• 9.373.656 stemmen

Releasedatum: 7 oktober 1999

• Disney+ Bekijk via Disney+
  • meJane Bekijk via meJane

Plot Inspector Gadget

"The greatest hero ever assembled."

De bewaker John Brown wil niets liever dan een echte agent zijn. Nadat een gevecht met een dief hem in kritieke toestand heeft gebracht, wordt hij door zijn werkgeefster veranderd in de robot-achtige superagent Inspector Gadget. Samen met een nieuwe geliefde gaat hij achter de slechterik Claw aan.

Inspector Gadget / Robo Gadget / John Brown

Sanford Scolex / Dr. Claw

Brenda / Robobrenda

Mayor Wilson

Chief Quimby

Gadgetmobile (stemrol)

Artemus Bradford

avatar van somebody

somebody

ik heb van deze dvd een leuke puzzel weten te maken

het in elkaar zetten van de dvd was leuker dan hem te kijken

avatar van anne J

anne J

Deze heb ik jaren geleden gezien, ik kan me nog heel goed herinerren hoe stom hij was. Hoewel wij er echt meer hadden van verwacht.

avatar van Don_Mat

Don_Mat

Ik heb em een keer op tv gezien. Zou ik de stroom kunnen terugeisen die ik heb gebruikt om de film af te spelen. Bah, 0,5 *

avatar van Statiegeld

Statiegeld

Deze film heb ik in de bioscoop gezien. Dat was toch al zo'n 7 jaar terug. Toen ik 10 was vond ik deze film dus al kut.

avatar van jumpstylemovie

jumpstylemovie

deze was laatst op tv

wat irritant slecht NIER NORMAAL MEER

ik heb me zo verveeld

en die dr. claw is gewoon weg afschuwlijk als je bedenkt hoe hij verschilt met tekenfilm en hier,

en dat geld ook dubbel en dwars voor gadget zelf

0.5***

avatar van Minotaures

Minotaures

Neppe saaie stomme film. Haat deze film..

garlic senior

ik vond deze film wel aardig, na deze kritieken moet ik hem nodig herzien. kijken of ik de film dan net zo slecht vind. voorlopig hou ik het bij 3 sterren.

garlic senior

Wat een slaapverwekkende film is dit zeg! Nou welterusten dan maar.... Go Go Gadget slaapzak!

avatar van jervel

jervel

Wat een ongelooflijke domme film.

garlic senior

van 2 sterren naar anderhalve ster verlaagd, het is gewoon een slechte film, die ik nooit meer wil zien.

avatar van sjanne79

sjanne79

ik vond deze film zoooo grappig echt waar jongens ik snap jullie niet !! ik geef hem een 4

ik snap jou niet

avatar van tommykonijn

tommykonijn

Inspector Gadget vind ik een best Leuke TV serie maar de Film valt me dus echt lelijk tegen hoor niet wat ik ervan had verwacht, Matthew Broderick zie ik véél liever met Jim Carrey in The Cable Guy dan hier en inderdaad zoals jumpstylemovie al zei Dr. Clow ziet er dus echt niet uit.

avatar van dvdfreak123

dvdfreak123

Vind dit wel een redelijke goede film

avatar van Poppe

Poppe

In de tekenfilm is Dr Claw nooit te zien! En hier staat ie gvd op de POSTER !!!!!! Haalt elk leuk puntje uit de tekenfilm weg.., bagger !

avatar van Bart Tönjann

Bart Tönjann

Deze film heeft totaal geen enig ding met de cartoons te maken. Het ergst: Claw, die totaal anders was dan in de cartoons, en Gadget zelf is hier veels te serieus en denkt te veel na. Maar als ik de cartoon even weg denk, vindt ik deze film toch nog wel redelijk. Sommige scenes zijn echt bagger slecht, maar er zitten ook wel erg grappige scenes in, o.a. als die japanse gast weg rent voor het vuur en roept "This is why I left Tokyo". Een grappige verwijzing naar Godzilla

In een van de eerste scenes zag je alleen Claw's hand en kat, en hoorde je die duistere stem. Als ze het zo gelaten hadden, Claw meer handlangers hadden gegeven én Gadget dommer hadden gemaakt, had dit heel leuk kunnen worden.

avatar van notorious_kim

notorious_kim

Deze film vond ik zwaar tegenvallen. Het verhaal nam me niet echt mee.

