• 9.374.811 stemmen

Met onder meer: Sylvester Stallone, Robert De Niro en Kim Basinger

Releasedatum: 20 maart 2014

Plot Grudge Match

"Stallone vs DeNiro"

Henry 'Razor' Sharp (Stallone) en Billy 'The Kid' McDonnen (De Niro) zijn oude boksrivalen van weleer. Nu laten ze hun pensioen even voor wat het is om nog één laatste wedstrijd te vechten, dertig jaar na hun laatste gevecht.

Billy 'The Kid' McDonnen

avatar van stinissen

phff weer komedie...

avatar van finalman

finalman

Stop! Or my mom will shoot vond ik best nog wel te pruimen.

avatar van johnhendrikos

johnhendrikos

LIjkt me erg cool, soort rocky 7

Vanaf 23 januari 2014 in de bioscoop (Warner Bros)

EDIT: release verplaatst naar 20 maart

avatar van Captain Pervert

Captain Pervert

De trailer belooft veel goeds

Eigenlijk is het Rocky vs. Raging Bull.

avatar van moviemike

moviemike

Dan heeft Rocky nu al gewonnen.

avatar van frolunda

frolunda

Heb ik net eindelijk Rocky Balboa gezien staat me dit blijkbaar weer te wachten.Houd het dan nooit op.

DiDa

Deze lijkt me echt heel leuk! Gewoon top hoe deze mannen zichzelf parodieeren.

avatar van johnhendrikos

johnhendrikos

Lijkt me erg leuke film!! Maar uh tja, Robert de Niro V Stallone, het kan toch nooit dat de Niro dan wint muahah. Beter was Schwarzenegger tegen Stallone! De Niro kan toch nooit een realistische match tegen Stallone geven.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

DiDa

De belgische bioscooprelease is naar voren gehaald. Vanaf 15 januari 2014 in de Belgische bioscopen. Wordt weer een bezoekje Antwerpen!

avatar van Mondragon

Mondragon

Dit was wel heel erg slecht. Een beetje zoals de laatste Rocky.

avatar van G-hat

G-hat

Eigenlijk 2 sterren , maar omdat het toch Stallone & De Niro zyn 3 sterren.

avatar van blisteringdude

blisteringdude

Mondragon schreef:

Dit was wel heel erg slecht. Een beetje zoals de laatste Rocky.

De laatste Rocky slecht noemen

avatar van ipman-99

ipman-99

"I'll be a fighter. I was born to be a fighter." ... " !!!

Heerlijk entertainment !!! "Grudge Match" is een prachtige luchtige film geworden waarin Sylvester Stallone en Robert De Niro vette knipogen geven naar 'Rocky' en 'Raging Bull' !

De factor zelfspot is op hilarische momenten gebracht, met name b.v die scène waarin Sylvester Stallone in die slagerij wil gaan trainen ! De beste man mag niet op de 'karkassen' slaan om hygienische redenen ! De dialogen zijn over the top maar heerlijk vermakelijk, net zoals de strijd tussen beiden heren in en naast de ring ! De trainingen zelf keken ook fijn weg.

De boksmatch zelf zat aardig in elkaar en keek heerlijk weg. Deze 2 legendes gaven het beste vanzichzelf en hoe het uiteindelijk afloopt ... (moeten jullie zelf maar ontdekken) !!!

P.s ... altijd leuk om Kim Basinger in een film te zien opduiken .

avatar van Stijn B.

Stijn B.

Onderhoudende film met twee hoofdrolspelers die goed op dreef zijn

avatar van dvdfreak123

dvdfreak123

De film was zoals ik het verwacht had geen meesterwerk maar gewoon puur vermaak met stallone en de niro heb me zeker vermaakt

avatar van jokemeistah

jokemeistah

Rocky Balboa vs Jake La Motta in een luchtige comedy.

