ad
 • 141.809 films
 • 6.864 series
 • 20.886 seizoenen
 • 470.259 acteurs
 • 285.295 gebruikers
 • 8.180.180 stemmen
Avatar
 
banner banner

American Dad! - Seizoen 15 (2017-2019)

3,20 5 stemmen

Show titel: American Dad!

IMDb beoordeling: 7,3 (119.318)

Seizoenen: 17 seizoenen

Afleveringen: 21

Datum van release: maandag 12 februari 2018

Eerst uitgezonden op: TBS (Verenigde Staten)

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Over American Dad!

American Dad! gaat over de CIA-agent Stan Smith en zijn familie, zijn vrouw Francine, zoon Steve en dochter Hayley, een alien genaamd Roger die bij hen inwoont, en de sprekende goudvis Klaus die het brein van een Oost-Duitse schansspringer heeft. De serie is tot op zekere hoogte een satire op de aanpak van terrorisme van de VS na de terroristische aanslagen op 11 september 2001.

Afleveringen Seizoen 15 (2017-2019)

 1. 1. Santa, Schmanta

  Roger bekeert zich tot het jodendom en probeert Hanukkah populairder te maken dan Kerstmis.

 2. 2. Paranoid Frandroid

  Francine gaat in complottheorieën geloven als ze ontdekt dat Stan haar heeft afgeschermd voor slecht nieuws. Klaus & Steve helpen Snot z'n kelder te pimpen.

 3. 3. The Census of the Lambs

  Stan en Hayley strijden met elkaar bij het verzamelen van gegevens voor de volkstelling. Klaus laat Steve en z'n vrienden model staan voor z'n nieuwe camera.

 4. 4. Shell Game

  Steve en Roger gaan samen vogelspotten. Ze zien een man een ei uit een vogelnest stelen en ontdekken het bestaan van de "Orde van de Hand en het Nest", een geheim genootschap van eierdieven. Roger vindt deze ontdekking fascinerend en wordt al gauw lid van de mysterieuze orde, maar Steve is kwaad vanwege Rogers verraad en voegt zich bij een groep die de eieren juist wil beschermen. De rivaliteit tussen de twee groepen escaleert en dreigt dodelijk af te lopen voor Steve wanneer de Orde een plan uitbroedt om een bijzonder zeldzaam ei te stelen op een afgelegen eiland. Ondertussen heeft het gezin zijn twijfels bij de nieuwe Italiaanse pastasaus "met pit" die Francine heeft gekocht. Wanneer ze ervan proeven, zijn ze verkocht, maar ze hebben niet door dat hun persoonlijkheid erdoor verandert.

 5. 5. The Mural of the Story

  Een geliefde muurschildering wordt beklad met graffiti en Stan leidt het restauratieproject, maar zijn poging mislukt en het resultaat is nog veel erger dan iedereen had verwacht. Hij probeert zijn reputatie te beschermen door Haley de schuld te geven. Al gauw heeft de hele stad een hekel aan Haley, en Stan (die zich schuldig voelt vanwege zijn leugen, maar niet schuldig genoeg om de waarheid te vertellen) probeert haar te beschermen tegen de wraak van de inwoners, maar hij maakt het alleen maar erger. Steve is blij dat hij naar een prestigieuze clownsopleiding mag, maar dat is gauw voorbij wanneer hij het doelwit wordt van de wrede martelingen van zijn leraar, die hem vaag bekend voorkomt.

 6. 6. (You Gotta) Strike for Your Right

  Een geliefde muurschildering wordt beklad met graffiti en Stan leidt het restauratieproject, maar zijn poging mislukt en het resultaat is nog veel erger dan iedereen had verwacht. Hij probeert zijn reputatie te beschermen door Haley de schuld te geven.

 7. 7. Klaustastrophe.tv

  Hayley overtuigt het CIA-personeel ervan dat ze moeten gaan staken, nadat ze hun slechte arbeidsomstandigheden heeft gezien. Roger en Steve kijken Breaking Bad achterstevoren.

 8. 8. Death by Dinner Party

  De beruchte Dinner Party Killer slaat weer toe in Langley Falls, maar niettemin zet Francine haar plan door om zelf een etentje te houden. De hele familie Smith en vrienden zijn samen als ineens mensen verdwijnen. Francine geeft Roger de schuld, maar het wordt al snel duidelijk dat hem geen blaam treft en er een echte moordenaar rondwaart. De gasten verspreiden zich om het huis te doorzoeken, maar niemand is veilig en iedereen, zelfs de meest geliefde personages, zouden verdacht kunnen zijn. Verdenkingen verschuiven naarmate de lijken zich ophopen en er meer aanwijzingen ontdekt worden, maar kan de moordenaar gestopt worden voor het te laat is... en belangrijker, wordt het eten ooit opgediend?

