ad
 • 141.815 films
 • 6.864 series
 • 20.887 seizoenen
 • 470.263 acteurs
 • 285.305 gebruikers
 • 8.180.645 stemmen
Avatar
 

Buitenaardse wezens

zoeken in:
avatar van Dreiecke

Dreiecke

 • 2768 berichten
 • 902 stemmen

No worries, alles is onder controle


avatar van Dogie Hogan

Dogie Hogan

 • 13324 berichten
 • 786 stemmen

10.000 -en jaren oud:

(afbeelding)

(afbeelding)

(afbeelding)

(afbeelding)


avatar van JacoBaco

JacoBaco

 • 10507 berichten
 • 2231 stemmen

Dreiecke schreef:

Alleen fantasie of aliens mogelijk? Ik gooi het op de mens zelf, die wellicht (tien)duizenden jaren geleden dezelfde techniek had als als wij nu weer gaan hebben.

Nee, er is zoveel mogelijk alleen tegenwoordig bouwen wij satellieten, schieten wij raketten de ruimte in, en sturen we auto'tjes naar Mars, maar we kunnen niet 100% accuraat de grote piramide nabouwen. O.a. de zijden van de drie grote piramiden lopen vrij exact noord-zuid en oost-west, met slechts een kleine afwijking. Ik geloof niet dat er tegenwoordig gebouwen zijn die deze nauwkeurigheid overtroffen hebben of heb ik het mis? De Sfinx is mogelijk nog ouder, want er is regen slijtage ontdekt en wanneer heeft het voor het laatst geregend daar? Zo'n 10.000 jaar terug? Vermoedelijk was het dus een leeuwenkop, want hij kijkt naar het sterrenbeeld leeuw en dat was in 10.500 v Chr. Toen eindigde de laatste ijstijd? Het jaar 10.500 komen we trouwens weer tegen in de grote Piramide. Tegenwoordig zijn we best slim door dus o.a. raketten de ruimte in te schieten, maar we kunnen niet de piramide precies nabouwen en dat voor een constructie van duizenden jaren oud. We zien vast iets over het hoofd en dat is toch wel heel bijzonder. En hoe kwamen zo'n 6.000 jaar geleden de sumeriërs zo snel aan hun kennis en maakte zij o.a. kleitabletten met daarop een zonnestelsel? Zie plaatje aantal berichten hierboven. Zij wisten dus al lang dat de aarde rond is.

Dreiecke schreef:

Als het goed is hebben wij nu ongeveer de ijzeren tijd gehad, de periode met de minste technische kennis en het minste inzicht in het leven, de versluiering, onwetendheid en onkunde ten top.

Daarvoor had je de bronzen tijd, daarvoor zilver en daarvoor goud (zie bijbelteksten en zie Hindu godsdienst), elk tijdperk een factor van vermenigvuldiging langduriger dan die erna.

In de enorm langdurige gouden tijd (die, de cyclus volgend, nu weer op het punt staat om aan te breken) was het inzicht en daarmee de technische kennis op het hoogste niveau. Opmerkelijk vind ik dat de gevonden vliegtuigjes allen van goud zijn.

Inscripties zijn vaak in steen omdat deze dan het langst bewaard blijven. Lijkt mij logisch, want dat wij nu alles in de computer of op papier bewaren zal geen erfenis voor over duizenden jaren opleveren.

Toch denk ik dat ze 10.000 jaar geleden erg beperkt waren qua middelen in verhouding tot nu. Maar blijkbaar niet beperkt in hun creativiteit en denken. In mijn filmpje The Hidden History of the Human Race komt er een ronde schijf ter sprake van ook weer 6 tot 12.000 jaar oud waarop sperma getoond wordt. Hoe wisten zij dat sperma er op microscopisch niveau uitziet als een soort kikkervisjes? En het materiaal waarvan de schijf gemaakt is, is harder dan graniet en het ziet er heel gelikt uit. En dan nog het Flower of Life symbool wat wereldwijd wordt aangetroffen in zeer oude tempels, culturen etc.. Er is er één te vinden in Egypte. 6.000 jaar oud. In de Flower of Life zit de Egg of Life verwerkt en dit staat symbool voor de eerste uren van embryo celdeling. Zoek maar een plaatje op van embryo celdeling, het ziet er haast precies hetzelfde uit en dit wisten we minstens 6.000 jaar geleden wereldwijd.

Flower of Life Flower of Life - Wikipedia, the free encyclopedia - en.wikipedia.org

(afbeelding)

Egg of Life

(afbeelding)

celdeling

(afbeelding)

En dan hier het FOL symbool in Egypte.. (Temple of Osiris at Abydos)

(afbeelding)avatar van Dogie Hogan

Dogie Hogan

 • 13324 berichten
 • 786 stemmen

Prrachtige serie van Gary Anderson over UFO/aliens bestrijders:avatar van Dogie Hogan

Dogie Hogan

 • 13324 berichten
 • 786 stemmen

Graancirkels

Mensen die geloven dat graancirkels door buitenaardse wezens worden gemaakt, voeren vaak de volgende punten aan die moeten bewijzen dat graancirkels niet door mensenhanden gemaakt kunnen zijn:

Zeer complexe figuren zijn in zeer korte tijd gemaakt.

