• 155.327 films
 • 9.292 series
 • 27.638 seizoenen
 • 604.194 acteurs
 • 345.951 gebruikers
 • 8.758.221 stemmen
Avatar
 

B-movie, Underground en Trash film festival - BUTFF

zoeken in:
avatar van kappeuter

kappeuter (crew films)

 • 69392 berichten
 • 5534 stemmen

VIER DAGEN UNDERGROUND- EN TRASHFILMS IN BREDA

Liefhebbers van bizarre, merkwaardige, experimentele of anderszins van het gangbare afwijkende films worden van 14 t/m 17 december op hun wenken bediend. Want dan vindt in Breda voor de eerste maal het BUT (B-movie, Underground en Trash) Film Festival plaats.

JT Petty, de schrijver/regisseur van Mimic: Sentinel, presenteert S&Man, zijn zeer goed ontvangen docu-horrorfilm over voyeurisme, fetisjisme en snuff movies. Wenzel Storch, schrijver en regisseur van het bizarre Sommer der Liebe wordt geëerd met een retrospectief.

Het gloednieuwe festival wordt afgesloten met de allerlaatste aflevering van de allerlaatste editie van De Nacht van de Wansmaak: The Final Chapter. Via fragmenten van de meest uiteenlopende films laat Jan Doense alias ‘Mr. Horror’ zien, welke hoogtepunten van wansmaak de filmindustrie zoal heeft gekend.

Programma

Op het programma van het BUTFF staan verder onder meer Citizen Toxie: The Toxic Avenger Part IV van Lloyd Kaufman (hilarische ‘superheldenfilm’ van de New Yorkse studio Troma), Evil Aliens van Jake West (buitenaards splatterfestijn uit Engeland), Kraftwerk 3714 van Markus Widegren (bovennatuurlijke suspense uit Zweden) en Zombie Honeymoon van Dave Gebroe (romantische zombiefilm uit de VS). Afkomstig uit Noord-Brabant zijn Horizonica van Ramon Etman (zombiespektakel met bliksemoptredens van diverse BN’ers) en Bum Fu van Elwin Rijken (keiharde kung fu gemixt met droge humor). Daarnaast is er de Nederlandse première van de meermaals bekroonde Amerikaanse psychologische horrorfilm Headspace van Andrew van den Houten. Hierin wordt een man achtervolgd door gruwelen uit het verleden.

Op vrijdagmiddag 15 december geeft Wenzel Storch een presentatie/lezing over zijn werk. Daarnaast krijgen beginnende filmmakers een kans hun werk te vertonen in het artprogramma.

Peepshow

Gedurende het hele festival zal meerdere malen in een zaaltje dat plaats biedt aan zo’n 30 mensen een ‘peepshow’ opgevoerd worden. Geen echte peepshow, maar een compilatie van pornofilmpjes uit de jaren ’70. Zonder geluid, maar wél met live muziek.

Locatie

Het festival wordt gehouden in het Electron aan de Belcrumweg 19 in Breda. Het programma speelt zich af in twee zalen (het ‘peepshowzaaltje’ niet meegerekend). Daarnaast is er nog een expositie over symbolen en zwarte kunst te zien.

Idee-fixe

Het BUT Film Festival is een initiatief van de stichting Idee-fixe. Deze stichting stelt zich ten doel om kunst op foto, film, video en moderne digitale media onder aandacht van een groter publiek te brengen. Primair wil de stichting dit bereiken door als intermediair te fungeren tussen enerzijds publiek en anderzijds kunstenaars, uitgevers en/of distributeurs van deze culturele middelen.

Nadere informatie

Zie voor meer informatie www.butff.nl[/url].avatar van Butff

Butff

 • 1 berichten
 • 0 stemmen

In Film > Festivals en evenementen > John Waters op BUTFF 2009:

Vanaf 9 september a.s. is er weer het vierde BUT FilmFestival.

BUTFF is een intiem filmfestival dat films vertoond die je niet snel op een ander filmfestival zult tegenkomen. Er zijn altijd veel buitenlandse gasten aanwezig.

