• 9.371.613 stemmen

Genre: Romantiek

Geregisseerd door: Adam Rodgers

Met onder meer: Andy Garcia, Vera Farmiga en Taissa Farmiga

Plot At Middleton

"One Day Can Change Everything"

Edith, een succesvolle zakenvrouw met een sterke wil en vrije geest, neemt haar 18-jarige dochter Audrey mee langs een aantal potentiële hogescholen. De hartchirurg George neemt zijn 18-jarige zoon Conrad mee op een gelijkaardige toer. In het schilderachtige landschap kruisen hun paden bij Middleton College...

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Nieuwe titel: Middleton (was Admissions)

avatar van Willy Wartaal

Willy Wartaal

Aardige film, maar absoluut niets meer dan dat, redelijk saaie uitvoering in elk opzicht. De humor komt nogal geforceerd over, de tourguide zorgt af en toe nog wel voor een glimlach. De chemie tussen Garcia en Farmiga is ok, scene in het theater is toch wel degene die me het meeste bij zal blijven. En die ogen van Farmiga, ongelofelijk hoe je daar in weg kan vallen, je lijkt er wel een andere dimensie in te zien, mede daardoor net een 2,5 .

avatar van gauke

gauke

De productie deed aan 'Before Sunrise' denken (maar dan gezapiger). Een bitterzoet en bij regelmaat vlak verhaal over liefde, spijt, verandering van leven en het heroverwegen van genomen besluiten was voor mij zo'n beetje een mix tussen een aantrekkelijke en irritante film. De gebeurtenissen speelden zich af op één enkele dag. Best amusant maar er was wat te weinig "verhaal".

avatar van stinissen

Heerlijke romantische film over twee mensen met veel bagage en verdrongen verdriet. De chemie tussen Vera Farmiga en Andy Garcia voel je gewoon met elke minuut in deze mooie gevoelige film. De dochter van Vera Farmiga in de film is in het echte leven haar jongere zusje Taissa Farmiga.

Vera Farmiga is trouwens erg lekker om naar te kijken.

avatar van blurp194

blurp194

Leuk.

Voorspelbaar als elke romcom, maar wel erg prettig om naar te kijken, deze film waarin Vera Farmiga en Andy Garcia elkaar bij toeval tegenkomen en de dag met elkaar doorbrengen - in plaats van op stap te zijn met hun kinders. Willy Wartaal heeft een punt over de ogen van Farmiga, daar zou je echt in verdrinken - en dat doet Andy Garcia overduidelijk ook. Taissa, de 21 jaar jongere zus van Vera, is grappig als haar dochter.

Verder is er eigenlijk weinig loos, gewoon een mooie zonnige dag op een mooi universiteitsterrein. Prettig kijkvoer.

avatar van voskat

voskat

Poepvervelend en bloedirritant betweterig.

avatar van BBarbie

BBarbie

Mijn verwachtingen waren vooraf niet hooggespannen. Des te meer ben ik daarom aangenaam verrast door deze romantische komedie, die opvalt door de spitse dialogen en sterke chemie tussen de beide protagonisten. Andy Garcia is goed bezig, maar een haast sublieme Vera Farmiga steelt de show. Een gezellige film, waaraan ik veel plezier beleefd heb.

avatar van Lebarron

Lebarron

At Middleton gaat over twee ouders die elkaar ontmoeten wanneer zij ieder met hun eigen kind op Middleton College de introductie tour volgen. Edith (Vera Farmiga) is er met haar dochter Audrey(Taissa Farmiga). George (Andy Garcia) is er met zijn zoon Conrad(Spencer Lofranco). Edith en George hebben beide issues in hun eigen huwelijk en met hun kinderen. Audrey is zeer ambitieus maar ook erg uptight. Conrad daarentegen heeft geen enkele ambities. Tel daarbij het empty nest syndroom op en het wordt beide even te veel. Ze besluiten samen weg te sneaken van de tour en beleven een geweldige dag om nooit te vergeten.

De film is een beetje vergelijkbaar met Before Sunrise. Twee wildvreemden ontmoeten elkaar by chance op een kruispunt in hun leven en beleven samen een onvergetelijke dag. Een rondleiding op een college is een emotioneel moment voor ouders omdat je dan beseft dat de kids het nest gaan verlaten en ze het vanaf dan zelf moeten doen. Het is ook vaak het moment dat je als ouder gaat twijfelen of je het allemaal wel zo goed gedaan hebt maar ook of je huwelijk wel goed is want je bent straks weer op elkaar aangewezen. Dit kwam allemaal uitstekend naar voren in de film. De gezusters Farmiga zijn goed op elkaar ingespeeld en door hun leeftijdsverschil zijn ze ook een geloofwaardige moeder en dochter. Andy Garcia speelt goed. Ondanks dat hij duidelijk zichtbaar van middelbare leeftijd is blijft hij de coolste man van Hollywood. Hij had een geweldige chemie met Farmiga. Ze leken echt verliefd en dat maakte de film beter verwacht. Lofranco deed het naar behoren als een jongen die nog niet weet wat hij wil. Tom Skerritt heeft ook een kleine doch goede rol.

At Middleton is een leuk en herkenbaar drama met een vleugje romantiek die bij tijd en wijle de vinger precies op de zere plek legt zonder de luchtige toon te verliezen.