• 9.373.905 stemmen

Geregisseerd door: Daniel Sackheim

Met onder meer: Leelee Sobieski, Diane Lane en Stellan Skarsgård

Gesproken taal: Spaans en Engels

Plot The Glass House

"The glass is about to be shattered..."

De tiener Ruby Baker wordt na de dood van haar ouders samen met haar broertje geadopteerd door vrienden van haar ouders, Terry en Erin Glass uit Malibu. In het begin lijkt alles koek en ei, maar langzaam ontdekt Ruby dat het paar niet de aardige vrienden zijn die ze leken.

avatar van Doom

Doom

De hele film doet me overigens denken aan de remake When A Stranger Calls. Ben ik de enige? De huizen uit deze twee films lijken namelijk verdacht veel op elkaar. Of laat mijn geheugen mij nu in de steek? Ook heel goed mogelijk.

Mwa, het zijn gewoon beide mooie villa's.

avatar van Leno

Leno

Het eerste deel is best aardig, met een leuk sfeertje en een aardige locatie (het huis). Het tweede gedeelte vervalt het verhaal in een cliché verhaaltje met voorspelbare acties.

De rol van Skarsgård is heel aardig en maakt de film de moeite waard.

avatar van ericos

ericos

Ik vond het een vermakelijke film!

avatar van Mescaline

Mescaline

When a stranger calls vond ik ookwel een redelijke film.

en idd ze hebben iets van elkaar weg.

Maar vind deze toch net iets beter veel meer verhaal en beter geacteerd dan when a stranger calls.

Ik vond alle acteurs in deze film wel redelijk goed acteren en dat is ook wat waard nietwaar.?

4 sterren wel verdiend ben blij dat ik deze film gezien heb.

Leuk avondje vermaak.

avatar van P8rb

P8rb

een redelijke film, de mysterieusheid was goed, daarnaast vond ik hem op sommige momenten toch wat langdradig.

2,5

avatar van Materny

Materny

Niets bijzonders.

Leuk voor een keer te zien, maar een 2e keer is uitgesloten. Wel goed geacteerd door de gehele cast.

Hoorde vooraf wat negatieve kritieken betreffende dat punt maar er was maar weinig op aan te merken.

avatar van Youri

Youri

Slecht verhaal, matige dialogen, ongeloofwaardig geacteerd en tenenkrommend. Als dit een spannende thriller had moeten zijn dan moet het beter en geloofwaardiger uitgevoerd worden. jammer volgende keer beter.

avatar van abeltjuh 25

abeltjuh 25

Aardige film om voor een keer te zien, soms een beetje spannend en goed geacteerd door dat meisje. Voor de rest een beetje eendradig en geen wauw-moment. Net 3,0 sterren.

avatar van Ronnievb

Ronnievb

Natuurlijk kan ik van een 'simpele teenage thriller' niet verwachten een diepgaand doordacht plot te hebben, maar als je besluit dat gegeven aan de kant schuiven heb je nog best een vermakelijke thriller die vooral uitblinkt in cinematografie en spanningsopbouw. Acteerwerk is simpel maar goed, ik blijf Trevor Morgan een meer dan behoorlijk bijrol acteur vinden, misschien zouden ze deze jongen eens een kans moeten geven in een A-film.

Niet goed genoeg om te blijven hangen, maar toch zeker niet zo slecht als overal wordt beweerd.

avatar van wallywalrus

wallywalrus

het is een spannende, eenvoudige thriller.

ik vind de film een ruime 3 waard

avatar van Theatertje

Theatertje

Spannende film met een indringende inhoud. 3 sterren.

avatar van maddux

maddux

gemiddelde film, gemiddeld cijfer.2.5*

avatar van *kelly*

*kelly*

Voor zover ik mij herriner een mooie, goede en spannende thriller met een mooi einde.

Wil ik zeker nog eens zien!

------>4*

avatar van Eazyfan

Eazyfan

P8rb schreef:

2,5

Zelfde geval hier, begint wel interessant en kent zo zijn momenten, maar na tijdje sleept het verhaal zo aan dat je je toch verveelt. 2,5*

avatar van kaztor

kaztor

Pretentieloze thriller waarbij je de minpuntjes maar voor lief moet nemen. Geen hoogvlieger, wel aangenaam kijkgenot.

Typische 3.

avatar van ML Webdesign

ML Webdesign

Echt een leuke film, heb genoten!

avatar van veron35

veron35

Leelee Sobieski en Diane Lane. 2 van mijn favorieten b-actrices.

avatar van mikey

mikey

Voor tieners een spannend thema. De film is goed uit te zitten en het ziet er aardig uit. Wat me wel stoorde is die permanente spiegeling van water.

avatar van Car-freak

Car-freak

Een spannende film. Ik vond de cast erg goed. Die jongen kwam me bekend voor, speelde die ook niet in Jurassic Park III? Maar goed, ik vond dit op zich wel een leuke film maar er zijn leukere films. Soms vond ik wel dat ze met een scene te lang doorgingen. Ik houd het op 3,5* dat vind ik wel mooi voor de Thriller. Sommige momenten vond ik wel goed en toen hield ik mijn hart vast, bijvoorbeeld toen Terry in de regen op hun afkwam. Maar sommige momenten bijvoorbeeld met het slapen (dat Ruby in de slaapkamer de sleutels pakte) vond ik echt niet orgineel verzonnen.

avatar van JohnWilliams

JohnWilliams

Goeie Thriller, ik zag hem laatst op de televisie.

avatar van starbright boy

Stukje dat door iemand anders geschreven was en door een gebruiker onder zijn eigen naam hier ge-copy-paste als zijn eigen stuk verwijderd.

avatar van Ellis85

Ellis85

vond het wel een goede thriller

avatar van aerts007

aerts007

Is al tijdje geleden,moet hem nog eens terug zien.

Bij deze 3*.

avatar van something_else

something_else

Nogal voorspelbaar, maar toch heeft de film nergens verveeld.

avatar van fiene10

fiene10

Leuke thriller, die goed in elkaar steekt.

avatar van dalma

dalma

goeie film, verveelt geen moment. Heb er met plezier naar gekeken, en zal hem later zeker nog eens bekijken. deze film verdient minstens 3 sterren.

avatar van Phantasm

Phantasm

Mooie, voorspelbare thriller, heb er ook met plezier naar gekeken.

avatar van Zinema

Werkt laxerend.

Ondanks de aanwezigheid van Skarsgard hebben we aan 10 minuten genoeg om te ontdekken dat we in de verkeerde film zijn beland. Dit is echt een drol van een film. Alle cliché's op een stokje en de film komt er absoluut niet mee weg. E.e.a. hangt ook nog eens als los zand aan elkaar. Voorspelbaar zand, welteverstaan.

Neen, dit goofs-festijn ontspoort naar het einde telkens meer om je met een schuldgevoel achter te laten. Waarom heb ik deze film in vredesnaam afgekeken, ik had niet eens last van constipatie.

Slecht.

avatar van teigetje37

teigetje37

Spannende thriller film wel is waar voorspelbaar.

Leelee Sobieski speel weer erg goed en Stellan Skarsgard

speelt een goede rol als bad guy.

Jammer dat de film hier zo lage raiting krijgt.

Maar goed smaken verschillen.

hele goede en spannende thriller.

Waardeing: 4 sterren