Dit keer is John Waters (king of Trash) als hoofdgast aanwezig.

Verder komen Andrej Iskanov, een Russische Underground regisseur,

Fred Vogel zal weer van de partij zijn met zijn nieuwste film, Reinert Kiil uit Noorwegen met zijn nieuwste film en nog veel meer regisseurs uit binnen en buitenland zullen aanwezig zijn.

Het festival wordt gehouden in Breda.

Bezoek de website voor details

www.butff.nl


avatar van BUTFF2010

BUTFF2010

 • 4 berichten
 • 0 stemmen

Zend je film in voor Filmfestival BUTFF 2010!

Dit jaar zal het jaarlijkse But Film Festival plaatsvinden tussen 8 en 12 september in Breda. Het BUT Film Festival onderscheidt zich van andere filmfestivals door films te vertonen die door hun vorm, smaak en inhoud afwijken van de gangbare cinema. BUT staat voor B-movies, Underground en Trash.

B-films zijn met een klein budget gemaakte films die niet onder een grote productiestudio vallen. Undergroundfilms zijn films die de grenzen van het toelaatbare opzoeken. Ze bevatten vaak expliciete beelden. Trash-films zijn over de top films qua inhoud en beeldmateriaal.

Voor de liefhebbers van het experimentele, merkwaardige, bizarre en absurde wordt ieder jaar een bijzonder gevarieerd programma samengesteld. Naast films zijn ook performances en kunst een vast onderdeel van het BUT Film Festival.

Retrospectieven:

Tijdens de festival wordt ook een retrospectief vertoond van een specifieke regisseur. In 2009 was John Waters uitgenodigd als hoofdgast. Bij eerdere edities van het festival waren onder andere David Cronenberg en Cyrus Frisch uitgenodigd en stond het werk van de Duitse filmmaker Wenzel Storch centraal.

Internationaal karakter:

Ieder jaar worden regisseurs, producenten, en acteurs uit de gehele wereld uitgenodigd.

In het verleden waren onder meer; Fred Vogel, JT Petty, Andrew van den Houten, Lloyd Kaufman, Wenzel Storch, Christian Veil, Adam Wingard, Javi Camino aanwezig op het festival.

Tijdens vorige festivals vertoonden we onder andere: "Reise ins Glück, "Stagknight", "S&Man", "Evil Aliens", "Go-Go Motel", "August Underground", "The Girl Next Door", "Popskull", "Otto", "ìMaldito Bastardo", "Recon 2021", "Recon 2022".

Dit jaar worden er tijdens het festival ook weer een aantal awards uitgerereikt voor onder andere beste speelfilm en beste korte film.

Reageren / meer informatie

Denk jij dat je een interessante korte of lange film gemaakt hebt die binnen een van de genres van het BUT Film Festival valt?? Stuur je film dan (op DVD) samen met een ingevuld aanmeldingformulier (te downloaden op www.butff.nl) naar:

Stichting Idee-fixe

tav. BUTFF

Speelhuislaan 38

4815 CG Breda

Stuur een email naar [email protected] voor meer informatie


avatar van BUTFF2010

BUTFF2010

 • 4 berichten
 • 0 stemmen

In Film > Festivals en evenementen > B-movie, Underground en Trash film festival (BUTFF) kw:

STUUR JE FILM IN voor het BUTFF 2011!

OVER HET FESTIVAL

In 2011 zal het jaarlijkse But Film Festival plaatsvinden van 7 t/m 11 september in het centrum van Breda. Het festivalthema van dit jaar is: Beyond Reality (subtitel: special effects). Het BUT Film Festival onderscheidt zich van andere filmfestivals door films te vertonen die door hun vorm, smaak en inhoud afwijken van de gangbare cinema. BUT staat voor B-movies, Underground en Trash. ‘B-films’ zijn met een klein budget gemaakte films die niet onder een grote productiestudio vallen. Undergroundfilms’ zijn films die de grenzen van het toelaatbare opzoeken. Ze bevatten vaak expliciete beelden. ‘Trash-films’ zijn over de top films qua inhoud en beeldmateriaal.

