• 9.377.350 stemmen

Tuca & Bertie - Seizoen 1 (2019)

Alternatieve titel: Tuca and Bertie

Afleveringen: 10

Speelduur: 4 uur en 14 minuten

Ontwikkeld door: Lisa Hanawalt en Lisa Hanawalt

Met: Tiffany Haddish (stemrol), Ali Wong (stemrol) en Steven Yeun (stemrol)

Datum van release: vrijdag 3 mei 2019

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Tuca & Bertie

Tuca & Bertie volgt de vriendschap tussen twee 30-jarige vogels die in hetzelfde appartementencomplex wonen. Tuca, een arrogante, zorgeloze toekan, en Bertie, een angstige, dagdromende zangvogel. Ze zijn onafscheidelijke beste vrienden, zowel figuurlijk als bijna letterlijk. Nadat Bertie bij haar vriendje Speckle intrekt, doen de twee hun best om ongelooflijk dichtbij te blijven. Terwijl zowel Tuca als Bertie zich inspannen om het hoofd boven water te houden met nieuwe banen in een grote stad, vinden ze allerlei manieren om deze uiteenlopende avonturen gezamenlijk aan te pakken.

Afleveringen Seizoen 1 (2019)

1. 1. The Sugar Bowl

3 mei 2019 (25 minuten)

Het is het einde van een tijdperk als Berties vriend bij haar intrekt en haar beste vriendin verhuist ... naar het appartement recht boven haar.

2. 2. The Promotion

3 mei 2019 (26 minuten)

Bertie wil promotie maken bij Condé Nest maar krijgt te maken met seksuele intimidatie. Tuca komt met een plan om haar beste vriendin te helpen te krijgen wat ze wil.

3. 3. The Deli Guy

3 mei 2019 (25 minuten)

Terwijl Tuca op een spannende date gaat met haar nieuwe vlam, probeert Bertie thuis leven in de brouwerij te brengen met wat vogelporno.

4. 4. The Sex Bugs

3 mei 2019 (25 minuten)

De nerveuze Bertie gaat niet naar haar werk om een presentatie te vermijden, en gaat vervolgens met Tuca op een missie om huismiddeltjes te kopen.

5. 5. Plumage

3 mei 2019 (25 minuten)

Bertie gaat beginnen met haar bakstage in de bakkerij, maar eerst is het Zelfzorgzaterdag! Tuca en Speckle bezoeken Tuca's tante in de Bekshires.

6. 6. The Open House

3 mei 2019 (25 minuten)

Bertie en Speckle overwegen om een huis te kopen, een grote verantwoordelijkheid waardoor Bertie in paniek raakt. Tuca neemt een vriend voor het leven mee naar huis.

7. 7. Yeast Weak

3 mei 2019 (26 minuten)

Tuca moet dringend naar de dokter, maar ze durft niet. Een elitaire bakkersexpo geeft Bertie de kans om de wereld kennis te laten maken met 'crünts'.

8. 8. The New Bird

3 mei 2019 (26 minuten)

Bertie raakt bevriend met een enthousiaste jonge stagiaire bij Patisserie Pete. Tuca voelt zich een beetje verloren zonder haar beste vriendin.

9. 9. The Jelly Lakes

3 mei 2019 (25 minuten)

Een spontane roadtrip voert Tuca en Bertie naar Berties oude zomerkamp, een afgelegen plek die pijnlijke herinneringen naar boven brengt.

10. 10. SweetBeak

3 mei 2019 (26 minuten)

De tijd is aangebroken om te protesteren en Tuca moedigt Bertie aan om haar eigen bakkerij te openen. Maar kunnen ze de bestellingen op tijd leveren voor Ruidag?

avatar van centurion81

centurion81

• 2068 berichten
  • 1993 stemmen

In de stijl van Bojack!

avatar van Esteban

Esteban

Exact de reden waarom ik het links ga laten liggen, denk ik. Maar goed, leuk voor de fans natuurlijk.

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Ik word niet echt warm of koud van de trailer, maar eerlijk...dat werd ik van BoJack in eerste instantie ook niet. Ik kijk het vierde seizoen en wat blijft het toch sterk.

avatar van Shaky

Shaky

De tekenstijl is inderdaad gelijk aan die van BoJack Horseman, maar daar houdt iedere vorm van vergelijking ook op.

Dit was niets voor mij. Heel veel druk gedoe en felle kleuren flitsen constant voorbij. Er wordt voornamelijk geschreeuwd in plaats van gesproken en het geheel ademt behoorlijke chaos uit. Er zal zeker een publiek voor zijn, maar daar hoor ik niet bij.