• 9.376.876 stemmen

Fear the Walking Dead - Seizoen 3 (2017)

Show titel: Fear the Walking Dead

Afleveringen: 16

Speelduur: 11 uur en 44 minuten

Ontwikkeld door: Dave Erickson

Met: Kim Dickens, Cliff Curtis en Frank Dillane

Datum van release: zondag 4 juni 2017

Eerst uitgezonden op: AMC (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Fear the Walking Dead

Fear The Walking Dead neemt ons terug naar het begin van de zombie-apocalyps uit The Walking Dead. We volgen Travis Manawa, die met zijn familie ontdekt dat er iets verschrikkelijks aan de hand is. Langzaam maar zeker zien ze hoe mensen in hun omgeving veranderen in bloeddorstige monsters, nadat ze zijn overleden. Ze proberen te ontdekken wat er aan de hand is en doen er alles aan om te overleven.

Afleveringen Seizoen 3 (2017)

1. 1. Eye of the Beholder

4 juni 2017 (44 minuten)

De Clark-familie bevind zich in een moeilijke situatie en moet samenwerken om een ​​weg naar veiligheid te ontdekken.

2. 2. The New Frontier

4 juni 2017 (44 minuten)

Na een lastige reis arriveert de familie Clark bij een mogelijk nieuw huis. Victor Strand komt tegenover weerstand te staan als hij probeert om de controle over het domein te houden.

3. 3. Teotwawki

11 juni 2017 (44 minuten)

Alicia en Nick komen binnenvallen met nieuwe overlevende. Madison ontdekt dat haar eigen verleden veel overeenkomsten vertoont met die van Otto.

4. 4. 100

18 juni 2017 (44 minuten)

Een mysterieus figuur is op zoek naar doel en wordt algauw betrokken bij een strijd om de bron van een redmiddel van de apocalyps.

5. 5. Burning in Water, Drowning in Flame

25 juni 2017 (44 minuten)

Een onomkeerbare bedreiging bedreigt de vrede. Madison en Troy zoeken voor antwoorden. Alicia moet zich verzoenen met haar verleden.

6. 6. Red Dirt

2 juli 2017 (44 minuten)

Madison heeft de grootste moeite om iedereen bij elkaar te houden als het nieuws over naderend gevaar zich verspreidt door de gemeenschap. Terwijl Nick krijgt te maken met de harde waarheid.

7. 7. The Unveiling

9 juli 2017 (44 minuten)

Een nieuwkomer zaait verdeeldheid onder de bewoners van de ranch. Ondertussen vormt Alicia een nieuwe relatie in de hoop om vrede te kunnen handhaven.

8. 8. Children of Wrath

9 juli 2017 (44 minuten)

Te midden van grote onrust op de ranch moet Madison onderhandelen over de voorwaarden van een overeenkomst. Nick en Alicia krijgen aan hun moeders motieven een grote uitdaging.

9. 9. Minotaur

10 september 2017 (44 minuten)

In de nasleep van wat er gebeurd is met de Clark familie neemt een nieuwe persoon de leiding op zich. Daniel assisteert Lola bij het distribueren van het water.

10. 10. Diviner

10 september 2017 (44 minuten)

De Ranch heeft nog maar gevaarlijk weinig middelen en Madison en Walker besluiten op zoek te gaan naar een oplossing. Nick en Alicia kunnen maar met moeite de vrede bewaren.

11. 11. La Serpiente

17 september 2017 (44 minuten)

Er wordt besloten een missie te starten om het water van de Ranch bij te vullen. Ze moeten hiervoor hulp zoeken bij een andere gemeenschap.

12. 12. Brother's Keeper

24 september 2017 (44 minuten)

Nick en Jake moeten een delicate situatie op zien te lossen terwijl de Ranch zich voorbereidt op een groter gevaar dan het ooit eerder gezien heeft.

13. 13. This Land is Your Land

1 oktober 2017 (44 minuten)

Alicia moet de rol van leider overnemen en wordt hierdoor meteen gedwongen een levensveranderende beslissing te maken. Het blijft niet bij één beslissing.

14. 14. El Matadero

8 oktober 2017 (44 minuten)

Alicia komt iemand tegen die mogelijk een nieuwe bondgenoot zou kunnen worden. Ofelia vecht om te kunnen overleven en Nick zet zijn vaardigheden in.

15. 15. Things Bad Begun

15 oktober 2017 (44 minuten)

De motieven van Strand worden al snel duidelijk wanneer Nick een nieuwe bedreiging ontdekt die van groot gevaar voor de dam zou kunnen zijn.

16. 16. Sleigh Ride

15 oktober 2017 (44 minuten)

De loyaliteit van Strand wordt op de proef gesteld wanneer de dam met problemen te maken krijgt. De Clark familie wordt tot het extreme gedwongen wanneer Madison met haar verleden moet zien om te gaan.

avatar van LarryMasterRace

LarryMasterRace

AMC heeft een derde seizoen bevestigd voor Fear the Walking Dead. De première zal plaats vinden in 2017. Het derde seizoen krijgt 16 afleveringen.

Fear the Walking Dead - Seizoen 3 | De Nachtvlinders

Fear the Walking Dead - Seizoen 3 | Serietotaal

avatar van jordandejong

jordandejong

Tof!! Voor mij weer wat motivatie om FTWD toch weer ff op te pakken..

avatar van Septua

Septua

Kim Dickens heeft het niet. Stijfjes en erg onwennig voor de camera. Lichaamstaal dat uitstraalt dat ze het ongemakkelijk vindt en een regisseur op afstand haar aanstuurt.

avatar van TragieStar.*

TragieStar.*

Seizoen 3 is veel beter dan zijn voorganger. Er gebeurt meer, gaat grotendeels over hetzelfde thema, situatie en neemt je mee naar een nieuwe confrontatie. De familie moet zich mengen in een nieuwe community en dat is wel interessant om te volgen.

De eerste aflevering is wel sterk, bruut, maar voelt ook te geforceerd en zinloos. Waarom doden ze mensen puur om erachter te komen hoe lang iemand in een zombie verandert. Wat is daar het nut van? Wanneer is dit goed te praten of te verantwoorden naar je eigen geweten? Ik vind dat raar.

Uiteindelijk blijkt dat Daniel nog leeft, maar dit was niet echt een verrassing. De plotselinge dood van Travis wel. Heel erg oneerbiedige exit heeft hij gekregen zeg. Ook nog zo snel in het seizoen. Volgens mij aflevering 2. Uit het niets en op een belachelijke manier is hij dood. Next. Had zijn personage niet verdient nu hij eindelijk wat meer betekenis kreeg en verdieping.

Dat Nick ineens Troy ging verdedigen aan het einde waardoor een horde zombies op het dorp afkwam en alles vernietigden was heel erg slecht bedacht. Dat klopte gewoon niet. En vervolgens dood zijn moeder hem en is Nick klaar met haar. Wat?

Voor de rest kijkt het wel erg fijn weg en is het best spannend. Benieuwd naar seizoen 4.

avatar van AN3CCAHNPO

AN3CCAHNPO

Het beste seizoen van Fear The Walking Dead, zonder twijfel.

De verschillende verhaallijnen en personages die van de ene verhaallijn naar de andere stappen maakt dit seizoen ook in iedere aflevering de moeite waard om te kijken.

De snelheid van dit seizoen is ook een stuk hoger dan in de vorige 2 seizoenen.