Voor de liefhebbers van het experimentele, merkwaardige, bizarre en absurde wordt ieder jaar een bijzonder gevarieerd programma samengesteld. Naast films zijn ook performances, kunst, educatie(BUT-workshops) en een symposium een vast onderdeel van het BUT Film Festival.

RETROSPECTIEVEN

Tijdens de festival wordt ook een retrospectief vertoond van een specifieke regisseur.

In 2009 was John Waters uitgenodigd als hoofdgast. Bij eerdere edities van het festival waren onder andere David Cronenberg en Cyrus Frisch uitgenodigd en stond het werk van de Duitse filmmaker Wenzel Storch centraal.

In 2010 was de underground filmlegende Jörg Buttgereit op het BUT aanwezig en werd een serie van oud en nieuw werk van hem getoond.

INTERNATIONAAL KARAKTER

Ieder jaar worden regisseurs, producenten, en acteurs uit de gehele wereld uitgenodigd. In het verleden waren onder meer; Fred Vogel, JT Petty, Andrew van den Houten, Lloyd Kaufman, Wenzel Storch, Christian Veil, Adam Wingard, Javi Camino, Barak Epstein aanwezig op het festival.

Tijdens vorige festivals vertoonden we onder andere: "Reise ins Glück”, "Stagknight", "S&Man", "Evil Aliens", "Go-Go Motel", "August Underground", "The Girl Next Door", "Popskull", "Otto", "ìMaldito Bastardo", "Recon 2021", "Recon 2022".

COMPETITIE

Dit jaar worden er tijdens het festival ook weer een aantal awards uitgerereikt voor onder andere beste speelfilm en beste korte film.

REAGEREN / MEER INFORMATIE

Denk jij dat je een interessante korte of lange film gemaakt hebt die binnen het genre van BUT 2011 valt?? Stuur je film dan op DVD samen met een (op de computer) ingevuld aanmeldingsformulier (te downloaden op www.butff.nl) naar:

Stichting Idee-fixe

tav. BUT 2010

Markendaalseweg 36

4811 KC Breda

DEADLINE

insturen: vóór 1 juli 2011.

In juli & augustus zullen alle inzenders een bericht ontvangen met daarin de kennisgeving of hun inzending geselecteerd is of niet.


avatar van BiggerBoat

BiggerBoat

 • 37 berichten
 • 8 stemmen

In Film > Festivals en evenementen > Stuur je film in voor het BUTFF 2011!:

http://www.butff.nl/blz/home.php

Zoals ze het zelf formuleren:

Liefhebbers van bizarre, merkwaardige, experimentele of anderszins van het gangbare afwijkende films worden ieder jaar op hun wenken bediend. Want dan vindt in Breda het B-movie, Underground en Trash Film Festival (BUTFF) plaats.

Plaats van handeling is dit jaar voor het eerst hartje centrum van Breda, om precies te zijn op de volgende twee lokaties; Cafeetheater de Boulevard (Sint Janstraat 3) en het Centrum voor de kunsten 'De Nieuwe Veste' (Molenstraat 6).

Zal mij benieuwen


avatar van BUTFF2010

BUTFF2010

 • 4 berichten
 • 0 stemmen

In Film > Festivals en evenementen > Film inzenden voor het BUTfilmfestival 2012!:

STUUR JE FILM IN voor het BUTFF 2012!

FESTIVAL

Van 5 t/m 9 september 2012 zal het jaarlijkse BUTfilmfestival

plaatsvinden in het centrum van Breda. Het festivalthema van dit jaar

is: 'Apocalypse'. Het BUTfilmfestival onderscheidt zich van andere

filmfestivals door films te vertonen die door hun vorm, smaak en

inhoud afwijken van de gangbare cinema. BUT staat voor B-movies,

Underground en Trash. ‘B-films’ zijn met een klein budget gemaakte

films die niet onder een grote productiestudio vallen.

