• 9.371.928 stemmen

Releasedatum: 25 september 2014

• CineMember Bekijk via CineMember

Plot The Trip to Italy

"Anyone for seconds?"

Steve en Rob nemen deel aan een culinaire road trip door Italië, waarbij ze in de voetsporen treden van een stel romantische dichters. Ze reizen naar Liguria, Toscane, Rome, Amalfi en eindigen uiteindelijk in Capri. Ze genieten van de heerlijke maaltijden en de prachtige omgeving terwijl ze praten over allerlei verschillende onderwerpen.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van T.O.

T.O.

Ja, het is ook gedeeltelijk improvisatie las ik ergens, net als deel 1. Deze versie in Italië voegt helemaal niets toe aan het oorspronkelijke idee, maar het blijft goed toeven met de heren. Een derde deel zal ik ook wel snel kunnen verslinden.

In beide films is het getoonde haantjesgedrag wel opvallend trouwens: de egocentrische teksten, het elkaar aftroeven en soms misgunnen, de aandacht van jongere vrouwen...

avatar van Marvinleeaday

Marvinleeaday

Na een half uur uitgezet, alleen maar stom gelul.

avatar van davert89

davert89

Ik vond deel 1 geweldig, en heb me ook met deze film weer uitstekend vermaakt! Heerlijk dat geouwehoer. De prachtige beelden van Italië gaven daarbij nog eens een extra zomers gevoel.

avatar van Leno

Leno

Eigenlijk hetzelfde als deel 1 maar dan met een leukere en vooral ook mooiere setting. Dat het praktisch hetzelfde als het eerste deel is eigenlijk niet storend, het gelul van beide heren is wederom grappig; het verhaal komt hier en daar wel wat gemaakter over dan de voorganger, de zogenaamde onderliggende spanning (mekaar willen overtreffen en wat jaloezie) ook.

avatar van Renkjan

Renkjan

Schitterende omgevingen, Italië op en top... Verhaal viel nogal tegen. Irriteerde me aan de personages en kwam niet echt in het verhaal

avatar van keimpeS

keimpeS

Beetje reisfilm van Italie met mooi geschoten beelden en wat slap gelul van Steve Coogan & Rob Brydon. De film deed me niet zoveel, vond 'm wat saai, pluspunt zijn wel de hee mooi geschoten beelden van Italie. Een film als bv Sideways zie ik veel liever.

avatar van scorsese

Aardige film waarin de twee vrienden ditmaal een trip maken door Italië en verschillende restaurants aandoen. Deze tweede film is van hetzelfde laken een pak. Het Engelse platteland is ingewisseld voor Italië, en dit levert opnieuw een aantal prachtige plaatjes op. De dialogen en imitaties zijn grotendeels vermakelijk en goed, maar het wordt wel wat eentonig.

avatar van blurp194

blurp194

Het tweede deel, en een makkelijk bewijs dat een tweede deel niet slechter hoeft te zijn dan het origineel. Wat overigens ook langskomt in het geouwehoer van Brydon en Coogan, net zoals het onvermijdelijke you were only supposed to blow the bloody doors off. Eigenlijk beter dan het origineel - Brydon en Coogan doen op zich hetzelfde maar zijn wat beter op dreef, gegroeid in het spel, en behalve dat is de achtergrond een stuk zonniger en fotogenieker. En dan komt de Villa Malaparte ook nog in beeld. Tu les aimes, mes fesses? en hoog tijd om ook die film weer eens te herzien.

Maar voor het zover is zijn er nog twee delen Trip te gaan. Feest bij Blurp.