Ik heb deze film vooral bekeken omdat Michelle Trachtenberg erin voorkomt en als Buffy fan wou ik deze zeker gezien hebben, maar een echt mooi niveau haalt de film niet.

avatar van film_kaza

film_kaza

Erg saaie film. Had niet gemaakt hoeven worden. Er waren maar een paar enkele ... kleine glimlach momenten.

avatar van Jessel

Jessel

De hele film sloeg nergens op, maar de kids vonden het geweldig!

avatar van Chattingforum

Chattingforum

Ben het niet eens dat deze in de flop 100 staat. Vind het een redelijk goede film:O

avatar van jirachi03

jirachi03

Redelijk amusant voor als je 8 bent .(ik was zo oud ong.toen ik deze zag)

Helaas hebben ze niet echt wat van dit gemaakt vergeleken met de animatieserie (de serie zonder die domme robots)

avatar van Kr!kke

Kr!kke

Een echte kinderfilm... Echt flauw, terecht dat hij in de flop100 staat.

avatar van wilofski

wilofski

Was van plan hem 3 te geven, maar omdat ik hem als kind zo goed vond en hij hier veel te genadeloos wordt afgebroken nog een halfje erbij.

Hij staat ook onterecht in de flop 100 volgens mij, ik ken een pak slechtere films dan deze

avatar van c4ssh3rn

c4ssh3rn

wow, vroege vond ik de tv serie de bom en als ik het goed kan herrinneren vond ik ook de de film goed.

na hem nog een keer gekeken te hebben moet ik hem toch helaas een 1 geven, want hij is barslecht

avatar van dave

dave

Film die op geen enkel vlak een voldoende behaalt en aan een ellendige rotvaart de diepte instort.

Het verhaal is op een erbarmelijke manier uitgewerkt. Van het ene op het andere moment is Inspector Gadget gemaakt en zonder ook maar even bij de dingen stil te staan gaat de film verder. Dit is niet meer of minder dan een armzalige poging tot amusement.

Het acteerwerk behoort tot de categorie 'allerslechtse prestaties'. Zo is 'Claw' zowat de meest vervelende en ongeloofwaardige slechterik die ik ooit bezig heb gezien. Vooral zijn irritante lach dreef me verschillende keren naar het toilet. Misselijkmakend acteur.

Maar de rest doet ook niet veel beter. Geen enkel personage is voldoende uitgewerkt en heeft ook maar iets van diepgang of karakter meegekregen. Oppervlakkig tot en met.

De regie is afgrijselijk. Nergens iets te bespeuren dat verrassend of leuk gevonden is. Soms botst Gadget tegen de camera terwijl hij een van zijn vele prullaria in werking zet. Verschrikkelijk dit.

Verder veruit de meest lelijke scène-overgangen die ik al heb mogen aanschouwen. Konden ze nu echt geen betere manier vinden? Belachelijk.

Welke bedoeling heeft deze onzin eigenlijk? Ze slagen nergens in. Niet boeiend, grappig, spitsvondig. In plaats daarvan kan ik alleen een hele resem negatieve adjectieven opnoemen.

Mislukking.

avatar van pumpking

pumpking

Mislukt, overbodig geknoei.

avatar van Phoebe318

Phoebe318

Ik vond deze film toen ik 7 was en heb in de bioscoop zag al vreselijk!

avatar van TheLionKingFan

TheLionKingFan

Leuke film.

Alleen jammer dat Gadget niet echt leek op het origineel.

avatar van Decec

Decec

Redelijk film... wel grappig gewoon...

avatar van AHWA

AHWA

De Minion-praatgroep redt de film. Geweldig idee om Jaws, Oddjob en zo daar neer te zetten. Dat gaf de film nog een half sterretje extra. Verder is het een slechte film met een vreselijke Broderick en een nog slechtere Everett.