Undergroundfilms’ zijn films die de grenzen van het toelaatbare

opzoeken. Ze bevatten vaak expliciete beelden. ‘Trash-films’ zijn over

de top films qua inhoud en beeldmateriaal. Voor de liefhebbers van het

experimentele, merkwaardige, bizarre en absurde wordt ieder jaar een

bijzonder gevarieerd programma samengesteld. Naast films zijn ook

performances, kunst, educatie (BUT-workshops) en een symposium een

vast onderdeel van het BUT Film Festival.

PROGRAMMA

Ieder jaar worden regisseurs, producenten, en acteurs uit de gehele

wereld uitgenodigd. In het verleden waren onder meer; Fred Vogel, JT

Petty, Andrew van den Houten, Lloyd Kaufman, Wenzel Storch, Christian

Veil, Adam Wingard, Javi Camino, Barak Epstein aanwezig op het

festival. Tijdens vorige festivals vertoonden we onder andere: "LA

zombie", "Necronos",  "Reise ins Glück”, "Stagknight",

"S&Man", "Evil Aliens", "Go-Go Motel", "August Underground", "The

Girl Next Door", "Popskull", "Otto", "ìMaldito Bastardo", "Recon

2021", "Recon 2022".

REAGEREN / MEER INFORMATIE

Denk jij dat je een interessante korte of lange film gemaakt hebt die

binnen het genre van BUTFF2012 valt? Stuur je film op DVD dan op samen

met een ingevuld aanmeldingsformulier (via de website) naar:

Stichting Idee-fixe t.a.v. BUT 2012

Markendaalseweg 36

4811 KC Breda

De deadline voor het insturen is vóór 1 juni 2012. In juli & augustus

zullen alle inzenders een bericht ontvangen met daarin de kennisgeving

of hun inzending geselecteerd is of niet.

www.butff.nl


avatar van dutchtuga

dutchtuga

 • 16970 berichten
 • 4097 stemmen

Gaat iemand hier nog heen van de week? Ik wel

Cult Movies Reviewed: BUTFF 2012 - aankondiging - cultmoviesreviewed.comavatar van BUTFF2010

BUTFF2010

 • 4 berichten
 • 0 stemmen

BUT Film Festival vindt dit jaar plaats van 2 t/m 6 september 2015 in de historische binnenstad van Breda.

BUT staat voor B-movies, Underground & Trash film. B-movies zijn films gemaakt met een klein budget niet geproduceerd door een grote studio. Underground & Trash films zoeken de randen van het acceptabele, vaak met behulp van explicite beelden.

Het festival biedt een gevarieerd programma voor de fans van het bizarre, experimentele en absurde. Naast film presteert BUTFF een rand programma met performance, kunst, workshops, muziek en poëzie.

Heb jij een kort of lange film die op het BUT tot zijn recht komt? 
Wij je kunst, een performance, muziek of poëzie laten zien op het BUTFF?
 Zoek je meer informatie of wil je reageren?

Stuur dan een email en het onderstaande inschrijf formulier aan:
Stichting IDFX


Att. BUTFF


Speelhuislaan 38


4815 CG Breda


Nederland

of neem contact op met [email protected]

Deadline voor het insturen van films en andere programmering is 15 juni 2015.
Het definitieve programma wordt in juli en augustus bepaald. Iedereen zal worden geïnformeerd over selectie op het festival.

- See more at: http://www.butff.nl/


avatar van D-ark

D-ark

 • 1753 berichten
 • 420 stemmen

Ik kaap dit topic maar even even toch wat te zeggen over het leukste, rommeligste in de positieve, kunstzinnige, eigenzinnige en vooral budget vriendelijke film festival van ieder geval onder de rivieren. Het blijft altijd een beetje expres de 'but(t) of all jokes' in het Nederlands filmsfestival wereldje maar ik ga nu alweer voor het 5-7de jaar(ik ben de tel kwijt) uit de 11 jaar dat het bestaat. Jammer genoeg kan ik dit jaar niet alle 4 de dagen en moet ik het maar doen met een avond en een volle dag. Maar toch ben ik erg blij met mij keuzes:

Donderdag:

- Aaaaaah, 18:00u, Zaal 3

Populair op IFFr en jammer genoeg daar gemist maar hier op de herkans. Idiote surrealistische komedie over primaten.

