21 & Over (2013)
Met onder meer: Justin Chon, Skylar Astin en Miles Teller
Releasedatum: 28 maart 2013
Plot 21 & Over
"Finally."
De goede student Jeff Chang wordt door zijn twee beste vrienden mee uit genomen voor zijn 21e verjaardag, een dag voor een belangrijk medisch schoolinterview. Wat een avond moest worden met een paar biertjes verandert al snel in een avond van vernedering en volslagen losbandigheid.
Casey
Sally Huang
Julian
Campus Cop #2
jarno1975 (moderator series)
Van de schrijvers van The Hangover 1 en 2. En dit lijkt me eenzelfde spin-off.
jarno1975 (moderator series)
dualcia
Voelt een beetje aan als de nieuwe 'Project X', dus hier kijk ik wel naar uit
disneystore
Voelt een beetje aan als de nieuwe 'Project X', dus hier kijk ik wel naar uit
De nieuwe? Gewoon een regelrechte kopie.
Zie nu pas de nieuwe trailer ( Tweede trailer '21 and Over' - Video op FilmTotaal ), lijkt me nog best grappig. Hangover meets Project X.
teun25
Redelijke komedie. Vooral de Chinese boy is erg grappig maar die zie je maar erg weinig in actie helaas.
Shinobi
Als ik alleen al naar de poster kijk lijkt het op een tweede Project X. Maar ik ga het toch wel in de gaten houden.
cm_punk
Net in de sneak gezien. Wel oke. Meest geinige vond ik het einde dat De opperhoofd de directeur was van die school waar die ene kerel voor gesprek moest komen
zxstyle
Gisteren heb ik 21 and over in pathe gezien.
Ik had vooraf al een voorgevoel dat deze film van het kaliber american pie zou zijn.
Dat voorgevoel bleek te kloppen het was echt een amerikaanse comedy.
De leeftijden waarvoor deze film het leukst is is denk ik 12 tot 21 jaar.
Daarboven is het onrealistisch en geromantiseerde hollywood comedy.
Wel zaten er enkele herkenbare en hilarische momenten tussen.
Feanatieke
De nieuwe? Gewoon een regelrechte kopie.
Kijk eerst maar even voordat je iets dergelijks beweert. Het is zeker geen regelrechte kopie.
Richard_Voorhees
Meer van hetzelfde, maar ik heb er wel weer mee kunnen lachen. Leuk, plat vermaak.
John Lee Hooker
Vlotte komedie waarin twee nuchtere vrienden hun Chinese maatje naar de kroeg meenemen en vervolgens op pad moeten om hem weer thuis te brengen aangezien hij iets teveel gekleurde vloeistoffen achterover heeft gewerkt. Jeff Chang moet om zeven uur in zijn gestoomde pak paraat staan voor een gesprek en de twee weten niet waar hij woont dus zo belanden ze in een wilde tocht met bijvoorbeeld een bizon, de power-tower en een bende latina's. De humor is niet te vlak en er worden slimme opmerkingen gemaakt zonder teveel aandikkerij. Natuurlijk zitten er een hoop onwaarschijnlijkheden in maar over het algemeen heb ik me wel vermaakt.
Number23
Hap-slik-weg, maar daardoor niet slecht. Combo van The Hangover, Project X en American Pie, maar kun je elke highschoolmovie met overmatig drankgebruik niet zo noemen?? Ach ja, ik heb me genoeg vermaakt en er zaten een paar leuke grappen in.
DownBusiness
ai ai ai.. vond dit nou geen goede film
Nog nooit zo lekker in de bios geslapen. Dat compenseert het wel.
Shinobi
Vermakelijke comedy in de trant van The Hangover en Project X.
Vanmorgen in de bios meegepakt en best leuk te noemen als je fan bent van eerdergenoemde films. Al moet ik wel zeggen dat het niveau van die films nergens wordt gehaald.
Het verhaal is dan ook rechttoe rechtaan, er wordt misschien maar tien minuten de tijd genomen om de personages enigszins te introduceren waarbij twee vrienden genaamd Casey en Miller hun Aziatische vriend Jeff Chang - nog nooit zo vaak iemands naam in een film gehoord - meenemen om flink te feesten, omdat hij net 21 jaar is geworden. Ware het niet dat de beste Jeff Chang de volgende ochtend een belangrijk sollicitatiegesprek heeft en ze hem goed en wel thuis moeten brengen, waar dat ook is.
