk de kans heb om de hele serie achter elkaar en zonder reclame kan kijken. Ik hen nu vrij dus het is hier van s'morgens tot s'avonds laat Lost wat de klok slaat

avatar van The Oceanic Six
4,5
mcdaktari schreef:
Eindelijk ga ik Lost dan eens helemaal kijken, alle 6 de seizoenen. Ik heb het destijds op tv wel gevolgd maar je weet hoe dat gaat op tv. Ik ben toen ook niet verder gekomen dan het eerste seizoen. Toen vond ik wat ik ervan zag wel heel goed. Ik heb nu het eerste seizoen weer gezien en vind het nog steeds super. Ik weet dat het fantasie is, maar toch vind ik het jammer dat er niet echt realistisch geacteerd wordt. Een groep mensen die elkaar niet kennen en elkaar pas op het eiland echt leren kennen, die doen alsof ze al hun hele leven vrienden zijn. In het echt gaat het bijna altijd anders. Maar ik begrijp natuurlijk ook wel dat de makers het zo aantrekkelijk mogelijk proberen te maken voor de kijker. Hoe dan ook ik ben echt heel blij dat ik nu eindelijk de kans heb om de hele serie achter elkaar en zonder reclame kan kijken. Ik hen nu vrij dus het is hier van s'morgens tot s'avonds laat Lost wat de klok slaat


Geen idee hoe je tot die acteerconclusie komt. De personages zijn dat seizoen juist allemaal erg vervreemd van elkaar. De 2 Koreanen zonderen zich af, Michael wil Walt weghouden van de groep en ga zo door. En dan nog, als je op een onbewoond eiland met elkaar opgescheept zit, dan ben je wel gedwongen elkaar te leren kennen.

avatar van mcdaktari
The Oceanic Six schreef:
(quote)
Geen idee hoe je tot die acteerconclusie komt. De personages zijn dat seizoen juist allemaal erg vervreemd van elkaar. De 2 Koreanen zonderen zich af, Michael wil Walt weghouden van de groep en ga zo door. En dan nog, als je op een onbewoond eiland met elkaar opgescheept zit, dan ben je wel gedwongen elkaar te leren kennen.


Dat bedoel ik ook helemaal niet. Je begrijpt niet wat ik bedoel, laat maar. Is ook niet belangrijk. Het is gewoon een super vette serie

avatar van mcdaktari
Wat ik ook wel vreemd vind is dat ze met 40 man op het eiland zitten, maar je ziet bijna alleen maar dezelfde 10 of 12 mensen (of hoeveel het er dan ook precies zijn)
Die andere liggen waarschijnlijk de hele dag te slapen en komen alleen voor de dag als er iemand begraven word

avatar van The Oceanic Six
4,5
mcdaktari schreef:
Wat ik ook wel vreemd vind is dat ze met 40 man op het eiland zitten, maar je ziet bijna alleen maar dezelfde 10 of 12 mensen (of hoeveel het er dan ook precies zijn)
Die andere liggen waarschijnlijk de hele dag te slapen en komen alleen voor de dag als er iemand begraven word


Ja, laten we 40 man volgen. Wordt het vast veel interessanter door!

Gast
geplaatst: vandaag om 15:07 uur

geplaatst: vandaag om 15:07 uur

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.