• 10.792 nieuwsartikelen
  • 162.329 films
  • 10.192 series
  • 29.833 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.271 gebruikers
  • 8.985.339 stemmen
Avatar
 
banner banner

Spider-Man - Seizoen 3 (1996)

3,65 13 stemmen

Alternatieve titel: Spider-Man: The Animated Series

IMDb beoordeling: 8,4 (35.172)

Afleveringen: 14

Speelduur: 5 uur en 50 minuten

Ontwikkeld door: Stan Lee en Steve Ditko

Met: Christopher Daniel Barnes (stemrol), Sara Ballantine (stemrol) en Ed Asner (stemrol)

Oorsprong: Verenigde Staten

Datum van release: zaterdag 27 april 1996

Eerst uitgezonden op: FOX (Verenigde Staten)

  • On Demand:

  • Disney+ Bekijk seizoen 3 via Disney+
  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Spider-Man

Na gebeten te zijn door een radioactieve spin, ontdekt Peter Parker dat de spin hem superkrachten heeft gegeven. Na de dood van Oom Ben besluit hij Spider-Man te worden om de misdaad te bestrijden. Maar naast Spider-Man is hij ook een gewone tiener met alle daarbij horende problemen.

Afleveringen Seizoen 3 (1996)

  1. 1. Sins of the Fathers Chapter 1: Doctor Strange

    27 april 1996 (25 minuten)

    Mary Jane is lid geworden van een cultus onder de controle van Baron Mordo, en laat haar geloven dat ze een relatie heeft met haar vader. Terwijl Spider-Man de waarheid achter de bedoelingen van de Cult onderzoekt, heeft hij een ontmoeting met Dr. Strange en helpt hem te voorkomen dat Mordo zijn gevreesde meester Dormammu loslaat uit de duistere dimensie.

  2. 2. Sins of the Fathers Chapter 2: Make a Wish

    4 mei 1996 (25 minuten)

    In een gevecht met Dr. Octopus wordt een medisch onderzoeksgebouw vernietigd. Peter geeft zichzelf de schuld en overweegt om Spider-Man op te geven, wanneer hij een interdimensionaal wezen ontmoet dat Madame Web heet en zijn grootste fan, een klein meisje genaamd Taina. Spider-Man deelt zijn afkomst met haar. Dr. Octopus valt aan met zijn nieuwe uitvinding, de Octobot.

  3. 3. Sins of the Fathers Chapter 3: Attack of the Octobot

    11 mei 1996 (25 minuten)

    Tijdens de strijd van Spider-Man met Octobot gebruikt hij een zenuwachtige vernietigende blaster om hem geheugenverlies te bezorgen. Dr. Octopus maakt hier gebruik van en overtuigt Spider-Man ervan dat hij zijn persoonlijke assistent is en het pad van de misdaad ingaat. Taina slaagt erin om Spidey zijn ware zelf te laten herinneren; hij keert haar dan terug naar haar kamer, waar hij zelfs zijn ware identiteit aan haar onthult. Taina belooft het nooit aan iemand te vertellen. Spidey denkt bij zichzelf dat Taina een grotere held was dan hijzelf...

  4. 4. Sins of the Fathers Chapter 4: Enter the Green Goblin

    18 mei 1996 (25 minuten)

    Terwijl Norman Osborn een nieuw gas ontwikkelt voor de Kingpin dat hij als wapen kan gebruiken, veroorzaakt een fout een explosie en verdwijnt Norman Osborn in de chaos. Een nieuwe schurk, de Green Goblin verschijnt en ontvoert alle vijanden van Osborn.

  5. 5. Sins of the Fathers Chapter 5: The Rocket Racer

    14 september 1996 (25 minuten)

    Spider-Man concurreert met zichzelf om Felicia. Ondertussen leidt Jackson Weele een bende dieven gewapend met jetpack-technologie. Weele heeft een groot gyrowiel ontwikkeld waarmee hij zich door de stad verplaatst. Robert Farrell probeert zijn zieke moeder te helpen door de wetenschap en de technologie van de bende te gebruiken om zichzelf te bewapenen als de "Rocket Racer".

  6. 6. Sins of the Fathers Chapter 6: Framed

    21 september 1996 (25 minuten)

    Peter Parker wordt er ingeluisd door Richard Fisk (de zoon van Wilson Fisk, ook bekend als de Kingpin) voor het verkopen van overheidsgeheimen aan buitenlandse organisaties. Peter ontmoet Matt Murdock, een blinde maar getalenteerde verdediger die zich voordoet als de burgerwacht Daredevil.