- Todeloo, 20:00u, Scheldezaal 2

Na verschillende geweldige erengasten(John Waters, De Todesking/Nekromantik's Jörg Buttgereit, Nick Zedd, David Cronenburg en een zeer jonge Adam Wingard) is dit jaar een van de ere gasten Belgische cult horror regisseur Johan Vandewoestijne. Vooral bekend van lo-fi slasher Lucker(die ook draait met inleiding!) vertoont but al zijn films. Waaronder het aanstekelijke donker komische Todeloo en zijn nieuwe werk Laundry Man

- She Kills, 22:00u, Zaal 3

Een ode aan grindhouse revenge cinema(Thriller - A Cruel Picture is een mooi voorbeeld ervan) met een zeer aanstekelijke trailer en uitstraling. Bonk maakte eerder al het bizarre Clay.

Zaterdag:

- The Evil in Us, 12:00u, Zaal 3

Jason William Lee 's debuut lange film is een film waar ik erg naar uit kijk. Een op eerste oog intelligente zombie film waar nog weinig over bekend is maar waarvan de teasers/trailers geweldig ogen.

- Haman, 14:00u, Zaal 4

Japanese horror waar bizar weinig over te vinden is.

- Laundry Man, 18:00u, Scheldezaal 2

De nieuwe Vandewoestijne is een lo-fi budget effort over serie moordenaars en slecht Engels, word ieder geval aanstekelijk

- Peelers, 20:00u, Zaal 3

Stond al een flinke tijd op de lijst, prachtig uitziend pulp eerste klasse over virus en strippers. Regisseur Schelenz kun je kennen van zijn behoorlijke goede found footage debuut Skew van een aantal jaar terug maar dit ziet er een stuk beter uit.

- Tenemos la Carne, 22:00u, Zaal 4

In de niet pulpy hoek Tenemos la Carne van Emiliano Rocha Minter, ook al een IFFR oudgediende van dit jaar die ik graag nog wilde inhalen. Kunstzinnig apocalyptisch werk dat mooi tussen de recente golf van interessante Latijns Amerikaans cinema past.

- ATROZ, 23:55u, Zaal 3

Meer Mexicaanse horror maar dan naar de minder kunstzinnige kant is een donkere nare aanklacht tegen machtscultuur en corruptie. Prima staaltje gezelligheid om de dag mee af te sluiten als de trein het toelaat.

Voor het geld hoef je niet te doen(17,50 per dag, wel reserveren maar daar de site zelf duidelijk over, of 7,50 per film) en de keuzes blijven boeiend zeker voor mensen met een voorkeur voor (goede) pulp. Het is ook eens wat anders dan het klinische Eye (ohja en ik werk niet voor het festival wil het gewoon graag onder de aandacht brengen


avatar van Tonypulp

Tonypulp

 • 21231 berichten
 • 4608 stemmen

Wat een geweldig programma is er dit jaar. Zou iedereen van harte aan willen bevelen om Flowers te bezoeken. Lung II wordt voor mij een must en aangezien m'n vriendin (en ik uiteraard ook) er groot fan van is, zal de dag sowieso worden begonnen met Killer Klowns from Outer Space Morgen even planning in elkaar gooien.


avatar van D-ark

D-ark

 • 1753 berichten
 • 420 stemmen

Tonypulp schreef:

Wat een geweldig programma is er dit jaar. Zou iedereen van harte aan willen bevelen om Flowers te bezoeken. Lung II wordt voor mij een must en aangezien m'n vriendin (en ik uiteraard ook) er groot fan van is, zal de dag sowieso worden begonnen met Killer Klowns from Outer Space Morgen even planning in elkaar gooien.