Ondertussen komen ze in de meest gestoorde situaties terecht om zijn huis te vinden. Het is hierbij dan ook overduidelijk te zien uit welk vaatje er getapt wordt, aangezien dit ook dezelfde schrijvers zijn van The Hangover. Met name Jeff Chang moet het dan ook flink bekopen (je zal maar naakt rond moeten lopen met alleen maar een beer om je edele delen te verhullen).
Gelukkig is de humor niet al te plat en wordt het er niet zo dik op gelegd.
Daarnaast ontkom je niet aan een aantal clichés en een onderliggend moralistisch plot dat beste vrienden elkaar moeten steunen en er soms meer aan de hand is dan je denkt. Om zo toch nog voor enige 'diepgang' te zorgen.
Al met al toch wel een vermakelijke film en ook nog eens goed in beeld gebracht. Je moet uiteraard wel van zulke films houden.
3,0 Sterren.
goldberg68
Deze film is toppie 1 van de beste lachfilms die ik in tijden gezien heb beter als hangover.
Echt waar hij is echt van begin tot end erg grappig.
Mijn cijfer een dikke 5
Masqada
Komedies die het bij mij altijd goed doen! Past in het straatje Hangover, Project X, American Pie etc.
Voor de rest is de film niet bijzonder, maar dat had ik ook niet verwacht. Wilde aan het lachten gemaakt worden, en dat is zeker gelukt.
3.5
Franza
aan detrailer te zien is dit mijn soort film
dus we zullen em maar is een keer gaan bekijken
wwelover
Geinige film die helaas op het einde te serieus probeert te doen waardoor het een beetje te cliché werd. Maar de grappen zijn vaak geslaagd en Jeff Chang is geniaal. Een die paar mooie dames die de revue passeren zijn ook niet onaangenaam.
Meister
Leuke komedie, ik wou dat er meer zulke films geproduceerd werden in plaats van die romantische komedies die jullie helemaal geweldig vinden....
DutchLion
Hangover was 10x beter, veel te veel cliche man man, 1e half uur leuk met moppen en zo, daarna belachelijk, ben de bios uitgelopen.
Zandadder
Hier had ik meer van verwacht.
Project X vond ik zeer goed, deze film vond ik vooral flauw.
Geinige wegkijker, maar meer is het absoluut niet. Daarvoor is het een te grote herhaling van zetten die we in tientallen andere soortgelijke films al hebben gezien en zijn de hoofdpersonages te kleurloos. Af en toe moest ik wel even kort lachen, maar echt leuke grappen zitten er niet in. En dat moraal op het einde kwam me wel mijn neus uit. Iedereen moet zijn bestemming in het leven zelf kunnen kiezen, blabla. Beter laten ze dit soort wijsheden gewoon eens lekker weg. De romance met dat ene meisje was trouwens ook wel vergezocht. Ik zet liever nog eens The Hangover (1) of Project X op voor een geslaagde komedie over een uit de hand gelopen avond. Maar 21 and Over is helemaal niet verkeerd hoor, goed genoeg voor een avondje vermaak.
Kleine 3* dan maar.
tattoobob
Leuke wegkijkert voor een avondje....de grappen hebben we allemaal wel eens gezien..
In 2013 moeten ze toch met wat originelers komen...
Maar goed helemaal afbranden wil ik de film ook weer niet.......er zaten best leuke stukjes tussen
Niet leuk niet grof niet sexy , niet mijn ding.
Spartaan1986
Af en toe erg geestig en vernieuwend ten opzichte van andere films uit het genre, maar het kleffe en voorspelbare liefdesverhaaltje verpest de film. Het werd wel erg aangedikt zo naar het einde toe en dat was in deze film echt storend. Zowiezo was het personage Casey erg saai.

Team van HBO Max blijft ook na overname Netflix gewoon bestaan

Misdaadserie 'Memory of a Killer' trekt de aandacht: 'Keerpunt voor Dempsey'

Kijkcijferhits op Netflix: deze tien films worden nu goed bekeken

Nu op Netflix: documentaireserie over Take That vanaf vandaag beschikbaar

The Call