  7. 7. Sins of the Fathers Chapter 7: The Man Without Fear

    28 september 1996 (25 minuten)

    Spider-Man heeft samengewerkt met de Daredevil alias Matt Murdock, in een poging om Peter Parkers naam vrij te maken van verraad, waaraan Daredevil hem informeert over de ware identiteit van Wilson Fisk als de Kingpin. Terwijl Spider-Man tegen de Chameleon vecht, is het toneel klaar voor een noodlottige confrontatie tussen Daredevil en de Kingpin.

  8. 8. Sins of the Fathers Chapter 8: The Ultimate Slayer

    5 oktober 1996 (25 minuten)

    Boos over de arrestatie en overtuiging van zijn zoon, evenals Spider-Man die nu zijn geheime identiteit kent, waaraan hij Alistair Smythe de schuld geeft, probeert Kingpin Spider-Man te doden door Smythe in een cyborg te veranderen om hem het te laten doen.

  9. 9. Sins of the Fathers Chapter 9: Tombstone

    12 oktober 1996 (25 minuten)

    Tombstone wordt ingehuurd door Alisa Silvermane om het geplande verhaal voor de Daily Bugle te vernietigen en onthult dat ze de criminele organisatie van haar vader had overgenomen, in ruil voor grote hoeveelheden contant geld. Tombstone probeert Robbie Robertson, met wie hij jeugdvrienden was, te gebruiken om het verhaal teniet te doen en daar Robbie's tienerzoon Randy voor in te zetten.

  10. 10. Sins of the Fathers Chapter 10: Venom Returns

    2 november 1996 (25 minuten)

    De symbioot keert terug naar de aarde en reist naar Ravencroft om zich te herenigen met Eddie Brock, die vervolgens ontsnapt als Venom. Hij wordt opgedragen door Dormammu, aan wie de symbioot zijn aardse terugkeer te danken heeft, om een machine van Stark Enterprises te stelen die Dormammu kan bevrijden van zijn eigen verre dimensie.

  11. 11. Sins of the Fathers Chapter 11: Carnage

    2 november 1996 (25 minuten)

    Wanneer Eddie weigert te blijven werken voor Dormammu, wordt Carnage voldoende geacht om levenskracht te verzamelen die essentieel is voor Dormammu om de aarde binnen te komen. Carnage ontvoert Dr. Ashley Kafka, op wie Eddie verliefd is geworden. Eddie werkt vervolgens met tegenzin samen met Iron Man en Spider-Man om haar te redden.

  12. 12. Sins of the Fathers Chapter 12: The Spot

    9 november 1996 (25 minuten)

    Dr. Jonathon Ohnn was een briljante wetenschapper die de Time Dilation Accelerator portal-making machine voor Tony Stark, ook wel Iron Man, creëerde. Maar nadat Iron Man en Spider-Man Venom en Carnage versloeg, toen ze Dormammu probeerden te bevrijden van een andere dimensie met de machine, stopte hij de versneller. Ohnn stopte en werd later benaderd door de Kingpin die het onderzoek van Ohnn financierde om hem het Accelerator-project te laten voortzetten en Ohnn werd verliefd op zijn partner, Dr. Silvia Lopez, die een grotere beloning wilde voor haar inspanningen. Nadat ze de machine hadden voltooid, werd Ohnn per ongeluk in een portaal gezogen, waar talloze andere portalen op hem werden gevormd, en hij kon de portalen maken en terugroepen. Ohnn noemde zichzelf de Spot en begon geld te stelen om zijn project te helpen financieren.

  13. 13. Sins of the Fathers Chapter 13: Goblin War!

    16 november 1996 (25 minuten)

    De Green Goblin en de Hobgoblin zijn in strijd met elkaar over Dr. Ohns Time Dilation Accelerator. Ondertussen is Felicia verloofd met een zelfvoldane playboy van wie Peter enorm achterdochtig is.

  14. 14. Sins of the Fathers Chapter 14: The Turning Point

    23 november 1996 (25 minuten)

    Norman Osborn, nog steeds met de Goblin in controle, probeert het transportapparaat te gebruiken om de geheime identiteit van Spider-Man te achterhalen. Dit leidt tot een noodlottige confrontatie tussen Spider-Man en de Green Goblin die het leven van de muurkruiper voor altijd zal veranderen.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.