Jupiter Ascending (2015)
Gesproken taal: Engels en Russisch
Releasedatum: 5 februari 2015
Plot Jupiter Ascending
"Expand your universe."
Jupiter Jones (Mila Kunis) werd geboren onder een sterrenhemel, met tekens die erop wijzen dat ze voortbestemd is voor grootse dingen. Eenmaal volwassen droomt Jupiter van de sterren, maar ze wordt wakker in de harde realiteit waar ze toiletten schoonmaakt en heel wat pech kent. Maar wanneer Caine (Channing Tatum), een genetisch gemanipuleerde ex-militaire jager, op Aarde aankomt om haar op te sporen, vangt Jupiter een glimp op van het lot dat al die tijd op haar wachtte – haar genetische handtekening zorgt ervoor dat ze de eerste in lijn is voor een buitengewone erfenis die de balans van de kosmos kan veranderen.
Caine Wise
Kalique Abrasax
Diomika Tsing
Katharine Dunlevy
schram101
Gatver! Wat ziet Hollywood toch in die Tatum?!! Ik krijg huilbuien van die gozer.
Ik niet is gewoon een topper
Montorsi
LOL, klinkt nog veel suffer en pseudo-diepzinniger dan het ook al zo vreselijke Cloud Atlas.
Toch maar op het veelomvattende '2014'-lijstje, 'voor het geval dat'.
jacobine_rodijk
YouTube - Jupiter Ascending -- Trailer -- Official Warner Bros.
Moet overigens opmerken; 't is dat een crewlid 'm toegevoegd heeft maar anders was de huidige still noooit door de keuring heengekomen...
davidz352
Waarom Mila Kunis???
Leuk voor in een romantisch filmpje in Parijs, maar hier? Meh...
Trailer zag er overigens goed uit, maar in vergelijking met de trailer van Cloud Atlas valt het tegen (die was echt beter dan de film zelf).
AHWA
Ziet er best leuk uit. Niet te veel nadenken over het verhaal en genieten van de mooie plaatjes. Tatum is de actieheld van het moment, dus dat komt wel goed.
schram101
Wordt niet echt warm van de trailer. Wel van Kunis uiteraard, maar Tatum is onuitstaanbaar dus ik vrees het ergste.
tommykonijn
Cloud Atlas is inmiddels uitgegroeid tot zowat mijn favoriete film, dus ik kan deze onmogelijk overslaan. De trailer ziet er goed uit, maar maakt mij wel niet zó benieuwd naar de film als de trailer van CA dat wel deed. We zullen het zien.
Nieuwe trailer:
YouTube - Jupiter Ascending - Official Trailer 2 [HD]
echt, serieus, knallen in de ruimte kijk ik naar uit!
"schoonmaken van toiletten"
Zou het trouwens een knipoog naar Roger Wilco uit de Space Quest serie zijn? Die was namelijk ook 'janitor'.
Nicolage Rico
- 20220 berichten
Ziet er vrij lelijk uit. Ik had nog wel zoveel vertrouwen in de Wachowski's na de Matrix trilogie.
Shinobi
Uitgesteld tot zes februari 2015.
Ik vraag me af wat de reden is. In ieder geval geen post 3D conversie, aangezien het al in 3D is.
Zowel Cloud Atlas als Speed Racer waren nou niet bepaald hits. Ik denk dat Verhoeven gelijk heeft. De studio is bang en schuift met de datum om een periode uit te komen met zo min mogelijk concurrentie. Of dwingt misschien wel een nieuwe montage af. De Wachowski's hebben een serieus probleem als dit niet een stevige hit gaat worden. Zelfs al haalt de film de opbrengst van Speed Racer en Cloud Atlas bij elkaar, dan is het nog geen succes met het budget dat dit heeft. En als het niet lukt dan worden ze of hired hands zonder vrijheid of worden het films met een budget van 20 miljoen voor broer en zus.
horizons

Jammer. Ik kijk enorm uit naar deze film.
Wellicht dat Transformers een te grote concurrent in juli is.
Macmanus
De studio heeft er geen vertrouwen in. En terecht.
Ik vind het wel vreemd altijd. Als de film slecht is zou ik het juist meteen uitbrengen. Nu ruik je dat het een dud gaat zijn.
horizons
Kwestie van concurrentie met gevestigde namen als apes en Transformers en een Marvel film niet aandurven. Logische keuze voor en 'nieuwe' naam in en drukke zomer.
Macmanus
Maar als die dan wel ooit uitkomt is het ook zelden een succes. Nu heb ik de trailers gezien en wellicht zitten er daardoor mensen op te wachten. Dat geld moet je straks dus weer uitgeven...
Montorsi
Misschien is dat juist wel hun redding. Normaal ben ik absoluut geen liefhebber van opdrachtregisseurs, maar als je ziet wat die vrijheid bij deze twee oplevert... The Matrix was dan nog een geval apart, maar Cloud Atlas was ronduit verschrikkelijk qua inhoud en script, en dit lijkt er allemaal niet veel beter op te worden. Misschien passen ze uiteindelijk wel wat beter in afgekaderde projecten waar ze zich niet zo kunnen vergalopperen.
darkforcess
Gisteren deze trailer in 3D IMAX, in de Bioscoop gezien, en zag er echt geweldig uit. Ze maken gebruik van heel veel diepte en dat ziet er met ruimteshots echt top uit, we zaten allebei (mijn vrouw en ik) deze moeten we niet missen.
de grunt
Uier
- 2006 berichten
Als je blijft staan maak je ook geen vrienden met.de mensen achter je.
davidz352
De derde trailer geeft aan dat het een soort van Ancient Aliens meets the Matrix wordt. Misschien heeft David Icke nog meegeschreven aan het script... Zie dat alles is gebruikt, de ringen van Saturnus als schuilplaats, Reptillians etc.
Helaas lijkt het in een simpele actiethriller te verzanden, op de trailer afgaande dan. Jammer dat niemand iets anders probeert.
Zal ook de reden zijn dat dit waarschijnlijk weer een flop wordt, na het uitstekende (maar slecht verkopende) Cloud Atlas.

Gigantisch datalek legt bijna 3,4 miljoen Netflix-gegevens bloot: wat nu?

Vanaf vandaag kijk je naar Marvel-serie 'Wonder Man' op Disney+

Joulutarina
Familie / Drama, 2007

Minuscule - La Vallée des Fourmis Perdues
Animatie / Avontuur, 2013
jupiterruimteruimte-operavrouwelijke regisseur3dinterspecies romancetrans directorscifi