Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017)
Genre: Actie / Sciencefiction
Alternatieve titel: Guardians of the Galaxy 2
Geregisseerd door: James Gunn
Met onder meer: Chris Pratt, Zoe Saldana en Dave Bautista
Releasedatum: 27 april 2017
Bekijk via Disney+
Plot Guardians of the Galaxy Vol. 2
"Obviously."
'Guardians of the Galaxy Vol. 2' zet de avonturen van het team voort, terwijl ze reizen door de buitenste regionen van de kosmos. De Guardians moeten vechten om hun familie bij elkaar te houden, terwijl ze de mysteries over Peter Quills vader ontrafelen. Oude vijanden worden nieuwe vrienden en schieten hen gedurende de reis te hulp.
- IMDb (7,6 / 820153)
- Trailer (YouTube, ondertiteld)
- Guardians of the Galaxy Vol. 2 (MusicMeter)
- Kijk op Disney+
Stakar Ogord
Ego
Nick Theunis
In Film > Nieuws > Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017):
Official photography has begun!
Kondoro
Kondoro
Sylvester Stallone in Guardians of the Galaxy 2 ?
Sylvester Stallone in 'Guardians of the Galaxy Vol. 2'? - FilmTotaal filmnieuws
Vanaf 27 april 2017 in de bioscoop (Walt Disney)
missl
Ik ben meestal geen fan van films die een vervolg krijgen omdat dat meestal tegenvalt. Ik ben wel benieuwd naar deze, ik vond het eerste deel erg leuk.
schram101
De sfeer lijkt dezelfde kant op te gaan als het eerste deel. Fijn. Terechte keus, misschien wel de beste superheldenfilm ooit.
Shinobi
Wauw, die trailer kwam vannacht uit het niets. Het ziet er wederom geweldig uit.
vincetenerife
hopelijk een even leuke als de eerste met even goede muziek. ik kijk er naar uit. ???
kleintje 2
Een officiële trailer zal er nu wel snel komen.
Guardians of the Galaxy Vol. 2 Sneak Peek (2017) | Movieclips Trailers - YouTube
TheManInBlack
GUARDIANS OF THE GALAXY 2 - Official Trailer #3 (2017)
Nieuwe trailer!
DiDa
En Stallone inderdaad in deze film.
Volgens de poster:
with Sylvester Stallone and Kurt Russell
JacoBaco
Het eerste deel kan er net mee door vanwege Groot. Maar verder vaak vervelende humor. Moest ik lachen om de manier waarop Peter Quills zijn middelvinger laat zien?
Matig verhaal en zelfs de muziek is het ook niet helemaal. Wel fantastische effecten en goede actiescènes. Typisch een IMAX film, dus deel 2 toch maar kijken dan. En Stallone en Russel zijn natuurlijk ''altijd'' een pluspuntje.
sjemmie
jammer van die tweede trailer, na de eerste trailer hoef ik die film niet meer te zien met de tweede trailer erachteraan. De tweede trailer laat de hele film zien.
horizons
Nou, de twee stemmen zijn wel verdeeld... Benieuwd naar de toelichtingen.
badfans69
Prudh
Meer van hetzelfde. En dat is feest. Baby Groot is geweldig. De origin story van Starlord had ik wel zonder gekund, maar ach, het levert ons Kurt Russel op. En Sylvester fucking Stallone, die volgens een van de vijf (!) post credit scenes een grotere rol gaat krijgen in vervolgen. Verder heel veel kleurtjes, veel geslaagde grappen en knipogen naar pop culture uit de 80s (en naar Mary Poppins, de leukste grap van de film) en David Hasselhoff (blijf zitten tot het allerlaatste moment van de credits voor de op een na leukste grap van de film). Cameo Howard the Duck. Misschien iets teveel CGI, de actiescènes zijn niet fantastisch, voorspelbaar verhaal en iemand die Taserface heet.
LPereboom
