• 9.370.316 stemmen

Oorsprong: Canada / Verenigd Koninkrijk / Japan

Geregisseerd door: Bruce La Bruce

Met onder meer: Steve Master, Eden Miller, Ralph Steel

Plot Skin Gang

Een groep bevriende skinheads vult haar dagen met relletjes schoppen, andere mensen aan het schrikken brengen en seks. Als één van hen een donkere jongen in het park heeft ontmoet, besluit hij hem te achtervolgen om te kijken waar hij woont. Ze besluiten met zijn allen naar het huis van die donkere jongen te gaan om hem een (seksueel) lesje te leren.

GRAPPIG!!!

Zie plot: ...donkere jongen... en ...(sexueel) lesje te leren.

Volgens mij klopt de plot niet, omdat ik dacht dat skinheads anti-homo's en anti zwarten/buitenlanders waren.

avatar van titan

titan

Ik heb de film gezien en naar aanleiding daarvan de plotbeschrijving gemaakt. De acteurs in deze film zijn trouwens echte skinheads. Deze film is trouwens ooit nog eens op het filmfestival van Rotterdam vertoont. Als ik me niet vergis eindigde Skin gang met grote voorsprong op de allerlaatste plaats van de publieksjury.

avatar van starbright boy

Justice4All schreef:

De eerste skinheads waren zwart en als je bij google Gay skin intypt krijg je heel veel hits.

starbright boy schreef:

We hebben nu over de plot en niet over de geschiedenis van de Skin's, zwarten of homo's ...

avatar van starbright boy

Ik wil alleen maar zeggen dat allebei je ideeen maar voor een deel van de skinheads gelden. Dus dat het plot echt niet zo vreemd is.

avatar van MFEO

MFEO

Weinig verhaallijn maar lekkere aktie!!!!!!

MFEO schreef:

...lekkere aktie!!!!!!

Leviwosc

"...too weird to be porn, too relentlessly full of sex to be anything else..." (Guardian Guide)

De film is een ratjetoe! Een goede verhaallijn ontbreekt en een duidelijk statement over neo-nazisme versus homoseksualiteit ontbreekt evengoed. Het zijn toch de erotische scenes die er toe doen.

"I decided to return to the skinhead theme... to make a 'porno' about neo-nazi skinheads... as a comment on the widespread denial of homosexual behaviour in paramilitary or fascistic organisations, and the gay fetishzation of militant, dangerous, and overtly homophobic figures." (Bruce LaBruce)

Skinheads hebben toch een zekere erotische lading, wellicht omdat ze als 'fout' te boek staan en dat foute maakt hen weer op een zekere manier aantrekkelijk. Men kan volgens mij niet ontkennen dat het hier enkel ging om die invloed die skins hebben op homo's. Overigens zijn deze heren wel skinhead, maar is nergens geschreven of zij wel echt neo-nazi's zijn en Daniel Bätscher, die we in de film kennen als Manfred is inmiddels uitgegroeid tot een populair homo pornoster. Ik beoordeel de film met een 2,5.

avatar van aSMoDeuS

aSMoDeuS

Deze film heeft dus niets en ook helemaal niets met Skins te maken. Bruce La Bruce is niet meer dan een ordinaire gay met een Skinhead fetish.

Dit soort fratsen worden in de/mijn/onze scene niet geaccepteerd. Integendeel. Linkse, rechtse, zwarte of witte Skins: geen van hen accepteerd gayskins.

Titan, de acteurs in deze film zijn dus GEEN echte Skins.

De enige film die een (redelijk) goed beeld geeft van wat Skins zijn is This Is England.

Leviwosc

Het ontkennen van homoseksualiteit in (sub)culturen komt vrij frequent voor. Om wat voor reden dan ook, willen mensen die tot een dergelijke scene behoren niet te willen inzien dat homoseksualiteit overal voorkomt. Alsof door het erkennen van dit gegeven hun groep/cultuur in aanzien naar beneden wordt gehaald.

Alsof zij willen zeggen:

"Wij zijn van dergelijke 'smetten' verschoond gebleven."

Persoonlijk vind ik zo'n statement nogal naïef, als je realistisch bent, weet je dat het niet klopt.

Er zijn ook veel Marokkanen die beweren dat erin Marokko geen homoseksualiteit voorkomt; dan zijn vast nog niet in Casablanca geweest. Alwaar een rijke homoscene weeldig tiert.

Bruce La Bruce is vast een homo met een skinhead fetish, dat lijkt me wel, anders maakt hij niet zo'n film, maar zeggen dat dit soort 'fratsen' niet worden geaccepteerd, lijkt me sterk.

Lees overigens deze quote nog eens goed door, ik denk dat Bruce La Bruce een punt heeft.

avatar van gauke

gauke

Slechte en totaal overbodige pornofilm. Ook het acteren is op z'n allerbelabberst. Dan ken ik wel betere.

avatar van dominion

dominion

Die kale op de poster lijkt op Vin Diesel .

gauke schreef:

Het is ook niet een pure pornofilm. Er is ook een versie van deze film die wel alles laat zien.

Ik kijk dit soort films niet voor het acteren...

avatar van dominion

dominion

Leviwosc schreef:

Ik kijk dit soort films niet voor het acteren...

Voor wat dan wel ?