Genre: Horror / Actie
Met onder meer: Lucas Till, Kaitlyn Leeb en Jason Momoa
Releasedatum: 8 januari 2015
Plot Wolves
"Unleash the beast"
De 18-jarige Cayden Richards heeft het allemaal: hij is aanvoerder van het middelbare school footballteam, haalt goede cijfers en heeft een prachtige vriendin. Maar als hij op een nacht wakker wordt, zijn zijn ouders op brute wijze vermoord en is hij geschokt als hij beseft dat hij veranderd is in een wilde wolf. In paniek slaat hij op de vlucht. Zijn zoektocht leidt hem naar het geïsoleerde stadje Lupine Ridge, waar twee groepen weerwolven op voet van oorlog staan met elkaar.
Cayden Richards
Lisa Stewart
Deke
Kino
JacoBaco
Dit lijkt mij ook niet fantastisch, maar lang niet zo slecht als Twilight. Dit ziet er veel minder zoet uit.
P.S. David Hayter de regisseur? De stemacteur voor Solid Snake in Metal Gear Solid?
Brabants
Verrassende coming-of-age film waarin een jongen opzoek gaat naar zijn komaf, nadat zijn ouders zijn vermoord. Deze film is geregisseerd door de schrijver van films als X-Men en Watchmen en dat is eigenlijk in positieve zin vrij goed terug te zien. Het verhaal zit goed in mekaar en kent behoorlijk wat goede plotwendingen en de actiescènes met bijhorende wolvengedaantes zijn zeer smaakvol vormgegeven. Het einde is helaas wat hoogdravend van aard maar over het algemeen is het een fraai aardige film die mij redelijk wist te boeien.
Brabants
Dit kun je toch niet in de bios laten draaien :/ ??
Dat romantisch tienergeneuzel wat zich Twilight mag noemen was een bioscoop hit, dus waarom deze film niet lanceren op het witte doek.
Barry83
Poeh dit is toch wel een heel erg slechte wolvenfilm. Acteerprestaties zijn bedroevend slecht en de wolven zien er vreselijk nep en lachwekkend uit. Overslaan dus!
vranque
Hoeveel volgers heb je Barry83? De keus is aan een ieder. Mijn gevoel bij deze film is absoluut niet slecht, zeer zeker niet maar niet mijn genre.
2.5 *
cantforgetyou
- 1954 berichten
Dit was een aardige film voor op dvd. Gelukkig niet naar de bios geweest. Het verhaal is erg ver gezocht en niet interessant. De personages zijn ook niet boeiend. De weerwolven zien er redelijk goed uit. Er wordt weinig gebruik gemaakt van CGI. Dus als je echt niks te doen hebt, dan kijken, maar anders laten liggen hoor.
rodolfo91
Weinig spannends aan deze film buiten de sex scene om natuurlijk.
ipman-99
"Unleash The Beast." ...
" !!!
Genre-Horror
!!! 'Wolves' is een coming-of-age film
die het wolven pad bewandelt.
Het romantische aspect (wat beetje doen denken aan 'Twilight') is
ook hier van de partij. De film kreeg een R-rating ... maar ondanks dat
is het bloed eerder beperkt en gedoseerd.
De cast met enkele bekende namen ... , Jason Momoa levert
hier weer puik werk af !
Opvallend was toch wel die seks-scène ...
!
Boeiend verhaal met enkele 'uitspattingen' die aardig in beeld
werden gebracht. Weinig gebruik van CGI ...eerder van geslaagde
make-up 'effecten' !
Sylverr
Grapje zeker dat deze in de bios komt... matige B film.
Vond ze ook meer op bigfoot lijken dan daadwerkelijke weerwolven. Maar dat is mijn mening uiteraard.
geezoes
Dit kun je toch niet in de bios laten draaien :/ ??
Ik vind je nog heel vrijgevig met je 2 sterren. Het enige leuke is die knappe meid. En dat ik dat moet zeggen is al een beetje triestig.
Masterkeeltie
Bij sneak gezien, eerlijk gezegd moeten de sneaks wel op zijn, want wat was dit een gare flinterdunne wolvenfilm zeg... 1.5 ster voor de moeite en angel, maar ik kan hier eerlijk gezegd weinig over zeggen. b Film op en top.
Hierinsomnia
Deze film is puur slecht. De regisseur moet haast wel een dom varken zijn.
GGMM
Deze film is puur slecht. De regisseur moet haast wel een dom varken zijn.