Voorlopig 1 van de beste superheld films dat ik heb gezien in het marvel universe! Een dikke dikke 9/10. Visueel is dit weer een pareltje, dit in een mix met een goed verhaal en super goede humor. Heb tranen gelaten van het lachen ? entertainment gehalte 100%. Leuke extra's zijn de achtergronden van de personages. Top top top! Een heel tevreden man ❤
YouDrunkGoHome
Vanavond naar de GotG 'marathon'. Deel 1 was leuk maar niet een van m'n favorieten van Marvel. Heb de film sinds de bioscooprelease in 2014 nooit meer herbekeken dus ben erg benieuwd hoe deze twee films me vlak achter elkaar gaan bevallen, hopelijk krijg ik geen last van Guardians vermoeidheid.
JacoBaco
Ik ga ook naar die marathon. In de Arena. De zaal is al zo'n beetje vol. Ben benieuwd of ik nog MM mensen ga tegenkomen zonder te weten dat het MM mensen zijn.
YouDrunkGoHome
Haha, mij in ieder geval niet want ik ben bij Pathe de Munt, veel plezier!
freek_93
Pathé Groningen was lekker aan het falen bij de marathon gister avond. Deel 1 zou om 2145 beginnen. Hingen waarschuwingen dat de pauze maar 15 minuten is.
Goed, wij zitten lekker in een goed gevulde zaal 1 te wachten. Scherm blijft zwart tot 22u. Dan even heel kort Pathé reclame en begint de film eindelijk om 2205. Niks aan de hand, morgen toch vrij. Echter, ze hebben deel 2 aangezet. Pathé werknemers komen daar na 2 minuten achter. Lichten gaan weer aan. 1 werknemer komt de zaal in, roept het een en ander (moeilijk te verstaan, want gebruikte geen microfoon). 10 minuten later begint dan eindelijk deel 1.
0010 uur is deel 1 afgelopen. Direct wordt er omgeroepen dat ze problemen hadden met het inladen van deel 1 en dat ze per ongeluk deel 2 hadden opgezet (no shit). Vervolgens verteld de speaker ook dat deel 2 zo snel mogelijk start, dus snel naar de wc en als de zaal weer vol zit begint deel 2. Iedereen is na 10 minuten weer terug. Geroezemoes in de zaal van "begin maar" en "duurt lang". Uiteindelijk om 0025 (dat is dus een pauze van 25 minuten, wat langer is dan de geplande pauze en ook veel langer is dan een korte pauze) begon deel 2 eindelijk.
Gelukkig was het een uitstekende film en de sfeer in de zaal was ook heerlijk. Dus ondanks alles een prima avond gehad. Maar Pathé, dit kan toch niet?
Moet de after credits scenes over een tijdje maar even googlen, kon het nu niet meer volhouden.
Oja, het was ook nog eens super warm in de zaal.
tbouwh
Hmm, dat had ik kunnen weten natuurlijk
kort gezegd een beroerd scenario (fragmentarisch, veel willekeur en weinig echte story arc), geforceerde humor (te veel in het poep-en plaskader, te veel flauw effectbejag, én te veel herhaling) en een mijnsziens veel mindere geluidsband dan in het eerste deel. Flink geërgerd aan Russell en diens 'verhaal', vond de film té lang en miste enige inventie of vernieuwing tov één. Maargoed, ik had me eigenlijk voorgenomen op deze koningsdag eens een keertje geen recensie te schrijven, dus ik houd het even hierbij
Laxus11
Persoonlijk vond ik deze iets leuker dan deel 1, erg leuke humor en wat is Baby Groot toch grappig

Guardians of the Galaxy Vol. 3
2023

Guardians of the Galaxy
2014

Zoe Saldaña wil dat Gamora voortleeft na haar MCU-exit: "Ze is zo'n invloedrijk personage geweest voor fans"

Eerste reacties op nieuwe 'Guardians of the Galaxy'-film: Wederom een flop of beste film in de reeks?

Chris Pratt noemt 'Guardians of the Galaxy Vol. 3': "De beste Marvel-film tot nu toe"

De beste films met de vandaag jarige Vin Diesel (55)

Coco
Animatie / Avontuur, 2017