Niks word te serieus genomen, af en toe een knipoogje naar de iconische rollen. Kijkt verder heerlijk weg.

avatar van Public Enemy #1

Public Enemy #1

Ik vond deze film helemaal geweldig. Grappig, ontroerend, opzwepend.

Om te beginnen met Robert DeNiro, zijn beste rol sinds lange tijd vooral in de scene als hij voor Stallone's huis staat deed me echt weer terug denken aan de oude DeNiro. Verder vond ik hem ook het grappigste van de film.

Dan Stallone, hij liet weer eens zien dat hij echt kan acteren en grappig kan zijn in tegenstelling wat de meesten van hem denken.

Kevin Hart en Alan Arkin waren ook lekker tegen mekaar aan het kibbelen.

Leuke trainingsscenes en het eindgevecht is geen Rocky 4 maar meer dan ik had verwacht vooral van DeNiro, toch knap als 70 jarige.

Als deze film over een paar maanden hier in bios komt zal ik hem zeker nog een keer gaan kijken.

DiDa

Ik ga hem vanavond kijken in Antwerpen!

avatar van Goodfella_88

Goodfella_88

Grappige film met twee geweldige acteurs!

DiDa

Wat is er tegenwoordig aan de hand met de (Amerikaanse) filmcritici? Is het zo dat een film met Sylvester Stallone bij voorbaat al slecht is? Wordt het Amerikaanse publiek daarmee gevoed en zijn daarom de Amerikaanse box office resultaten minder? Vaak kan ik me hieraan erg storen. De Amerikanen voelen zichzelf een trendsetter m.b.t. het op de kaart zetten van een film. Neem bijvoorbeeld Escape Plan. In Amerika praat men over het feit dat deze film een flop is (op een leedvermaak-achtige manier). Ze vergeten dat de film $130.158,91 wereldwijd heeft opgebracht, waarvan $25.132.228 in Amerika (aandeel van 19,3%). Dat Stallone en consorten in Amerika afgeschreven zijn wil niet zeggen dat dat overal zo is, Amerikaantjes. Dat brengt me bij Grudge Match die de grond in geboord is in Amerika. Onzin! Ik vond Grudge Match een fijne afwisseling tussen al het CGI geweld van de afgelopen maand en een verdomd leuke film!

Stallone en DeNiro spelen de rollen van respectievelijk Henry “Razor” Sharp en Billy “The Kid” McDonnen, 2 gepensioneerde boksers. 30 jaar geleden waren beide heren boksers op hoog niveau en elkaars grootste rivalen. The Kid heeft Razor een keer verslagen en Razor een keer The Kid. Blijkbaar was The Kid toen niet in topvorm en dat heeft altijd aan hem blijven knagen. Wanneer bokspromotor Dante (Kevin Hart) de 2 heren vraagt om een demo op te nemen voor een computerspel loopt de ontmoeting uit op een vechtpartij en een sensatie op Youtube. Het publiek wil meer…..tijd voor een revanche wedstrijd!

Stallone heeft onlangs meerdere keren aangegeven dat hij twijfelde aan deze film. En dat kan ik me goed voorstellen. Wanneer je naar de poster van Grudge Match kijkt, kunnen mensen het gevoel krijgen van: “Daar heb je hem weer in zijn bokstenue. Altijd weer hetzelfde”. En misschien heeft dit ondanks mijn bovengenoemde kritiek op de Amerikaanse filmmarkt ook wel een beetje bijgedragen aan de tegenvallende box office resultaten. Verkeerde marketing? Had men meer moeten doen met rijzende ster Kevin Hart die wel een openingsweekend beleeft van $ 41.516.170 met zijn buddy comedy Ride Along? Misschien. Maar Grudge Match is geen Rocky en Grudge Match is geen Raging Bull. Deze film is teveel in een hokje geduwd (misschien niet te voorkomen).

