• 9.376.078 stemmen

Bullet to the Head (2012)

Actie / Misdaad | 91 minuten

Genre: Actie / Misdaad

Geregisseerd door: Walter Hill

Met onder meer: Sylvester Stallone, Sung Kang en Jason Momoa

Releasedatum: 7 maart 2013

Plot Bullet to the Head

"Revenge Never Gets Old."

Een huurmoordenaar vormt een team met een jonge NYPD rechercheur in een gewaagd onderzoek dat hen van de groezelige achterbuurten van New Orleans naar de machtige top van Washington leidt. Het onwaarschijnlijke duo, bij elkaar gebracht door twee wrede moorden, neemt het op tegen iedereen die hen in de weg staat, en wil koste wat het kost wraak nemen.

avatar van Metalfist

Metalfist

Jason Momoa, Sylvester Stallone en Walter Hill. Oh, dit komt op het verlanglijstje te staan.

avatar van Macmanus

Macmanus

Die van Arnold lijkt me een stuk leuker.

• 1922 berichten

Ziet er erg goed uit die trailer!

avatar van schram101

schram101

Had er iets meer van gehoopt, maar dit ziet er toch vrij aardig uit.

avatar van sofripa

sofripa

Sly maakt alles weer kapot en dood. En heeft zo langzamerhand de stem van een gorgelende dieselmotor . Lijkt weer heerlijke meuk te worden!

avatar van dutchtuga

dutchtuga

Ziet er goed uit ja. Hill en Stallone Blij dat die oude actiehelden weer volop actief zijn. Naar de bioscoop gaan is zo weer een stuk leuker

avatar van Goodfella_88

Goodfella_88

Dit wordt weer een goede actiefilm, als je de trailer bekijkt

en dan nog the last stand van schwarzenegger en the tomb waar beide actiehelden te bewonderen zijn.

komt weer goed met de actiefilms!

Trailer ziet er goed uit , sly still kick s ass

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

BULLET TO THE HEAD International Trailer | Collider

Trailer ziet er inderdaad goed uit .

(christian slater krijgt ook weer een kans in een (A) film,ik ben benieuwd).

avatar van DiDa

DiDa

Dit is nog eens een echte actiefilm in mijn ogen! Ouderwets knallen met Stallone. Alleen raar dat er nog steeds geen officiele poster uit is.

avatar van Lennert

Lennert

Ik zie hier persoonlijk veel meer naar uit dan The Last Stand.

Me 2

avatar van schram101

schram101

Ik niet. Met afstand zelfs.

avatar van DiDa

DiDa

Lennert schreef:

Ik zie hier persoonlijk veel meer naar uit dan The Last Stand.

Ik krijg die neiging ook steeds meer. Maar even de 2e trailer van The Last Stand afwachten.

avatar van Lennert

Lennert

Ik zie toch ook liever actie in een urban omgeving met veel vuistgevechten en af en toe wat geknal in plaats van praktisch alleen maar vuurgevechten in een woestijnomgeving en dat is wel het beeld wat ik door de trailers gekregen heb. Daar komt ook nog eens bij dat Stallone een uitermate gave acteur als Jason Momoa heeft, waar Schwarzenegger het weer eens met Johnny Knoxville moet doen, ik kan die gast niet uitstaan.

• 1922 berichten

U haalt me de woorden uit de mond , niets aan toe te voegen...

avatar van domkey

domkey

Bompa Stallone mag op pensioen van mijn part!

avatar van qwertzu

qwertzu

wil deze toch wel zien, vond the Expendables ook goed!

domkey schreef:

Bompa Stallone mag op pensioen van mijn part!

Hehe, heb je Arnold al gezien? Dat is pas een bompa geworden zeg...

avatar van finalman

finalman

klik

ik versta het niet: status = completed.

En al reeds stemmen? Er klopt iets niet, denk ik dan.

avatar van GuyB

GuyB

Fuck yeah.

Ze komen terug, de 'Out for Justice' achtige films in een urban omgeving met échte badasses in de hoofdrol. Soms denk ik dat Stallone één van de komende jaren zal sterven terwijl hij zo'n kick-ass film aan het maken is om ons, actiefans, op onze wenken te bedienen. Noem hem aub geen bompa.

GuyB schreef:

Fuck yeah.

Grappig, daar zat ik namelijk ook aan te denken... Hij is typisch iemand die sterft in het harnas... Trouwens ook wel vreemd dat Jason Momoa als eerste genoemd wordt voor Stallone, Stallone is wel een iets grotere naam dan Momoa en bovendien als je de trailer bekijkt heeft hij de meeste screentime lijkt het.

avatar van Metalfist

Metalfist

Maar Momoa is wel een rijzende ster in het filmwereldje dus ik denk dat ze hopen hiermee wat jonger publiek aan te trekken doordat Stallone door de meesten te oud zal worden bevonden.

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Sylvester Stallone een grotere naam dan Khal Drogo? In geen miljoen jaar.

avatar van Wernertje

Wernertje

Ben benieuwd de trailer zag er gaaf uit, en wat ik hier meer lees is dat het een beetje urban lijkt.

Voor mij zal het meer en stukje nostalgie worden en waarschijnlijk zal de actie en stallone mij het meest aan spreken. Het plot en verhaal lijkt vrij standaard en simpel zoals we dat eigenlijk in de jaren 90 wel hebben gezien. Een niet alledaags duo wat samen moet werken, de clash tussen jonge en oude generatie, ontvoering van de dochter kortom jaren 90 achtig.

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

Naomi Watts schreef:

Sylvester Stallone een grotere naam dan Khal Drogo? In geen miljoen jaar.

Stallone is al vier decennia's bezig (met succes) en Momoa's carrière reikt niet verder dan één decennia met twee hoogtepunten; een gastrol in Thrones en de immense flop Conan the Barbarian.

Wat versta jij onder een "grote naam"?

avatar van Naomi Watts

Naomi Watts

Waarom denk je dat ik Momoa niet bij naam noem en het heb over de machtige Dothraki warlord Khal Drogo noem? Juist ja.

avatar van jacobine_rodijk

jacobine_rodijk

Naomi Watts schreef:

...maar niemand had 't over zijn fictieve karakter uit Game of Thrones?