• 9.375.400 stemmen

Followers - Seizoen 1 (2020)

Show titel: Followers

Afleveringen: 9

Speelduur: 6 uur en 03 minuten

Ontwikkeld door: Kaata Sakamoto en Tarō Gotō

Met: Miki Nakatani, Elaiza Ikeda en Mari Natsuki

Oorsprong: Japan

Datum van release: donderdag 27 februari 2020

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Followers

Als een beginnend actrice na een openhartig bericht op Instagram beroemd wordt, kruisen de levens van verschillende vrouwen elkaar in Tokio die geluk zoeken in het echte leven. Allen worden ze direct of indirect beïnvloed door sociale media-netwerken. Rimi Nara is een populaire fotograaf en Natsume Hyakuta kwam naar Tokio om haar droom te verwezenlijken om actrice te worden. Het blijkt echter niet eenvoudig om die gewilde droom waar te maken.

Afleveringen Seizoen 1 (2020)

1. 1. Hashtag

27 februari 2020 (43 minuten)

Actrice Natsume probeert meerdere baantjes te combineren met haar audities. Fotografe Limi denkt na over vrouwelijkheid en succes en vindt het perfecte nieuwe onderwerp.

2. 2. Login

27 februari 2020 (36 minuten)

Natsume wordt steeds beroemder. Als ze voor een vipevenement wordt uitgenodigd, gaat ze onverwacht uitgebreid shoppen. Limi's vrienden bespreken haar kinderwens.

3. 3. Search

27 februari 2020 (33 minuten)

Hiraku en Natsume raken tijdens haar fotoshoot beter bevriend. Limi zet alles op alles om een geschikte donor te vinden. Eriko zoekt balans tussen werk en moederschap.

4. 4. Flaming

27 februari 2020 (46 minuten)

Akane neemt Natsume onder haar hoede, maar de roem stijgt haar naar het hoofd. Yuruco regelt een veelbelovende ontmoeting. Eriko ontvangt een levensveranderende diagnose.

5. 5. Bug

27 februari 2020 (41 minuten)

Na Tamio's onthulling worstelen hij en Limi elk op hun eigen manier met relaties en kinderwensen. Natsume ondervindt de gevolgen van haar onvoorzichtigheid.

6. 6. Freeze

27 februari 2020 (42 minuten)

De dames kampen met sociale druk: Natsume analyseert haar acties, Akane probeert haar klanten te steunen en Limi krijgt goed nieuws.

7. 7. Favorite

27 februari 2020 (38 minuten)

De lente brengt een nieuw begin, terwijl de meiden bijpraten. Natsume praat met haar vrienden om de lucht te klaren en krijgt advies dat haar wereld zal veranderen.

8. 8. Reboot

27 februari 2020 (43 minuten)

Natsume en haar vrienden werken aan hun nieuwe project. Limi balanceert werk, gezin en een bemoeizuchtige moeder. Yuruco krijgt een duwtje in de rug op weg naar geluk.

9. 9. Follower

27 februari 2020 (41 minuten)

Ondanks alle tegenslag vinden Natsume en de vrouwen in Tokio hun geluk voordat de prijs voor vrouw van de toekomst op sensationele wijze wordt uitgereikt.

avatar van TornadoEF5

TornadoEF5

Misschien wel iets voor lindastuurman

TornadoEF5 schreef:

Misschien wel iets voor lindastuurman

Series zijn zelden wat voor Onderhond.

avatar van TornadoEF5

TornadoEF5

Onderhond schreef:

Series zijn zelden wat voor Onderhond.

Ook niet als Mika Ninagawa er bij betrokken is?

Staat trouwens op Netflix. Lijkt mij gewoon wel de moeite waard (ook al kijk je normaal geen series). 9 afleveringen van 40 minuten dus ongeveer 360 minuten (7 uren lang). Qua format wellicht vergelijkbaar met Sono's Tokyo Vampire Hotel dat ook ongeveer 6 uur duurt).

TornadoEF5 schreef:

En die heb ik dus ook nog niet gezien.

Twee maand geleden een keertje begonnen aan Alice in Borderland. Volgens mij zit ik nu ergens aan episode 3. Trailer voor deze maakt me nu ook niet meteen superenthousiast.

avatar van EIGER3970

EIGER3970

Likes, volgers... misschien vinden teenagers deze serie wel iets... Visueel wel prachtig... maar wordt wel saai!