• 9.379.001 stemmen

Het grote opmerkingen / feedback topic

opgelost?

tommykonijn

Nog niet helemaal, als ik bijvoorbeeld bij seizoen 1 van Black Mirror kijk, zie ik een gemarkeerde ster boven de trailer.

opgelost?

Zo te zien wel. Thanks

Esteban

'k Wou net hetzelfde melden (eerder vandaag opgemerkt), maar Super-Jordy heeft het alweer opgelost zie ik. Wat 'n service!

avatar van hilversum3_mm

hilversum3_mm

Hallo, ik weet niet of dit al eerder naar voren is gebracht. Maar is het mogelijk de zoekfunctie uit te breiden met zoeken op.. Ontwikkelaars en of acteurs?

Jordy

ik zet het bij de wensenlijst

Mededeling:

Vanaf nu is het toegestaan om talkshows toe te voegen aan de site. Hierbij gelden dezelfde eisen als bij alle andere toevoegingen. Als je ergens tegenaan loopt bij het toevoegen of vragen hebt, neem dan gerust contact op met een van ons.

JorisTVmeter

Jordy Kan je even nakijken waar tt0227917 vast zit op de site aub? Site geeft weer dat er een seizoen in de wachtrij staat, maar dat al zeer lang zo, en ik zie hem ook niet in de rejects staan? Kan je deze eventueel wissen? Thx.

Jordy

Zal het noteren voor als ik weer wat aan de site kan doen

ZAP! schreef:

Lukte eerder wel 1 keer, maar nu telkens niet.

Vandaag hetzelfde. Is er misschien een oplossing voor?

ZAP!

Dag 3, zelfde probleem. Heeft Jordy een ideetje? B.v.d....

tommykonijn

beek0369 Jordy is momenteel op vakantie. Hij zal ongetwijfeld naar dit probleem kijken wanneer hij weer terug is.

Aha... Bedankt.

ZAP! schreef:

Lukte eerder wel 1 keer, maar nu telkens niet.

Vreemd, kan er inderdaad nu even niet in duiken. Speelt dit ook als je nog een serie in deze map stopt? Is het wellicht een bug van mappen van precies 50 series?

ZAP!

Jordy. Dat zou kunnen; ik voegde 1 toe (51) en dat veranderde niets, maar als ik er dan weer 2 uithaal (49) krijg ik de lijst wel te zien...

ZAP!

In de zenderlijst staat 'BBC One' als 'BBC one' vermeld, zonder hoofdletter o. Ik neem aan dat dat met een hoofdletter moet...?

JorisTVmeter schreef:

is dit nu opgelost? zo niet, welk seizoen probeer je toe te voegen?

Jordy schreef:

is dit nu opgelost? zo niet, welk seizoen probeer je toe te voegen?

Nog steeds dezelfde melding. Heb net nog eens geprobeerd bij seizoen 1. Hij meld dat er een ander seizoen in de wachtrij zou staan?

Jordy

ik krijg de melding "Onderstaande gegevens voor de gehele serie staan momenteel in de wachtrij, bij een toevoeging van een ander seizoen van deze serie."

Die melding is niet helemaal correct, maar het houdt bij mij het toevoegproces niet tegen, ik kan verder gewoon seizoen 1 toevoegen, zo lijkt het

JorisTVmeter

Ik ga het zo proberen. Eventueel moet de crew het maar even afkeuren om zo de seriegegevens te kunnen aanpassen, want die zijn nu onvolledig (niet correct). Bedankt.

avatar van renzoroy_mm

renzoroy_mm

In De Site > Algemeen > Eventuele "bug" in lijsten maken:

Steeds als ik een nieuwe lijst maak in mijnseries, zet de site automatisch een stuk of 20 series in die lijst, terwijl ik zelf dan nog niks heb toegevoegd... is dit een bug o.i.d.?

Jordy

Ik heb dit nog niet eerder gehoord. Zijn het elke keer dezelfde series?

avatar van renzoroy_mm

renzoroy_mm

Heb net nog 2 test lijsten aangemaakt, bij de ene voegt die er uit zichzelf 14 toe en bij de 2e lijst maar 7.

Het zijn wel series die ik in mijn andere lijsten en volglijst heb staan, maar per nieuwe lijst voegt die ze wel random toe.

Crewmededeling:

Vanaf nu is het toegestaan om miniseries toe te voegen met drie afleveringen. Dit hebben wij in overleg besloten, aangezien we de laatste tijd toch regelmatig dergelijke miniseries tegenkomen. Let bij het toevoegen alleen goed op dat het niet om een opgeknipte film gaat.

Esteban

Top! Enerzijds. Tal van series (die ook daadwerkelijk als series uitgebracht en aanzien werden), zijn plots mogelijk. Zij vielen altijd tussen twee stoelen, niet gepast voor MovieMeter, niet gepast voor SerieMeter.

Anderzijds, jammer dat het er alsnog 3 moeten zijn. Waarom? Nu zijn tal van exemplaren die gewoon uit 2 afleveringen bestaan (ik denk bv. aan Simon Reeves docu-reeksen) nog stééds een probleemgeval. Dit terwijl het gewoon om effectief twee serie-afleveringen van 59 minuten gaat.

Als er nu gewoon voor 2 gegaan werd, was dit euvel eindelijk voorgoed van de baan. Probleem voor eens en altijd opgelost. Ik zou bij deze dus toch willen pleiten voor een aanpassing naar 2.

avatar van brawljeff

brawljeff

Wellicht dat dit ooit gaat gebeuren. We willen niet gelijk een te grote stap zetten, zodat nu eerst de focus op mini-series van 3 afleveringen blijft. Weet dat het minimale aantal afleveringen twee jaar terug nog 6 was. Aan het begin waren mini-series helemaal niet toegestaan op deze site. We gaan het zeker overwegen, maar 2 afleveringen zijn vaak opgeknipte films.

Esteban

Hetzelfde is geldend voor 3 afleveringen. Ik kan me dus niet echt vinden in die motivatie, het lijkt mij een onnodige stap om -wat uiteindelijk toch komt- nodeloos te verlengen. Dat het in het verleden anders was, naar mijn gevoel volledig onterecht, wist ik. Tijd dat de verandering kwam.

Maar goed. Laten we op het positieve focussen. Thumbs up voor de 3 afleveringen!

avatar van brawljeff

brawljeff

Het is niet gezegd dat we dat ooit willen gaan doorvoeren, vandaar dat we het nu bij 3 houden. Ben benieuwd naar de inzendingen!