• 9.376.310 stemmen

• Videoland Bekijk via Videoland
  • meJane Bekijk via meJane

Plot Ella Enchanted

"Get enchanted"

Ella leeft in een sprookjesachtige en magische wereld. Toen zij nog een baby was, is ze betoverd door een fee. Ella's gave -en vloek- is die van gehoorzaamheid: ze doet alles wat je zegt. Als gevolg daarvan is Ella niet in staat opdrachten te weigeren en is daardoor overgeleverd aan de grillen van allerlei vreemdsoortige personages. In een smeekbede om de controle over haar leven terug te krijgen, vertrekt Ella voor een missie. Ze komt terecht in een wereld van mensenetende reuzen en reuzinnen, gestoorde stiefzussen en sprekende boeken. Met een beetje geluk vindt ze daar ook nog de prins van haar dromen.

avatar van moviegirl2

moviegirl2

Een vermakelijke film. Wat acteert Hathaway toch goed!!

avatar van BlueJudaskiss

BlueJudaskiss (moderator films)

• 11913 berichten

BlueJudaskiss schreef:

Prima film, toch voorlopig 3,5*, die misschien kan zakken naar 3*.

Die 3,5* blijft absoluut staan! Ik wil deze heerlijke meisjesfilm ooit nog heel graag kopen op DVD!

avatar van moviegirl2

moviegirl2

Hilarious schreef:

Dit is echt een leuk filmpje. Leuk verhaaltje met veel grappige momenten, een echte kinderfilm vind ik. Anne Hathaway was weer goed en ze zong ook mooi.

Gewoon een leuk feel good sprookje. 3*

OF ze kan gewoon goed playbacken

avatar van Hilarious

Hilarious

moviegirl2 schreef:

OF ze kan gewoon goed playbacken

Ja maar dan nog het was toch haar stem dat opgenomen was op bandje. En playbacken gebeurd zoveel in films omdat het geluid goed moet zitten. Hier stoorde ik me er niet aan hoor. Het is een leuke film met een goeie Hathaway.

avatar van brielen

brielen

De magie druipt van het scherm. Toverachtig filmpje. 3.

avatar van ellentjah

ellentjah

Heel leuke grappige film

3,5

avatar van soom

soom

Erg leuke film. Hugh Dancy is echt ontieglijk lief en knap.

Leuk einde ook. Erg sprookjesachtig allemaal, en zeker waar ik van hou: Romantiek tot en met. Heerlijk wegdromen over de belevenissen van Ella. Anne Hathaway is goed, en de chemistry tussen haar en Hugh Dancy maakt het af.

avatar van Galantje0012

Galantje0012

mooie beelden, leuke muziek. anna hathaway was echt goed! toch is het niet echt mijn genre. maar wel een mooi sprookjesverhaal en best leuk voor kinderen!

avatar van Zeeleeuw

Zeeleeuw

Erg leuk sprookje!

Geniet echt van deze film.

De sfeer, het acteerwerk, het verhaal, de liedjes.

Erg aangenaam..

Heb hem dan ook al veel vaker gekeken.

avatar van Ann-Stefa

Ann-Stefa

Leuke film, heb 'm al 10 keer gezien =P

Prachtige liedjes, geweldige acteur's,...

P.S. : Bij het laatste liedje (Don't go brakin' my heart) zing Jesse McCartney met Anne Hathaway.

avatar van Zeeleeuw

Zeeleeuw

Klopt inderdaad!

Zij zingt wel zelf...

Dat is echt zo'n nummer dat gewoon in je hoofd blijft spelen..

avatar van Depplovertje

Depplovertje

Die film komt wel vaak op talpa..

avatar van Sugakiss

Sugakiss

Dit vind ik echt een leuke, vermakelijke film voor op een storm-achtige vrijdagavond!

Goed acteerwerk, leuke liedjes en de humor zat er ook in.

avatar van laula

laula

leuke film

ik heb hem zelf op dvd

gister nog gekeken

char is best knap

avatar van Dianaa`

Dianaa`

Erg leuke sprookjesfilm met veel grappige momenten. Ik vind dat Anne Hathaway het in deze film zoals gewoonlijk goed doet.

