• 9.369.469 stemmen

Geregisseerd door: Marcelo Briem Stamm

Met onder meer: Laura Agorreca, Carlos Echevarría en Patricio Ramos

Gesproken taal: Spaans

Plot Solo

"Who are you hooking up with tonight?"

De aantrekkelijke Manuel is het zat om weer alleen te zijn. Gekwetst door zijn vorige relatie is hij online druk op zoek naar een nieuwe lover. Als hij tijdens het chatten Julio leert kennen, smaakt dat al gauw naar meer. Ze maken een afspraakje en Julio komt bij hem thuis. De seksuele vonk slaat snel over, maar hun beider probleem is toch wel volledige overgave aan intimiteit, vertrouwen en de angst om weer gekwetst te worden. Al pratend daarover komen een aantal geheimen naar boven, maar zijn deze openbaringen wel echt of zijn ze ingebeeld of soms regelrechte leugens?

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

Sinds 2 september te koop op dvd (Arti Film)

Trailer (YouTube)

avatar van aerodynamic

aerodynamic

Wat als een charmante filmhuisfilm van start gaat (maar ook niet heel bijzonder) ontvouwt zich naarmate de film vordert als een thriller waar niets is wat het lijkt.

avatar van gauke

gauke

Eerst lijkt het dat je naar een ongemakkelijk, wat moralistische film zit te kijken over hoe een date mogelijk uit de hand kan lopen wanneer je een vreemde in huis haalt. Een verhaal over vertrouwen, je kwetsbaar voelen, geheimen, liefde, begeerte, seks, teleurstelling en bedrog. Als kijker blijf je gissen en wordt je vakkundig op het verkeerde been gezet. Voor mij was het einde verrassend. De hoofdrolspelers zijn dynamisch en ik las dat de film slechts voor $ 30.000. gemaakt is.

avatar van martijntr

martijntr

Begon erg saai en iets langdradig maar gaande weg komt er steeds meer vaart in met een verassende ontknoping.

gerper

Een compleet verrassende film. Goed geacteerd, het wist mij van begin tot het einde geweldig te boeien, ondanks de wat trage start. De ontknoping kwam als een bom die ontplofte.

[quote]gerper schreef:

avatar van cantforgetyou

cantforgetyou

• 1943 berichten

Een hele domme film. Twee zeer vervelende karakters. Op het einde wil de film verassen, maar dat valt toch erg tegen. Wordt niet goed uitgewerkt. Zeer irritant. De seks scenes komen ook niet pikant over. Brrrrrrrrr.