Flowers/Lung II verloor bij mij van tenemos omdat ik toch nog iets cultureel vantwoordelijks wilde kijken(en ik erg naar uitkeek op iffr maar het niet in mijn schema passte). Ik wil het zeker nog eens zien en weet bijna zeker dat het mij ook wel gaat lukken buiten But om.

Voor de rest kan ik Killer Klowns dromen op dit moment dus ik heb niet veel behoefte aan het op het grote scherm te zien zeker als The Evil In Us gezellig kan meepikken op zo vroeg tijdstip. Niks luidt de dag beter in dan een fijne bak verdoemenis en nep bloed. Hoop wel dat het nu officieel aankondigde The Return of the Killer Klowns from Outer Space in 3D rond 2018 op But te zien is.

Voor de rest hoop ik dat ze de vuurkorf deze keer ergens anders hebben neer gezet. Ik zat vorig jaar een hoop rook te happen op het terras bij de veste door de wind


avatar van D-ark

D-ark

 • 1753 berichten
 • 420 stemmen

Vandaag(maar vooral morgen) is het zover! Kleine verandering in progamma ik moet jammer genoeg she kills laten schieten door treinen maar vervang dat door the blind king. Haman vervang ik denk door de Residents docu!


avatar van D-ark

D-ark

 • 1753 berichten
 • 420 stemmen

Nou dat waren weer vier dagen vol met plezier, goed speciaal bier en een geweldige sfeer. Dag met Inland Rabbit rondgestruind wat altijd goed is.

Ik ben er bek af van maar het was compleet de moeite. Hoogtepunten waren The Johnsons zien vanaf film en in een fatsoenlijke bioscoop zaal, Damon Packard's bizzare Fatal Pulse in een veels te nette zaal voor dat pulp en het geweldige Derelicts dat een fijne draai geeft aan home invasion horror movies. Daarnaast was natuurlijk het poezie en kunst programma weer prachtig overstemmend en vermakelijk.

Toch wat minder uitschieters dan vorige jaren maar dat lag meer aan mijn film keuze dit jaar omdat ik was afwisseling wilde.

Stem lijst:

4*

Fatal pulse aka Damon Packard's untitled yuppie thriller

In Memoriam Alfons Vranckx

De Johnsons

Derelicts

3,5*

Puppet Master: The Littlest Reich

Xangadix Lives!

The Raspberry Reich

Through the Looking Glass

The VelociPastor

3*

It Came from the Desert

Skin Flick

2,5*

Space Babes from Outer Space

2*

Flesh of the Void

Niet te plaatsen:

Bande de cons!

Op naar volgend jaar maar weer!


avatar van Inland Rabbit

Inland Rabbit

 • 3286 berichten
 • 2159 stemmen

Jep, heel tof. Fijn sfeertje, lekker bier en eten, D-ark erbij,cool Voor herhaling vatbaar. Behalve de mensen die het nodig vonden om bij de prachtig psychedelische softporn van Through The Looking Glass te gaan zitten lachen en discussiëren. Jongens, ga naar de Night of Terror of zo, of zet thuis lekker ene Troma op.

Yes, volgend jaar weer proberen te gaan een dagje.

It Came from the Desert (2017) 3.5*

Derelicts (2017). 3.5*

Through the looking glass (1976) 3.5*

The Allins (2017) 3*

Skin Gang (1999) 3*avatar van leatherhead

leatherhead

 • 3550 berichten
 • 1810 stemmen

Wat mij betreft een geweldige selectie dit jaar. On the Silver Globe.. die kans ga ik toch echt niet laten schieten.

Verder hopelijk ook nog Visions of Suffering (Final Director's Cut), Involution, Dis en misschien nog een paar andere meepikken


avatar van D-ark

D-ark

 • 1753 berichten
 • 420 stemmen

leatherhead schreef:

Wat mij betreft een geweldige selectie dit jaar. On the Silver Globe.. die kans ga ik toch echt niet laten schieten.

