• 158.026 films
  • 9.624 series
  • 28.725 seizoenen
  • 607.277 acteurs
  • 352.913 gebruikers
  • 8.841.402 stemmen
Avatar
 
banner banner

American Dad! (2005-2022)

19 seizoenen
3,40 259 stemmen + Mijn stem

Status: Terugkerende show

Genre: Animatie / Komedie

Oorsprong: Verenigde Staten

Ontwikkeld door: Mike Barker, Mike Barker, Matt Weitzman en Seth MacFarlane

Met onder meer: Seth MacFarlane, Wendy Schaal en Rachael MacFarlane

IMDb beoordeling: 7,4 (132.932)

Oorspronkelijke taal: Engels

Release datum: zondag 6 februari 2005

Eerst uitgezonden op: FOX (Verenigde Staten)

Plot American Dad!

American Dad! gaat over de CIA-agent Stan Smith en zijn familie, zijn vrouw Francine, zoon Steve en dochter Hayley, een alien genaamd Roger die bij hen inwoont, en de sprekende goudvis Klaus die het brein van een Oost-Duitse schansspringer heeft. De serie is tot op zekere hoogte een satire op de aanpak van terrorisme van de VS na de terroristische aanslagen op 11 september 2001.

logo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimagelogo tmdbimage

Externe links

Social Media

Seizoenen

Komt er een American Dad! seizoen 20?

Video's en trailers

Alle Media

Meningen over American Dad!

Let op: Onderstaande reviews en/of comments zijn slechts een willekeurige greep van het totaal. Wanneer je een review wilt schrijven of een comment wil plaatsen kan dat op een seizoenspagina.

Pieter_mm

  • 2 berichten
  • 36 stemmen
zaterdag 5 december 2015
American Dad! seizoen 2 Met dit seizoen toonde American Dad aan dat het zonder twijfel even goed naast z'n meer bekend broertje Family Guy kan staan! Ik weet nog goed dat ik op mijn studentenkamer de openingsaflevering "Bullocks To Stan" zag met de onvergetelijke scene met iedereens favoriete pansexuele alien Roger. Steve rent naar boven terwijl Roger met een sigaret uit het raam ligt te staren. Op de achtergrond klinkt een oude plaat van Edith Piaf. Sur le ciel de Paris.... Roger trekt nog eens van zijn sigaret en zegt met een pijnlijke grimas: I dreamt of Paris again last night! Zo pathetisch, met zo'n ongelooflijke flair voor drama. Het was meteen liefde op het eerste gezicht.