Verder een goeie sfeer en leuke liedjes.

avatar van ILDIB

ILDIB

shrek maar dan met echte poppetjes.. En natuurlijk een iets minder verhaal en scenes maar over het algemeen toch meer dan vermakelijk voor een filmmiddag. Weinig irritatiemomenten gelukkig dus die je bij zon vooraf zoetsappig gedacht gebeuren zou verwachten. Hathaway doet het ook prettig behoorlijk.

avatar van die hard

die hard

Echt een kinderfilm. Voor volwassenen een erg irritante en belachelijke sprookjesfilm.

Volwassenen niet kijken..........U bent gewaarschuwd

avatar van Odie

Odie

Als kinderfilm erg geslaagd!

avatar van dulcinea

dulcinea

die hard schreef:

Volwassenen niet kijken..........U bent gewaarschuwd

Er zijn best ook volwassenen die kunnen genieten van een sprookje hoor.

Weet gewoon wat verwachten als je deze film bekijkt en dan is hij gewoon heel leuk en ontspannend.

avatar van nele

nele

Vond het begin schitterend! Maar dan kwamen er enkele stukken die ik er toch wat over vond...

Wel een leuke film as je eens in een melige bui bent.

Leuk concept ook trouwens en mooi gefilmd!

avatar van Dianaa`

Dianaa`

Als je deze film kijkt, moet je ook in de juiste stemming zijn. Veel kan je niet van deze film verwachten.

avatar van Seifer

Seifer

Nogal een gare film, mischien voor kinderen een leuke film, maar ik vond het zelf nogal simpel en saai. Ik wil niet zeggen dat sprookjes slecht zijn, alleen stelt deze film mij gewoon teleur.

avatar van king16

king16

• 1904 stemmen

Overdreven cliché over het algemeen waarbij mijn haren rechtovereind gingen staan. Hier en daar leuke knipoog naar Disneywerk. De slang vond ik amusant, heb een paar keer gelachen tijdens deze film, maar over het algemeen weer veel van hetzelfde. En ik was ook niet echt te spreken over de animatie/het dubbel beeld effect

avatar van x-caro-x56

x-caro-x56

Echt een feel good verhaal, Zo'n verhaal waar de als klein kind van droomt dat het jou ooit overkomt..!!!

Echt leuk

avatar van Malick

Malick

Op zich wel een geinig variant op alle sprookjes die we kennen. Misschien wel een parodie of satire op de sprookjeswereld. Anne Hathaway speelt de naïeve heldin waar een vloek overheerst van gehoorzaamheid. Na behoorlijk wat tegenslagen van familie en anderen in de sprookjeswereld gaat ze op zoek naar degene die de vloek kan ontkrachten. Drie keer raden wat op het einde van dat avontuur staat te wachten niet alleen wordt haar vloek opgeheven door haar zelf maar als kers krijgt ze ook de koning mee. Met geen verwachtingen deze film gaan zien en had eerlijk waar een aantal keren me mondhoeken omhoog staan. Geen kunstwerkje of iets dergelijks maar meer een familiefilm met wat leuke knipogen voor het oudere publiek.

avatar van Gabbere

Gabbere

Ik vind Cary Elwes echt een geweldige acteur. Wat een lam hoofd heeft die vent. Helemaal als je hem in eerste instantie alleen kent van Robin Hood: Men in Tights. Toch wel leuk dat je hem dan in deze komedie weer ziet, in tegenstelling tot zijn rol in Saw, waar hij het tegenovergestelde van komedie speelt.

Ik vond Ella Enchanted niet echt mijn ding. Daardoor is het moeilijk te zeggen of ik de film leuk of niet leuk vind, dus kies ik voor de gulden middenweg, een 2,5 +0,5 voor Cary Elwes en Anne Hathaway

avatar van NTsuno

NTsuno

Dit is een leuk verhaal met een prachtige actrice. Het verhaal behoeft geen uitleg, het bekende Assepoester scenario. Maar ze spelen het gewoon lekker weg op het doek. Zeker leuk voor jong en oud. Leuk om naar te kijken.....

avatar van Mlis

Mlis

Een heerlijke vrouwen film om van weg te zwijmelen! De magie en de liefde is een mooie combinatie en je vergeet even dat dit soort liefde niet bestaat/niet vaak voorkomt. Leuke combinatie van fantasy, romatisch en komedie echt een aanrader!

avatar van Pasoa

Pasoa

Leuke feelgood movie! Ik vond het boek wel leuker dan de film.

avatar van ddeemmyy

ddeemmyy

ik vind hem geweldig ook al is die voor kinderen ik vind dat de film een erg leuk verhaal in zich heeft!! een dikke 5.0