• 9.378.387 stemmen

Het grote opmerkingen / feedback topic

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Terugkoppeling volgt...

avatar van stinissen

stinissen (crew series)

avatar van JorisTVmeter

JorisTVmeter

Die reclame hier op de site, is dat echt nodig? Toch een beetje te veel van het goede hoor.

avatar van Gang_Star

Gang_Star

dion.ollie schreef:

He Heino,

Als hierin inderdaad de meeste neuzen dezelfde kant op staan, dan is dat inderdaad het overwegen waard. Ik heb het doorgezet naar de developers. We gaan kijken of, en op welk termijn we dit kunnen bewerkstelligen.

Is hier bijna een maand later inmiddels al wat bekend over, over het al dan niet veranderen/aanpassen van de toplijst en de ideeën die door Heino en mijzelf zijn benoemd?

avatar van hilversum3_mm

hilversum3_mm

JorisTVmeter schreef:

Ja idd, tjezus het lijkt wel Marktplaats.

Nu verschijnen er ook nog Pop ups rechtsonder in beeld.

avatar van Gang_Star

Gang_Star

Gang_Star schreef:

Moet je hier moderator zijn om een antwoord te krijgen of gaan we ook hier richting de problemen zoals moviemeter ze kent qua communicatie?

tammey

Gang_Star schreef:

Er is hier naar gekeken maar dit is nogal een tijdrovende aanpassing, die momenteel niet te realiseren is. We willen naast het aanpakken van de bugs niet teveel veranderen aan de technische aspecten van de website. Hierover had ik even terugkoppeling moeten geven. Excuus daarvoor.

avatar van depri83

depri83

Op de frontpage worden nog altijd elke zondag afleveringen van het programma 'In Europa' aangekondigd.

Echter is na aflevering 10 deze serie tijdelijk gestopt. Heb geprobeerd uit te vinden wanneer de serie hervat wordt maar helaas geen resultaat.

avatar van Heino

Heino (moderator series)

james_last Ik kan ook niets vinden over afl. 11 en verder, ik heb deze inmiddels verwijderd. Indien de serie hervat wordt kunnen we nieuwe afleveringen later weer toevoegen.

avatar van 606

Als ik via mijn notifications klik om er te komen, krijg ik een pagina met links boven in een hoop cijfers.

jarno1975 (Moderator series)

nazlirose Bedoel je 'meldingen'? (het uitroepteken rechtsboven).

jarno1975 schreef:

nazlirose Bedoel je 'meldingen'? (het uitroepteken rechtsboven).

Ja die inderdaad

jarno1975 (Moderator series)

nazlirose Ik heb er hier geen problemen mee op de pc en mobiel.

Misschien even een screenshot plaatsen.

jarno1975 schreef:

nazlirose Ik heb er hier geen problemen mee op de pc en mobiel.

Misschien even een screenshot plaatsen.

Dit krijg ik als ik naar de vind ik leuk wil, die ik kreeg. Niet als ik naar jou bericht wil, dan kom ik er wel.

jarno1975 (Moderator series)

nazlirose In de adresbalk staat er 'test' aan het begin. En waarom staat er moviemeter en niet tvmeter, heel vreemd.

aapies is gisteren wel bezig geweest met wat dingen te testen viel me op. Blijkbaar linkt hij naar een testpagina die inmiddels weer verwijderd is.

Is dit zo bij al je meldingen?

Ha allen,

Het kan zijn dat jullie zojuist een half uurtje wat hinder ondervonden. Om de bereikbaarheid van TVMeter te vergroten, is de website nu ook bereikbaar geworden via een subdomein van moviemeter.nl/series. Behalve deze technische aanpassing veranderd er echter niets.

