Genre: Horror / Actie
Met onder meer: Lucas Till, Kaitlyn Leeb en Jason Momoa
Releasedatum: 8 januari 2015
Plot Wolves
"Unleash the beast"
De 18-jarige Cayden Richards heeft het allemaal: hij is aanvoerder van het middelbare school footballteam, haalt goede cijfers en heeft een prachtige vriendin. Maar als hij op een nacht wakker wordt, zijn zijn ouders op brute wijze vermoord en is hij geschokt als hij beseft dat hij veranderd is in een wilde wolf. In paniek slaat hij op de vlucht. Zijn zoektocht leidt hem naar het geïsoleerde stadje Lupine Ridge, waar twee groepen weerwolven op voet van oorlog staan met elkaar.
Cayden Richards
Lisa Stewart
Deke
Kino
Gang_Star
Een niet eens zo slechte film, waarvan ik me wel afvraag dat dit soort films de bioscopen tegenwoordig nog kan halen. Hoe dan ook, het heeft een hoog twilight gehalte maar is gelukkig wel een stuk gewelddadiger. Qua gore ziet het er niet eens slecht uit. De verschijning van de wolven was dat helaas weer wel. Toch kijkt deze film niet eens slecht weg, waardoor het ook geen grote verschrikking is. Sterker nog, het is me nog allemaal redelijk meegevallen. Ja, het acteerwerk moet je door de vingers zien, maar dat is uiteraard meestal met dit soort films.
Turbodevil
Eens met Gang_Star boven mij.
Ik kon er prima naar kijken, al blijft het raar pratende wolven.
Boeikens
Twilight met weerwolven.
Ik vreesde er wat voor maar uiteindelijk viel het nog wel mee. Loopt lekker, onderhoudt, en voldoende actie. Op horrorvlak heb ik al betere weerwolven gezien en de gore was eerder braaf.
Als tussendoortje best ok maar niet voor herhaling vatbaar.
rensenbrinck
Goede,vlot kijkende en korte horrorfilm met weinig"dode" momenten.
Acteerwerk ruim voldoende voor dit soort film met veteraan stephen mc hattie in
een zoveelste (goede) rol.
Tarkus
Er zijn de laatste tijd tal van weerwolvenfilms gemaakt.
Ook dit is er dus weer een, maar ik vond hem lang niet slecht.
Prachtige make up van de wolven en het verhaal was ook wel redelijk goed.
Puik acteerwerk ook, dus echt geen klagen van deze film.
Rickyman
Dit filmpje is zeker niet slecht en zat het wel redelijk in elkaar.
Misschien een beetje overbodig, want echt vernieuwend of verrassend was het allemaal niet en hebben die wolven er ook wel eens beter uit gezien. Deze zou je zo kunnen knuffelen...
Maar goed, een stuk vermakelijker dan een Twilight, dat zeker.
Decec
Een goede actie/horror film...
Prima en spannend verhaal...
Perfect achtergrond geluid/muziek
(Dolby Digital)...
Prima acteerwerk...
Bekende acteurs Stephen McHattie en Jason Momoa spelen goed...
Super mooi HD kwaliteit breedbeeld...
Goed gemaakte voor wolven...
Spartaan1986
Begon nog erg sterk. De eerste 35 minuten waren erg aangenaam en er zat behoorlijk wat onderhuidse spanning in de film. Daarna wordt het helaas een soort Twilight met weerwolven en verslapt de interesse al gauw. Leuk tussendoortje maar meer ook niet.
Karst
Op geen enkel vlak goed maar ook niet heel slecht. Ff kijken, direct weer vergeten filmpje...
Aapje81
Twilight met wolfjes.
Men neme een leuke cast. Een charismatische boef en een verhaaltje met net wat meer humor dan het grote voorbeeld. Het tempo is hoog de ontwikkelingen snel en voorspelbaar maar jammer genoeg kakt de film de laatste twintig minuten nogal in. Een te laag budget en weinig creatief scenario doen dan helaas wat afbreuk.
Neemt niet weg dat het verder lekker weg kijkt en gelukkig niet te lang duurt.
