• 9.376.855 stemmen

Genre: Sciencefiction / Thriller

Geregisseerd door: Lucy Phillips en Glen Scantlebury

Met onder meer: Trevor Morgan, Tessa Ferrer en Ross Thomas

Plot Abducted

"Your body. Their experiment."

Jessica en Dave hebben de schrik van hun leven als ze door onbekenden worden ontvoerd in Griffith Park. Ze zijn niet de enigen. Ook drie andere jonge koppels worden gekidnapt. Ze moeten alles op alles zetten en vechten om te ontsnappen aan een zekere dood. Maar als het ze lukt om te vluchten zal de wereld nooit meer hetzelfde zijn.

avatar van Noodless

Noodless

Heel wisselvallig.

De film heeft zijn momenten en sommige scènes zijn best spannend gefilmd. Anderzijds zijn er ook heel wat scènes te donker gefilmd. Ook qua verhaal is het wat op en neer. Soms eentonig om daarna als kijker weer op te veren om de film te volgen. Je bent toch op de één of andere manier benieuwd wie erachter zit en waarom. Toch blijft het allemaal wat vaag en is het slot onbevredigend. 5/10

avatar van Moviestar1979

Moviestar1979

Deze amateuristische film werd binnen 17 dagen tijd opgenomen. Dit in een verlaten ziekenhuis in Los Angeles dat gebruikt werd als locatie voor het mysterieuze laboratorium.

Duidelijk een low-budgetfilm met beperkte capaciteiten. Persoonlijk irriteerde ik me mateloos aan de donkere scènes. Je zag bijna niet wat er gebeurde. Misschien dat dit anderzijds voor wat suspense zorgt, maar ik werd niet door deze spanning meegesleept. Best wel jammer, omdat het verhaal me wel aantrok. Helaas is de uitwerking matig.

2,0 *