• 10.795 nieuwsartikelen
  • 162.330 films
  • 10.195 series
  • 29.838 seizoenen
  • 614.972 acteurs
  • 193.275 gebruikers
  • 8.985.823 stemmen
Avatar
 
banner banner

The Fosters - Seizoen 1 (2013-2014)

3,40 10 stemmen

Show titel: The Fosters

IMDb beoordeling: 8,0 (30.544)

Afleveringen: 21

Speelduur: 14 uur en 42 minuten

Ontwikkeld door: Peter Paige, Bradley Bredeweg, Bradley Bredeweg en Peter Paige

Met: Sherri Saum, Teri Polo en Maia Mitchell

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: maandag 3 juni 2013

Eerst uitgezonden op: ABC Family (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Disney+ Bekijk seizoen 1 via Disney+
  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Fosters

The Fosters is een meeslepende drama-serie over een multi-etnische familie van biologische en pleegkinderen. De kinderen worden opgevoed door twee moeder, Stef Foster, een toegewijde politieagente en Lena Foster, een onderdirecteur op een middelbare school. Zij hebben een hechte, liefdevolle familie met Stef haar biologische zoon Brandon, uit een vorig huwelijk en hun geadopteerde tweeling, Mariana en Jesus. Hun leven wordt verstoord wanneer Lena Callie ontmoet. Callie is een tiener die een gewelddadig leven achter de rug heeft. Zij heeft haar hele leven bij verschillende pleeggezinnen gewoond. Lena en Stef nemen Callie in huis. Ze dachten dat het slechts voor enkele weken zou zijn totdat er een meer permanente verblijfplaats voor haar zou komen. Door wat er vervolgens gebeurt, moeten Lena en Stef de keuze maken of zij Callie een kans geven, en of er ruimte is in hun huis - en hun hart- voor nog een pleegkind.

Afleveringen Seizoen 1 (2013-2014)

  1. 1. Pilot

    3 juni 2013 (42 minuten)

    Lena ontmoet een verontruste tiener, Callie. Lena vraagt Callie om tijdelijk bij haar in huis te komen wonen. In het huis van Lena komt Callie erachter dat Lena een relatie heeft met een vrouw, Stef, een politieagente. Ze hebben een multi-etnische familie, bestaande uit de biologische zoon van Stef, Brandon en de geadopteerde Latijnse tweeling, Mariana en Jesus.

  2. 2. Consequently

    10 juni 2013 (42 minuten)

    Lena en Stef hebben besloten om Brandon niet te straffen omdat hij school heeft gemist om Callie te helpen. Mike, de vader van Brandon, is het daar niet mee eens en eist dat hij meer te zeggen krijgt als het om het opvoeden van Brandon gaat, hierdoor ontstaat er een discussie met Lena. Jesus brengt zijn gezondheid in gevaar als hij Mariana wil helpen en een geheime relatie ontwikkelt met Mariana haar beste vriendin, Lexi. Callie komt in de problemen door iets dat Mariana heeft gedaan. Jude, Callie's kleine broertje, komt bij Lena en Stef wonen.

  3. 3. Hostile Acts

    17 juni 2013 (42 minuten)

    Mike wil dat Brandon bij hem komt wonen en Callie ontmoet een nieuwe vriend genaamd Wyatt. Mariana wil niet dat Lexi met Jesus date. Talya, Bardons vriendin, komt achter één van Callie's grootste geheimen.

  4. 4. Quinceanera

    24 juni 2013 (42 minuten)

    Het is Mariana haar Quinceanera dus Lena's moeder komt langs. Talya is jaloers op Callie's connectie met Brandon en Mariana komt achter Jesus en Lexi's relatie. Stef en Lena zijn verrast wanneer zij erachter komen dat Mariana liever met Mike wil dansen tijdens haar Quinceanera dan met haar moeders. Callie en Wyatt komen steeds dichter tot elkaar.

  5. 5. The Morning After

    1 juli 2013 (42 minuten)

    Stef en Lena hebben een discussie over hun gebrek aan romantiek. Jesus en Lexi hebben onveilige seks en Brandon is jaloers op Callie en Wyatt.

  6. 6. Saturday

    8 juli 2013 (42 minuten)

    Lena en Stef hebben een diner met Jesus, Lexi's ouders en Stefs conservatieve vader, Frank. Callie woont een therapiesessie voor pleegkinderen bij. Brandon heeft een belangrijke piano-auditie en Mike verknalt het. Callie weet meer over Wyatt.

  7. 7. The Fallout

    15 juli 2013 (42 minuten)

    Lexi neemt een wanhopige beslissing. Lena wil dat Callie meedoet met haar therapiesessies en Jude probeert indruk te maken op zijn vriend Connor. Lexi's ouders straffen haar wanneer zij achter de waarheid komen over haar en Jesus.

  8. 8. Clean

    22 juli 2013 (42 minuten)

    Lena's ex-vriendin komt op bezoek en onthult een geheim. Callie wil Tanya helpen wanneer er een gênante video van haar op school circuleert. Jesus en Mariana willen dat Ana, hun biologische moeder, hen met rust laat.

  9. 9. Vigil

    29 juli 2013 (42 minuten)

    Stef is beschoten en het is geen kleine wond. Er worden flashbacks gebruikt om de geschiedenis over Stef en Lena's ontmoeting te vertellen en hoe hun familie zo is gevormd. Callie begint tegen Brandon te praten over haar dode moeder. Ana is gearresteerd. Wyatt realiseert zich dat Callie verliefd is op Brandon. Brandon confronteert Mike met zijn drinkprobleem. Jesus krijgt Ana in een daklozenopvang.