Er zijn geen sporen op de grond van de "cirkelmakers".

Zeer dikke stengels zoals van maïs of zeer brosse stengels zoals van koolzaad zijn omgebogen zonder breuk.

"Multi-layering" bij gewassen; onder de bovenste omgebogen laag is een laag die de andere kant is omgebogen.

Klaprozen in een graancirkel zijn rechtop gebleven te midden van het omgebogen graan.

Biofysische veranderingen aan de stengels die in zeer korte tijd moeten zijn ontstaan.

Mobiele telefoons en fotocamera's die niet functioneren binnen de graancirkel en wel zodra ze erbuiten zijn.

(afbeelding)


avatar van Dreiecke

Dreiecke

 • 2768 berichten
 • 902 stemmen

Heeft het niet met aardmagnetisme te maken? Ook als ik hoor dat telefoons het daar niet doen, denk ik daaraan. Hoe het precies werkt weet ik niet, maar ik denk dat elektromagnetische straling bestaat (in feite een vorm van communicatie) tussen bijvoorbeeld de aarde en de beplanting, dat zij een invloed op elkaar hebben of synchroon zijn binnen de frequentie van straling binnen het elektromagnetisme. Of het bewust of onbewust is zou ik ook niet weten.

Alle levende wezens groeien volgens een bepaald patroon/blueprint. Ik denk dat de graancirkels ook een soortgelijk iets kunnen zijn, een uitwerking van een patroon/blueprint.

Is al getest of een meetbare straling binnen deze cirkels aanwezig is?

En/of misschien kunnen we ooit biofysische veranderingen voor ekaar krijgen door de juiste frequenties te ontdekken en leren gebruiken. Misschien hebben we dat in het verleden ook gekund.


avatar van Madecineman

Madecineman (moderator films)

 • 7449 berichten
 • 1623 stemmen

Ik denk dat graancirkels vooral hun oorsprong vinden in de pub eigenlijk


avatar van JacoBaco

JacoBaco

 • 10507 berichten
 • 2231 stemmen

Volgens mij kan worden aangetoond dat 99% van de graancirkels door mensen gemaakt zijn of zijn bedacht in de pub, maar dat ene procentje wat overblijft, blijft een groot mysterie.

De oudste gedocumenteerde melding stamt uit 1678. Nabij het Engelse Hertfordshire.

Het verhaal ging als volgt: Een rijke boer kreeg ruzie met een persoon die voor hem het veld zou maaien. Volgens de boer vroeg de maaier veel te veel geld, wat ontaardde in een heftige woordenwisseling. Uiteindelijk riep de boer dat hij nog liever zag dat het veld door de duivel zou worden gemaaid. De nacht erop leek alsof het veld in brand stond en in de ochtend vond de boer een deel van zijn veld "gemaaid" aan in een perfecte cirkelvorm en zo netjes dat geen mens dat na kon doen.

Een bijbehorende houtsnede illustreerde het verhaal. Er is een wezen te zien die gelijkenis vertoont met de duivel. De houtsnede kreeg als naam dan ook: "The Mowing Devil" (De Maaiende Duivel).

De eerste graancirkels - Gevederde Slang - gevederdeslang.nl


avatar van Dogie Hogan

Dogie Hogan

 • 13324 berichten
 • 786 stemmen

Prachtige 26-delige TV-serie over UFO/alien bestrijding van de onlangs overleden Gerry Anderson; trailer:

Zal zsm eigen topic aan deze Britse serie wijden. Voorloper van SPACE:1999, maar veel beter (geen USA-invloeden).

************************************************

Unidentified Flying Objects: The True Story of Flying Saucers (1956)


avatar van BoordAppel

BoordAppel

 • 14269 berichten
 • 2954 stemmen

UFO/alienbestrijding? Nou, dat is goed gelukt dan. Heb er al tijden geen meer gezien.


avatar van Dogie Hogan

Dogie Hogan

 • 13324 berichten
 • 786 stemmen

BoordAppel schreef:

UFO/alienbestrijding? Nou, dat is goed gelukt dan. Heb er al tijden geen meer gezien.

(afbeelding)


avatar van Dogie Hogan

Dogie Hogan

 • 13324 berichten
 • 786 stemmen

BoordAppel schreef:

UFO/alienbestrijding? Nou, dat is goed gelukt dan. Heb er al tijden geen meer gezien.

UFO alert + hunt:

***************************************************************

- Hoogleraar: 'Meteoriet bewijst dat aliens bestaan'


Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op MovieMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.