• 9.377.104 stemmen

Fear the Walking Dead - Seizoen 6 (2020-2021)

Show titel: Fear the Walking Dead

Afleveringen: 16

Speelduur: 12 uur en 09 minuten

Ontwikkeld door: Dave Erickson

Met: Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo en Danay García

Datum van release: zondag 11 oktober 2020

Eerst uitgezonden op: AMC (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Fear the Walking Dead

Fear The Walking Dead neemt ons terug naar het begin van de zombie-apocalyps uit The Walking Dead. We volgen Travis Manawa, die met zijn familie ontdekt dat er iets verschrikkelijks aan de hand is. Langzaam maar zeker zien ze hoe mensen in hun omgeving veranderen in bloeddorstige monsters, nadat ze zijn overleden. Ze proberen te ontdekken wat er aan de hand is en doen er alles aan om te overleven.

Afleveringen Seizoen 6 (2020-2021)

1. 1. The End Is the Beginning

11 oktober 2020 (52 minuten)

2. 2. Welcome to the Club

18 oktober 2020 (44 minuten)

3. 3. Alaska

25 oktober 2020 (41 minuten)

4. 4. The Key

1 november 2020 (50 minuten)

5. 5. Honey

8 november 2020 (48 minuten)

6. 6. Bury Her Next to Jasper's Leg

15 november 2020 (41 minuten)

7. 7. Damage from the Inside

22 november 2020 (48 minuten)

8. 8. The Door

11 april 2021 (45 minuten)

9. 9. Things Left To Do

18 april 2021 (45 minuten)

10. 10. Handle With Care

25 april 2021 (45 minuten)

11. 11. The Holding

23 mei 2021 (45 minuten)

15. 15. USS Pennsylvania

6 juni 2021 (45 minuten)

16. 16. The Beginning

13 juni 2021 (45 minuten)

Leylad

Wanneer kan je nou eindelijk kijken?? Op Amazon blijft maar “video niet beschikbaar” staan terwijl ik op verschillende sites lees vanaf 11 april..!

#wachtalzolang

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

Een stuk beter dan seizoen 4 en 5. Het begon erg sterk, maar zakt daarna helaas in. Vooral de tweede helft is weer net zo vreselijk als hiervoor.

Morgan die aan het begin het heft in handen wil nemen en weer mensen vermoord (eindelijk) verliest die kracht gedurende dit seizoen weer helaas.

Weer een bullshit kind die een volwassene vermoord en ze laten haar gewoon weer leven is ongelofelijk. Ook de reden waarom ze hem vermoord is totaal ongeloofwaardig en debiel. Vervolgens hoor je ook later weer dat zij tot alles in staat is. Ze kon ineens een verwondde Morgan verplaatsen en verzorgen alsof ze de Hulk is (dit horen we later in het seizoen).

Ook de droomaflevering met Grace is belachelijk. Ze is totaal niet boeiend als personage om haar een hele aflevering te geven. Ook de manier waarop lijkt het alsof je naar een andere serie zit te kijken ineens. Het is een mismatch.

De laatste aflevering met de kernbommen die ze willen laten afschieten is echt ook zo ongelofelijk onrealistisch en onwaarschijnlijk. Ze verzinnen de meest domme dingen. En weet je wat Morgan doet? Degene die hiervoor verantwoordelijk zijn laat hij gewoon weglopen. Dat mag gewoon, want waarom niet? Niemand mag dood behalve zijzelf!

avatar van AN3CCAHNPO

AN3CCAHNPO

Nu lijkt seizoen 6 weer iets meer actie te hebben dan de twee voorgaande seizoenen maar toch worden er weer beslissingen genomen die nergens op slaan.

Morgan blijft zoals in vorige seizoenen weer besluiteloos of maakt juist de verkeerde keuzes.

Helaas is in dit seizoen ook de slechtste aflevering van de serie te zien "In Dreams".

Wat een uitdaging om die aflevering af te kijken...

Maar daar tegenover staat wel dat Theodore Maddox, die psychopaat, een van de betere villains is van de serie.