  10. 10. I Do

    5 augustus 2013 (42 minuten)

    Het is de bruiloft van Stef en Lena, maar Frank wil niet komen. Lena's moeder, Dana, en Stef's moeder, Sharon, hebben een discussie over de bruiloft. Callie verpest alles voor Jude wanneer ze Brandon kust. Hierdoor besluit Callie weg te lopen, zodat Jude geadopteerd kan worden zonder haar. Ze wil dat hij gelukkig is.

  11. 11. The Honeymoon

    13 januari 2014 (42 minuten)

    Nadat Callie is weggelopen, probeert de familie haar te vinden. Jude is boos op Brandon over wat hij tijdens de bruiloft heeft gedaan. Brandon voelt zich hierdoor nog schuldiger dat Callie is weggelopen. Mariana komt erachter dat Lexi naar Honduras gaat verhuizen.

  12. 12. House and Home

    20 januari 2014 (42 minuten)

    Callie heeft zich aangesloten bij een pleegzorgsysteem nadat zij een misdaad heeft gepleegd. Brandon vertelt de waarheid over de reden waarom Callie is weggelopen. Mariana helpt met het schoolstuk om indruk te maken op een jongen genaamd Chase. Jesus probeert in het worstelteam te komen.

  13. 13. Things Unsaid

    27 januari 2014 (42 minuten)

    Stef en Lena nemen maatregelen om Brandon en Callie apart van elkaar te houden. Jesus heeft problemen in het worstelteam. Kelsey, Mariana's vriendin, onthult een geheim over Mariana's verleden.

  14. 14. Family Day

    3 februari 2014 (42 minuten)

    Lena wil zwanger worden, maar ze heeft er nog niet met Stef over gesproken. Jesus en Emma, een meisje uit het worstelteam, flirten met elkaar. De Fosters bezoeken Callie bij het pleegzorgsysteem en komen erachter dat zij mogelijk nooit meer bij hen terug zal komen.

  15. 15. Padre

    10 februari 2014 (42 minuten)

    Franks dood brengt een aantal pijnlijke herinneringen naar boven voor Callie en Jude. Jesus en Emma's relatie groeit en Stef weet van het geheim dat Lena met haar meedraagt. Mike komt in de problemen.

  16. 16. Us Against the World

    17 februari 2014 (42 minuten)

    Brandon komt erachter dat Mike een nieuwe vriendin heeft, Dani, en Brandon doet van alles om Mike terug te betalen voor de pianolessen. Stef moet getuigen in de rechtbank over wat er gebeurd is in de nacht dat zij werd beschoten. De beslissing over wat zij gaat zeggen, kan haar baan in gevaar brengen. Callie maakt een verandering door om het vertrouwen van haar geliefden terug te winnen. Mariana steelt Chase zijn aandacht van Kelsey.

  17. 17. Kids in the Hall

    24 februari 2014 (42 minuten)

    Callie gebruikt haar fotografievaardigheden voor een goede zaak. Brandon komt in de problemen. Mariana heeft te maken met enkele slechte gevolgen. Spanning komt voor Jesus en Emma.

  18. 18. Escapes and Reversals

    3 maart 2014 (42 minuten)

    Lexi komt terug en Jesus moet een beslissing nemen. Mariana weet van Zac's, een vriend, thuisleven met zijn moeder. Callie vermoedt dat Brandon bij een slechte situatie is betrokken.

  19. 19. Don't Let Go

    10 maart 2014 (42 minuten)

    Callie's ontmoeting met haar vader laat haar verward achter. Lena en Stef komen tot een groots besluit. Jesus worstelt met zijn ADHD-medicijnen. Mariana krijgt een uitnodiging van Zac's moeder.

  20. 20. Metropolis

    17 maart 2014 (42 minuten)

    Het winterbal van de middelbare school staat voor de deur. Jesus en Mariana maken zich zorgen over hun dates. Callie is genomineerd voor Winter Koningin. Ana komt terug met slecht nieuws.

  21. 21. Adoption Day

    24 maart 2014 (42 minuten)

    Callie en Jude worden geadopteerd, maar een probleem verstoort het. Jude wordt gevraagd voor een date. Brandon neemt nog een slechte beslissing waar hij spijt van gaat krijgen. Lena onthult een geheim aan Stef. Callie krijgt onverwachts bezoek.

Reviews & comments

zoeken in:
avatar van stinissen

stinissen (crew series)

  • 22196 berichten
  • 66792 stemmen

Serie is net iets aan de zoete kant.


avatar van Lebarron

Lebarron

  • 1019 berichten
  • 702 stemmen

The Fosters is geen slechte serie maar je moet wel tegen zoetigheid en politiek correctheid kunnen. Alle minderheden moeten in beeld gebracht worden en dan ook nog eens als prijzenswaardig en sympathiek geportreteerd worden. Gays, transgenders, kindertehuiskinderen, undocumented dreamers, ghetto boys en ex-verslaafden alles passeert de revue en oh wat hebben ze het allemaal zwaar gehad maar gelukkig dankzij hulp van het gemixte lesbische stel Foster-Adams komt alles weer goed want iedereen verdient immers een tweede kans want iedereen heeft recht op een goed leven. Dat is misschien wel zo maar de praktijk is helaas anders en dus verliest deze serie daarmee elke vorm van realisme en overdaad schaadt zeker bij politieke correctheid. Het lijkt wel of Sylvana Simons en Jesse Klaver samen het scenario voor deze serie geschreven hebben. Er is inmiddels ook een spin-off getiteld Good Trouble.


Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.