 9. 9. The Never-Ending Stories

  Stan is er kapot van als hij ontdekt dat z'n familie en collega's een hekel hebben aan z'n ellenlange verhalen die nergens op slaan, maar vindt snel een nieuwe doelgroep. Bullock vraagt hem namelijk om les te geven aan een klas jonge CIA-kadetten en die hangen aan z'n lippen. Als z'n leerlingen hun eerste opdracht krijgen, komt Stan erachter dat z'n egoïstische lesplan hen amper heeft voorbereid op het werk voor de CIA. Later, als Stan en Roger een reddingsoefening doen met de onvoorbereide kadetten, leert Stan een waardevolle les... Enigszins. Klaus ontmoet een populaire rapper die hem inhuurt om z'n hypeman te zijn. Het succes stijgt bij Klaus al snel naar z'n bol en hij wil proberen om het zelf als rapper te maken.

 10. 10. Railroaded

  Op weg naar een wedstrijd van de Bazooka Sharks komt Stan in de file terecht, waarna hij bedenkt dat Langley Falls een Bullet Train goed zou kunnen gebruiken. Ondanks de steun van de medebewoners wordt z'n idee afgebrand door de regerende macht. Met hulp van Roger stelt Stan zich verkiesbaar als burgemeester en wint. Hij merkt echter al snel dat het hem boven de pet gaat, waarop Roger zich geroepen voelt om alle verantwoordelijkheid op zich te nemen. De dingen gaan vervolgens niet zoals Stan - of wie van z'n aanhangers dan ook - het had bedacht. Francine raakt ondertussen bevriend met een rat, en dat is nog maar het begin.

 11. 11. My Purity Ball and Chain

  Stan ziet ertegenop om met Steve te praten over de bloemetjes en de bijtjes. Dat gesprek met z'n eigen vader heeft in het verleden nogal negatieve gevolgen gehad, dus nu is hij bang om het bij z'n eigen zoon te verpesten. Als Steve lid wordt van een kuisheidsclubje dat belooft maagd te blijven tot het huwelijk, denkt Stan dat het probleem opgelost is, maar dan krijgen Steven en een meisje uit de club gevoelens voor elkaar. Stan voelt zich gedwongen om drastische maatregelen te nemen. Ondertussen willen Roger, Haley, Jeff en Klaus een recent bezoekje aan een waterpark herbeleven en bouwen daarom een enorme waterglijbaan in de achtertuin, die misschien wel té goed in elkaar zit.

 12. 12. OreTron Trail

  Steve speelt het spel 'Oregon Trail' op z'n oude Mac. Iedereen van de familie Smith sterft in het spel een snelle dood, waardoor Roger van slag raakt. Hij vreest namelijk dat hij in het echte leven langer zal leven dan alle overige Smiths. Depressief en ontroostbaar zet Roger z'n eigen dood in scène, waarna hij er in z'n eentje vandoor gaat. Een jaar later heeft iedereen in Langley Falls Rogers 'dood' op z'n eigen manier verwerkt als Steve begint te vermoeden dat Roger nog in leven is. Hij trekt eropuit om hem weer thuis te brengen, maar hij en de rest van het gezin krijgen daarmee heel wat op hun bordje. Ondertussen opent Klaus een buurtsuper op zolder, maar z'n achtervolgingswaan doet de zaak weinig goeds.

 13. 13. Mean Francine

  Francine gaat werken als decaan op school en moet invallen bij een groep bijdehante meiden. Jeff is in alle staten, omdat ie z'n hoed verloren is.

 14. 14. One-Woman Swole

  Nadat haar familie haar ervan beschuldigt dat ze altijd opgeeft, wordt Francine bodybuilder. Klaus beweert de high five te hebben uitgevonden.

 15. 15. Flavortown

  Jeff zoekt een nieuwe identiteit, en begint rond te hangen met Stans favoriete sterrenchef. Klaus krijgt een gave nieuwe outfit.

 16. 16. Persona Assistant

  Stan moet Rogers verschillende personages overnemen nadat een tumor hem buiten dienst stelt. Directeur Lewis zet Steve en het schoolkoor onder druk om er alles aan te doen om te winnen.

 17. 17. The Legend of Old Ulysses

  Steve wordt competitief tijdens de vader-zoonevenementen bij Possum Lake. Roger leert fietsen.

 18. 18. Twinanigans

  Steve en Roger blazen hun carrière als acteertweeling nieuw leven in. Het gezin raakt verslaafd aan een cadeauwinkel.

 19. 19. Top of the Steve

  Steve gaat naar een kostschool, maar komt erachter dat het een meisjesschool is. Stan raakt geïrriteerd door een reeks personages die Steve's plek thuis willen innemen.

 20. 20. Funnyish Games

  Francine raakt geobsedeerd door de beveiliging van hun huis, nadat ze is opgeschrikt door een inbraak. Steve probeert Hayleys relaxte aanpak van studeren uit.

 21. 21. Fleabiscuit

  Hayley voelt zich in de steek gelaten wanneer Jeff beroemd wordt als racehondencoach. Steve profiteert van het lege huis.

 22. 22. The Future Is Borax

  Stan en Francine komen vast te zitten in een luchtballon terwijl ze hun huwelijk nieuw leven proberen in te blazen. De rest van het gezin wint een schrijfwedstrijd voor jingles.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.