Grudge Match is een leuke feel-good film met leuke rollen van Stallone en DeNiro. De film heeft een constante leuke toon en wisselt het comedy gehalte goed af met een vleugje drama. De film is absoluut cliché, maar dat geeft niet. De uitvoering van het verhaal is zo leuk dat je dit al snel vergeet. Dit komt ook door de acteurs. Stallone als de ietwat tegenstribbelende Razor, DeNiro als de gebekte, populaire Kid, Kim Basinger (wat ziet deze vrouw er nog prachtig uit voor haar leeftijd) als de vrouw die tussen de heren in staat en Kevin Hart als de vlot gebekte bokspromotor. Maar degene die het meest opvalt is misschien wel Alan Arkin. Wat heb ik gelachen om deze man.
Ik vond de humor in Grudge Match ook niet geforceerd. Misschien enkele scenes met Kevin Hart, maar die kon ik ook goed hebben. De film loopt lekker en bevat scenes die echt wel hartverwarmend en leuk zijn. Kijk ook nog even na de aftiteling. Er volgt dan nog een leuke scene met Mike Tyson!

Grudge Match verdiend het niet om afgekraakt te worden, want het is echt een leuke film voor jong en oud. Dat Amerika Stallone-moe is, is niet eerlijk. Deze man heeft veel betekend voor de Amerikaanse film business. Iedereen die van een leuke komedie houdt moet deze film gaan zien!

avatar van schumacher

schumacher

Ik snap idd ook niet waarom die film en Escape Plan de grond worden ingeboord, ik vond beide films echt wel goed.

Grudge Match is een heel goeie film, afwisselend met humor en drama, klein vleugje romantiek en nee, het is zeker niet te vergelijken met de rocky films, dat is het dus echt niet. Dit is ook geen knokfilm, alleen opt einde krijg je een klein stukje boksmatch te zien maar je zal zien dat dat niet eens hoefde .

De film word mooi opgebouwd met eindelijk nog eens een goeie rol met De Niro.

Beide acteurs waren ook grappig, De Niro had daar wel een nog groter aandeel in haha, was echt goed.

Ik snap niet hoe je acteurs moe kan zijn als die vroeger al zoveel voor je betekent hebben? Je veel geld laten verdienen hebben , goeie films enzo maakten, zelfs nu vind ik hun films nog steeds goed tot heel goed, zeker die van Stallone, the expendables is er een mooi voorbeeldje van, de zaal zit vol.

De media is soms nodig maar ze maken toch ook veel kapot, door hun onterechte negatieve commentaren en men niet objectief is zorgt men ervoor vele mensen weg blijven van deze film, totaal ten onrechte en dan zegge ze nadien zie je wel, het is een flop,manman. Vind het erg.

Aan mensen die sowieso al wat fan zijn van de bekende acteurs in deze film; laat je niet tegen houden , gewoon gaan kijken, het is z'n geld waard.

ps; blijf kijken, na de film kort erna volgen nog een aantal stukjes, ook eentje met Mike Tyson .

schumacher schreef:

De film word mooi opgebouwd met eindelijk nog eens een goeie rol met De Niro.

Klopt inderdaad. ik denk ook dat het te maken heeft met een generatiekloof...Maar goed zolang wij Die hard fans maar blijven...ha ha. Nee onzin, wanneer een film met Stallone of Arnold niet goed zijn zeg ik het ook eerlijk.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

G-hat schreef:

Eigenlijk 2 sterren , maar omdat het toch Stallone & De Niro zyn 3 sterren.

Door dit soort stemmen kun je Moviemeter niet meer serieus nemen, want omdat Stallone en DeNiro erin spelen een extra ster???????

avatar van G-hat

G-hat

mcdaktari schreef:

Ja , probleem?

avatar van mcdaktari

mcdaktari

G-hat schreef:

Ja , probleem?

Dat zie jij zelf niet , he? Ach ja, je bent ook nog maar 17. Laten we het daar maar op houden dan.