Toch boven gemiddeld voor het prima eerste uur.
Shadowed
Mwa.
Inderdaad een soort Twilight maar dan met wolven in de hoofdrol inplaats van vampieren. En dan komt deze versie nog wel een stuk grover uit de hoek. Deze is dus wel een horror te noemen inplaats van een soort romantische fantasy.
Till doet het best aardig, maar krijgt het script vervolgens niet echt lekker mee. Zijn karakter is vaak pijnlijk standaard en de romantiek met Patterson (die er wel mag wezen) voelt vaak niet bepaald goed aan. Een beetje een aparte relatie.
Daarbuiten vond ik de opmaak van de wolven er maar dommig uitzien. Alsof een soort poppenkast tot leven kwam. Het ziet er gewoon zo dommig uit dat je het nooit echt serieus kan nemen. De matige effecten die bij de transformaties horen dan helpen het ook niet bepaald vooruit.
Wat wel de film nog boven water haalt is de energieke regie en vertelling. Veel geinige trucjes hier en daar die het allemaal wel iets vlotter maken. Gemengd met af en toe redelijke gore en bloedspattingen is de film geen vervelende zit.
Er had wel een knopje minder qua drama gemogen en iets meer humor in mogen zitten. En als de wolven er anders uitzien was dit een stuk genietbaarder om uit te zitten. Momoa was ook duidelijk wel leuk gecast, al krijgt zijn personage net wat te weinig screentime.
Redelijke horrorfilm, die de middelmaat helaas niet overstijgt maar een redelijke poging doet met wat goede actiemomenten en een vlot tempo.
Woland
Bijzonder matig, helaas. Het begon nog wel vrij aardig als Cayden erachter komt dat hij weerwolf is en worstelt met zijn toestand, maar zodra hij richting Lupine Ridge komt was de lol er voor mij wel af. Een suf verhaaltje over twee stammen weerwolven die tegen elkaar strijden, met wat romance, drama en af en toe een beetje gore. Mij kon het geen moment boeien. Ik hoor hier veel de vergelijking met Twilight, die heb ik dan weer niet gezien, maar dit lijkt inderdaad wel redelijk te kloppen met de verhalen die ik daarover gehoord heb. Aan mij is het in ieder geval niet besteed.
Pollypeachum1
Poeh dit is toch wel een heel erg slechte wolvenfilm. Acteerprestaties zijn bedroevend slecht en de wolven zien er vreselijk nep en lachwekkend uit. Overslaan dus!
Had ik je bericht maar eerder gelezen.
Boeikens
Onverwacht opnieuw gezien en beviel me ditmaal een stuk beter.
mrklm
Nadat de 18-jarige quarterback Cayden [Lucas Till] een tegenstander [Daniel Kelly] afrost en na een romantisch onderonsje met Lisa [Kaitlyn Leeb] wordt beschuldigd van aanranding, beseft hij dat hij geen gewoon mens is. Wanneer hij zijn ouders dood en verminkt thuis aantreft, gelooft hij dat hij ze zelfs tijdens een black-out heeft vermoord. Cayden slaat op de vlucht en komt onderweg Wild Joe [John Pyper-Ferguson], die hem in contact brengt met John Tollerman [Stephen McHattie] in Lupine Ridge, een stadje dat een duister geheim verbergt dat te maken heeft met Caydens verleden. Momoa speelt de plaatselijke bullebak die een appeltje te schillen heeft met Cayden. De makeup is niet onaardig, maar Richards heeft onvoldoende charisma om je het formulematige scenario te doen vergeten en vergeven.

Misdaadserie 'Memory of a Killer' wordt massaal gezocht: 'Keerpunt voor Dempsey'

Kijkcijferhits op Netflix: deze tien films worden nu goed bekeken

Nu op Netflix: documentaireserie over Take That vanaf vandaag beschikbaar

Travis Scott duikt op in 'The Odyssey' van Christopher Nolan: 'Waarom?'