Wat een goeie review! Ik wilde deze film gaan kijken, maar dit heeft me overtuigd dit niet te gaan doen.
Bedankt!!!
Nientje1980
de effects zijn best mooi, maar ai..... wat een slecht acteerwerk.
gauke
Deze zogenaamde horrorfilm was herkauwde stof bestemd voor een tiener- en jongvolwassen publiek, met mooie vrouwen en jongens die er goed en gespierd uitzagen. Het verhaal was lachwekkend en flauw en werd nergens onheilspellend, griezelig of ironisch en de cast speelde uiterst middelmatig. De weerwolven deden me eigenlijk denken aan knuffelberen (waarschijnlijk een vrije en moderne interpretatie van de regisseur; maar waarom ze kleding moesten dragen?).
Shinobi
"They're all...wolves."
Voor een betere ervaring in de bios meegepakt en het is me reuze meegevallen moet ik zeggen.
Qua verhaal is de film eigenlijk vrij rechttoe-rechtaan. Het is dat er hier en daar wat vergezochte plotwendingen in zitten, maar de vrijheden in het script mogen geen verrassing zijn. De cast doet het naar behoren, bovendien is het altijd lachen om Stephen McHattie in een dergelijke productie te zien.
Het verloop biedt - vanzelfsprekend - weinig opzienbarends, maar het is op een bepaalde manier zo campy dat de film toch lekker wegkijkt. Daarvoor ligt het er allemaal dik op; een geïsoleerd stadje, stoere bikers, een weerwolvengemeenschap en een verplichte love interest.
Het is te prijzen dat er voor de verandering eens geen CGI wordt gebruikt, maar dat er gekozen is voor pakken en praktische effecten. Wel had ik het graag bloederiger gezien, al zal dat meer te maken hebben met budgetbeperkingen. Desondanks weten de actiescènes prima te vermaken.
Al met al is 'Wolves' best aardig voor wat het is, zolang je er maar niet te veel van verwacht.
Kleine 2,5 sterren.
Nephilim
Ziet er uit als een leuke B-film als ik de trailer zo zie.. Misschien toch maar even naar de bios.
dualcia
Ik ging vrij blanco deze weerwolvenfilm in, tot ik in de bioscoopzaal er achter kwam dat ik hier toch weleens een trailer van had langs zien komen bij de Pathé. Dat had dus vrij weinig indruk achter gelaten. En hetzelfde is ook wel te zeggen over de daadwerkelijke film.
Het verhaal en met name de karakters boeiden gewoon niet. En zo kieskeurig ben ik nou ook weer niet met een goed verhaal in dit genre: Gooi er een beetje mysterie in en wat puzzelstukjes die in elkaar vallen gedurende de film en ik vermaak me meestal wel. Ook bij Wolves was het achtergrondverhaaltje wel leuk, maar de belangrijkste karakters, Cayden en Angel, waren zo saai dat het me eigenlijk gewoon geen drol kon schelen.
Maar toen... kwam Connor Slaughter in beeld en vanaf seconde één intrigeert hij. Wat een charisma en sex straalt die man uit: Perfect voor deze rol. Elk moment dat Connor zijn hoofd laat zien komt de spanning een beetje terug en straalt er ergens een lichtpuntje aan de horizon.
Maar dat is lang niet genoeg om dit een goede film te maken.
schram101
Erg slecht. Veel had ik er gelukkig niet van verwacht. De weerwolf is sowieso al het gehandicapte broertje van de zombie en de vampier. Dus wat zou dit überhaupt moeten worden? Maar ik laat me graag verassen dus toch maar de moeite genomen naar Wolves te gaan. Behalve Mamoa, een baas als altijd, mist deze film iedere vorm van coolness, waar het juist op probeert te teren. Hoofdrolspeler Till is ook een aardige miscast. De knul wordt compleet van het scherm gespeeld door zowat al zijn tegenspelers.
Effecten zijn vaak ook matig, daar de weerwolven vrij veel gelijkenissen tonen met Wizzy en Woppy. Wat me nou niet echt de bedoeling lijkt.
joolstein
Meest teleurstellende film die ik afgelopen weekend gezien heb! Het is nergens spannend of eng. De weerwolven hebben meer een hoog aaibaarheids factor dan dat je op de loop zal gaan ervoor.
En de winnaar voor meest waardeloze film van 2014 gaat naar "Wolves"! (op een gedeelde plaats met SX tape)
Oh, en nog wat advies. Haal a.u.b. van de schrijver van X-men en Watchmen van de poster want dat haalt die films echt naar beneden!
