Genre: Sciencefiction / Mystery
Met onder meer: Matthew McConaughey, Jessica Chastain en Anne Hathaway
8,7 (2.506.993)
Releasedatum: 6 november 2014
Bekijk via Prime Video
Dinsdag 7 april in één bioscoop (Woerden)
Plot Interstellar
"Mankind was born on Earth. It was never meant to die here."
In de toekomst zijn regeringen en economieën over de hele wereld ingestort. Voedsel is schaars, NASA bestaat niet meer en de 20ste eeuw is de grote schuldige. Wanneer een mysterieus wormgat in de ruimtetijd opengaat, is het aan een groep overblijvende onderzoekers van NASA om op verkenning te gaan en de mensheid hoop te bieden.
- Trailer (YouTube, ondertiteld)
- Interstellar (MusicMeter)
Murph (older)
Donald
Starmaster501
Bij Christopher Nolan:
En de nieuwe Nolan is ook een feit
Christopher Nolan regisseert 'Interstellar' - FilmTotaal filmnieuws
DonPeliculón
Tijdreizen is wel typisch iets voor Nolan vind ik haha, het was wachten tot hij dat een keer in een van zijn films ging verwerken.
W.M.J.M
Verheug me wel op Interstellar. Ziet er behoorlijk ambitieus uit.
De Nederlandse cameraman Hoyte van Hoytema gaat werken aan Instellar, de nieuwe film van regisseur Christopher Nolan.
Nederlander draait nieuwe Christopher Nolan-film | nu.nl/film
cordiacovens
De eerste teaser trailer voor Interstellar is voor The Hobbit te zien in de VS dus vast ook online diezelfde week
schram101
Een nieuwe Nolan is op zijn minst interessant te noemen! Aardige teaser!
Montorsi
Die McConaughey heeft toch wel een eigenaardige carriere tot nu toe.
AC1
Eens een stud met six pack buik in romantische komedies maar nu (sinds zijn rol in Killer Joe?) vind ik 'm veel interessanter ... Nu wordt hij tenminste opgemerkt door mensen zoals Scorsese, Nolan, ...
schram101
Zijn rol in The Lincoln Lawyer is ook erg sterk, weet alleen niet of die nou eerder of later dan Killer Joe uit kwam.
Insignificance
Juist na The Lincoln Lawyer regent het nominaties en awards in huize McConaughey.
Ook sterk in Mud overigens.
clockwork72
Echt zin in deze film, zal wel net als Inception weer een visueel spektakel worden. Duurt alleen nog zolang...
Nicolage Rico
- 20229 berichten
Matthew McConaughey krijgt lekkere rollen aangewezen de laatste tijd.
Nog ff "wachten", maar zin in.
jarno1975 (moderator series)
tbouwh
De nieuwe trailer ziet er veelbelovend uit. Ik heb nu al zin deze te gaan zien!
Naomi Watts
Gemengde gevoelens, weet niet goed wat ik ervan moet denken. Aan de ene kant veel goeds en moois, maar zie bij Nolan ook steeds het 'valse / namaak' terug zoals bij Spielberg. Kan beide kanten op.
synec
Een weinig bijzondere trailer inderdaad. Ik voel het helemaal nog niet. En toch gaat het ongetwijfeld de meest gehypte film van 2014 worden, omdat Nolan zijn naam er nu eenmaal opstaat. En eerlijk toegegeven, dat is ook de reden dat ik ergens wel heel benieuwd ben naar dit.
Sums it up http://i.imgur.com/ykvmsOm.jpg
cordiacovens
Ik denk dat dit een trailer is voor de eerste 30-40 minuten. Wanneer ze eenmaal door het wormgat gaan, dan zal de film pas echt beginnen lijkt me.
wat je wel kon zien is dat Chastain de jas van McConaughey aan had wat erop duidt dat ze zijn dochter speelt en de film zich zal afspelen over een langere periode
mjk87 (moderator films)
Zoiets als het liedje '39 van Queen allicht; na jaren terugkomen op Aarde zonder zelf maar een seconde oude geworden te zijn.
(Geen idee in hoeverre dit gespoilerd moet worden, maar ik volg je in dezen maar even.)
Naomi Watts
Spoilertags lijken me erg overbodig, nogal overduidelijk dat dit het geval is.

Een greep uit de lijst van beste ruimtefilms op MovieMeter

'Interstellar' komt naar Netflix: 'Zo'n ambitieuze blockbuster neerzetten verdient alle lof'

'Interstellar' is morgenavond (17 februari) op de buis: 'Beste film die ik in jaren heb gezien'

De tijd vliegt: deze vijf sterke titels vieren dit jaar hun tiende verjaardag

The Dark Knight

Joker
Misdaad / Drama, 2019

Lektionen in Finsternis
Documentaire, 1992
kunstmatige intelligentienasatime warpruimtevaartuigexpeditiontoekomstwormholeruimtereisfaminetijdreizenblack holedystopierace against timequantum mechanics ruimtereddenfamilie relatiesfarmhouserobotastronautwetenschapperalleenstaande vaderboerspace stationimaxspace adventuretime paradoxtime-manipulationvader dochter relatie2060sjourney to the future cornfieldtime manipulation provocativeawestruck