Genre: Drama / Biografie
Geregisseerd door: Michael Tollin
Met onder meer: Cuba Gooding Jr., Ed Harris en Sarah Drew
Gesproken taal: Engels en Russisch
Plot Radio
"His courage made them champions."
James Robert 'Radio' Kennedy (Gooding) is een geestelijk gehandicapte jongen in een klein dorpje waar de hoofdcoach (Harris) van het footballteam nog belangrijker is dan de burgemeester. De coach neemt Radio onder zijn hoede en er ontstaat een diepe vriendschap tussen de twee. Samen moeten ze het opnemen tegen de vooroordelen die leven in het kleine stadje en in het team. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
Radio
Honeycutt
Johnny
Tucker
EmDee
Cuba Gooding Jr. speelt een geestelijk gehandicapte.
Haal de Oscar maar vast weer uit de kast.
hugohei
Van Ed Harris kan ik me geen slechte of zwakke rol herinneren - en volgens mij heeft-ie smaak ook. Ik ga dus zeker kijken.
Goodings is ook niet mis (As Good As It Gets, Jerry Maguire) dus met een beetje geluk...
Tommeh
Cuba Gooding Jr. vond ik erg indrukwekkend en Ed Harris speelt zoals altijd goed. Het verhaal mag dan wat standaard zijn, toch bleef de film boeien van begin tot eind, mede dus door de goede prestaties van die 2.
moz
Ik vond em leuk. Maar het is eigenlijk weer een hollywood film met een moraal. Desalniettemin 3,5 ster waard
Diesel
Maar het is eigenlijk weer een hollywood film met een moraal.
R.TOL
IK VIND DIT EEN HELE GOEDE FILM
HET HEEL GOED GEACTEERD
VOOR MIJ EEN DIKKE 10
patjenmgn
Cuba is zich echt aan het ontwikkelen tot een topacteur, ik vond hem geweldig spelen in deze film en de band met Harris die zich naarmate de film ontwikkeld is erg indrukwekkend! Ik vond ook mooi dat je op het eind de echte "Radio" ziet en beelden van de echte coach enzo
markpennings
Radio, hele mooie film. Beste film die ik in lange tijd gezien heb, he is een aanrader voor iedereen. Ik was bang dat het een "sport " film was maar dat is het echt niet. ik geef deze film 5* mede door de goede vertoling van Cuba Gooding JR, hij is echt goed
eerdekes
Dit gaat zo'n film zijn met een geweldig happy end
Dus ik veronderstel dat deze film oscar nominatie's in de wacht zal slepen
floor
Ja deze film is echt goed, en ik hoop dat de film een Oscar in de wacht sleept.
Gorro
Als deze films Oscars zou hebben moeten krijgen, had dat tijdens de afgelopen Oscar-uitreiking moeten gebeuren, wat terecht niet gebeurd is imo. Standaard Hollywooddrama met redelijk acteerwerk, maar de acteurs hebben wel elders beter aan het werk gezien. De karakters zijn ook matig uitgediept.
**½
markpennings
Er zijn volgens mij maar weinig mensen die deze goede film gezien hebben. Ik denk dat het een goede tip voor iedereen is. Cuba Gooding jr. en Ed Harris spelen hun beste film, dus kan bijna niet beter zou je zeggen.
dartviper
Dit is 1 van de beste films op drama gebied, die ik de laatste tijd heb gezien. Het acteren is geweldig. Ed Harris kun je bijna niet anders verwachten dan goed acteer werk. Cuba Gooding Jr. zet hierin z'n fantastische rol neer (diep respect). Ik dacht eerst Cuba ah nee had daar iemand anders voor genomen maar nu ik hem gezien heb. Top!!! Ik zal voortaan anders over Cuba denken.
Ik geef hem 5 *
Aanrader!!!!
REGENCY
Had nooit gedacht dat na Dustin Hofman in ¨Rainman¨ ,iemand zo overtuigend een geestelijk gehandicapt persoon kon vertolken.
Cuba komt zeer dicht in de buurt..
4,5**
Jeremy_Sisto
Net gezien en moet zeggen dat ik het een hele mooie film vond. Cuba die geweldig acteerde, ga hem meer waarderen. 4,5 * voor deze mooie film.
Diesel
Cuba die geweldig acteerde, ga hem meer waarderen.
Jeremy_Sisto
Deze rol deed hij erg goed, Diesel dus dan zeg ik dat ook.
TheRisingSun
Gisteren deze film aangeschaft en vandaag bekeken. Ik ben blij dat ik hem gekocht heb,want oh....werkelijk een hartvervarmende film! Erg indrukwekkend hoe Gooding Jr. zijn rol neerzet! Ook Harris is uiteraard weer zeer goed. Echt een mooie aangrijpende film,waarvoor,wat mij betreft,best wat oscars voor mogen worden uitgereikt.
4,5 ster
markpennings
Hoe durf je dat te zeggen over een van de grootste acteurs die er op dit moment rondloopt. Hij heeft alleen maar in goede films gespeeld, net als Ed Harris overigens, hij is ook groot.
Ik heb diep respect voor deze twee man.
Jordy
markpennings
Ik heb deze films niet gezien, maar als je zegt dat het goede films zijn geloof ik je meteen. Ik zal ze zo snelmogelijk kopen, en aan mijn verzameling toevoegen.
Bedankt voor de tip
Jeremy_Sisto
Ach meningen verschillen gelukkig maar!
Bonemans
Heerlijk meeslepend drama, prima cast, gewoon een goede film en zeker het kijken waard.
3,5 sterren!
Filmhuiz
geweldige film die naar mijn mening veel te weinig publiciteit heeft gekregen
Master-Mc
Deze film pas gekocht, vandaag gekeken. En dit is echt een prachtige film. Zeker een aanrader. Cuba Gooding Jr. en Ed Harris spelen beide TOP in deze film. Vind dat deze film een hoger punt verdiend

Gigantisch datalek legt bijna 3,4 miljoen Netflix-gegevens bloot: wat nu?

Vanaf vandaag kijk je naar Marvel-serie 'Wonder Man' op Disney+

Team van HBO Max blijft ook na overname Netflix gewoon bestaan