Genre: Komedie / Fantasy
Releasedatum: 12 augustus 2004
Bekijk via Videoland
Plot Ella Enchanted
"Get enchanted"
Ella leeft in een sprookjesachtige en magische wereld. Toen zij nog een baby was, is ze betoverd door een fee. Ella's gave -en vloek- is die van gehoorzaamheid: ze doet alles wat je zegt. Als gevolg daarvan is Ella niet in staat opdrachten te weigeren en is daardoor overgeleverd aan de grillen van allerlei vreemdsoortige personages. In een smeekbede om de controle over haar leven terug te krijgen, vertrekt Ella voor een missie. Ze komt terecht in een wereld van mensenetende reuzen en reuzinnen, gestoorde stiefzussen en sprekende boeken. Met een beetje geluk vindt ze daar ook nog de prins van haar dromen.
Ella of Frell
Nish
salvatore
- 1937 berichten
Dreamstar
Ik heb het boek gelezen en ja, het is een assepoester verhaal alleen ze heeft een geschenk/vloek bij haar geboorte gekregen, dat als er een bevel wordt uitgesproken tegen haar dat ze moet gehoorzamen en het echt moet gaan doen, dus ze kan niet weigeren. Dus daarom gaat zie die fee (de persoon die die geschenk/vloek heeft uitgesproken) zoeken om het ongedaan te maken.
evwi
Klinkt als een goede storylijn voor een X-rated movie....of ben ik nou een pervert
Stress!!!!!
Ik vond de film op zich wel vermakelijk om naar te kijken. Ik hoop dat er snel een nederlands gesproken versie van komt want dit is toch meer een film voor onder de 12 jaar. Een mager 3-tje.
sdr
Ik heb de film ook gezien en vind het gewoon een goede film,leuk om naar te kijken zeer vermakelijk en goed te volgen.
Heb er zeer van genoten.
Ze moeten veel meer van dit soort films maken is mijn mening,voor jong en oud.
Deze film krijgt van mij een dikke plus [6]
dj dretrance
tis 1 moderne sprookje van Assepoester
ja is 1 leuke film heb vooral gelachen om die OGRE
en het nummer van queen sombody 2 love was wel geinig
ik geef het 1 dikke 5
morpheus
Allereerst moet ik waarschuwen dat Ella Enchanted een echte kinderfilm is voor kinderen tussen de 3 en 10 jaar met alle toeters en bellen erop.
In het eerste deel van de levert Ella Enchanted een verfrissend nieuw concept voor het klassieke sprookje wat zorgt voor een sympathieke kinderfilm.
Anne Hathaway is verschrikkelijk aanstekelijk als Ella het meisje wat alles moet doen wat haar opgedragen wordt en haar quest om de vloek op te heffen.
Helaas gaan na een tijdje de remmen los en schiet de film in een orgie van vreemde personages, slapstick humor, Overacting en kinderachtige situaties en tegen het eind is je enige wens de aftiteling.
Is het dan zo slecht? Nee, kinderen zullen waarschijnlijk de tijd van hun leven hebben, maar als volwassene is het iets teveel van het goede.
Tommy O'Haver begint sterk maar weet helaas zeker wanneer de film vordert niet alle ingredienten even goed te doseren.
yiempie
ben er mee eens dat het een kinderfilm is.
Maar verhaal is wel ok, acteren ook..
Over het geheel wel entertaining om
naar te kijken.
tjp1994
wacht maar tot je Anna Hathaway ziet in Havoc. Dan schrik je je wild
jan686
Ik vind het echt een erg leuke film! Een echte veel good movie!!
Gewoon leuk om naar te kijken, gezellig met z'n tweeen op de bank.