Mochten jullie onverhoopt door deze verandering tegen problemen aanlopen, laat het dan weten. We zijn nu druk bezig met de punten voor TVMeter die we opgesomd hebben gekregen vanuit tammey.

avatar van tijs.k

tijs.k

Hoop dat er nog wel meer verandert want dit is een beetje verwarrend zo?

meter_fan (admin series)

Ik snap dat het voor jullie als community raar oogt, ik zal even toelichten hoe het zit om verwarring te voorkomen. Laat ik één ding voorop stellen. TVMeter en MovieMeter zijn uiteraard gewoon twee verschillende titels en dat blijven het voorlopig ook. Alhoewel het mij persoonlijk niet onlogisch lijkt om het ooit een keer samen te voegen, maar dat is een hele andere discussie Die discussie hebben jullie ook al vaker gevoerd met Jordy met de nodige voor- en tegens. Gaan we nog wel een keertje op komen.

De reden om TVMeter desondanks wel toegankelijk te maken onder MovieMeter, is om TVMeter meer mee te laten teren op de reputatie die het domein van MovieMeter al heeft opgebouwd binnen zoekmachines. MM heeft 20 jaar historie, en films en series zijn namelijk een zelfde categorie die prima onder één domein kunnen worden vertegenwoordigd. Daar komt dus gelijk uit dat dit niet gaat gebeuren met Music, Boek- en Gamesmeter, maar heeft alles te maken op een hogere positie van de toevoegingen en topics binnen TVMeter op Google.

Dus geen zorgen voor TVMeter. In tegenstelling zelfs, het zou de titel TVMeter juist een zetje in de rug moeten gaan geven zodat de site- en de forums nog beter bezocht gaan worden.

avatar van legian

legian

meter_fan schreef:

Oeh spannend, mogen we de hele discussie nog een keer gaan voeren.

Ik begrijp de redenering, echter heb ik in mijn bladwijzerbalk nu twee keer een gele M staan, een daarvan was een Oranje T. Ik maak juist gebruik van de logo's om snel te zien wat wat is, nu klik ik dus verkeerd. Kan dat niet weer aangepast worden?

avatar van The Oceanic Six

meter_fan schreef:

Dit klinkt niet zo onlogisch. Hoop wel dat alles gescheiden blijft, qua accountnaam op MM en TVM, qua stemmen en qua profiel.

legian schreef:

Oeh spannend, mogen we de hele discussie nog een keer gaan voeren.

Goed punt! Favicons zijn aangepast.

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Nice!

avatar van Miszmi

Miszmi

Wanneer ik naar mijn checklist ga via mijn meldingen, word ik naar MM gestuurd. Kan hier dus mijn afleveringen en dergelijke niet afvinken. Zal vast te maken hebben met die koppeling die nu is gemaakt. Zou fijn zijn als dit kan worden opgelost.

Edit: ook wanneer ik de naam van de serie via mijn meldingen inklik, word ik naar MM gestuurd. Waar ik uiteraard de melding krijg dat de pagina niet gevonden kan worden.

avatar van legian

legian

meter_fan schreef:

Goed punt! Favicons zijn aangepast.

Top, dat maakt mijn leven weer ietsje makkelijker.

avatar van Heino

Heino (moderator series)

tammey en aapies, het lukt mij niet meer om de mappen onder "mijn series" te openen. Hij blijft maar zoeken en ik vermoed dat er een verkeerde link achter zit. Als ik in de adresbalk kijk zie ik: Pagina niet gevonden

Als ik handmatig de NaN in een getal verander worden de mappen wel gevonden. Zou hier naar gekeken kunnen worden?

avatar van JorisTVmeter

JorisTVmeter

Vreemde beslissing.... En dat allemaal om de zoekmachines naar deze website te loodsen? Ik dacht het niet... Je gaat net nog meer dan ervoor op MM terecht komen.

Van alle veranderingen aan de website heb ik nog maar weinig goede/nuttige gezien, sorry hoor! Het commerciële is duidelijk belangrijker dan het aangename!

Heino schreef:

Ik zal zorgen dat hier morgen, tijdens het afwerken van de bugs, ook naar gekeken wordt.

Miszmi schreef:

Idem. Dit zal morgen aandacht krijgen.

Miszmi schreef:

Kun je van bovenstaande een screenshotje sturen? We krijgen dit probleem niet nagebootst. Hier lijkt het te werken maar het kan dat jij natuurlijk iets anders ziet dan ons.