blackcat13 schreef:Inderdaad wel bullshit wat je daar allemaal uitkraamt Disneystore, de poster vertelt echt op geen enkele manier in welke richting de film is uitgeslagen behalve dat de film over 2 bodybuilders gaat, wat we uiteraard al wisten. Alles wat jouw tot deze film aantrok, wordt ineens ontkrachtigd door een nietszeggende poster?
../.../
Maar het feit dat je de neiging voelt om een acteur zonder enige reden op zijn bek te slaan zegt al weer genoeg. Waar slaat dat nu weer op? Gezien de agressie die jij duidelijk in je hebt gok ik erop dat je gewoon jaloers bent op zijn fysiek
Een poster is gewoon de eerste indruk, chill out. Ik vind 'm belachelijk as fuck. Dat is 't. Dat is mijn mening, ik schrijf een reactie, over wat IK van die poster vind. En niets trok me deze film aan, ik dacht alleen dat dit misschien een betere Bay kon worden. Maar door die poster weet ik al genoeg. En ja, enorm jaloers op Dwayne Johnson zijn "fysiek". Probeer ik even geen seconde aan het feit te denken dat ik niet zo gespierd ben als Johnson, wordt ik er gewoon weer op gewezen

Nee maar serieus, wordt je er zo kwaad van dat ik gewoon luidop heb moeten lachen met die poster? Vind 'm gewoon écht belachelijk. En over die aggressie, die heb ik niet in me, was gewoon een manier om aan te tonen dat ik Thé Dwayne fucking Johnson echt een nerd vind.