Na het zien van deze film (idd. het assepoester verhaal) was ik helemaal vrolijk! Daarom een dikke 5*
Dit soort films moet je gewoon af en toe ff zien.
skapig
lekkere film dat je lekker op de bank verstand op nul kan gaan kijken , en over dat t een kinder films is ben ik mee eens maar denk dat de mensen eerst eens moeten gaan kijken wat voor icoontje op de film staat er als er ** AL ** staat kan je verw88 dat t meer en kinder films is dat een film voor wat oudere mensen van mij krijg hij een 4
Patrickvanschaik
- 2096 stemmen
voor mij 3,5* leuke film. vind prinses dairies 2 tegenvalen van haar
De film is wat in de stijl van Shrek. Ook al is het bedoeld voor tieners, de film is ook wel leuk voor volwassenen. Zeker omdat je met dubbele bodems en echt wel goeie humor zit. Krijgt van mij een 3,5
Knarf Kenobi
De Harry Potter voor meisjes wordt er gezegd, nou ik denk dat de meeste jongens hem stiekem ook wel leuk vinden..
clairest
Hele leuke film, absoluut niets mis mee, een sprookje met veel humor, voor het hele gezin inderdaad, ook leuk voor volwassenen hoor!
Rianneke_Dan
Deze film vond ik niet veel aan.
Slap verhaal en Anne vind ik onderand irritant worden.
otherfool
Hypercorrect filmpje dat het in principe amusante sprookje uiteindelijk vooral erg braafjes verteld. Daardoor inderdaad een film die zich met name op alles onder de 14 richt.
En daar hoor ik niet bij. 2*.
BlueJudaskiss (moderator films)
- 11909 berichten
Prima film, toch voorlopig 3,5*, die misschien kan zakken naar 3*. Had me er van te voren op ingesteld dat dit een echte meidenfilm zou worden, maar de film is erg vermakelijk. Niet zo heel erg zoetsappig, met een aantal leuke rollen van o.a. Eric Idle. En Anne is natuurlijk een schoonheid!
Angrod_Pallanén
Die heb ik nog nooit gehoord
Haha, nee, die is wel leuk ja!
Een stuk van de film gezien en hij was wel leuk, misschien dat er ooit nog eens een hele versie voor mijn neus komt.
Julie
echt de perfect film om een avondje eens over niks na te denken en je gewoon door het 'feel-good gevoel' te laten meeslepen. typisch een sprookje, maar dan in het echt
deppfan
Leuk, schattig sprookje. Anne speelt prima, als altijd trouwens, zoals Julie al zei: perfecte film om even nergens over na te denken. Heerlijk voor een dagje alleen thuis.
film_kaza
Ik luister nooit meer naar iemand als die zegt: dit is geen meiden film. DAT WAS HET DUS WEL!!
Ik hou niet van romantiek en die asociale mensen en feeën. Anne Hathaway vínd ik ook helemaal geen leuk personage. Ik kan haar lach niet uitstaan.
De enige filmpersonages die ik leuk vond waren de elf, reus, en het boek, de slang, en de prins. De rest viel mee.
Verhaal is ook niet helemaal mijn typetje. Fantasy vind ik leuk maar ik had soms even een klein lachje en verder zat ik naar een vlieg op het raam te kijken, die was nog interessanter. Dit was een tegenvaller, had hem overschat. Ik kijk nog liever Double Dragon nog een keertje dan dat ik deze nog eens moet zien. De enige romantiek films die ik leuk vind zijn die met Ben Stiller, Jim Carrey of The Titanic.
2 sterren.
newG
Alles ging goed en toen schreven ze dit
"Met een beetje geluk vindt ze daar ook nog de prins van haar dromen."
Er zaten leuke dingen in maar romantiek is niet mijn ding
lottetje
Ik vond het ook niet echt een goede film.
heus leuk om een keertje te kijken, maar het was niet echt mijn soort film.
ik houd ook niet van fantasy.
2,5
Jessu123
heb deze in het vliegtuig gezien (tijdens me vakantie in griekenland) helaas niet verhaal gehoord maar wel beelden. ik vond wel ella erg leuk.
3,0 misschien 4,5
Hilarious
Dit is echt een leuk filmpje. Leuk verhaaltje met veel grappige momenten, een echte kinderfilm vind ik. Anne Hathaway was weer goed en ze zong ook mooi.
Gewoon een leuk feel good sprookje. 3*

WOII-klassieker 'A Bridge Too Far' over slag bij Arnhem zondag op televisie