HALVE TAMME. (moderator series)
''Horror: Ammehoela''.
Bij het maken van Wolves (2014) hebben ze naar mijn mening alle
planken behoorlijk mis geslagen.
Het script zou ik het liefst willen omschrijven als: Saai, vermoeiend
en uitermate voorspelbaar, plus over het geheel waren de spanning
en originaliteit voor mij ook erg ver te zoeken.
W. (2014): Wat een nachtmerrie.
Halve ster van mijn kant, meer kan ik er helaas niet van maken.
schumacher
Een wolf moet schrikwekkend zijn, het kwam meer over als ted haha, nen knuffelbeer.
De hoofdacteur Cayden vond ik ook niet goed, de andere acteurs sprongen er meer uit en die waren dan ook nog niet eens top te noemen. Cayden is gewoon niet de juiste man voor deze film.
Nog zoiets grappigs ; die Cayden ziet ene ene op te eten en begint dan over te geven terwijl em zelf mensen volledig openrijt, mja, logica? . Slaat toch nergens op?
Ik zat eens op mijn bakje te duwen hoelang de film al bezig was; 50min al en der was bijna nog nikske gebeurt, dan krijg je wat saai geleuter met die ouwe vent (John) en zijn vrouw, ppff.
Angel was kwijl, dat is de enige reden wrm ik ben blijven verder kijken dus dat is in feite geen goed nieuws als je dat als lichtpunt moet gaan opnoemen.
Een 1,5 nog voor Angel .
Nee, deze film ziet er goed uit maar helaas, die is echt niet goed, sla deze maar over.
ikkegoemikke
Life is like an onion.
That’s what they say.
The more you peel it back,
the more it makes you cry.
Especially when
you’re afflicted.
Het is overduidelijk dat iedereen op zoek is naar die goudmijn om iets gelijkaardigs als “Twilight” te produceren. De makers van “Wolves” hebben er dan ook nog David Hayter bij gehaald(schrijver van X-men) en verzonnen een ander thema. “Hey, “Twilight” gebruikt vampieren. Wat als we nu eens een roedel weerwolven erbij halen ? En ook een knappe jonge kerel als hoofdrolspeler die dan een frisse,jonge deerne ergens in een verlaten oord ontmoet ? Misschien is het wel de aanloop voor een hele reeks succesrijke vervolgen waar tieners massaal naar komen kijken !”. Na het bekijken van dit vreselijk slecht geacteerd en nietszeggend voorspelbaar verhaal over een eeuwenoude stam weerwolven die zich teruggetrokken hebben in een commune waar ze niemand ten laste zijn en uiteindelijk onder elkaar wedijveren, adviseer ik toch maar deze plannen op te bergen. Dit om een financiële kater te vermijden.
blurp194
Veel verwijten over Twilight-naaperij, maar ik zie de link niet. Dit is een heel andere film - dus ofwel de makers hebben Twilight helemaal niet begrepen, ofwel de film heeft daar bewust niets mee te maken.
Ik denk het laatste. Maar dat wil nog niet zeggen dat het daarmee een betere film is - het totaal blijft niet best - geen spanningsboog, geen behoorlijk verhaal, geen schrik of horror te bekennen, geen wolven. Knuffelberen, zegt gauke, en daar heeft hij beslist een punt mee. En misschien het ergste nog wel, de actiescenes lijken nergens op, en de soundtrack eronder is belabberd. Doet je verlangen dat Merritt Patterson weer in beeld komt. Niet dat ze nou zo bloedmooi is, maar verreweg het leukste aan de film.
Toch zijn er wel wat dingen die dan net wel weer aardig zijn. De beelden in de flashbackscenes bijvoorbeeld vond ik best leuk gedaan. Jammer dat daar maar zo weinig van zijn. De cast is overigens ook niet zo slecht als je verwachten zou - met uitzondering van de hoofdrol eigenlijk.
ElPablo
Slechte film met een bedroevende finale met een bad guy die helemaal geen bad guy blijkt te zijn.
Dan gaan ze ook nog even uitgebreid praten hoe het toch zover heeft kunnen komen en als klap op de vuurpijl is de echte bad guy de figurant die in het begin heel even heeft meegedaan.
Wanproduct, zowel het script als de acteerprestaties.

Prime Video-hitserie 'The Night Manager' krijgt een derde seizoen

Thirteen