Verder hopelijk ook nog Visions of Suffering (Final Director's Cut), Involution, Dis en misschien nog een paar andere meepikken

On the Silver Globe draaide eerder dit jaar nog ieder geval in de lantaarn venster, was prachtig. Onzettend toffe film ook al zijn de zalen bij BUT een stukje meer uhm tijdelijk dan de lantaarn is het echt de moeite waard om het met een fatsoenlijk geluidsysteem te zien.

Ik ben er als normaal weer een aantal dagen, alleen de woensdag (jammer genoeg) dit jaar niet. Progamma word dit grote kans. Normaal moet ik behoorlijk wat tijd doden op de charmante binnen plaats van de veste maar dit jaar lijkt alles perfect op elkaar aan te sluiten

Donderdag

20.00-21.30: Night owl

22.00 Harvest lake

Vrijdag

12.00 reborn

12.30 Purgatory Road

16.00 Alien Nightmare X

17.45 fronanics

20.00 The Bad Man

22.00 Stosstruppe Venus bläst zum Angriff Chasse

Zaterdag

12.00 found

14.15 go home

16.00 flesh city

17.45 clownado

20.15 Visions of Suffering

Zondag

12.00 Lieutenant Jangles

14.00 power of the glove

16.00 Spoof Wars: May The Farce Be With You!

18.00: muntant blast

20.00 Rondo


avatar van kappeuter

kappeuter (crew films)

 • 69392 berichten
 • 5534 stemmen

Zet in je agenda 2-6 september 15e BUTFF - denachtvlinders.nl

De Nachtvlinders schreef:

Veel evenementen zijn dit jaar helaas afgelast, maar het Bredase B-Movie, Underground & Trash Filmfestival (BUTFF) heeft aangekondigd door te gaan. Het thema van de 15e editie: HOLY SHIT!

Op hun website schrijven ze nooit bang te zijn geweest om een uitdaging aan te gaan en dus ook dit jaar er alles aan zullen doen om een special festival neer te zetten. Het festival gaat werken met een combinatie van filmzalen en een thuisbioscoop.

https://www.butff.nl/sites/default/files/styles/huge/public/2020-06/BUTFF2020%20affiche-500x700.jpg?itok=pXNcSslV


avatar van leatherhead

leatherhead

 • 3550 berichten
 • 1810 stemmen

Beetje matig programma dit jaar, vrijwel allemaal films die al (lang) elders te verkrijgen zijn. Maar daar zal Corona ook wel mee te maken hebben gehad wellicht.


avatar van D-ark

D-ark

 • 1753 berichten
 • 420 stemmen

leatherhead schreef:

Beetje matig programma dit jaar, vrijwel allemaal films die al (lang) elders te verkrijgen zijn. Maar daar zal Corona ook wel mee te maken hebben gehad wellicht.

Jep, maar gelukkig veel in Chassé teather en iets als bijvoorbeeld Bliss en Blood machines op een groot goed scherm sla ik altijd niet af. Genoeg andere dingen die amper te krijgen te zijn maar het is wat minder dit jaar ook met film aanbod doordat ze maar 2 van de normaal 4-5 zalen dit jaar. Ach ik heb er weer zin in .


avatar van kappeuter

kappeuter (crew films)

 • 69392 berichten
 • 5534 stemmen

Focus: Sweet Sick Teens in Breda - Filmkrant

Filmkrant schreef:

Het BUT Filmfestival (B-Movies, Underground & Trash) houdt niet van schoongepoetste films, maar van de rariteiten in de duistere uithoeken van de filmcultuur. De zestiende editie, die van 1 t/m 5 september in de Nieuwe Veste en het Chassé Theater in Breda wordt gehouden, staat onder de titel Sweet Sick Teens in het teken van ontspoorde tieners.

BUT Filmfestival | 1 t/m 5 september | De Nieuwe Veste en Chassé Cinema, Breda


avatar van John Milton

John Milton

 • 19740 berichten
 • 10867 stemmen

Bij gebrek aan een beter topic: Showdown: Dirty Pictures


Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op MovieMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.